Side 6 af 8 FørsteFørste ... 345678 SidsteSidste
Viser resultater 76 til 90 af 119

Emner: Restaurantanmeldelser

 1. #76
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  1,589

  Fiskebaren i Kødbyen!

  Jeg var på Fiskebaren i Kødbyen http://www.fiskebaren.dk/da/fiskebaren.php Onsdag sammen med 3 andre og var faktisk lidt skeptisk efter historier om dårlige østers ( selvom de bare var meget uheldige og intet kunne gøre ) og latterligt små potioner.

  Vi havde bestilt bord kl. 19:00 og fik det lige til tiden, lokalet var holdt i en meget rå Københavnerstil, men gennemført og med sin helt egen uformelle charme, og med et klientel hvor størstedelen var afslappede, men trendy mennesker, og stedet var meget velbesøgt hele aftenen.
  Jeg var i bil, men mine gæster fik en Mojito og to gin tonic og jeg en Cola, alt hurtigt serveret af en opmærksom og smilende tjener, noget der gik igen hele aftenen. Vi startede med 3 gange fish and chips og en torskerovn stegt i egen buks :O/, desuden bestilte vi en omgang af deres store potion blåmuslinger fra Holbæk fjord, dampet i Æblecider og med friske urter.

  Fish and chipsne kom i avispapir, en herlig detalje og smagte ok, omend den hjemmerørte remoulade var noget kønsløs og de fritterede asparges kartofler var lidt ligegyldige, torskeroven smagte efter sigende rigtigt godt, og portionerne var ok størrelse, Muslingerne derimod var fantastiske og by far de bedste jeg nogle sinde har fået, velsmag og duftende og i en ypperlig suppe, og med et herligt strejf af citrus, vi skulle godt nok bede om brød, men det kom med det samme og af flere omgange, til denne herlige ret fik vi en italiensk let boblende hvidvin,frisk og lækker til fisk og skaldyr, vand kom bare i lind strøm fra tjeneren, god stil.

  Til hovedret fik vi to gange Brosme og to gange Skærising, alle serveret med en meget lækker blomkålsgratin tilsat sorte vintertrøffel og en lækker persillecreme, desuden var der lidt forskellige rodfrugter, alt SUPER velsmagende og nøje afstemt, helt fantastisk og samtidig en fryd for øjet, portionerne vel ikke kæmpestore men ok og samme størrelse som mange andre steder, helt i orden...

  Desserten var for mit vedkommende Engelsk lakrids i småbrud, frosset med tøris i bedste monokulær gastronomi stil, og med en hvid chokoladeis drysset med estragon blade, det virkede bare, hold da op en fest i munden det gav, og min gæst der spiste æbleis/kompot med saltet karamel og frozen yoghurt så lige så salig ud som mig.

  vi fik div kaffe til, ikke specielt ophidsende hverken i smag eller servering, en skam da det er en nem måde at sætte den sidste prik på.

  Regningen lød på 2200.- hvilket må siges at være i den ABSOLUT rimelige ende for så vellykket et måltid til 4 voksne og jeg kan kun anbefale at bestille bord derinde, hellere før end siden og 4 stjerner ud af 5 fra mig, forret,kaffe og manglende brød fjerner lige den sidste stjerne men det fjerner ikke indtrykket af et holdbart, tjekket og gennemført koncept af den slags der gør København til så fed en by.
  Sidst redigeret af Pabres : 26.03.10 kl. 00:28
  Alcohol gives you the ambition to do anything, while simultaneously taking away your ability to do so.
  Pabres's Avatar

 2. #77
  Tilmeldingsdato
  May 2005
  Indlæg
  406

  Re: Restaurantanmeldelser

  Efter at have nydt godt af denne tråd, så tænkte jeg det var på tide at komme med mit eget bidrag. I fredags skulle et gammelt regnskab gøres op, en middag tabt i en golf match, hvor vores hold tabte middag til 5 venner på det modsatte hold skulles nydes. Vi var derfor 10 gode venner der skulle ud og spise.

  Efter at have hørt meget positivt om stedet, MASH, og det var en mandeaften ude, så måtte et steakhouse lige være stedet. Vi har før spist på Rasmus Oubæk i St. Kongensgade, og havde læst han var medejer af MASH, og disse oplevelser sammenholdt med hans (Rasmus Oubæk) Bøf Bearnaise der ved disse lejligheder været i verdensklasse gjorde vi besluttede os for MASH.

  Først negative indtryk kom desværre allerede da aftenen skulle bookes. Vi havde alle siddet og kigget på deres hjemmeside, hvor man kunne vælge mellem en del forskellige slags kød, startende fra omkring 265 kr. og fundet et stykke kød vi godt kunne tænke os, men dette var desværre ikke muligt.

  Stedets koncept består af et rigtig godt stykke kød, hvor man så kan vælge mellem Fries, Chili Fries, Onionrings og Macharoni & cheese. Dertil vælger man så sauce og evt. grøntsager. Men som sagt var det en herreaften, og grøntsagerne blev selvfølgelig droppet.

  Nå, men problemet ved selve bookingen bestod i, at når man som os, åbenbart, var et større selskab (10 personer!!??), så skulle vi forudbestille vores mad, og sammes stykke kød. Derfor ingen mulighed for at vælge individuelt. Det samme med desserten, som der ellers var 5 forskellige af, hvor vi ligeledes skulle spise det samme.

  Det synes jeg simpelthen er for ringe, når man tager deres opgave i betragtning. De skal altså bare stege forskellige slags bøffer, og ikke store komplicerede anretninger. Vi fik dog mulighed for at blande Fries og Chili Fries.

  Dog skal det så også siges, at det var eneste negative oplevelse. Da vi ankom blev vi pænt taget imod, og ført til et privatrum, hvor det kun var os der sad, og god med bordplads og store læderstole. Stedet er helt gennemført i indretningen med mørke læder sofaer og en stil deres passer perfekt til konceptet.

  Vi havde bestilt en amerikansk ribeye på 400 gr. til en pris på 360 kr. (mener jeg). Denne blev serveret helt suverænt lækker. Dejlig saftig og en fantastisk smag. Tror aldrig jeg har fået så velsmagende en steak. Til steak'en fik vi blandede Fries samt massere af deres rigtig gode bearnaise. Intet kunne sættes på dette måltid. Der blev serveret en god rødvin, men fik desværre ik helt styr på denne del. Synes at huske den var sydafrikansk.

  Desserten var et stykke chokolade kage med friske bær tilog is. Denne var ligeledes rigtig god, og sammen med kaffe og en cognac gled den hurtigt ned.

  Tror vi endte ud med en pris på omkring 10.500 kr. for det hele inklusive, hvilket egentlig ikke er helt vanvittigt, hvis man regner prisen pr. person, og vin var der rigeligt af. Eneste malurt i bægeret omkring dette sted fra min side er deres noget kantede måde at køre tingene på, det virker ikke videre kundevenligt, og var egentlig lige ved at gøre vi valgte det fra igen.

  Men stedet må jo køre godt, der var iøvrigt alt udsolgt, når man kan tillade sig at holde så hårdt på den del. De får ihvertfald 4 ud af 5 stjerne herfra for selve madoplevelsen. Den anden del må altså kunne gøres mere fleksibelt.

  Håber ovenstående kan være til brug for andre.

 3. Den følgende bruger er enig i dette:
  MSP

 4. #78
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  2,272

  Re: Restaurantanmeldelser

  På samme måde som mange i denne tråd har anbefalet gode steder vil jeg her fraråde at besøge et sted.

  I dag besøgte jeg Victors i Malmø. En, ved første øjekast et ganske gedint spisested, men vi skulle blive slemt skuffede.

  Folk der kender Lilla torg vil vide der er mange serveringssteder om budet. Hos Victor skulle vi vente på en tjener ville anvise os plads. En tjenerflok på 7 skulle sørge for gæsterne i deres ude servering, der indrømmet, lå hyggeligt, i skyggesiden af "Lilla torg". Men flokken af tjenere fik personalet på Sommersko hjemme i København til at virke åbne og imødekommende. Da vi endelig var blevet anvist bord og havde fået menukortet valgte en af tjenerne at skille det bord vi sad ved, med bestik, glas og borddekoration på. Dette gik selvsagt ikke efter planen hvorefter vi måtte gribe flyvende glas og gafler.

  Da vi endelig får bestilt, forretterne sprang vi over og gik direkte til hovedretten, Ryggbiff (205:-), tjeneren vidste åbenbart via dennes telepatiske evner hvordan jeg ønskede den. Så der var jo ingen grund til at spørge mig om den skulle være gennemstegt, rød eller medium.
  Min medspiser valgte Stekt Lax (175:-).

  To retter der ikke burde tage lang tid at tilberede. Alligevel holdt vores svenske broderfolk, min medspiser og jeg, hen i 45 minutters åndeløs spænding før en tjener kom hen til os og bemærkede vi endnu ikke havde fået vores mad, deri måtte vi give hende ret, køkkenet havde glemt os.

  Da vi endelig får serveret er vi løbet tør for drikkevarer, men tør simpelthen ikke bestille nye, af frygt igen at skulle vente på Godot.

  Da jeg kigger ned på min tallerken bliver jeg målløs, et stykke kød der åbenlyst er stegt på en stegeplade ligger forkullet, med konsistens som en gammel skosål, oven på et par kvaster broccoli, lidt gulerødder og squash, der igen svømmer i noget der kunne minde om rødvinssky, til herligheden hører en bearnaise kokken ikke engang har formået at tilberede, man serverede skilt sovs! Aldrig har jeg set mage! Egentlig burde man vel her have sendt tallerkenen tilbage til køkkenet? Jeg turde bare ikke.

  Min medspisers laks var vist udmærket, der kom ikke meget brok fra den side af, derimod var kartoflerne noget af det mest kønsløse jeg længe har oplevet, hårde og uden smag. Helt ærligt? Hvor svært kan det være at koge og servere en kartoffel?

  Brd. Price har følgende opskrift:

  Bring kartoflerne i kog i godt saltet vand, gerne tilsat urter som løvstikke, dild eller måske rosmarin. Lidt korianderfrø er også godt. Lad kartoflerne koge i 5 minutter og træk dem så fra ilden og lad dem trække færdige under låg i yderligere 10-15 min. eller til de netop er møre.

  Hæld vandet fra og server dem fra gryden med rigeligt køligt smør af højeste kvalitet og det bedste salt du kan få fat på.
  Skulle man selv have lyst til at besøge dette rædselskabinet kan man jo kigge ind på deres hjemmeside www.victors.se her er vist både ruteanvisninger og noget der skulle ligne et menukort.

  Pris for en gennemført dårlig oplevelse: 468:-. Behøver jeg at sige at vi pænt takkede nej til tilbuddet om dessert og kaffe efterfølgende?

  En ting er sikkert, jeg sætter ikke mine ben hos Victor igen.

  Edit: Når jeg efterfølgende har googlet stedet, finder jeg ud af det jeg i dag har oplevet åbenbart ikke er unormalt hos Victors
  Sidst redigeret af jeske : 17.06.10 kl. 22:28
  KAUF’ ODER STERBE!!!
  jeske's Avatar

 5. Den følgende bruger er enig i dette:

 6. #79
  Tilmeldingsdato
  Sep 2006
  Indlæg
  20

  Re: Restaurantanmeldelser

  The BBQ SHACK + THE TACO SHOP


  The Taco Shop ApS - www.thetacoshop.dk
  Nyelandsvej 65, Frederiksberg - 2088 9487


  Er du rådden det er god mad, har været stor fan af Taco shop i årevis, og forleden så jeg de havde åbnet en lille side gesjæft ved siden af.

  Der er enkelte pladser til man kan side der inde og spise(dog er det muligt at medbringe i Taco shop), ellers er det primært ud af huset.

  Der er ikke så meget at vælge i mellem, ud fra mit hoved er det vist kun BBQ ribs, pulled pork, beef and buffalo wings og nogle forskellige sideting såsom refried beans, coleslaw, bagt kartoffel, and mac&cheese.

  Ud over det kan man købe det sædvanlige Coca-cola show, og de sædvanlige amerikanske øl mærker.

  Det største minus er at butikken kun har åbent ons-søn.

  Prislejet ved jeg ikke, personligt syntes jeg ikke det er dyrt, men det kan måske være andre synes det, men generalt får man kvalitet og kvantum får pengene.
  Sidst redigeret af valbymaleren : 04.07.10 kl. 20:00

 7. De følgende 5 brugere er enige:

 8. #80
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  2,272

  Re: Restaurantanmeldelser

  Ovenpå min seneste madoplevelse hos Victors har jeg været lidt tilbageholdende.

  Men da jeg i dag gik på jagt efter en cafeburger hos Halifax fik jeg alligevel ombestemt mig ned af Larsbjørnsstræde, det blev ikke Halifax, men i stedet La Galette.

  Efter at have læst en del anmeldelser af stedet, bl.a. på AOK.dk syntes jeg stedet lød lige vel "fransk". Men jeg er ærlig talt ved at være træt af den Københavnske cafeburger der i dag er at finde på alle menukorte i byen, der må simpelthen noget nyt til.

  La Galette byder på pandekager, noget der nok ikke kommer som den store overraskelse for den fransk kyndige, men ikke pandekager som vi i Danmark kender dem, fra Rasmus Klump, Rådhuset eller mormor. Samtidig ligger restaurenten tilbagetrukket fra gaden, med nogle siddepladser udenfor under vinstokkene eller indenfor i det lille lokale, hvor man kigger lige ind i køkkenet.

  Det er pandekager lavet på boghvede og de fungerer som underlag for det fyld man nu vælger. Mit valg faldt på Obelix. (Hakkebøf, æg, tomat, løg, salat og dressing - 85,-) og en kop(!) æblecider (40,-), tydeligvis lagret på træfade og med en røget eftersmag. Ikke noget Somersby her!

  Bestillingen foregik på dansk, men det var tydeligt, at tjeneren - der også var kokken - havde foretrukket det hele foregik på fransk, men da mit franske begrænser sig til "Bonjour" måtte det gå som det gjorde. Jeg fik forholdsvis hurtigt min pandekage og på den lå en hakkebøf, med et spejlæg ovenpå og en portion salat med en sennepsdressing. Pandekagens konsistens var blød, lidt sej, men ellers præcis som sådan en skal være.

  Men stedet vinder helt klart på sin atmosfære! Der tales fransk og personale fra l'éducation nationale, der ligger på den anden side af gaden, kom ind for lige at vende verdens situationen over et glas Ricard.

  Som jeg startede med at nævne har jeg læst mange anmeldelser på internettet af stedet. Spredningen er dog ret stor, 1/3 giver kun stedet 1 stjerne, 2/3 giver dog topkarakter. Mange af de personer der giver stedet 1 stjerne har alle oplevet det samme, for dem, ubehøvlet personale. Det oplevede jeg intet af i dag.

  Jeg kan varmt anbefale stedet som et afvekslende alternativ til burgeren og er man ikke mæt kan man da lige tage sig en af de søde dessertpandekager.
  Sidst redigeret af jeske : 07.07.10 kl. 09:16
  KAUF’ ODER STERBE!!!
  jeske's Avatar


 9. #81
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  2,588

  Re: Restaurantanmeldelser

  Jeg har så i dag (eller nu går) været på Public House, der er en såkaldt gastropub. Derudover hører den under "kæden" Cofoco:

  http://www.cofoco.dk/publichouse_dinner.php

  Til forret fik vi krabbe med avocado og lækre sprøde hvide asparges:
  Crab, avocado, lettuce and white asparagus 49.00

  Til hovedret fik kæresten denne:
  Crisp monkfish cheek, black pudding, silverbeets 117.00 + Green salat
  og jeg denne:
  Grilled onglet steak, bone marrow, shallots 94.00 + New potatoes

  Vi fik følgende at drikke:
  Kæresten: still/ sparkling 50 cl. 20.00
  - 5 kr. goes to the Danish Red Cross
  jeg: Ølfabrikken Brown Ale 45.00

  Vi sprang desserten over.

  Det blev cirka 500,00 alt i alt og maden smagte fantastisk godt og var vellavet. Derudover var personalet utroligt flinke. Eneste minus var at tjeneren kom ind med to gange pomfritter i stedet for én gang nye kartofler, men det lavede han dog hurtigt om og lod pomfritterne stå uden ekstra betaling. Pomfritterne var dog standard pomfritter og ikke noget at råbe hurra for, tilgengæld var de nye kartofler utroligt lækre og med god smag.

  Jeg giver 4/5.

  Mvh

  zebos
  At the first world's fair, the 1851 Crystal Palace Exhibition in London, trinkets abounded, everything from handbills to small cards, all emblazoned with the image of the Crystal Palace.

 10. Den følgende bruger er enig i dette:

 11. #82
  Tilmeldingsdato
  Mar 2002
  Indlæg
  1,884

  Re: Restaurantanmeldelser

  Meleé på Frederiksberg
  http://melee.dk/
  læs mere her: http://www.fri.dk/gastronomi/simre-salabim

  Var der med kollegaerne en torsdag aften.

  Lokalet er hyggeligt og intimt, og det er de 3 ejere som står for det hele, så ikke nogen ligeglade tjenere.
  Menukortet skifter afhængig af årstiden.

  Forret:
  Jeg fik Røget laks med æble & porre i vinaigrette for 75,- mens mine kolleger fik Braiseret kalvebrissel med Puy-linser & gulerod til 85,-
  En enkelt kastede sig over Champignon-suppe med kartoffel & løvstikke til 70 kr.

  Der var tilfredshed hele vejen rundt, dog vil jeg mene at tilbehøret til min laks, nok var lidt for køleskabskold.
  Til forretten fik vi lidt champagne/rødvin.
  Rødvinen som også gik igen til hovedretten var en 2006 Claudio Alario Barbera d'Alba Valetta til 375,- hvilket primært skyldes at chefen er til italienske vine.

  Hovedret fik vi dagens ret, som var oksetyksteg med tilbehør..som bla. var ½ guldborg æble og selleri.
  Jeg fik ikke fat på hvad den kostede.

  En enkelt fik Kalvebov i skysovs med kalvebacon, løg, en slags ’gremolata’ & kogt spelt kr. 165 og det var bestemt også lækkert!

  Desserten var Blommer med mørk, bitter chokolade kr. 65,- og den var lækker, og godt fulgt op med en dessertvin, som jeg ikke fik navnet på, men med kyndig vejledning fra den af ejerne som er vinmanden, så var det alt i alt en dejlig aften.

  Maden får 5 stjerner, for jeg synes det var super... men tilhængere af lette sommerretter vil nok synes det er voldsomt.
  Vinvalget var godt matchende.

  God stemning og dejlig mad udløser en klar anbefaling op topkarakter herfra.
  Priserne er i den lidt dyre ende, men vi spiste 10 mennesker for ca. 7000 kr. incl vin, som vi vidst nok fik lidt naborabat på! :-)

  Mattsson #1988
  "Naaaj, der er ikke tale om gummiben, det har der ikke været på noget tidspunkt og det bliver der ikke igen"
  Mattsson#1988's Avatar

 12. Den følgende bruger er enig i dette:

 13. #83
  Tilmeldingsdato
  Aug 2008
  Indlæg
  67

  Re: Restaurantanmeldelser

  I forbindelse med en fødselsdag, var jeg og fem venner ude for at spise hos Wokshop på Ny Adelgade, tæt på Kongens Nytorv. Wokshop er en restaurant inspireret af det thailandske køkken. Selve restauranten er indrettet meget moderne, og har et gennemført østasiatisk præg. Dog så gennemført, at man skal være opmærksom på, at der ikke er så højt til loftet. Jeg er 187 cm høj, og jeg skulle bukke mig flere gange, ved bare at navigere mig rundt derinde.

  Ingen af os havde i forvejen spist på restauranten, dog havde en i selskabet hørt positiv omtale af restauranten fra en bekendt. Beliggenheden iht. vores videre færd lørdag aften, samt et spændende menukort, gjorde at vi valgte at spise der, på trods af, at det ikke er muligt at bestille bord. Dette medførte også, at da vi ankom, så fortalte tjeneren os, at der var en halv times ventetid på et bord. Nå ja, fred være med det, Fat Tuesday bar lå lige overfor. Tjeneren tilbød endda at ringe til os, når der var et bord klar, hvilket var en ganske fin service. Vi havde også valget, at blive siddende i Wokshops egen lille bar på førstesalen, men da den hverken så særlig hyggelig, eller bemandet ud, så valgte vi altså at tilbringe ventetiden på den anden side af gaden.

  Da vi blev ringet op, og fik anvist vores bord, fandt vi ud af, at vi seks gutter, der godt nok ikke er særlig små af størrelse, men heller ikke ligefrem omvandrende kødbjerge, kom til at sidde ret tæt. I hvert fald de af os, som ikke havde fået pladser for enden af bordet. Bordene var ganske enkelt udstyret med ret spartansk udseende træbænke, der tilmed var uden ryglæn. Selvom jeg ikke har noget imod en vis intimitet, så var det ikke særlig komfortabelt. Jeg havde hellere foretrukket en havestol, og denne trang blev forstærket eksponentielt med den mængde tid, som jeg sad på de bænke. Men nok om dette, nu til selve maden.

  Vi startede alle seks ud med en forret. Efter vi havde bestilt, havde tjeneren forberedt en lille negativ overraskelse til os, i form af at det ikke var muligt at servere maden samtidigt, og vi derfor skulle sidde og spise forskudt. Jeg ved ikke om det var normal kotume på Wokshop, men det lykkedes ikke os at få maden samtidigt, selv om vi havde bedt pænt om det. Langt fra optimalt, når vi alle havde opbygget en ret god appetit - for at sige det mildt. Dertil forsvinder lidt af hyggen altså af, at man som den første der modtager sin ret, skal sidde og spise alene, mens de andre i selskabet sidder og kigger. Og man kan jo ikke bare lade maden stå og blive kold.

  I mit tilfælde bestilte jeg Kylling satay (grillede kyllingespyd, marineret i karry og kokos). Kyllingen fået lidt for længe på grillen, og havde af denne årsag mistet lidt for meget smag efter min mening. Noget, som den ellers glimrende hjemmelavede peanutsauce, ikke kunne rette op på. Jeg betalte 60 kroner for de tre forholdsvis små spyd, og selvom 60 kroner normalt ikke er alverden for en forret, så var prisen faktisk ret pebret ift. resten af menukortet, hvor den dyreste hovedret, ikke kostede mere end 130-140 kroner. Jeg var ikke imponeret, og havde generelt fået et ret dårligt indtryk af restauranten på dette tidspunkt. Der var blandt resten af selskabet også undren over forretterne, hvor man havde forventet mere. Smagsmæssigt, var jeg dog den eneste der havde noget at påpege negativt, men det var ikke fordi, at forretterne virkelig rev tæppet væk under fødderne hos de andre. Bestået, uden at være prangende.

  Til hovedret valgte jeg at bestille Thai green curry el. kaeng khiao wan gai (Grøn karry med kylling, kokosmælk, bambusskud, bønner, thailandsk aubergine og basilikum). Efter forretten vidste jeg ikke længere om jeg skulle være forventningsfuld, eller om jeg bare skulle håbe på, at det var godt nok til at spise mig mæt og så kalde det et restaurantbesøg. Til mit held, så blev jeg meget overrasket, da maden kom på bordet. Ikke kun på grund af, at vi fik serveret den nogenlunde samtidig, på trods af køkkenets manglende koordinationsevne. Alle retter så utroligt indbydende ud, i forhold til hvad jeg har været ude for af thaimad på restauranter tidligere. Dertil var smagen rigtig god, kokken havde heldigvis ingen sympati med personen, der bestilte retten, for den var noget mere krydret, end hvad man normalt oplever i Danmark, hvis man selvfølgelig ikke har givet instruktioner til tjeneren. En virkelig glimrende hovedret, og kvaliteten af råvarerne er helt i top. Dertil var der heller ikke sparet på portionen. Prisen for denne herlighed, var ikke mere end 119 kroner, hvilket må klassificeres som decideret billigt i min overbevisning. En hovedret jeg varmt kan anbefale.

  Jeg kan tilføje, at mine venner også var svært tilfredse med deres hovedretter, og selvom vi plejer at være noget højlydte når vi er sammen, så har jeg aldrig nogensinde oplevet at vi har kunne været så stille, når vi har spist sammen.

  Efter maden var tjenerne opmærksomme på at vi havde spist op, og at der nu skulle ryddes af bordet. Lidt for opmærksomme efter min smag, da vi med det samme blev spurgt om vi ville have regningen med det samme. Jeg bryder mig ikke om, at det er tjeneren der spørger om betaling med det samme. Selvom man på dette tidspunkt nærmest var blevet godt stiv i ryggen grundet det manglende ryglæn, og følelsesløs i røven af træbænkene, ville vi nok egentlig have foretrukket at synke maden der, eventuelt med endnu en Singha og derefter bede om en regning. Der var på dette tidspunkt ikke engang halvfyldt i restauranten, der var over en halv time til at stedet lukkede ned, så at skynde på os, undrer mig lidt.

  Samlet set, vil jeg give Wokshop... tre ud af fem stjerner. Det er ikke de tre allerstørste stjerner i verden, men heller ikke de allermindste. Helhedsoplevelsen er godt nok en blandet pose bolsjer. Serviceniveauet og tjenerne trækker godt ned, på trods af anstrengte smil og en vis venlighed, fornemmede man sig ikke rigtig godt velkommen, og der var ikke meget professionalisme over dem. Det er helt klart maden, som Wokshop kan markedsføre sig på. Selvom forretterne på ingen måde imponerede, så er hovedretterne bestemt en oplevelse værd. I hvert fald til de penge. Set bagefter, så kan jeg da godt se, at stedet måske indikerer mere value for money, end jeg troede, men jeg havde heller ingen idé om prisniveauet før vi spiste der. Vi endte med en 1600 kroner for seks personer. Bestemt ikke dårligt for god mad med drikkelse i indre København.

  Jeg vil ikke anbefale stedet, hvis man skal ud og spise formelt. Til gengæld er det et sted, som jeg især tror tiltrækker kærestepar eller venner, der eventuelt skal videre ifm. fodbold, koncerter, teater eller lignende. Til dette formål, så er Wokshop noget nær ideelt.
  Med venlig hilsen,

  Yodtam.

 14. Den følgende bruger er enig i dette:

 15. #84
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  266

  Re: Restaurantanmeldelser

  ›Jeg var her til aften en tur på noma med mine forældre.

  Det er rendyrket fascisme, du spiser!
  ♥ Santos ♥
  Strictly's Avatar

 16. #85
  Tilmeldingsdato
  Dec 2001
  Indlæg
  2,360

  Re: Restaurantanmeldelser

  Fik forleden prøvet dette sted på Frb:
  http://famosiegolosi.dk/

  Fint italienskmad i ganske alternative omgivelser.
  Man kan få 3 eller 4 forudbestemte retter for 280,-/330,- eller vælge fra menuen.

  Vi var 2 og valgte fra menuen. Vi var ikke specielt sultne og jeg havde aldrig smagt gedekid og her var muligheden.

  Delte en antipasti - hvilket var det bedste vi fik. Jeg ved ikke om den skifter fra dag til dag, men det synes jeg ligesom restauraten lagde op til.

  Jeg fik gedekid og kærsten fik pasta med oksekød i sennep.
  Gedekidet smagte ok, der er en grund til at det ikke bliver brugt i så mange retter, men det var rigeligt velsmagende omend lidt besværligt at spise.
  Pastaen smagte en del af sennep :-)

  Derefter delte vi en 4 i 1 dessert med frugt, is, tiramisu og Creme Brûlée.
  Forreten og desserten var aldes fine, hovedretten lidt eventyrlysten.

  Vi betalte 700,- inkl drikke penge.

  Jeg synes det var et sjovt sted og kommer gerne tilbage. Deres mad var muligvis ikke eksperimenterende, men der var meget imellem som jeg aldrig havde smagt. Antipastien var forrygende! Det er lidt mindre posh end Fabio på Falkoner Alle - selv om det også er et dejligt sted :-)
  Sidst redigeret af A : 10.05.11 kl. 18:03
  Death by football!

 17. #86
  Tilmeldingsdato
  Jun 2005
  Indlæg
  3,515

  Re: Restaurantanmeldelser

  ›Det er rendyrket -fascisme-i-avantgardistiske-klaer/"]fascisme[/URL], du
  ›spiser!

  Det er alt for meget tekst til mig, men jeg fornemmer noget pseudo-intellektuelt vrøvl i vanlig Politiken-stil. Har været på Noma i alt tre gange, og det har været en stor oplevelse hver gang.

  Undrer mig i øvrigt lidt over, at Mattsson#1988 kalder Mêlée for dyr? Restauranten har fået en Bib Gourmand for god mad til overkommelige priser, og i dét selskab er Mêlée klart i den billige ende.

  Har selv været der en enkelt gang og kan klart tilslutte mig roserne. Det er rigtig god, gedigen mad og fremragende betjening. Eneste anke er, at lokalet er temmelig lille og indelukket, og man stinker af stegeos, når man er færdig med at spise. Det er ikke et oplagt sted at starte byturen...

 18. #87
  Tilmeldingsdato
  Nov 2004
  Indlæg
  1,283

  Skal man alligevel til Berlin..

  Hvis man er til Michelin mad til en god pris, kan jeg varmt anbefale at tage forbi Fischer's Fritz, som er Berlin's eneste 2-stjernede Michelin restaurant. Fischer's Fritz ligger på det smukke Hotel Regent Berlin 50 meter fra Unter Den Linden.

  Jeg havde inden afrejse givet min mor et "gavekort" på en 3-retters "Business Lunch" i fødseldagsgave. Jeg havde booket bord hjemmefra, men restauranten var ikke fuld, så det burde være muligt at komme ind fra gaden. I hvert fald til frokost.

  Det koster skallede 47 Euro for tre retter. Frokostmenuen kan ses her.

  Jeg fik:
  Poached Onsen egg with green beans and lobster-jus
  Fillet of red mullet with mashed potatoes Provençal style and saffron-shellfish-jus
  Pineapple with bretonian butter caramel and vanilla ice cream

  Hun fik:
  Creamy salad of San Marzano tomatoes, cucumber and coriander with dill-crème fraîche
  Fillet of red mullet with mashed potatoes Provençal style and saffron-shellfish-jus
  Baba soaked in elder-saffron-syrup with warm raspberry meringue and sherbet of yoghurt

  Da der var lidt sygdom blev det kun til en flaske vand og en enkelt øl til maden.

  Det var ikke første gang jeg spiste Michelin mad, men det var (endnu) en helt fantastisk oplevelse. Min mor kunne ikke forstå, hvordan man ikke kan have salt og peber på bordene. Lige indtil hun smagte maden :-) Alle retter var gennemtænkte og smagte himmelsk. Især må jeg fremhæve min forret og dessert, som var helt oppe i toppen af skalaen. Servicen var perfektionistisk, uden at virke snobbet. Omgivelserne er ekstremt smukke med store lysekroner og forskellig kunst på væggene i et dejligt lyst lokale.  Det blev i alt 130 Euro, hvoraf de 20 var drikkepenge.
  Bedømt ud fra maden, prisen, servicen og den samlede oplevelse kan jeg ikke gå under 5/5.
  Sidst redigeret af Nygzen : 16.05.11 kl. 08:40
  I think people need to be educated to the fact that marijuana is not a drug. Marijuana is an herb and a flower. God put it here. If He put it here and He wants it to grow, what gives the government the right to say that God is wrong?
  Willie Nelson
  Nygzen's Avatar

 19. Den følgende bruger er enig i dette:

 20. #88
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  1,589

  Re: Restaurantanmeldelser  Fredag blev jeg helt uventet og ganske herligt ramt af en børnefri aften, og valgte derfor at tage min yndige viv ud og spise, valget faldt efter kort søgning på Toldboden i Frederikssund havn da vi synes der er hyggeligt omkring det nybyggede havneområde, og jeg ikke gad køre for langt..

  Vi tog deres "overraskelses menu"

  Overraskelses menu:

  Disse retter, er IKKE fra kortet.
  Vi skifter menu, ca. hver 14 dag.

  3 retters menu 295,-kr.
  4 retters menu 342,-kr.
  5 retters menu 395,-kr.

  Køkkenet bestemmer hvad det er ! - men tjeneren kan være behjælpelig med om det er fisk eller kød!
  vi valgte 4 retter og jeg må indrømme at mine forventninger ikke var kæmpehøje til den pris, det blev dog gjort til skamme. Vi kun lige havde sat os
  da tjeneren kom ed en stor kande isvand, herligt hjemmebagt brød og en lækker "dip" til brødet, noget paprika, skaldyrsagtigt og hun spurgte i samme åndedrag om vi var allergiske overfor noget, fin detalje...

  Maden kom i perfekt tempo med passende pause mellem hver ret og med diskret betjening...

  Til start fik vi en superlækker røget laks med lidt salat og en form for skyr til, laksen var lækker men skyren lidt smagløs, og et lille stykke brød til havde været perfekt, men absolut godkendt.

  Ret to var syltede hvide asparges, stadigvæk dejligt sprøde og med "bid" dertil var der parmaskinke, en fin ret med med for meget skinke (ja, det skrev jeg faktisk) det smagte godt, men blev lidt for meget alt i alt var det dog også lækkert..

  tredje ret var en super lækker grillet kalvefillet, med 8!! forskellige grøntsager til, den var ret krydret med peber og hvidløg, jeg fandt lækkert, min viv kunne også godt lide det, men fandt det krydret lige i overkanten, kartoflerne var helt nye kartofler og perfekt kogt, og de forskellige grillede og dampede grøntsager var også tilberedt lige i øjet, flot flot...
  Det eneste jeg savnede var en smule sauce til at binde det hele sammen, men det er en smagssag og der var en smule ramsløg olie fordelt på tallerken.

  Desserten var en fragiliti lavet på hvid chokolade, velsmagende med lidt for fed, og med for meget flødeskum i, de kunne med fordel ha lavet den halv størrelse og lagt en tynd skive af deres dobbelt chokoladetærte, som vi sad og kiggede langt efter, ved sammen med den anden, det havde ikke kostet dem mere og det havde været så meget bedre...

  Til maden drak vi et glas Asti til, lækkert nok, men liiige sødt nok, også mere end tjeneren sagde den var og til desserten fik jeg en latte......

  For alt dette betalte vi 804 kr, det er absolut i orden og jeg kan varmt anbefale Toldboden hvis man kommer på de kanter, deres frokost skulle efter sigende være ret fin også..

  http://www.toldboden.info/index.html

  De får 3 ud af 5 stjerner, det kan virke lidt nærigt, og det er det også men 5 stjerner giver jeg kun til absolut gourmet mad, og det var det ikke selvom det var lækker og uprætentiøs mad som det skal være på en havne restaurant, den anden stjerne ryger på de små smuttere der var, men slet ikke nok til at holde mig væk en anden gang..
  Alcohol gives you the ambition to do anything, while simultaneously taking away your ability to do so.
  Pabres's Avatar

 21. Den følgende bruger er enig i dette:

 22. #89
  Tilmeldingsdato
  Sep 2004
  Indlæg
  774

  Re: Restaurantanmeldelser

  I anledning af fruens fødselsdag fik jeg lysten til at bruge et gavekort, jeg for noget tid siden kom i besiddelse af. Det stod ellers ikke i hverken vejrudsigten (som fortsat lovede om silende regn) eller i diverse mediers dækning af en omgang boyband-diarré, at jeg skulle spise lidt frokost på Nimb.

  Brasserie Nimb er et temmelig stort sted, der kan vel være en hundrede stykker indendørs eller noget, da vi ankom fredag kl 12 var der nok 5 par. Der dukkede dog flere op senere, bl.a. nogle larmende amerikanere og en stor flok forsagte japanere (eller hvad de nu har været).

  Nimb har en udmærket hjemmeside, hvor man også kan checke menuen ud. Den skriver de iøvrigt at de skifter ud ca. hver måned.

  Da vi ankom fik fruen et glas sancerre (95kr), den var udmærket fik jeg at vide og lod den også til da jeg lige nappede lidt da hun pudrede næse. Jeg selv fik en fadøl, det var vist en classic, og de var one-size.

  Frokostretterne koster alle 80kr/stk, bestemt ikke nogen urimelig pris, uanset hvad man så nærmest fik. Tjeneren oplyste, at man kunne spise en 2-3 stk, så jeg valgte at starte ud med en udmærket omgang Kold tomat- og agurkegazpacho med gedeost, citronolie,
  purløg, timian og hvidløgsbrød
  . Den kunne man ikke sætte en finger på. Inden da havde medspiseren fyret et servees af, med en bestilling af 6 stk. østers naturel med grillet citron og syltede rødløg
  Kr. 175
  . Imponerende, taget i betragtning at stedet først blev madforgiftningsfrikendt senere på dagen. Det var bestemt en af de bedre østersserveringer der laves i DK, ja den var vel fejlfri, og jeg blev en anelse misundelig.

  Hun havde også bestilt en omgang Pocheret Vesterhavstorsk med sauce på hårdkogt æg, syltede gulerødder,
  brændte løg og peberrodspuré
  , hvor jeg valgte Tatar af kalv fra Svanninge Bjerge med brøndkarsecremé, løg, karse,
  skovsyre og fennikelpulver
  . Begge rigtig gode serveringer, super synsindtryk, gode smage, fin størrelse, ja- torsken kunne næsten være gået for en fesen hovedret på mange restauranter. Min tatar var perfekt, og eneste malurt var kun, at jeg skulle køre videre og derfor måtte holde hus med øl-indtaget.

  Efter disse gode oplevelser havde jeg stadig lidt plads i maven, sådan noget grøntsuppe fylder jo ikke alverden og tjeneren var pænt nærig med at fylde brødkurven op med noget ellers helt fantastisk brød. Jeg måtte derfor også lige prøve deres Langtidsbraiseret svinenakke med ristet kål, syltede hyldebær,
  blomkålspuré og brunet smør
  . Helt klart dagens bedste ret, utrolig smagfuld, velkomponeret, jeg endte med at sidde men en totalt rentørret tallerken og 2 skiver rugbrød mere i maven. MUMS!

  Vi sluttede med noget kaffe og regningen endte omkring de 950kr. Bestemt ikke nogen hamper pris, drikkevarerne alene tegnede sig jo nærmest for halvdelen, til trods for at jeg holdt pænt igen.

  Eneste minus var den ½-tomme brødkurv og så den selvforskyldte omstændighed at "brasseringen" foregik i den anden af lokalet. Det kunne jeg dog selv have gjort noget ved, da vi valgte vores plads.

  4/5, selvom jeg nok tror jeg aldrig kommer til at give 5 stjerner for en frokost, nu jeg ikke gør til det Nimb.

  PS: Fruen havde faktisk lidt nervøs mave et par gange om aftenen, men det blev ved det:)

  Og så kan jeg nu huske det eneste ikke helt ok. De burde have et ølkort, hvis de mener det seriøst med frokost.
  Sidst redigeret af FC Franni : 25.07.11 kl. 21:53
  Hvad ikke alle kan lære skal ingen lære.
  FC Franni's Avatar

 23. De følgende 2 brugere er enige:

 24. #90
  Tilmeldingsdato
  Jun 2008
  Indlæg
  71

  Re: Restaurantanmeldelser

  Jeg tvivler på om jeg overhovedet bør sætte mine beskedne fødder i dette forum!
  Jeg tror i det hele taget at jeg er for farvet i en evt. diskussion, så håber den er unødvendig!

  Jeg vil dog anbefale alle der kommer til Kbh. at spise på Retour. Jeg forventer at dette er pris/ambitions niveauet i denne tråd!

  Ankomst:

  Dejligt ukompliceret, snacks eller ej.. Vi valgte dem fra.
  Vi valgte herefter forskellige fine hvide på glas. Altsammen i fair prisleje.

  Bestilling: Jeg bestilte ravioli med snegle, denne var i øvrigt uovertruffen.
  mine medsammensvorne bestilte pighvar, denne til den mindre side, som forventet pris/råvare!
  Tilgengæld fuldstændig perfekt tilberedt. Jeg og medspisere var fuldt tilfredse - fornemme smage.
  Vi havde herefter bestilt en fin Roussillion, som var meget fair i pris, og harmonerede rigtig godt med især de braiserede retter.
  Jeg fik jeg braiseret kalv, med marv osv.Jeg er endnu ikke helt sikker på udskæringen, men det var højst sandsyneligt; Tværreb, tykkam eller lign.
  Ud over dette flot braiserede stk. kalv, var der hældt sauteret marv og persille, i egen jus, udover hele herligheden..fantastisk.
  Derudover var der en anstændig á part tallerken, med cremet polenta og stegte svampe - I ren professionalisme er jeg imponeret!
  Mine medspisere fik den klassiske entrecote med bearnaise, alle var himmelråbende lykkelige, især de veltillavede fritter vagte opsigt, men det er vist ikke nyt for den fænomenale Oubæk!
  Desuden kan også nævnes at mine medspisere fik fyldt op af både fritter og bearnaise, op til flere gange.

  Jeg slutted i øvrigt måltidet af med profitteroles med vanilleis og chokoladesauce..Jeg forventede meget af en sådan klassiker, og endte heldigvis i himerrige!

  Jeg vil skyde på en snit pris på 800 kr. Og så er du også serviceret i begge ender..

  Jeg må ha' alle forhåbninger for Retour og det kommende Retour. 2 De har gjort sig fortjent til anerkendelse.


  //Kedde.

 25. Den følgende bruger er enig i dette:

Side 6 af 8 FørsteFørste ... 345678 SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •