Side 69 af 72 FørsteFørste ... 195966676869707172 SidsteSidste
Viser resultater 1,021 til 1,035 af 1067

Emner: Hvad tænker du på v.2

 1. #1021
  Tilmeldingsdato
  Jun 2004
  Indlæg
  647

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Sorry, du har 100% ret med Rooney. Det var mig der ikke havde kigget ordentligt efter. Og vi kan sagtens blive enige om, at Ståle gjorde nogle ting godt og nogle ting dårligt. Til det første hører kynisme i Europa og til det sidste hører talentudviklingen.

  Og derfor er det altså noget sympatisk fjol, når du i din kærlighed til Ståle skriver, at det er frugten af hans strategiarbejde, vi ser nu. Det vi ser nu, det er en træner og en sportsdirektør, der som beskrevet ovenfor både køber markant yngre spillere OG bruger dem, og så er det resultatet af flere ressourcer til en ungdomsafdeling som i 14 år ikke rigtig nåede FCK standard. Ikke mindst fordi træneren ikke satsede på de unge. En enkelt signing som Ståle aldrig selv brugte (men meget gerne tager æren for i BT) - og det var måske derfor jeg ikke satte mig særlig godt ind i det - kan altså ikke ændre på 14 års brug af seniorspillere. Men det kan selvfølgelig bruges til at legitimere at skrive dette om en anden bruger, man er uenig med:

  Hvis nu du rent faktisk satte dig MARGINALT ind i tingene, altså bare en lille bitte bitte bitte smule, inden du for gud ved hvilken gang lukkede dit usaglige, faktaresistente, Ståle-hadske galde ud ved bare den mindste anledning, ville du vide, at...
  Men det skal man vel kunne tage, og jeg kan da også selv være lidt kæk. Nå tak for debatten.
  Danmark til Valby Bakke

 2. #1022
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  2,921

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Jeg medgiver gerne, at træneren Ståle gav langt færre spilminutter til de unge end Thorup har gjort. Det viser alle tal jo. Min anke ift. din påstand er, at Thorup har haft langt flere gode spillere fra akademiet at tage af, end træneren Ståle havde, netop fordi de har været igennem FCK Talent gennem hele deres udvikling fra U13 og frem.
  For tallene viser også, at i de sæsoner, hvor der har været gode talenter til rådighed, så er de også blevet anvendt i stor stil af træneren Ståle.

  Ser man på tallene fra de foregående sæsoner under træneren Ståle, ser man at kurven for antal spilleminutter i Superligaen til de unge med fortid i FCK Talent (spillere op til 22 år) starter forholdsvist højt, for derefter at dykke indtil og med 17/18 sæsonen, for derefter at stige.
  Nærmere betegnet:
  13/14: 9,5% (5 spillere, 28 kampe)
  14/15: 14,3% (7 spillere, 33 kampe)
  15/16: 0,9% (5 spillere, 33 kampe)
  16/17: 0,7% (2 spillere, 36 kampe)
  17/18: 1,2% (3 spillere, 36 kampe)
  18/19: 6,3% (6 spillere, 36 kampe)
  19/20: 10,6% (4 spillere, 36 kampe)
  20/21: 17,8% (3 spillere, 4 kampe)

  Det store dyk mellem 14/15 sæsonen og 15/16 sæsonen skyldes forresten, at Christoffer Remmer og Andreas Cornelius, som ellers har båret en stor del af spilletiden til de unge sammen med Danny Amankwaa, bliver for gamle til at blive anset som unge spillere.

  Da vi rammer 17/18 sæsonen stemmer det nogenlunde overens med de første spillere, som har fået deres opdragelse i FCK Talent, som højst har spillet U14 (årgang 1999), da sportsdirektøren Ståle iværksatte den strategiske ressourcemobilisering. Fra første årgang der finder man Jonas Wind, Carlo Holse og Mads Roerslev (alle årgang 1999). Og på det tidspunkt er Victor Jensen (1999) solgt til Ajax som den daværende dyreste spiller nogensinde i den alder, Nikolas Nartey (2000) er solgt til Stuttgart, og Mads Bidstrup (2001) er solgt til Red Bull Leipzig. Tilsammen bliver de solgt for ca. 50 mio. kr., og Morten Hjulmand tager til en østrigsk bundklub (og spiller pt. i en italiensk bundklub) da sæsonen slutter. I det øjeblik at disse spillere er taget ud af ligningen, anses denne årgang for nærmest udtømt for talenter (som beskrevet af andre brugere herinde, se link her). Alle de ungdomsspillere, som har været til rådighed, og som senere har vist sig at være gode nok til at spille på FCK-niveau, er altså blevet anvendt i 17/18 sæsonen. Man kan ikke give flere spillere chancen, hvis der ikke er flere at tage af.

  I 18/19 sæsonen er der givet spilletid til både Daramy og Daghim i ligaen, og det er også tilfældet for Jacob Haahr i pokalturneringen, der dog stadig ikke er slået igennem pr. dags dato. Men på det tidspunkt er de stadig mellem 16 og 18 år, og Haahr er stadig en teenager den dag i dag. Og imens har Jonas Wind været fast på holdet, når han ikke har været skadet eller karantæneramt, ligesom Holse også har fået chancen i efteråret, når man har givet pauser til Robert Skov eller når Viktor Fischer har siddet ude med skader. Ved vinterpausen træffer man den rigtige beslutning ift. Holse, med at leje ham ud til Esbjerg mens Skov brænder ligaen af, men man træffer den forkerte beslutning ift. Roerslev, ved at gå med til at udleje ham til Vendsyssel i stedet for en af de andre klubber, man forsøgte at sende ham på leje til. Konsekvensen af den beslutning ender med at man laver fejlkøbet Bartolec. Man har dog ikke flere ungdomsspillere på spring i denne sæson at tage af, da Daramy stadig er den yngste spiller i truppen på bare 17 år.

  I 19/20 sæsonen er der stadig meget spilletid til unge spillere, primært koncentreret på Wind og Daramy, mens Holse også får lidt, inden han sælges til Rosenborg. Da Boilesen blev skadet ved sæsonstart, så vælger man at gå efter en etableret venstre back som afløser, i stedet for at se VKs vej. Det gav god mening, da VK stadig blot var 16 år på det tidspunkt, og man kiggede ind i at spille Champions League kvalifikation (og det er de færreste topklubber, som satser på en 16-årig, urutineret venstre back i det tilfælde). Og var Wind ikke blevet korsbåndsskadet, var antallet af spilleminutter i Superligaen til de unge været noget højere. Udover hvad der er givet i ligaen, fik William Bøving (2003) debut i pokalen, og blev også skiftet ind i Europa League mod Manchester United. Det er meget begrænset, hvad der ellers har været fra 2002 årgangen, som man kunne have anvendt i sæsonen. VK34 er født så sent på året i 2002, at han er næsten et år yngre end Daramy, selv om de begge er født i 2002 (16. december vs. 7. januar).

  Fra det øjeblik, man investerer mere i FCK Talent og frem til det øjeblik, hvor Ståle bliver fyret, så er der ikke nogen ungdomsspillere på 18 år eller derover, altså fra 1999 årgangen og frem, hvor man kan påstå at man er gået glip af en spiller, fordi man ikke har givet dem debut. Ingen spiller, som ikke har fået debut, og som var ældre end 18 år, da han forlod FCK, spiller for en større klub end FCK.

  FCK Talent har udviklet rigtig mange dygtige spillere fra det øjeblik, man iværksatte den ressourcemobilisering. Årgangene 2002, 2003 og yngre er de klart mest talentfulde, og det skyldes investeringen i ungdomsarbejdet. Alt forarbejdet, som rent faktisk har givet Thorup muligheden for at kunne anvende mange unge, talentfulde spillere, kommer fra de strategiske beslutninger, som Ståle, Lange og Sune Smith foretog dengang. Ligesom man under Ståle valgte at intensivere den islandske satsning. Orri Oskarsson, Hákon Haraldsson, Kristall Ingasson, osv. kom til FCK Talent mens Ståle stadig var i FCK. Så at PC køber Isak Johannesson og Johan Guadagno og lejer Andri Baldursson direkte til førsteholdet, det er altså alt for lille en sample til at kunne påstå at han er meget mere tilbøjelig til at hente unge spillere, med tanke på hvor mange unge spillere man har hentet fra udlandet til FCK Talent mhp. at rykke dem op til førsteholdet.

  Ja, Thorup er mere tilbøjelig end Ståle til at bruge unge spillere, men Thorup har fået gode vilkår til netop at gøre det i FCK netop pga. det strategiske forarbejde, som blev lavet under Ståle som sportsdirektør. Og det er den beslutning og det forarbejde, som jeg synes vi skal huske at anerkende. At Ståle, mens man ventede på at der kom gode nok spillere fra FCK Talent (som der for alvor er gjort fra denne sommer og frem), ramte en del forbi på en række spillerhandler, det er uafhængigt af hans beslutning fra 2014 om at smide flere penge ind i FCK Talent.
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)

 3. De følgende 10 brugere er enige:

 4. #1023
  Tilmeldingsdato
  Jan 2004
  Indlæg
  551

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Hej Tops

  Prøv at lytte til Sune i denne podcast hvor han beskriver talentarbejdet og de skridt
  man har taget henadvejen. https://podcasts.apple.com/dk/podcas...=1000534825595
  Waldorf: Why do we always come here
  Statler: I guess we'll never know
  Waldorf: It's like a kind of torture
  both: To have to watch the show

 5. #1024
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  2,921

  Re: Hvad tænker du på v.2

  .oO(Hvornår bliver det afsnit af Grænsepatruljen Australien, hvor Djokovic bliver nægtet adgang til Australien, vist på TV2?)
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)


 6. #1025
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  5,122

  Re: Hvad tænker du på v.2

  .o0(Det var den NFL sæson for New England Patriots ØV !!!)
  \m/ (^_^) \m/

  Having an offday ??? Metal is the best cure !!!

 7. #1026
  Tilmeldingsdato
  Nov 2007
  Indlæg
  1,711

  Re: Hvad tænker du på v.2

  .o0(…mon online vinpusherer er den moderne brugtvognsforhandler…?)

 8. #1027
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  2,921

  Re: Hvad tænker du på v.2

  .oO(Mængden af lollet content fra FCKTV, hvis PC fandt på at hente både NJ, Delaney, Corner, Fischer og Zanka til klubben, samtidigt med han fik lavet en forlængelse med Boilesen..)
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)

 9. Den følgende bruger er enig i dette:

 10. #1028
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  5,122

  Re: Hvad tænker du på v.2

  .o0( Hold nu op et transfervindue :O og vores nye indkøbte og hjemvendte spiller bliver spændende at følge i foråret )
  Sidst redigeret af -Altid FC København- : 05.02.22 kl. 09:15
  \m/ (^_^) \m/

  Having an offday ??? Metal is the best cure !!!

 11. #1029
  Tilmeldingsdato
  May 2005
  Indlæg
  1,027

  Re: Hvad tænker du på v.2

  .o0 (gid vi havde vores fan village til prematch….)

  https://ekstrabladet.dk/sport/fodbol...planer/9113342

 12. De følgende 3 brugere er enige:

 13. #1030
  Tilmeldingsdato
  Apr 2005
  Indlæg
  504

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Det er godt nok udtryk for “small club mentality” når man som i AaB og Bifs tilfælde føler behov for at sige offentligt, at de skam også er blevet tilbudt Wilshere.

 14. De følgende 4 brugere er enige:

 15. #1031
  Tilmeldingsdato
  Mar 2002
  Indlæg
  2,140

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Citat Oprindeligt indsendt af MSP Se meddelelser
  Det er godt nok udtryk for “small club mentality” når man som i AaB og Bifs tilfælde føler behov for at sige offentligt, at de skam også er blevet tilbudt Wilshere.
  Hvis AaB og Brøndby har fået ham tilbudt, så har vi helt sikkert også, så hvem ved? Måske er der også en af vores, der på et tidspunkt kommer til at svare ja på det spørgsmål. ;-)

  Det interessante i den forbindelse er i øvrigt, at AGF har udtalt, at de godt turde tage chancen på trods af Wilshares skadeshistorik, da klubben har gode erfaringer med at reparere skader. Som eksempel nævnte de Kevin Diks, der tidligere var meget skadet, og i øvrigt var skadet i over en måned, da de lige havde lånt ham, men som holdt sig skadesfri herefter i AGF-tiden. Skaderne er jo så kommet igen senere, må vi desværre konstatere. :-/

  Måske vi skulle powershoppe lidt mere Århus?
  /Giggs

  København er en grim by med grimme mennesker og klamme dialekter. Lige fra Østerbro til Lyngby. Det eneste sted i København jeg har oplevet flinke mennesker er i Næstved.

 16. #1032
  Tilmeldingsdato
  Apr 2005
  Indlæg
  504

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Citat Oprindeligt indsendt af giggs Se meddelelser
  Hvis AaB og Brøndby har fået ham tilbudt, så har vi helt sikkert også, så hvem ved? Måske er der også en af vores, der på et tidspunkt kommer til at svare ja på det spørgsmål. ;-)
  Det håber - og tror - jeg ikke. :) Vi kommenterer normalt ikke på spillerrygter, så hvorfor begynde på det, bare fordi en (mindre) konkurrent har hentet et stort navn.

  Citat Oprindeligt indsendt af giggs Se meddelelser
  Det interessante i den forbindelse er i øvrigt, at AGF har udtalt, at de godt turde tage chancen på trods af Wilshares skadeshistorik, da klubben har gode erfaringer med at reparere skader. Som eksempel nævnte de Kevin Diks, der tidligere var meget skadet, og i øvrigt var skadet i over en måned, da de lige havde lånt ham, men som holdt sig skadesfri herefter i AGF-tiden. Skaderne er jo så kommet igen senere, må vi desværre konstatere. :-/

  Måske vi skulle powershoppe lidt mere Århus?
  På den måde kunne man næsten håbe på succes for Wilshere i AGF (så længe det kun er dette forår), for det ville da få Aab og Jan Bech til at fremstå endnu dummere. :)

 17. Den følgende bruger er enig i dette:

 18. #1033
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  2,921

  Re: Hvad tænker du på v.2

  .oO(Fandme mærkeligt at juble over at FCM røg ud af Europa i går, når nu det konkret svækker vores chancer i den direkte duel om mesterskabet..)
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)

 19. Den følgende bruger er enig i dette:

 20. #1034
  Tilmeldingsdato
  Feb 2011
  Indlæg
  474

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Citat Oprindeligt indsendt af Kiwi Se meddelelser
  .oO(Fandme mærkeligt at juble over at FCM røg ud af Europa i går, når nu det konkret svækker vores chancer i den direkte duel om mesterskabet..)
  Tja, men hvis deres rodede, sjælløse indsats mod PAOK (og AaB) er et udtryk for deres aktuelle niveau, så tænker jeg, vores chancer er fine.

 21. De følgende 2 brugere er enige:

 22. #1035
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  561

  Re: Hvad tænker du på v.2

  Citat Oprindeligt indsendt af Kiwi Se meddelelser
  .oO(Fandme mærkeligt at juble over at FCM røg ud af Europa i går, når nu det konkret svækker vores chancer i den direkte duel om mesterskabet..)
  Det er vist en antagelse, at det svækker vores chancer. Gad vide om FCM fans jublede, da vi røg ud af pokalen. Vi må antage det svækkede deres mesterskabschancer.

 23. De følgende 4 brugere er enige:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Lignende emner

 1. Svar: 227
  Sidste Meddelelse: 06.05.22, 09:25
 2. Hvad tænker du lige nu?
  By giggs in forum Diverse
  Svar: 784
  Sidste Meddelelse: 09.05.10, 15:28
 3. Svar: 265
  Sidste Meddelelse: 24.02.08, 12:31
 4. Svar: 316
  Sidste Meddelelse: 12.06.07, 21:15
 5. Hvad tænker du på?
  By Woody II in forum Diverse
  Svar: 10
  Sidste Meddelelse: 03.07.06, 16:28

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •