Side 1 af 6 1234 ... SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 76

Emner: Skandinaviens største?

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  750

  Skandinaviens største?

  Ak ja, Rosenborg er økonomisk sat tilbage af FCK, men hvad med de svenske klubber? Mener at have læst somewhere, at Malmö FF har indgået en 100 mio kroners aftale? Og købet af Junior tyder vel på, at Afonso Alves er på vej videre i det store Europa....?

  http://ekstrabladet.dk/sport/udenlan...icle208598.ece

  Vi har vundet RL 2 år i træk, men er det den reelle forskel der vises der, eller er det et udtryk for klubbernes "investering" i træningsturneringen / vinterturneringen?

  EDIT: http://www.bolddk.com/nyt/index.php?vis=51367
  EDIT/EDIT: http://www.mff.se/nyheter/nyhet.asp?Id=1995 Afonso Alves ER skudt af!
  Sidst redigeret af Jens Andersen : 04.07.06 kl. 10:36
  Fremtiden kommer af sig selv, det gør fremskridtet ikke!!

 2. #2
  Tilmeldingsdato
  Jan 2006
  Indlæg
  734

  Re: Skandinaviens største?

  Kender ikke de norske og svenske holds økonomier. Men på spiller fronten vil jeg da sige vi er skandinaviens største

 3. Den følgende bruger er enig i dette:

 4. #3
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  2,288

  Re: Skandinaviens største?

  ›indgået en 100 mio kroners aftale? Og købet af Junior tyder vel
  ›på, at Afonso Alves er på vej videre i det store Europa....?

  Det må siges: http://www.mff-bloggen.se/2006/06/12...r-42-miljoner/
  ♪ Un bacio... un bacio ancora... ah!... un altro bacio... ♪

 5. #4
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  366

  Re: Skandinaviens største?

  Ja, det er rigtigt at MFF har indgået en aftale på 100 mio., men mener så at have læst at de ikke får penge for merchandise og en række andre indbringene ting... Så i længden tror jeg ikke de får mange flere penge ud af sponsoratet end FCK gør, hvis de overhovedet får mere ud af det...

 6. #5
  Tilmeldingsdato
  Oct 2004
  Indlæg
  2,687

  Re: Skandinaviens største?

  ›EDIT: http://www.bolddk.com/nyt/index.php?vis=51367

  Det lyder som en forrygende aftale for MFF og vil uden tvivl forstärke deres position som Sveriges mest solide og ökonomisk stärke klub. De har hidtil maattet klare sig med at spotte eller ukläkke tallenter og sälge til gode priser, lidt saadan som BIF gör. De har scoret en del paa handlerne Zlatan og Rosenberg og nu ogsaa paa Alves, men den indgaaede aftale gör dem til et Skandinavisk flagskib i stil med FCK i mange aar fremover.

  I Sverige anses FCK for at väre den förende klub i Skandinavien baade sportsligt og ökonomisk. Djurgaarden har til sin CL satsning kunnet skrabe 30 mio ekstra sammen hvilket räkker til........ tja ikke ret meget. At nordmändene ogsaa har faaet oje paa vores status er et udtryk for at det er saa tydeligt, saa selv de mest enöjede nordmänd ikke längere kan overse det. Naar landsholdsspillerene Linderoth, Allbäck, Hangeland, Bergdölmo, Hutchinson, Pimpong, Gravgaard, Christiansen, Jacobsen, Silberbauer samt Grönkjär og profilerne Santos og Berglund er samlet paa samme hold saa kan ingen i Skandinavien längere väre i tvivl om hvem som er flagskibET og hvorhen vinden bläser :)
  Sidst redigeret af tortocnt : 05.07.06 kl. 11:21
  Hislen af TorbenØ.

 7. De følgende 2 brugere er enige:

 8. #6
  Tilmeldingsdato
  Nov 2001
  Indlæg
  2,741

  Re: Skandinaviens største?

  ›Ak ja, Rosenborg er økonomisk sat tilbage af FCK,

  Hæ, hvis du læser nyheden lidt nærmere, så er Høgmo bekymret over at FC Kbh er ved at INDHENTE Rosenborg - ikke at vi er ved at efterlade dem bag os.

  - Jesper Grønkjær, Fredrik Berglund, Brede Hangeland, Atiba Hutchinson og Oscar Wendt. Det er spillere, som også vi konkurrerer om.

  Rosenborg har stadig et lønbudget hvor FC Kbh har svært ved at være med. Deres fodboldforretning er - pga. de mange CL-deltagelser - noget større end vores, men til gengæld har vi som bekendt en langt større koncern til at agere sikkerhedsnet for fodbolddelen.

  Og af samme grund har Høgmo god anledning til at bekymre sig. Hvis Rosenborg bliver ved med at glippe CL-deltagelse, så skal vi nok både indhente og overhale dem - også uden selv at komme i CL. Uden hjælp fra det store Europa er Trondheim ganske enkelt for lille til at konkurrere med København for alvor.

  Venligst,
  Bo N K

 9. De følgende 5 brugere er enige:

 10. #7
  David_T er offline Occasionally wears a hat
  Tilmeldingsdato
  Apr 2004
  Indlæg
  2,398

  Re: Skandinaviens største?

  ››Ak ja, Rosenborg er økonomisk sat tilbage af FCK,

  ›Hæ, hvis du læser nyheden lidt nærmere, så er Høgmo bekymret over
  ›at FC Kbh er ved at INDHENTE Rosenborg - ikke at vi er ved at
  ›efterlade dem bag os.

  "Mens FC København har brukt mellom 40 og 50 millioner kroner på spillerkjøp i år, er RBK-trener Per-Mathias Høgmo redd for å bli fraløpt."

  Fraløpt = indhentet?
  FC Sofa, gør tanker til sludder og sludder til dårligt udtænkte artikler… om fodbold!

 11. Den følgende bruger er enig i dette:

 12. #8
  Tilmeldingsdato
  Nov 2001
  Indlæg
  2,741

  Re: Skandinaviens største?

  ›Fraløpt = indhentet?

  Indhentet og overhalet :-)

  Anyway, hovedsagen er ikke hvordan man lige oversætter citatet. Rosenborg har stadig et større lønbudget end os, men vi er på vej til at indhente (og overhale) dem, og hvis de ikke snart kommer i CL igen, kommer det til at ske inden ret længe.

  Venligst,
  Bo N K

 13. #9
  Tilmeldingsdato
  Oct 2005
  Indlæg
  681

  Re: Skandinaviens største?

  Ja, ja...Man siger så meget for at få sin modstander til at undervurdere sine egen evner....Lad os nu bare passe vores og dem deres.

 14. De følgende 3 brugere er enige:

 15. #10
  Tilmeldingsdato
  Feb 2005
  Indlæg
  155

  Re: Skandinaviens største?

  Vi er skandinaviens største når vi over en årrække (say 3 ?) er det skandinaviske hold der klarer sig bedst. Sværere er det vel ikke.

  Vi kan konkurrere på økonomi og tilskuere og de navne der står på ryggen af trøjerne og alverdens andre ting, men målestokken er resultaterne i europa.

  /ass - der er fortrøstningsfuld.
  - modgangsfan

 16. De følgende 3 brugere er enige:

 17. #11
  Tilmeldingsdato
  May 2003
  Indlæg
  694

  Re: Skandinaviens største?

  Tja, så er spørgsmålet hvor mange glippede kvalifikationer der så skal til, eller 3-4 pladser i ligaen. Ærligt så vil jeg da klappe lidt i hænderne hvis det bliver tilfældet - ikke fordi jeg ikke kan fordrage hverken Rosenborg eller Trondheim, men for at se nogle af de andre hold jeg kan kaperere få bedre spilvilkår.

  Så vil jeg skide helligt på om det er dobbeltmoralsk i forhold til FC's situation :-)

 18. #12
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  631

  Re: Skandinaviens største?

  FCK/PSE melder jo også selv ofte ud, at vi er skandinaviens største og bedste, som RL succesen blot understøtter. Det synes at være en klar branding strategi der er ført de senere år. Dette mener jeg blivert understøttet af denne sommers "skandinaviens-turné" (Malmø, HamKam & Djurgården). Tidligere tog vi på sommerhygge-turné i provinsen for at vise girafferne frem for fynske/jyske/vestsjællandske fans, i bedste BIF-stil. Nu er sommer-turnéen udvidet til en skandinavienstour, som kan sammenlignes med Real Madrids tur til Asien og USA, som havde til formål at brande RM overfor oversøiske fans m.fl.. Vores tour er i målestok selvsgat meget mindre, men ikke destomindre giver det muligheden for at brande FCK i Norge og Sverige. Den anlagte indkøbsstrategi i FCK tager også hensyn til en sådan brandingstrategi (ved selvf. godt indkøbsstategien også indholder andre overvejelser).

  Alt i alt virke det som om vi stille og rolig prøver at blive "hele skandinavienshold", så vi i tilfælde af CL succes ville kunne mønstre enorm opbakning, også uden for landets grænser. Ligesom merchandise salg etc. for et meget større potientiale.

  Den seneste udmelding fra Rosenborg bekræfter jo også, at de ser os som tidens frontløbere.

  I al beskedenhed er det danske fodboldmarked vel også på vej til, at blive for småt hvis FCK/PSE fortsat skal vækste i samme takt som de seneste 5-6 år. Derfor må vi nu forsøge at indtage hele skandinavien!

 19. Den følgende bruger er enig i dette:

 20. #13
  Tilmeldingsdato
  Nov 2005
  Indlæg
  115

  Re: Skandinaviens største?

  ›I al beskedenhed er det danske fodboldmarked vel også på vej til,
  ›at blive for småt hvis FCK/PSE fortsat skal vækste i samme takt
  ›som de seneste 5-6 år. Derfor må vi nu forsøge at indtage hele
  ›skandinavien!

  Og det er derfor vi skal krydse fingre for at RL kan blive il en egentlig overbygning på superligaen. Så kan vi spille mod Rosenborg, Malmø, Djurgården, osv i stedet for mod haderslev, randers og FCN. UEFA vil givetvis honorere en sådan liga med en CL plads, da en sådan liga er et skridt mod de euro ligae som der viskes om.
  Og FCK er klart den største klub i skandinavien. Så en sådan plads vil være til os.
  Vi kan blive i en skandinavisk liga, hvad Rosenborg har været i den norske.
  MEn det kræver rammer der tillader at vi kan fortsætte væksten. Så længe vores liga er lige så lille som den norske og svenske, vil vores akvarie være for småt, og de største i Sverige og Norge vil kunne nærme sig os. Men i en skandinavisk liga vil vi klart være overhunden.

  mvh

 21. De følgende 8 brugere er enige:

 22. #14
  Tilmeldingsdato
  May 2003
  Indlæg
  694

  Re: Skandinaviens største?

  Hahr, hahr. Plyndringstogt i norden  Der kan selvfølgelig være logik i at appellere til folk i Skåne, resten af Sverige og Norge. På en måde at skabe et billede af København som HOLDET. Der er trods alt nok svenskere og nordmænd til at skabe den her interesse. Et eller andet sted har det da allerede virket, for har da en del gang stødt ind i diverse fulde skandinaver i Parken iført den hvide - især en meget fuld én af slagsen fra Lillehammer tror jeg kommer frem i erindring.

  Det skader nu aldrig med en promotion tour.

 23. #15
  Tilmeldingsdato
  Jun 2006
  Indlæg
  143

  Re: Skandinaviens største?

  Og det er derfor vi skal krydse fingre for at RL kan blive il en
  egentlig overbygning på superligaen. Så kan vi spille mod
  Rosenborg, Malmø, Djurgården, osv i stedet for mod haderslev,
  randers og FCN. UEFA vil givetvis honorere en sådan liga med en
  CL plads, da en sådan liga er et skridt mod de euro ligae som der
  viskes om.
  Hvornår har UEFA nogensinde udtalt sig positivt overfor at nedlægge de nationale ligaer og erstatte dem med internationale? Mig bekendt ønsker UEFA at bevare det nationale aspekt af klubfodbold.

  UEFA ville formentlig afvise enhver tanke om en skandinavisk liga, idet dette vil ses som første skridt på vejen til at tillade G14-klubberne deres helt egen liga - og derved erstatte UEFA's egne CL og Cup.

 24. Den følgende bruger er enig i dette:

Side 1 af 6 1234 ... SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Svar: 2
  Sidste Meddelelse: 17.07.08, 14:12
 2. Største babe på håndboldlandsholdet?
  By rous in forum Diverse
  Svar: 23
  Sidste Meddelelse: 01.09.04, 23:02
 3. Største ungdomsafdelinger?
  By Vahl in forum De korte linier
  Svar: 42
  Sidste Meddelelse: 21.06.04, 19:22
 4. Oh yeah! Skandinaviens største!
  By NewerNN in forum De korte linier
  Svar: 17
  Sidste Meddelelse: 15.12.03, 15:58
 5. 10 største fodboldoplevelser.
  By Casper CC in forum De korte linier
  Svar: 23
  Sidste Meddelelse: 24.01.03, 11:09

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •