Side 9 af 9 FørsteFørste ... 6789
Viser resultater 121 til 123 af 123

Emner: Mærkelige statistikker

 1. #121
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  2,969

  Re: Mærkelige statistikker

  Meget interessant med statistik. Det kunne endvidere være interessant at sammenligne med økonomi brugt på spillere før/efter at banen kom. Uden at jeg er understøttet af tal, så er det da mit indtryk at man før banen i noget højere grad (uden at det blev ekstremt) hentede spillere udefra i forhold til nu, hvor man mere selv udvikler. Og hvis det er korrekt, så understreger det nok i endnu højere grad, hvor kæmpe stor en fordel den bane er for FCN.

  Mht @Garnerens to pointer.

  1) Det med tidspunktet for kritikken altid kommer efter et pointtab. Og her har du selvfølgelig helt ret. Men jeg tænker, at det hovedsaglig skyldes, at det er i forbindelse med kampene at spillerne spørges indtil dette. Banen kåres i forvejen til den dårligste bane år efter år, og gad en journalist spørge ind til det på et vilkårligt andet tidspunkt i sæsonen, så vil jeg tro at svaret er det samme.

  2) Mht at vi er næsten lige vidt med knoldede mudderpøle. Ja der er jeg uenig. Jeg har godt hørt flere eksperter sige, at banen trods alt er bedre end at spille i en mudderpøl, men jeg er ikke ikke enig i denne påstand. Jeg kan sagtens se, at mange tv-seere vil finde produktet bedre, men det er min holdning at fodbold på FCN's bane næsten er en helt anden sportsgren, hvorimod alle trods alt har prøvet spillet på en mudret bane. Her hopper bolden ikke kunstigt meget og her har det ene hold ikke en kæmpe fordel frem for den anden - en ujævnhed eller en vandpyt generer begge hold. Den bane FCN spiller på ligner imo mere indendørs fodbold end rigtigt fodbold. Bolden opfører sig helt anerledes (vores spillere skal konstant bruge 1-2 ekstra berøringer for at få kontrol over en konstant småhoppede bold) og det fysiske aspekt tages ud af spillet i en meget stor grad - præcis som i indendørs fodbold.

  Fordelen for FCN er imo helt helt urimelig. Laver man så fundementalt om på spillet ved at skifte et underlag i den grad, ja så er det åbenlyst at spillere som er opvokset på banen og trænet der i alle ungdomsår selvfølgelig er meget meget bedre end andre. I et land som Danmark hvor det trods alt er muligt at have græs året rundt, der bør disse baner være ulovlige som kampbane i den bedste række.

 2. De følgende 3 brugere er enige:

 3. #122
  Tilmeldingsdato
  Feb 2002
  Indlæg
  818

  Re: Mærkelige statistikker

  :-O
  Puma 19:29
  -smølle> Jeg føler det er væmmeligt når Awesome flere gange i en diskussion bruger hårde facts for at skyde mine argumenter ned.

  DiabloDiego#15 14:55
  Har man først mødt Awesome, vil et møde med en 6-benet dromedar med blinkende øjne og tørretumblere istedet for ører samt indbygget baldakin og brødrister i puklen, kun udløse et ligegyldigt skuldertræk.


 4. #123
  Tilmeldingsdato
  Dec 2014
  Indlæg
  477

  Re: Mærkelige statistikker

  Jeg håber der en kvik type med en database der kan hjælpe.
  Lige nu er der en masse snak om, at FCK får færre gule kort end resten af ligaen.
  Der er også snak i "guldkamp" tråden om, at det kan være en fordel for FCM at hold får gule kort mod os, før de skal møde dem. Garneren rejser så pointen om at det kun er tilfældet hvis hold faktisk får flere gule kort mod os, end de andre hold i ligaen.

  SÅ,

  er det muligt at berige begge diskussioner med noget data på, hvilket hold der bliver begået flest gule kort imod?

 5. De følgende 2 brugere er enige:

Side 9 af 9 FørsteFørste ... 6789

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Mærkelige dyr
  By kvik in forum Diverse
  Svar: 104
  Sidste Meddelelse: 01.08.14, 19:10
 2. Statistikker
  By NHS in forum Bazar
  Svar: 2
  Sidste Meddelelse: 19.03.09, 17:54
 3. Mærkelige sangtitler
  By Gobas in forum Kultur
  Svar: 4
  Sidste Meddelelse: 27.08.06, 07:39
 4. SAS Cup-statistikker
  By crekke in forum De korte linier
  Svar: 13
  Sidste Meddelelse: 08.01.05, 03:27

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •