Side 19 af 32 FørsteFørste ... 91617181920212229 ... SidsteSidste
Viser resultater 271 til 285 af 477

Emner: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

  1. #271
    Tilmeldingsdato
    Jul 2005
    Indlæg
    266

    Re: Anmeldelse: Helsingør Idrætspark

    ›Tak for linket og som jeg læser indholdet, er der jo INTET i
    ›vejen for at poste dene type billeder på dette forum.

    ›Men det er da sikkert rart at få slået fast inden hønserøven
    ›tager overhånd for andre *_^

    ›( med andre ord, fatter hat af ovenstående indlæg / link og relevansen ??? )

    Jeg forstår heller ikke hele dit indlæg, men jeg skal forsøge at svare.

    Fra et rent juridisk perspektiv kan du nok ikke udlede en sådan "INTET"-konklusion, som du lægger ud med. Dels fordi området ikke er klart reguleret, dels fordi de pågældende billeder nok kan karakteriseres som "situationsbilleder", og disse skal i udgangspunktet "være harmløse", hvis de offentliggøres på internettet uden samtykke. Til harmløse billeder regnes normalt ikke billeder af "besøgende på en bar, natklub, diskotek eller lignende".

    Da bl.a. seneste anmeldelse også er blevet postet andre steder på nettet (eller der er linket direkte til anmeldelsen fra andre steder), hvor man kender/genkender nogle af dem, der optræder i historien og på billederne i mindre flatterende situationer, så tænkte jeg, at det kunne være relevant at oplyse vores kære anmelderkorps om noget så kedeligt som gældende regler for deres gesjæft. Det er jo ikke sikkert, at de har tænkt i de baner.

    Men bortset fra det rent juridiske, som jo altså ikke er helt entydigt, så kunne linket måske medføre, at Sokken og venner gjorde sig nogle etiske overvejelser om, hvad de finder ok at poste. Ikke mindst i lyset af at en af de (går jeg ud fra) ufrivilligt medvirkende er blevet genkendt af venner/bekendte i lokalområdet, hvilket i sidelinie-regi har medført, at vedkommendes facebook-profil har været luftet i skakten. Det er måske her, du så er, skal vi sige befriende bramfri i din tilgang, og ikke mener, at man skal lade sig bremse af moralske skrupler eller hensyn til de sidste rester af en eller anden tilfældig persons integritet. Og måske har du ret. Og måske ser Sokken og venner sagen på samme måde som dig. Måske har de tilmed sikret sig samtykke til offentliggørelse af billederne, hvormed vores lille ekskurs i sandhed bliver overflødig. Men hvis de ikke har det, og hvis de ikke var bekendt med de vage retningslinjer på området, så kan de da i det mindste køre kvalificeret over for gult næste gang de beretter og illustrerer fra deres færd i jumboligaens subdivisioner.
    ♥ Santos ♥
    Strictly's Avatar

  2. De følgende 5 brugere er enige:

  3. #272
    Tilmeldingsdato
    Nov 2006
    Indlæg
    32

    Re: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

    Ok, Jeg er ikke enig i dine betragtninger
    men "point taken"

  4. Den følgende bruger er enig i dette:

  5. #273
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Re: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

    Det er ikke og har aldrig været meningen at hænge folk ud her i tråden. Meningen er på humoristisk vis at skildre de oplevelser vi har med lokalbefolkningen.

    Mht til den seneste anmeldelse er det uheldigt at nogle har genkendt personer vi skildrer i mindre positivt lys. Det giver stof til eftertanke, da vi på ingen måde er ude på at skade eller latterliggøre de folk vi møder på vores ture.

    Meningen er at læserne af tråden kan klukke lidt af spøjse situationer og ikke at folk der har været for fulde, skal hænges ud og grines af.

    Jeg troede egentlig at billederne var tilpas anonyme, og blev derfor overrasket over at den omtalte person blev genkendt alligevel. Jeg sletter derfor delen med den omtalte person, og vil for fremtiden passe bedre på med hvad jeg skriver og hvem jeg hænger ud.


    Stampe
    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar


  6. #274
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Anmeldelse: Gamla Ullevi

    Lørdag d. 1/10-11 kl 7.15 mødtes fire friske unge fyre under Uret. Lige ved siden af dem mødtes de trætte gamle fulderikker der skulle være gæsteanmeldere på denne tur til Göteborg. første del af anmeldelsen handler om kampen IFK Göteborg - Mjällby på Gamla Ullevi.



    Gæsteanmeldere: Mads 740, Valbymaleren og Jeske

    Dette var mit første besøg på Gamla Ullevi.

    Jeg stødte til selskabet i Malmö og sammen fortsatte vi mod Göteborg



    Turen til Göteborg fra København tager næsten 4 timer så undervejs var der tid til at sove, læse avis og underholde os med de quizzer som Mads740 og Jeske havde forberedt hjemmefra. Klasse.

    Der var også tid til en æresceremoni for at hædre to af gæsteanmelderne der har været med over fem gange og dermed kan kalde sig veterananmeldere.



    Her får Mads og Valbymaleren overrakt Stadionturens ærefulde pin for lang og trofast tjeneste



    Undervejs gjorde vi vores for at lette Valbymalerens tunge oppakning der bestod af en tandbørste, en tube tandpasta, en ramme Mokai og 12 dåser Tuborg.

    Da vi ankom til Falkenberg undervejs fortalte jeg at dette var øllen Falcons hjemby. Mads kigger ud af vinduet, ser et elevatorskilt (hiss) og spørger om vi er i Hiss. Det blev en stående joke under turen a lá Ausfart joken i Tyskland.

    Endelig kom vi frem til Göteborg og vi gik ind i et indkøbscenter for at få vekslet penge og finde en oplader til Valbymaleren.

    Her løber vi ind i en landskamp mellem Sverige og Tyskland i Speedminton


    Speedminton er en krydsning af tennis og badminton, der spilles med squash-ketcher og have-badminton bolde, uden net, og en plakat kunne fortælle os at det er verdens hurtigst voksende ketchersport. Her var både kommentator, technomusik og cheerleaders



    og jublen ville ingen ende tage da Sverige vandt kampen



    Al den spænding havde gjort os tørstig og da centerpubben fejrede Oktoberfest satte vi os derind


    Her kunne vi nyde en Spaten Brau og på Black Jack bordet fik jeg forvandlet 500 sek til 540 sek (indsæt selv en joke om værdien af den svenske krone efter hvert beløb, tidsangivelse og antal i denne anmeldelse. Guderne skal vide at det gjorde gæsteanmelderne) på kun en halv time (40 svenske minutter).

    Efter forfriskningen satte vi det lange ben foran i den forkerte retning, væk fra vores hotel, inden stifinder-Mads fik konsulteret sin gps.



    Vi gik og vi gik og vi gik indtil vi endelig fandt vores hotel, der er en omdannet færge


    her fik vi hurtigt checket ind og ringede så efter to taxaer (halvanden dansk taxa)

    Tilgængelighed - er det til komme dertil.

    Gamla Ullevi ligger i gå afstand fra både Centralstationen og hotellet, men tiden var blevet knap og vi satte os derfor ind i hver sin taxa med en aftale om at mødes uden for vores indgang til stadion.

    Turen kostede henholdsvis 106 og 120 sek, men da vi ikke ankom samtidigt stod Sk8terboy, Valbymaleren og jeg og ventede i laaangt tid uden for stadion


    Efter en halv times ventetid og 5 forgæves telefonopkald (4 danske) fik vi endelig fat i Mads og Jeske der havde fjollet rundt i en halv time og derefter gået ind på stadion



    Her havde de mødt IFK's maskot Leo. Navnet på maskotten er ikke det eneste københavnske der har inspireret IFK. Klubbens karakterisktiske klubdragter blev indført efter de havde spillet en træningskamp mod KB for 100 år siden (120 svenske) og var blevet begejstret for farvesammensætningen.

    Tilskuerpladserne - udsyn, komfort osv.

    Gamle Ullevi (eller Nya Gamle Ullevi som det også bliver kaldt) blev bygget i 2008 efter man havde revet det gamle Gamla Ullevi ned. På trods af dette var der ikke meget plads til den brede bagdel på tilskuerpladserne, og stadioncrewet var glad for at der ikke var udsolgt.



    Der er fire tribuner i 2 lag på Gamla Ullevi.

    Bag det ene mål står Änglarna, der er IFK's fanclub.


    Bag det andet mål er der plads til udebaneholdets fans.


    Mjällby havde dog så få fans med at denne sektion ikke var åben.

    Den modsatte langside lignede den vi sad på



    Vores tribune var i sagens natur svær at få et ordentligt billede af


    Mads fik sneget sig op på øverste tribune og her så der således ud



    Faciliteter - toiletter, lystavle m.m.



    Toiletterne var fine og rene og da svenskerne ikke drikker særligt meget øl under fodboldkampe var der aldrig kø ved dem.

    Der var to fine lystavler, en i hver ende, og de udmærkede sig ved at fungere og ikke have store pixelfejl som man kender det fra Parken





    På disse skærme kunne man følge hele kampen da den bliver vist live i sin helhed, inklusiv langsomme gengivelser. En fin service.


    Øl, vand, pølser osv. - Kan man få stillet sin sult

    Øllet er 3,5 % Åbro der bestemt ikke er noget at råbe hurra for.



    De kunne fås i 2 forskellige størrelser dog


    0,4 og 0,7 l.

    Når man er nede og købe øl behøver man ikke gå glip af kampen, da de har en skærm over boden der viser kampen. Smart


    Tidligere besøg på svenske stadions har forberedt os på den dårlige standard af pølser her, så det kom ikke som nogen overraskelse at pølsen på Gamla Ullevi ikke var noget specielt. En almindelig kogt pølse.


    Men i Sverige har man noget der i den grad mangler i Danmark til pølserne, nemlig kartoffelmos. Det er bare en genial kombination og trak en halv karakter op. Dyppelsen var sennep og ketchup og derfor ikke noget specielt



    Jeske smagte også burgeren og den var ok.

    Pølsekarakteren lander på 2,5 ud af 5.


    Priser - er det dyrt/billigt.

    150 sek for at komme ind. Det er billigt for Sverige. Resten af priserne var sådan set ok.





    Tilskuere - Opførsel, stemning osv.

    Mjällby havde 20-30 fans med til denne kamp og var derfor henvist til et hjørne af den modsatte langside



    Dem hørte vi intet til før til aller sidst.

    Göteborgs fans stod 2 steder. Bag det ene mål stod der unge fyre i bar overkrop med bannere mod stadionkarantæner, der sang hele kampen og oven over os stod der en flok lidt ældre fans der havde sine trøjer på og sang engang imellem.


    De unge sang på et tidspunkt IFK hvorefter de gamle svarede GÖTEBORG.

    De gamle sang også en smædesang hvergang målmanden skulle sparke målspark: Åhhhhhh TJOCKIS (tyksak) i stil med Brøndbys røvhuls-råb ved målspark.

    De unge sang under hele kampen, men det var svært at høre hvad de sang. Der var dog mange melodier man genkendte fra andre stadions.

    Kampen

    Kampen var en af de kedeligst jeg nogensinde har set. IFK havde 2 skud på mål ifølge statistiken. Et blokeret skud og et skud der gik til indkast. Kampen var så kedelig at Blå-Vitt's træner Jonas Olsson var ude i medierne og undskylde dagen efter. Han kaldte kampen for den dårligste i sine 5 år (4 danske) som træner for IFK. Han var ikke den eneste der syntes at kampen var dårlig





    Kampen sluttede 1-0 til Mjällby på et fantomskud fra 25 meter i det 88. minut. Læs mere om kampen her

    Kändisar

    I IFK's trup var der stjernen over dem alle som vi forgæves ventede på uden for stadion, Tobias Hysén. På Mjällbys hold var der Allsvenskans selvudnævnte bedste spiller Tobias Grahn



    og så den gamle FCK/KB spiller Erton Fejzullahu der stillede op til fotosession



    Programmet

    Programmet var gratis og indeholdt lidt tekst, de to trupper og kampprogrammet. Desværre ingen stilling.



    Ok uden at være prangende.

    Konklusion - Hvad er helhedsindtrykket.

    Den forfærdeligt kedelige kamp skulle hurtigst muligt glemmes så vi styrede mod merchandiseshoppen for at købe GAIS-sengetøj


    Det havde de desværre ikke, så det blev til en køleskabsmagnet, et postkort med Tobias Hysén, et IFK-håndklæde og en cd med IFK's hymne Posseidon.

    En rask gåtur senere var vi nede i Kungsgatan hvor vi fik en øl i Ölhallen


    Faddet der stod i baren med lækre pølsestykker blev hurtigt gemt væk da 700 kg danskere (900 svenske kilo) trådte ind af døren, så vi fandt en restaurant i nærheden.


    her fik vi Schnitzel, Köttbullar, Kalvefilét og dårlig betjening. Men maden var god. Al den mad gjorde os tørstige og vi fandt en sportsbar hvor jeg købte 3 gammel dansk til 192 sek


    Herefter blev syge Jeske sendt hjem i seng og Sk8terboy blev sat på toget hjem til København, da han skulle til barnedåb dagen efter.

    jeg fortsatte med de to anmelderveteraner. Vi ledte forgæves efter en bøssebar og fandt i stedet Källarkron


    Og en lang dag sluttede på Gamla Port med Bordeaux-Montpellier på tv, en snak i baren om Jacob Laursen og 2 Cherry Crush-drinks



    efter en taxatur med Bon Jovis Bad Medicin på 120 Decibel (140 svenske) endte vi tilbage på båden og gik i seng så vi kunne være klar til morgendagens strabadser




    FORTSÆTTES HER
    Sidst redigeret af Sokken : 06.10.11 kl. 13:46
    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar


  7. #275
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Anmeldelse: Rambergsvallen

    FORTSAT HERFRA

    Søndag d. 2/10 fortsatte vores Göteborgeventyr med et besøg på Rambergsvallen for at se Bk Häcken - Trelleborg



    Gæsteanmeldere: Mads740, Valbymaleren, Jeske

    Søndagen startede først klokken 11 for mig, men de unge friske mennesker stod op kl 7. Følgende er skrevet af Jeske:

    Efter gårsdagens kamp var anmelderkorpset udmattede. En havde forladt flokken, en anden bar var blevet ramt af skørbug, pest og tyfus og en tredje var bundet til sengen af tømmermandens tunge, tunge kæder. Det lykkedes dog for den sygdomsramte aspirant, at stå op med de to veteraner, Valbymaleren og Mads740, for at finde mad i Göteborg så vi styrket kunne tage til Rambergsvallen.



    Göteborg byder på et fantastisk system af udlejningscykler der næsten, men kun når det virker, overflødiggør den offentlige transport. Således mobiliserede drog de sørgelige rester afsted ved 9-tiden. Blot for at opdage at Göteborg ikke var vågnet, ingen steder havde åbent og at de lokale var vilde med Mads740's sangskat og stemme.



    Vi endte på 7/11 da kaffe niveauet var blevet faretruende lavt for at få ladt batterierne op. Med opladte batterier satte vi os for at cykle op af et bjerg. En i sig selv imponerende præstation der blev yderligere vanskeliggjort af anmelderkorpsets fysiske statur og helbredsmæssige tilstand.



    Fra toppen af Risåsberget har man udsigt over hele Göteborg og man kan se alle byens vartegn, samtidig med man har et af de største, skansen Kronan i ryggen. Nedfarede fra bjerget fandt vi endelig en lille fransk cafe, meget passende oven på en etape fra Tour de France, der serverede os en morgen-latte og en crossaint. Vi var så "Radicool".



    Fra bjergets top havde vi også fået øje på Feskekyrkan. En gammel kirke der nu er et fiskemarked. Men den skulle vi åbenbart ikke ind i thi de holdt lukket om søndagen. I stedet cyklede vi videre ned langs havnefronten og kom til det maritime museeum "Maritimen" her fik undertegnede og Mads740, der i mere end en forstand var veteran på denne tur, brugt adskillige timer med at lege krig, sømænd, soldater, admiraler, ubådskaptajner og torpedoer på de udstillede skibe.
    Veteranen Mads740 fik sin indgang til halv pris ved fremvisning af det nye Veterenkort der er et kort der udstedes til alle der har været udsendt for den danske stat. Så kom ikke her og sig det ikke var givende at grave latriner på Balkan.







    Vi skulle mødes med Sokken og Valbymaleren (som vi mistede da vi påmønstrede Jägeren Småland) på et værtshus. Planen var efterfølgende at vi, de grønneste i København (Nettoligans, der cykler til alle hjemmekampe og få udebanekampe), ville cykle til Rambergsvallen. De Göteborgske udlejningscykler ville det anderledes.

    Af Sokken:

    Klokken 10 (klokken 11 svensk tid) ringede Valbymaleren til mig for at fortælle at han var tørstig og at de andre ikke gad drikke. Jeg ilede derfor til undsætning og vi mødtes kl 11 for at tømme resten af hans oppakning.

    Dette gjorde vi mens vi tog en tur i et stort pariserhjul



    Herfra var der også en fantastisk udsigt over byen (her er det Operaen og båden som Jeske og Mads fjollede rundt på)


    Da vi havde drukket Valbymalerens bagage tom, drog vi på værtshus hvor vi mødtes med de to friske drenge


    Herfra ville de to tykke tage sporvognen, mens de to sporty fyre ville fortsætte med at cykle.

    Tilgængelighed - er det til komme dertil.

    Da vi kom frem til stoppestedet fandt vi ud af at linje 5 var blevet omlagt pga sporarbejde, så vi måtte vade ned til Nya Ullevi for at finde et stoppested.



    Her i skyggen af det stadion der har bragt dansk fodbold sin hidtil største triumf, fandt vi et stoppested der duede



    Et par stop senere stod de to sporty fyre tilfældigvis på samme sporvogn, da de havde fucked op med deres cykler. At der intet plads var i sporvognen og at der stod to gutter op lige ved siden af, forhindrede ikke denne klovn i at ligge over fire pladser


    Turen til Rambergsvallen der har sit eget stoppested tager et sted mellem fem og ti minutter (12 svenske) og efterlod os i forstadslignende områder



    I jagten på et ikke eksisterende værtshus gik vi rundt om stadion til vi fandt en kiosk der solgte øl på 3,5%, den højeste alkoholprocent det er tilladt at sælge i Sverige udenfor Systembolaget


    Det var tydeligt at mærke at vi var kommet en del længere nordpå i dag


    Vi fandt en lille oase hvor vi kunne nyde vores øl inden kampen


    og begav os efterfølgende mod indgangen


    Det var med det samme tydeligt at mærke at folk på Hissingen (som er øen hvor Rambergsvallen ligger) er stolte af at være fra Øen og kalder sig fra Hissingen og ikke fra Göteborg. De er ligeledes stolte af deres fodboldhold og vi trådte ind i en rigtig hyggelig stemning af fans og lokalstolthed.

    Inden for portene trådte vi ind i et lille område hvor man kunne købe øl, vand og pølser og hvor der var sat en lille scene op, hvor en mand underholdte med sang og guitar



    Tilskuerpladserne - udsyn, komfort osv.

    Vi sad på den ene langside på nogle gamle træbænke uden ryglæn


    Her sad man ganske fint omend en stolpe tog lidt af udsynet


    Man kunne fint gøre sig det behageligt her



    Bag det ene mål var der ingen folk og det er tvivlsomt om man kan komme derned


    bag det andet mål var der noget ombygning igang, så der var sat hegn op så man kunne komme igennem til den anden tribune


    På den anden tribune stod både BK Häckens fans (Sektion G) og Trelleborgs medrejsende fans


    I anden halvleg stillede vi os over blandt Häcken (der er slang for numse og har et logo der ligner en røv)'s fans. Her var der ingen bænke men blot ståpladser


    men også her kunne man skabe sin egen komfort




    De to tribuner hedder forøvrigt Styrbord og Bagbord



    Faciliteter - toiletter, lystavle m.m.

    Der var fine træbeklædte toiletter under Styrbordstribunen (den vi sad på i første halvleg) og der lugtede dejligt af sauna derinde


    Ved Bagbordstribunen var der blot opstillet et enkelt mobilt toilet, men bag det ene mål var der også toiletter


    Bag det ene mål var der en fin stor lystavle der ligesom på Gamla Ullevi sendte hele kampen live med langsomme gengivelser. Det er noget vi mangler i Danmark


    Bag det andet mål er der en anden elektronisk tavle hvor man kan følge stillingen i de andre kampe


    Når der så blev scoret i de andre kampe, blev målene vist på den anden storskærm. Genialt.

    Øl, vand, pølser osv. - Kan man få stillet sin sult

    Øllet er Sofiero på 3,5% (2,5 danske %) og det smagte som alt andet letøl elendigt.



    Men ned skulle det og damen bag disken var vældigt imponeret over Mads740s sangstemme da han sang højt med på det Oasisnummer som spillemanden på scenen ved siden af sang. "Det er ligesom at være til rock koncert"

    Pølserne var samme kogte sag som på Gamla Ullevi, men denne gang uden mos



    Dyppelsen bestod af sennep, ketchup og sød sennep og karakteren kunne derfor ikke snige sig op over 2 ud af 5 (6 svenske).

    Man kunne også købe en sandwich. den fik jeg desværre ikke testet men Jeske satte den hurtigt til livs, så den var nok helt fin



    Priser - er det dyrt/billigt.

    Øllen koster 40 sek stykket og vores hotdogs kostede kun 15 sek. Billigt.
    Indgangen kostede 140 sek, som må sigers at være lidt dyrt når vi kun gav 10 kroner mere for at sidde på det topmoderne Gamla Ullevi i går.


    Tilskuere - Opførsel, stemning osv.



    Trelleborg havde 10-15 fans med (8 danske) og en så lille skare er naturligvis svære at høre i larmen, men under navneopråbet vendte hver Trelleborgspiller sig om og hilste på fansene, så der bliver alligevel sat pris på deres tilstedeværelse

    Vi forsøgte selv at skabe stemning på den anden langside i første halvleg




    Men besluttede os for at stille os over til Sektion G i anden halvleg


    her blev der sunget godt igennem med sange om Häcken og Hissingen, og vi mødte blandt andre Hissingens svar på vores egen Diablo Diego#15 der var i højt humør


    og en fan af Tøfting


    Kampen

    Kampen var alt andet en velspillet men ganske underholdende. BK Häcken fik i første halvleg et straffe der på skammeligste vis blev brændt:


    I anden halvleg fik de et straffe mere som blev udnyttet på samme svage vis


    BK Häcken fik dog scoret til 1-0 i det 69. minut til stor glæde for de 2302 tilskuere (1800 danske) og vandt således kampen. Dette efterlader Trelleborg i en noget nær håbløs nedrykningssituation med blot 2 kampe tilbage og 3 point op til play-off pladsen.

    Læs mere om kampen her

    Kändisar

    Det var småt med kendte mennesker på Rambergsvallen i dag, men i skal ikke snydes for et elendigt billede af Trelleborgs træner, den tidligere Malmötræner Tom Prahl


    Det er Tom i træningsdragten foran Tingstad reklamen.

    Derudover var den gamle AGF-spiller Dioh Williams med i hele kampen for Häcken



    Det er Dioh yderst til højre.

    Programmet

    Programmet var en A5 side med de to trupper på den ene side og det kommende program på den anden side. Heldigt det var gratis for det er da det sløjeste program vi nogensinde har stødt på



    Konklusion - Hvad er helhedsindtrykket.

    En ganske underholdende affære kunne ikke skjule at det var en kamp på lavt niveau. Men et hyggeligt besøg på Sveriges fjerdestørste ø blev rundet af med et besøg på McDonalds. Her kunne man støtte det lokale ishockeyhold Frölunda Indians



    Det kunne Valbymaleren alligevel ikke stå for


    Pludselig var klokken blevet mange og da vi gik tilbage mod stoppestedet så vi til vores gru at sporvognen var på vej, så vi måtte spurte de sidste 100 meter og ned og op igen af trapper.

    Dette var lige ved at få Frölundamåltidet op igen hos Valbymaleren




    Jeg selv holdt ikke op med at svede igen før halvvejs inden i den 4 timer lange togtur hjem til København
    Sidst redigeret af Sokken : 04.10.11 kl. 23:02
    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar


  8. #276
    Tilmeldingsdato
    Aug 2003
    Indlæg
    3,104

    Re: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

    Fantastisk som altid! :)

    I går kom der en nyhed frem fra det østjyske, som gjorde, at jeg fluks måtte ind og finde en gammel stadionanmeldelse frem.

    http://www.agffodbold.dk/news.asp?id=9428

    Det påståes nemlig, at Århus har DK's bedste stadionpølse. Men hvordan kan de dog tillade sig dette nonsense, når DK's største stadioncrew endnu ikke har testet denne 'Store Klaus'? Blasfemi!!
    Grillen var i følge anmeldelsen ikke tændt den pågældende dag, så derfor fik I ikke smagt den.

    Kræver dette et genbesøg eller må vi bare gøre vores for at råbe højere for Helsingør pølsen, som eftersigende skulle ligge nummer 1? Og findes der egentlig en hel rangliste for pølserne et sted?

  9. #277
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Re: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

    ›Fantastisk som altid! :)

    ›I går kom der en nyhed frem fra det østjyske, som gjorde, at jeg
    ›fluks måtte ind og finde en gammel stadionanmeldelse frem.

    http://www.agffodbold.dk/news.asp?id=9428

    ›Det påståes nemlig, at Århus har DK's bedste stadionpølse. Men
    ›hvordan kan de dog tillade sig dette nonsense, når DK's største
    ›stadioncrew endnu ikke har testet denne 'Store Klaus'? Blasfemi!!
    ›Grillen var i følge anmeldelsen ikke tændt den pågældende dag, så
    ›derfor fik I ikke smagt den.

    ›Kræver dette et genbesøg eller må vi bare gøre vores for at råbe
    ›højere for Helsingør pølsen, som eftersigende skulle ligge nummer
    ›1? Og findes der egentlig en hel rangliste for pølserne et sted?

    Et genbesøg til det aarhusianske ligger ikke i den nærmeste fremtid, da vi stadig har en del stadions tilbage at besøge. Jeg udelukker dog ikke endnu et besøg, hvis det en dag passer i kalenderen. Vi var ikke selv helt tilfredse med Agf-anmeldelsen, da vi jo havnede på den forkerte tribune og ikke kunne høre de GF'ske fans synge, og vi jo aldrig fik smagt pølsen som du ganske rigtigt skriver.


    Mht en pølserangliste så har jeg overvejet det. er det noget der er stemning for? Enig-klik hvis du vil have en pølserangliste i tråden.
    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar


  10. #278
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Pølsebarometeret

    Ok, Ening-klikkerne har talt, her er pølsebarometeret.

    Top 5:

    #1 Helsingør - ...Men pølsen mand..... WOW... Det er den bedste pølse jeg nogensinde har smagt og den hamrer ind på førstepladsen. Det tørre brød og manglen på tilbehør er det eneste der forhindrer den højeste karakter og vi lander på 5 med pil ned for dette mesterværk af en pølse. NAM NAM NAM!!!



    #2 Slagelse - ...En PRÆGTIG karl, stegt med kærlighed og serveret med ristede og rå løg, sennep og ketchup. Der kan ikke siges nok godt om denne pølse som får den højeste karakter vi endnu har uddelt: 5 med pil nedaf ud af 5 hatte.



    #3 B1903 - ...Pølserne var FANTASTISKE!!!! Dejlige kødfyldte og velsmagende. De næstbedste pølser vi har fået på Stadionturen, kun overgået af Slagelses. Simpelthen fænomenale. Det eneste der var at klage over var størrelsen, men da Paco gjorde det (tredje gang han købt en pølle) fik han fluks en ekstra pølse. God service.



    #4 Ølstykke - ...De tykke drenge i pølsepanelet var pænt til svært glade for pølsen og vi landede på 4,5 ud af 5.



    #5 Køge - ...En rigtig god pølse og helt utrolige mængder dyppelse. Den kommer ikke op på niveau med Slagelses pølse, som er den fremtidige pølser skal slå. Men 4,25 ud af 5, får den. De 0,25 er for bestikkelsen. Det er noget vi kan lide i pølsepanelet.



    Bund 5:

    #1 Parken - ...Da jeg før har givet 0 stjerne til en pølse i Århus, ser jeg mig nødsaget til at give den såkaldte Parkdog -1 stjerne. Fy for helvede, hvor var det en klam oplevelse.



    #2 AGF - ...Det er jo skandaløst ringe og jeg ser ingen anden udvej end at give 0 stjerner ud af 5 til dette sørgelige pølsearrangement. 0 stjerner Århus. Ynkeligt.



    #3 Hvidovre - ...Det fuldkommen uristede, kolde brød gled med besvær ned og da turen kom til den store pølle var den, som frygtet, ganske kold, klam og våd. Turen fra grillen til skuret i termokassen havde gjort den uspiselig. En sørgelig skæbne for en så prægtigt udseende pølse. Jeg ser mig nødsaget til at uddele den hidtil laveste karakter: 1 ud af 5



    #4 Allerød - ...Hapsdoggen derimod, var dårlig og kold. Men den var trods alt ikke så dårlig som Parkdoggen, og den blev da spist, så vi havner på uanstændige 1 i karakter



    #5 HIK - ...Ved siden af den ølvogn lå der en grill hvor man kunne købe nogle store grillpølser der dog viste sig at være en skuffelse. En sej og kedelig pølse med et marginalt ristet brød og alt i alt kan den kun få 2 ud af 5 stjerner. Havde jeg ikke været i Hvidovre i sidste weekend og smagt deres ynk derude havde jeg nok givet den 1 stjerne, men den var trods alt bedre end Hvidovres.

    Sidst redigeret af Sokken : 07.10.11 kl. 12:09
    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar


  11. #279
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Anmeldelse: Rønne Stadion Nord

    Lørdag d. 15/10 kl 6.20 var mødetiden under uret for vores Bornholmstur. Dette klarede de fleste at komme op til, bortset fra Ealp der havde sovet over sig og Sk8erboy der kom direkte fra jobbet. Begge nåede dog med toget så de kunne se dagens kamp: Rønne FB - Kastrup Boldklub




    Gæsteanmeldere: Mads740, Valbymaleren, Jeske, Mgt09, Ealp, Pede FC PornstarZ, Ktulu

    Dette var mit første besøg på Rønne Stadion Nord (ikke at forveksle med Rønne Stadion Syd, i daglig tale Nightmare Park)

    Lyngbybageren havde på forhånd udtrykt bekymring for den lange togtur da jeg først ville støde til selskabet i Ystad. Tidligere ture har jo vist at ikke alle i stadioncrewet er lige glade for morgenbajere, så han var bange for at drikke alene.



    Heldigvis for den tørstige Grevegravør trådte Sk8erboy og Pede i karakter så han ikke skulle drikke alene.

    I Ystad dukkede jeg så op og kunne overtage for stakkels Sk8erboy der ikke havde sovet et minut i løbet af natten.



    Jeske havde igen forberedt en quiz og Mads kom med Unterberg så alt ialt var den en vældig hyggelig sejltur for de fleste af os


    Da Mgt havde været med på tur 9 gange skulle han naturligvis også have overrakt en veteran-pin


    Da vi landede i Rønne havn gik Mads og Jeske op for at hente minibussen mens Taastruptømreren og jeg blev underholdt af nogle FC Nordsjællandfans i højt humør, der havde hjemmelavet paradisæblesnaps med



    Efter 6 snaps kom Mads og Jeske tilbage med minibussen og vi kunne fortsætte vores tur



    Vi kørte op til Jeskes forældre og fik en fabelagtig frokost af mor Jette.



    herefter gav far Niels-Jørgen os en tur op i fyret (ja de har eget fyr)


    og en rundvisning i den smukke bornholmske natur



    vi takkede for gæstfriheden og kørelejligheden (far Jeske skulle køre os rundt på øen hele turen, dag og nat) med en medbragt kurv.



    Efter den store frokost og den udmattende gåtur var vi blevet tørstige og vi blev sat af ved Krystal Caféen i Rønne, der i daglig tale hedder Krydset



    Her ville jeg overraske rødderne med et specielt shot jeg havde fået på turen til Liege, der hedder El Ritual. Mørk rom med kaffegrums og sukker på en limeskive. Jeg gik igang med en længere forklaring til barmutter hvorefter hun sagde: ahh, en Jan Special?
    Det viste sig at dette var en af stamkundernes faste shot.



    Krydset viste sig at være et vældigt hyggeligt sted hvor vi tilbragte et par timer inden kampstart









    Tilgængelighed - er det til komme dertil.

    Nu var klokken efterhånden blevet 14 og det var tid til at de friske folk skulle gå ud til stadion.



    Sk8erboy der efterhånden var blevet godt fuld og træt tog en vogn med Bogensebuntmageren, Mgt og jeg, og 64 kroner senere gik vi ind på stadion



    Da vi ankom på stadion var vi de eneste der var der udover en flok glade drenge fra Kastrup der havde taget turen til Bornholm for at støtte deres lokale helte.



    Søllerødsnedkeren opdagede at de havde dåseøl og gik hen for at score et par stykker. Giver i ikke et par øl? spurgte han. Vi giver ikke øl til folk fra Bornholm, kom svaret. Jeg er sgu ikke fra Bornholm, jeg er fra Valby. Nåh ok, så får du to, men hvad laver du så her hvis du er fra Valby? spurgte de unge Kastrupdrenge. Middelfartmekanikeren svarede at han var her for at anmelde stadions, hvorefter han fik at vide: "Så skal du nok ikke drikke så mange øl"


    Tilskuerpladserne - udsyn, komfort osv.

    Der er en enkelt tribune på Rønne Stadion Nord.



    På den er der nogle yderst behagelige træbænke



    ved den anden langside er der behageligt græs




    Bag målene ser det således ud:



    og





    Faciliteter - toiletter, lystavle m.m.

    Der er fine behagelige toiletter i klubhuset ved stadion





    og ellers er der rig lejlighed til at gå i hækken



    Som på så mange andre stadions er det muligt at snige sig ind hvis ens samvittighed kan holde til det



    En beskeden lystavle er sat op bag det ene mål



    Øl, vand, pølser osv. - Kan man få stillet sin sult

    På Rønne Stadion Nord kan man vælge mellem Tuborg, Carlsberg eller Classic på glasflaske. I baren fandt vi forøvrigt Ktulu.




    Vi havde hørt inden kampen at pølserne i Rønne skulle være øens bedste og da stadionspeakeren flere gange reklamerede for Super Åge-pølsen ilede vi ned til grillen for at smage på mesterværket.

    Første skuffelse kom da vi så størrelsen på pølsen. Det er da ikke en Super-Åge. Det er bare Åge, udbrød Ealp.



    Af dyppelse var der kun sennep og ketchup



    Pølserne så ellers fine ud på grillen, men manden der passede dem nægtede at udlevere dem inden de var fuldstændigt gennemgrillede og ødelagt.



    "Det er mig der passer grillen, så det er mig der bestemmer hvornår de er klar" Ok, slap af grill-Hitler.

    Efter kampen gik Måløvmureren og jeg ned forbi grillen hvor han var ved at pakke sammen. "Kunne i tænke jer at få en pølse hver?" spurgte han. Ja tak, svarede vi og tænkte at han nok ikke var så slem alligevel. Det bliver 10 kroner pr mand, sagde han så. Ja tak, vi køber lige 2 gamle pølser du har tænkt dig at smide ud for 10 kr stykket. Klart vi gør. "Dem spiser du bare selv" svarede Svendborgsvejseren.


    Pølsen var ikke decideret dårlig, men den var blevet forkullet på grillen og den manglende dyppelse gør at vi lander på 2,5 ud af 5




    Priser - er det dyrt/billigt.

    30 kroner for at komme ind, 20 kr for en Åge med brød, 20 kroner for en Åge med 2 brød, 15 kroner pr flaske øl er billigt selvom det kun er københavnerserien. Der var ingen rabat på fem øl. Jeg spurgte hvad fem øl kostede og fik svaret: 5 gange 15.


    Tilskuere - Opførsel, stemning osv.

    KBK Ultras havde brugt alle deres lommepenge til denne tur, så den fik ikke for lidt med romerlys, røg, konfetti og et enkelt kanonslag



    De leverede en fremragende stemning og sang hele kampen igennem.

    ♪Altid fra KBK, altid fra Kastrup, Amager det er min ven♪

    ♪Rønne blod på trøjen, sov med den om natten. Den er bare rød så rød. Den er fuld af Rønneblod♪

    ♪Vi brænder hele Rønne ned♪

    ♪Det er sgu da laaaaaaangt ud' i skoven♪

    ♪Alle pigerne fra Rønne er til salg♪

    ♪ÅÅh KBK, du betyder alt for mig, aldrig skal du være alene, Amager de følger dig♪

    ♪Stadion smadrer ik sig seeeelv♪

    ♪Stille i Rønne, her er så stille i Rønne♪

    Og det var ganske rigtigt for selv om vi sad lige ved siden af Rønne FB's fans, hørte vi dem kun en enkelt gang, da de råbte TUUUDEFJÆS ned til en skadet Kastrupspiller.

    De havde nok travlt med at drikke den Fernet de havde smuglet med ind (og som Glostrupglarmesteren og jeg fik lov at smage)




    De havde også taget en hel del store flag med ind, men det var først da stadioncrewet lånte et par stykker at de blev brugt



    Denne anmeldelse betød at Mgt og Ealp skulle have en nål hver for henholdsvis den tiende og den femte anmeldelse:





    Da den normale ceremonimester brugte hele anden halvleg på at anmelde toilettet, måtte jeg denne gang overrække de fine nåle.

    Kampen

    Kampen var der ikke meget at skrive hjem om, men det var der alligevel nogle der gjorde her. Kastrup BK vandt 1-0. Et mål 7 ud af 8 i stadioncrewet missede da vi havde travlt med at se Ballerupblikkenslageren og Jeske løbe hækkeløb.


    Kändisar

    Kastrups træner er Jesper Heyde, den gamle Danmarksmester for Herfølge, som vi før har troet at vi har taget et billede af.

    Denne gang skulle den være god nok


    Stakkels Jesper Heyde måtte til sidst flå sig løs fra Pede og gå, da gentagende forsøg på at afrunde samtalen ikke havde nogen indvirkning på strømmen af fuldemanspladder der kom ud af Pedes mund. Pede havde desuden et fast greb om Heydes trøje, men med en kraftanstrengelse lykkedes det træneren at rive sig fri og råbe noget om færgen, mens han stak af.

    Programmet



    Programmet var en foldet A4 side med trupperne, en lille artikel om dagens opgør, rønnes topscorerliste og stillingen i Københavnerserien. Alt i alt tilfredsstillende, niveauet taget i betragtning.


    Efter Kampen

    Inden vi skulle tilbage til byen, drøftede vi lige dagens kamp på Carlsberg Corner



    Ktulu der var i bil, tilbød at køre to gange, og det tog vi med kyshånd imod. Sk8erboy steg ud af Ktulus bil nede på torvet i Rønne og spurgte de andre hvem der havde tænkt sig at betale for taxaen.



    Efter at havde fået noget at spise



    havnede vi igen på Krydset hvor vi festede til den lyse morgen









    Herefter tog de gamle hjem mens ungdommen gik på diskotek





    Konklusion - Hvad er helhedsindtrykket.

    En herlig dag på solskinsøen. Ikke så meget på grund af kampen, der var kedelig men nok mere pga branderterne.

    FORTSÆTTES HER
    Sidst redigeret af Sokken : 19.10.11 kl. 22:08
    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar


  12. #280
    Tilmeldingsdato
    Oct 2004
    Indlæg
    2,703

    Re: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

    Herligt at i endelig nåede til Bornholm, super første rapportage, jeg glæder mig til fortsættelsen :-)

    Nå men Krystalcafeen ligner jo sig selv :-/ det er til med det samme billardbord de havde i 1983.
    Sidst redigeret af tortocnt : 17.10.11 kl. 18:52
    Hislen af TorbenØ.

  13. #281
    Tilmeldingsdato
    Jan 2002
    Indlæg
    548

    Re: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

    ›Herligt at i endelig nåede til Bornholm, super første rapportage,
    ›jeg glæder mig til fortsættelsen :-)

    ›Nå men Krystalcafeen ligner jo sig selv :-/ det er til med det
    ›samme billardbord de havde i 1983.

    Men de lyse+grå vægnuancer er særdeles nye!!
    *havde ikke set*

  14. Den følgende bruger er enig i dette:

  15. #282
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Anmeldelse: Restaurant Bryghuset Arena

    Fortsat herfra

    Anden del af vores Bornholmstur omhandler NB Bornholm-FB




    Gæsteanmeldere: Mads740, Valbymaleren, Jeske, Mgt09, Ealp, Pede FC PornstarZ

    Før Kampen

    Dagen startede et par timer tidligere en forventet i Jeskes forældres sommerhus, som vi havde fået lov at overnatte i, da nogle var friskere end andre



    Efter at snapsen i fryseren blev fundet (og tømt) steg humøret dog gevaldigt, og vi fik pakket vores ting sammen og forlod stedet for at begive os mod Bornholms østkyst.



    Far Niels-Jørgen hentede os i minibusen og kørte mod Nexø.



    På veje mod Nexø kørte vi igennem en by med verdens mærkeligste navn



    men vi kom også forbi et sted med et sejt navn



    I Nexø samlede vi Jeskes fætter op der var noget imponeret over selskabets generelle promille kl 11 om formiddagen, måske især da Pede spurgte om: "Det der med at være fætre, er det sådan en familieting?"

    vi gik ind på Grand Games Pub på torvet i Nexø hvor de lokale blev revet ud af formiddagsdøsen



    Her kostede en øl 20 kr og en dobbelt Jack D med cola 50 kr, og vi blev en times tid. Nogle spillede Skomager i The Coconut Lounge, mens andre snakkede med lokalbefolkningen. Her fik Tøllesetapetsereren en snak med en dame der var indehaver af Danmarks største Elvis-stue. Graceland i Randers göw höme.


    Tilgængelighed - er det til komme dertil.

    De friske i selskabet ville gå de halvanden kilometer til stadion



    mens Birkerødbrolæggeren, Pede og jeg tog en taxa.



    Pede, der var blevet tvunget ind på betalersædet, ville betale med dankort men det bruger man ikke i Nexø, så han måtte tømme sine lommer for mønter.

    Fremme ved Restaurant Bryghuset Arena, som Nexø Stadion hedder, blev vagterne i døren noget overrasket over at se folk på stadion en halv time inden kampstart.



    Da der ikke var nogle folk på stadion var der heller ingen vagter til at holde styr på Pede



    Glumsøgulvlæggeren måtte derfor trække i en sikkerhedsvest og forvise Pede fra banen



    Tilskuerpladserne - udsyn, komfort osv.

    Der er en enkelt tribune på Restaurant Bryghuset Arena, hvor hjemmeholdets fanklub Go-On holder til.



    På den tribune er der både sidde- og ståpladser



    På modsatte langside, nærmest indgangen er der træbænke



    Her sad der lige så mange folk som på tribunen, og man sad ganske udmærket der



    Der er en jordbane rundt om selve fodboldbanen, der i følge Jeske både har været brugt til trav og speedway. Denne bane gør at det er meget svært at se hvad der sker i dan anden ende af banen, når man står bag målene



    og



    Faciliteter - toiletter, lystavle m.m.

    Der var en lille rønne (!) med tolietter inde på stadion



    Men man kunne naturligvis også gå i hegnet



    og slutteligt er der også toiletter i klubhuset.

    Der er en enkelt lille lystavle nede bag det ene mål



    Øl, vand, pølser osv. - Kan man få stillet sin sult

    Der kom en gammel gut ned til Værløsevæveren og spurgte hvor man solgte øl henne her på stadion. Dette kunne vi ikke svare på, og stor var vores overraskelse da den selv samme gut stod og solgte øl i baren da vi endelig fandt derned.



    Der er ligesom på Rønne Stadion Nord flaskeøl til salg i Nexø, men her koster de 17 kr. Man kunne vælge mellem Carlsberg, Tuborg og Classic.

    Da vi ikke kunne se en grill på stadion, blev vi naturligvis urolige for at der ingen pølser var, så Mads gik ned for at spørge vagterne. Her fik han at vide at de lige var blevet sat over og ikke var klar før pausen. Som om det kom som en overraskelse for pølsemanden at der var kamp i dag. Sløjt.

    Derudover viste det sig at man skulle over i klubhuset for at købe en pølse, og der var der et ringe udvalg



    De fleste i stadioncrewet købte en ristet hotdog, uden de store forventninger.



    stor var overraskelsen derfor da det viste sig at det faktisk var en helt ok pølse. Med det hele, betyder åbenbart sennep, ketchup og ristede løg i Nexø, så dyppelsen er der ingen pluspoint for, men jeg gav pølsen 3 ud af 5, og Rønnes praleri om øens bedste pølse var således skudt ned.

    En gut fortalte at tidligere solgte man også Super-Åge på Nexø stadion, men det var man stoppet med i sommerpausen, for magen til dårlig pølse skulle man lede længe efter.

    Priser - er det dyrt/billigt.

    40 kr for indgangen, 17 for øl (ingen rabat ved 5), 24 kroner for en ristet hotdog i klubhuset og små slikposer til 1 krone stykket. Det er lidt dyrere end i Rønne men det er også Danmarksserien.

    Tilskuere - Opførsel, stemning osv.

    Der var ingen fans af FB på stadion (til trods for at alle de lokale troede at vi var) men der var en del NB Bornholmfans.



    Der blev klappet og sunget på tribunen, men det var ikke til at skelne hvad de sang. Inden kampen var vi blevet terroriseret med Nexøs klubsang over højtaleren gentagne gange, og den sang Go-On med på

    ♪Kom an vi er Nexø, kom an vi vil slås, kom an vi er Nexø, det blir værst for jer selv, ja stol på os♪

    Derudover hørte jeg bare ordene til en enkelt sang:

    ♪Nexø til jeg dør, jeg er Nexø til jeg dør. jeg har sagt det før, jeg er skide skør, jeg er Nexø til jeg dør♪

    Mads740 og Ealp satte sig på tribunen i anden halvleg men bragte sig hurtigt på kant med Nexø-tilhængerne, da de kom til at grine af Nexøs målmand ved 2-3 målet. "Du sidder vel ikke og griner? Tror du ikke at du er kommet på den forkerte tribune, dit fjols" hvæste en gammel kone af Mads.

    Stadionspeakeren startede kampen med at byde velkommen til gæsterne Frederiksborg og kaldte konsekvent FB for Frederiksborg gennem hele kampen. På et tidspunkt i kampen blev Mathias Kure skiftet ud og speakeren kunne berette at det var den sidste kamp han havde spillet for hjemmeholdet og opfordrede publikum til at give ham en stor hånd. Sidst i kampen kom forklaringen på hvorfor så få klappede: "Vi har en rettelse, det var Samuel Hansen der spillede sidste kamp for os i dag"

    Fanklubfolkene kunne fortælle at den normale speaker var syg og der i dag var en urutineret afløser. Det var underholdende i sig selv og speakeren kom med mange guldkorn i løbet af kampen som f.eks :" Så blev der reduceret. Målet blev scoret af en pt ukendt spiller"


    Kampen

    NB Bornholm kom foran på et drøn af en helflugter efter 14 minutter og kom også foran 2-0 og 3-1, men kampen sluttede 3-3 efter et mål to minutter inde i overtiden.


    læs mere om kampen her

    og her


    Kändisar

    NB Bornholm havde den gamle FCK spiller Vitus Kofoed på bænken det meste af kampen, men han nåede at blive skiftet ind og begå fejlen der ledte til det udlignende mål dybt inde i overtiden



    FB havde Newroz Dogan, ligeledes tidligere FCK spiller, med på banen men ham fik vi desværre ikke et billede af. Måske eller måske ikke fordi Mads740 (der har spillet sammen med Dogan) råbte: "Newroz dit Frederiksborgsvin!" da FB løb på banen.

    Restaurant Bryghuset Arena er det 50. stadion vi har anmeldt og udover dette var det Jeskes femte anmeldelse og han skulle naturligvis hædres med den fine stadiontur-pin.



    Jeske mener at ordner er noget man hænger på idioter, og det var derfor overraskende at han ikke straks tog den på. Istedet blev den efterladt på stadion ubrugt og bortglemt.

    Programmet

    Programmet er en A4-side med reklamer, stillingen og NB Bornholms spillertrup. Modstandertruppen er ikke engang med. Uden tvivl det dårligste program vi er stødt på.



    Efter Kampen

    Efter kampen gik vi tilbage mod torvet i Nexø.


    og vi gik



    og gik



    Endelig kom vi frem til Den Gyldne Hane hvor vi skulle fordrive 4 timer inden Jeskes far hentede os og kørte os til færgen.

    Det viste sig ikke at være noget problem da en øl kostede 10 kr, et shot kostede 10 kr og en dobbelt Jack D med cola kostede 25





    Pludselig var Far Niels-Jørgen der og tilbage var bare køreturen tilbage til færgehavnen hvor vi hentede vores indlåste baggage



    færgeturen til Ystad



    og så busturen til København hvor Pede kronede dagen med at hælde øl i Mgt's sko



    Konklusion - Hvad er helhedsindtrykket.

    store dele af Stadioncrewet var præget af den ultrahårde anmeldelse dagen før, men på trods af det, var det en ganske hyggelig dag i Nexø, der dog på ingen måde kan sammenlignes med Rønne.

    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar


  16. #283
    Tilmeldingsdato
    Apr 2007
    Indlæg
    371

    Re: Anmeldelse: Restaurant Bryghuset Arena

    Efter at have opdaget lidt whine i skakten, må man jo hellere give lidt credit. I gør - stadig - et fremragende stykke arbejde, og jeg læser med med stor fornøjelse. I skal endelig ikke tro, at vi ikke følger med :) Fede anmeldelser fra solskinsøen..


  17. #284
    Tilmeldingsdato
    Mar 2003
    Indlæg
    15

    Re: Et forsøg på at se samtlige stadions i Danmark

    Spoejst at der serveres monopol-oel paa et stadion opkaldt efter det lokale bryghus...

    Og tommelfinger op herfra!
    Resistansen '05

  18. De følgende 2 brugere er enige:

  19. #285
    Tilmeldingsdato
    Jun 2004
    Indlæg
    3,341

    Re: Anmeldelse: Restaurant Bryghuset Arena

    ›Efter at have opdaget lidt whine i skakten, må man jo hellere
    ›give lidt credit. I gør - stadig - et fremragende stykke arbejde,
    ›og jeg læser med med stor fornøjelse. I skal endelig ikke tro, at
    ›vi ikke følger med :) Fede anmeldelser fra solskinsøen..

    Jeg whinede bestemt ikke i Skakten. Det du så var en del af en samtale hvor jeg undrede mig over de sidste 4 anmeldelsers modtagelse der efter min mening var mindre entusiastisk end normalt.

    Jeg var såmænd bare ude efter årsagen, for hvis det var noget jeg havde gjort anderledes end normalt så ville jeg forsøge at finde tilbage til den gamle recept.

    Det var bestemt ikke for at lokke rosende indlæg som dit frem. Det var en legitim undren og et ønske om at forbedre konceptet, hvis der var noget som folk ikke syntes om.

    Men mange tak for roserne, det er dejligt at i sætter pris på vores arbejde :)
    Citat:
    The fabulously noisy alcoholic Danish travelling support. London Evening Standard 17/03-11
    Sokken's Avatar

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

  1. Vittigheder (eller forsøg derpå)
    By Martin in forum Diverse
    Svar: 20
    Sidste Meddelelse: 26.08.11, 09:36
  2. VM-stadions
    By Sokken in forum De korte linier
    Svar: 0
    Sidste Meddelelse: 09.12.09, 23:36
  3. Landskampene Danmark-Sverige & Letland-Danmark
    By kalaha in forum De korte linier
    Svar: 94
    Sidste Meddelelse: 17.06.07, 10:31

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •