Viser resultater 1 til 1 af 1

Emner: Reglerne i filmquiztrådene

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Dec 2001
  Indlæg
  720

  Reglerne i filmquiztrådene

  Dette er helt vildt nørdet, og jeg burde lave noget fornuftigt lige nu, men på baggrund af efterhånden flere quiz-tråde, er der opstået et uskrevent regelsæt blandt stamgæsterne i disse tråde.

  For at undgå alskens sure opstød fra de faste brugere af quiztrådene - der som hovedregel er af racen "sure, halvgamle mænd" - er nedenfor listet den alment accepterede fremgangsmåde.

  Stambrugere (Sebas, Mads740, A, DiabloDiego#15, Magic m.fl.), post gerne kommentarer, hvis der skal forbedres/rettes noget i regelsættet - eller tryk enig ;-)

  FILMQUIZ: Hvilken film? (Gæt en film)

  Grundlæggende: I den tråd smider du et billede op af en filmscene, og folk skal så gætte, hvilken film billedet er fra.

  1. Når du poster er det i første omgang for at gætte billedet i posten ovenfor, post A. Det er strengt forbudt bare at smutte forbi og smide et billede! Det er jo det rene anarki!!!

  2. Såfremt du har gættet rigtigt, markeres det ved, at skribenten til post A trykker Enig under dit indlæg, post B, den med dit gæt. Husk derfor at vende tilbage til tråden jævnligt, for at tjekke, om der er blevet trykket enig under dit gæt.

  Bemærk: The Slowhand. Hvis du gættede rigtigt, men en anden nåede at poste et rigtigt svar inden dig, er det bare ærgeligt - du må slette dit gæt og være hurtigere på tasterne næste gang.

  3. Din serveret: næste skridt er at redigere din post med gættet, det jeg kalder post B. Det er noget pjat at oprette en ny post, du bliver alligevel aldrig en af de Fantastiske 15 ;-)
  I post B lægger du nu dit billede op.

  4. Hvis der ikke indkommer rigtige gæt eller gæt overhovedet indenfor et døgns tid, skal du på eget initiativ vende tilbage til post B, og via en eller flere redigeringer udlægge hints. Fx: "Filmen er fra '80'erne", "Vandt tre Oscars" etc. Jo længere tid uden rigtige gæt på dit indlæg, des flere hints skal du lægge ud. Hvis ingen har gættet det efter flere dage, fordi dit billede er fra en absurd obskur film, må du sgu smide svaret til den uvidende hob - og vælge en mere mainstream film næste gang ;-)

  5. Når en anden skribent i sin post C gætter rigtigt på dit citat, trykker du blot Enig under post C. Først nu er du ude af Filmcitatertråden med god samvittighed! Som nævnt ovenfor er det derfor vigtigt at vende tilbage til tråden nu og da, så længe du har dit eget gæt/dit eget billede i spil. Ellers knækker tråden.

  FILMQUIZ: Filmcitater

  Grundlæggende: I den tråd smider du et citat fra en given film, og helst et, der indenfor rimelighedens grænser kan gættes, hvis quizdeltagerne har set filmen. Reglerne er noget nær de samme som "Hvilken Film?".

  1. Når du poster er det i første omgang for at gætte på citatet i posten ovenfor, post A.

  2. Såfremt du har gættet rigtigt, markeres det ved, at skribenten til post A trykker Enig under dit indlæg, post B, den med dit gæt.

  Bemærk: The Slowhand. Hvis du gættede rigtigt, men en anden nåede at poste et rigtigt svar inden dig, er det bare ærgeligt - du må slette indlægget og være hurtigere på tasterne næste gang.

  3. Næste skridt er at redigere - ikke poste et nyt - dit indlæg, post B. I post B skriver du således et nyt citat.

  4. Hvis der ikke indkommer rigtige gæt eller gæt overhovedet indenfor et døgns tid, skal du på eget initiativ vende tilbage til post B, og via en eller flere redigeringer udlægge hints.

  5. Når en anden skribent i sin post C gætter rigtigt på dit citat, trykker du blot Enig under post C. Først nu er du ude af Filmcitatertråden med god samvittighed!

  Dette betyder med andre ord, at såfremt quizzen skal flyde i tråd *ahem* med sin idé, får du kun serveretten til at poste et citat, såfremt du er snedig/nørdet nok til at gætte det foregående. At bruge søgemaskiner er et tegn på stor svaghed og manglende nørde-rygrad i denne tråd.  De bedste quizhilsner
  Sidst redigeret af Thor#4862 : 29.09.05 kl. 15:27
  Overliggervinder! :-)

  "Det var Animal Planet - 'Når løver jager'. Med Brøndbyspillerne som gazeller. Løbeivrige, arbejdsomme og hoppende - men uden håb om overlevelse."


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. FCK strammer reglerne
  By fck_hundested in forum De korte linier
  Svar: 1003
  Sidste Meddelelse: 03.09.08, 08:15
 2. VM-reglerne ved pointlighed
  By rous in forum De korte linier
  Svar: 4
  Sidste Meddelelse: 06.06.06, 21:58
 3. Løns: Følg reglerne
  By kurt Strand in forum De korte linier
  Svar: 13
  Sidste Meddelelse: 27.08.03, 23:10

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •