Viser resultater 1 til 2 af 2

Emner: KB/FCK2 - B93

  1. #1
    Tilmeldingsdato
    Jan 2002
    Indlæg
    1,694

    KB/FCK2 - B93

    Endnu et i den tilsyneladende endeløse række af midterbrag var i udsigt for de 475 forventningsfulde tilskuere på Frederiksberg IP. Denne gang var der tillige tale om 2. divisions-nyklassikeren mod de helt og aldeles fæle mennesker fra B93 – truthornsentusiasterne med de gutturale tilråb. Lidt ekstra lakrids – om man så må sige, og nu er det for sent at tage tilbage – var endvidere, at B93 på trænerbænken kunne mønstre den i KB færdigbrugte Benny Gall. Forlydender melder om en særdeles opsat spillertrup fra KB, hvilket andre forlydender bekræfter som værende noget anderledes, da bemeldte Benny sad på KB’s udskiftningsbænk og skreg ”SPILLE” til højre såvel som venstre.

    Spændende skulle det blive at følge Bennys taktiske dispositioner i løbet af kampen. Ville den atter stå på ”SPILLE” og ”OP I FRIMÆRKERNE TIL LASSE!!!” (evt. med Lasse udskiftet med et mere B93-agtigt navn). Som top-bhoy i Pinsekirken kunne det jo ligeledes være, at han havde allieret sig med større kræfter i højtidens anledning og til eksempel lusket en knivspids Helligånd ned i drikkedunkene hos sine aktuelle disciple.

    Den modsatte kamp endte med en helt horribel ufortjent 1-0 sejr til Byens Bærme i en kamp, hvor KB stillede med hele to mand på bænken, heraf en reservekeeper, så forventningerne til dagens kamp var en revanche, der ville kunne få modstandernes træner til at viderebringe det glade budskab om KB’s fortræffeligheder til alverdens folkeslag via tungetale.

    Nå, men der skulle jo spilles om det først, som man siger, og KB’s udvalgte legender var som følger:
    Martin Jacobsen
    Danni Jensen – Zanka – Nikolaj Hansen (anf.) – Niclas Jensen
    Kevin Bechmann Timm – Rasmus Würtz - Mads Laudrup – Jacob Neestrup
    Lasse Qvist – Junior
    Bænken: Frederik Vang, Thomas Christiansen, Casper Windfeld og Rasmus Bogh

    Udskiftninger: '21 ud Würtz - ind TC, '72 ud Timm - ind Windfeld, '73 ud Junior - ind Bogh.

    B93 bød i øvrigt på gensyn med gamle KB-koryfæer, idet truppen talte Jeppe Hestehave, Jonas Schumacher, Yasin Erdem, Michael Rytkönen (dog startede kun Hestehave, og Rytkönen var på bænken), og så skulle det blive spændende at følge manden med det sjove navn, Alban Shipsani, som blandt flere andre er hentet i Værløse og er gået decideret mål-amok her på det seneste.

    KB var altså forstærket til dagens kamp, omend Würtz kun holdt i ca. 20 minutter, før hans skade brød op igen, og det sendte TC ind på midtbanen, som tilsyneladende blev forvandlet til en diamant, med TC fremme og Neestrup som den defensive.

    Kampen startede stille og roligt, men efter 8 minutter blev Qvist sendt afsted på en fremragende stikning fra Niclas, men desværre blev afslutningen overplaceret. 3 minutter senere udbryder en tilsyneladende rystet KB-træner "SPILLE, GUTTER!!!!", og det efterlod tribunen i nervøs bævren i et par minutter. I det 14. minut var det Timm, der var tæt på med et forsøg fra højrekanten, og yderligere 2 minutter senere var det Lasse Qvist, der på en god frispilning af Junior, var tæt på en scoring, som efterhånden havde været fortjent.

    Minuttet efter får KB så endelig bragt sig på vinderkurs, da et indlæg fra højre side fra Danni Jensen lander foran Junior, der præsterer en skidt førsteberøring, hvorefter Timm kommer til og sparker bolden ind til 1-0, og så blev der da klappet som vinden. I det 20. minut sender Qvist Junior afsted i venstre side, og efter et par gode driblinger kommer han til baglinjen i feltet, og sender bolden skråt tilbage til Neestrup, hvis afslutning desværre bliver reddet af keeperen.

    22 minutter var spillet, da B93' målmandstræner - svært overvægtige Nicolas Nielsen - bliver bortvist af uvisse årsager, men det virkede helt fortjent, derfra hvor jeg sad. Et dybt chokeret B93-mandskab må 4 minutter senere indkassere yderligere et mål, da Lasse Qvist efter en flot aflevering fra TC (har jeg ladet mig fortælle) sender bolden i mål med en fremragende lob a la McD-buen. Så begyndte nervøsiteten selvsagt at brede sig, da alle kender til den aktuelle førings farlighed.

    Herefter var det KB, der kontrollerede kampen, og det blev da også til at par situationer, hvor udeholdet måtte have hjælp af tvivlsomme offside-kendelser for at holde skindet på snudeskaftet. 2 minutter før pausen er det så måltyven Alban Shipsani - der udsat for staveudfordret KB-mand naturligvis hedder Albin Shipsari i kampprogrammet - der utageligt hamrer læderkuglen op i det man i gamle dage kalde "Jacob/jakel", og så stod den jo 2-1. Kort efter brændte det igen på foran KB-målet, men dommerfløjten hylede og spillerne sprintede ud til den ventende te, eller hvad det nu er de drikker.

    Uha, nu skal jeg snart over og hente nøglerne til min nye lejlighed, så nu går det stærkt.

    1 minut var spillet af 2. halvleg, da Lasse Qvist opfanger en bold, som ingen ved hvorfra kom, og igen udnytter keeperens svaghed og atter lobber bolden over ham til 3-1. Lasses første scoringer efter skadespausen var det, og i det hele taget spillede han en rigtig god kamp. 3 minutter senere assisterer han fx Nikolaj Hansen til 4-1-målet, da hans hjørne relativt upresset bliver headet i mål, og så burde den kamp være afgjort.

    2 minutter senere er det Junior, der hamrer den 20 meter over, efter Niclas har spillet ham fri med en skråaflevering ind i feltet. I det 62. minut er Lasse blevet træt i lobbefoden og forsøget havner derfor ca. 10 meter over mål. 75 minutter var spillet, da 93 forsøger at kopiere Qvist. Lobbet havner på overliggeren og springer ud til en fri spiller, der dårligt header lige på Muggi i målet. Muggi griber bolden men har tilsyneladende oddset på en tomålssejr og kyler den derfor ind bag sig selv til 4-2 til alles rædsel.

    3 minutter senere lobber Lasse igen som vinden, men denne gang har målet luret ham og kryber under bolden, og i overtiden er det allestedsnærværende Qvist, der med et flyvende hovedstød (ja, det havde det så været, havde han ramt bolden) lukker kampen af med den sidste chance. 4-2 endte det og alle var glade.

    Næste kamp er hjemme mod Skjold på søndag (anset hvad fck.dk måtte skrive om den sag) kl. 10.30, og her er der minsandten ligeledes tale om et midter-/lokalbrag, så mød venligst op og gå kontrolleret amok på lægterne, så vi sammen kan få bragt KB op på den meriterende lige-over-midten-placering, som vi alle higer efter.

    Det var det hele, hej hej, og nu vil jeg flytte.
    Sidst redigeret af Spejder fra Mars : 12.05.08 kl. 12:51
    Mvh.
    Morten


    Álvaro er verdens flinkeste mand
    bekræftet af Lønstrup d. 27/1-2004
    Spejder fra Mars's Avatar


  2. #2
    Tilmeldingsdato
    Jul 2003
    Indlæg
    923

    Re: KB/FCK2 - B93

    Igen et pragfuldt referat.

    Der må sidde en referant på fck.dk som efterhånden må føle sig rasende presset på levebrødet i frygt for at nogle skulle kyle hans uduelige røv på porten og få dig til at skrive førsteholdets kampreferater ligeledes.
    Football is about glory, it is about doing things in style and with a flourish, about going out and beating the lot, not waiting for them to die of boredom - Danny Blanchflower

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

  1. B93 - KB/FCK2/U19
    By Spejder fra Mars in forum De korte linier
    Svar: 1
    Sidste Meddelelse: 07.09.09, 12:45
  2. B93 - KB/FCK2
    By Spejder fra Mars in forum De korte linier
    Svar: 3
    Sidste Meddelelse: 16.11.08, 20:43
  3. B93-KB/FCK4
    By Spejder fra Mars in forum De korte linier
    Svar: 2
    Sidste Meddelelse: 01.11.07, 13:49
  4. KB/FCK2 - B93
    By Spejder fra Mars in forum De korte linier
    Svar: 8
    Sidste Meddelelse: 18.04.07, 21:21
  5. B93 - KB
    By Woody II in forum De korte linier
    Svar: 13
    Sidste Meddelelse: 03.09.06, 20:43

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •