Side 7 af 8 FørsteFørste ... 45678 SidsteSidste
Viser resultater 91 til 105 af 119

Emner: Restaurantanmeldelser

 1. #91
  Tilmeldingsdato
  Jun 2006
  Indlæg
  46

  Re: Restaurantanmeldelser

  Citat Oprindeligt indsendt af Pede FC PornstarZ Se meddelelser
  ›Hvis jeg skal komme med et bud på en anbefalesværdig restaurant,
  ›så vil jeg hermed foreslå Restaurant Klubben på Vesterbro, der
  ›serverer gode og solide retter, der desuden er i topkvalitet
  ›smagsmæssigt.

  ›Restaurant Klubben er beliggende på Enghavevej 4 på Vesterbro og
  ›det er en restaurant, der er meget populær for sine meget gode
  ›retter, der bliver serveret i store portioner. Indehaverne af
  ›Restaurant Klubben er Daniella og Per Krog, og de har oparbejdet
  ›en god kundekreds, blandt de lokale på Vesterbro og i
  ›Hovedstadsområdet med de kendte danske retter. En af
  ›specialiteterne på Restaurant Klubben er Stegt Flæsk, der
  ›serveres ad libitum. Og lad det være sagt med det samme: Alle
  ›retter bliver serveret på fade, så man kan selv bestemme
  ›hvormeget man kan spise. Desuden er priserne meget rimelige, set
  ›i forhold til madportionerne.

  ›Da menukortet er ret omfattende, har jeg valgt at vedlægge linket
  ›til Restaurant Klubben, som man så kan studere nærmere:
  www.restaurant-klubben.dk

  ›Jeg har været på Restaurant Klubben en del gange, både alene og
  ›sammen med mine venner og tidl. arbejdskollegaere. Og de har også
  ›været tilfredsse med Restaurant Klubbens gode og høflige
  ›betjening, for tilfredsse kunder er glade kunder, der kommer
  ›igen.

  ›Jeg vil derfor varmt anbefale Restaurant Klubben næste gang, man
  ›skal i Parken til FCK-kamp, for man skal bare ud og have Linje 3A
  ›ud til Østerbro, når man skal videre til Parken.

  ›Restaurant Klubben har åben fra klokken 12:00 til 22:00 og der er
  ›åbent hver dag. Bordbestilling skal foretages på 33 31 40 15.

  ›Samlet antal kokkehuer: 5 ud af 5.

  Min kæreste har arbejdet på benævnte restauration. Jeg kan tilføje, at de stiller flæsk ud igen, hvis det ikke bliver spist op, og alt grønt på tallerkenen er genbrug. De skylder iøvrigt min kæreste 1200 kr. Hvis i har lyst til at spise der, så be my guest. Jeg kommer der aldrig igen. TSK TSK Klebben

  Pede
  Lader til at Pede's kæreste måske har haft fat i noget:
  http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article1730148.ece

 2. De følgende 2 brugere er enige:

 3. #92
  Tilmeldingsdato
  May 2008
  Indlæg
  167

  Re: Restaurantanmeldelser

  Da min kære broder skal til Los Angeles for at studere og i den forbindelse napper han og kæresten 3 ugers ferie derovre. Da de jo skal have mad for at overleve har jeg lovet at forhøre mig om der er nogen der kender nogle gode restauranter i Los Angeles.
  Deres budget ligger på 100$ for mad til to personer - og det er så uden drikkevarer. Nogle forslag?
  dasgringo ser på FCM og nikker anerkendende af det snedige svar..

 4. #93
  Tilmeldingsdato
  May 2008
  Indlæg
  167

  Re: Restaurantanmeldelser

  Jo det er jeg, men da de lejer bil og da de ender med at bo et par forskellige steder er placeringen ikke det største issue
  dasgringo ser på FCM og nikker anerkendende af det snedige svar..

 5. #94
  Tilmeldingsdato
  May 2008
  Indlæg
  167

  Re: Restaurantanmeldelser

  Med al respekt, men hvis du ikke har noget at bidrage med på nogen måde, hvorfor pokker er det så du skriver? Jeg spørger da jeg antager at en del af de mange brugere på sidelinien har besøgt Los Angeles på et tidspunkt og der derfor er en rimelig sandsynlighed for at en eller anden har en god oplevelse de vil dele..
  dasgringo ser på FCM og nikker anerkendende af det snedige svar..

 6. De følgende 3 brugere er enige:

 7. #95
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  1,076

  Re: Restaurantanmeldelser

  Efter at have været en tur i Budapest, vil jeg ikke undlade at anbefale restaurant Onyx. Onyx er en et-stjernet michelin restaurant, som ligger godt gemt i den centrale del af byen. Der er ikke plads til mange spisende gæster, og da restauranten har en michelin-stjerne, bør man naturligvis bestille bord i god tid.

  Restauranten har åbent både dag og aften, men frokostmenuen er væsentligt billigere end aftenmenuerne. Da min bedre halvdel er en del mere økonomisk fornuftig og i øvrigt ikke er vininteresseret, faldt vores valg på frokostmenuen. En standard frokostmenu med 3 retter koster kr. 146, inkl. 15 % drikkepenge.

  Forretterne er standard ganske små og er mest af alt en smagsoplevelse. Vi fik begge en fiskeanretning, som dog ikke imponerede os videre. Til gengæld var der rigeligt med lækkert brød og smør til. Ønsker man vin til sine retter, og er man ikke til køb af hele flasker, kan man få et glas hvid- eller rødvin for ca kr. 40. De fleste af deres vine kommer fra Ungarn eller det tidligere Storungarn, og de smager aldeles vidunderligt. Da vinene er forholdsvis lokale, er prisniveauet samtidig holdt helt i bund.

  Som hovedret tilkøbte jeg en dyrere ret, hvorved prisen på min menu blev fordoblet, men knap kr. 300 for en menu med tre retter er absolut stadig i den billige ende af michelinskalaen. Hovedretterne var af en pæn størrelse og naturligvis meget veltilberedte.

  Desserten var en tallerken med blandede chokoladedelikatesser og appelsinsorbet. Jeg flottede mig og tilkøbte desuden et glas dessertvin til kr. 200, som derved blev det absolut dyreste ved hele besøget, men bestemt også pengene værd.

  I alt endte vi med at give ca. kr. 750 for mad og drikke for to(dog kun vin til een) Meget billigere kan det næsten ikke gøres, og jeg kan uden tøven anbefale restauranten. Restaurant Onyx var absolut min Budapest-rejses højdepunkt.

  Hjemmesiden findes her:
  http://www.onyxrestaurant.hu/

 8. De følgende 2 brugere er enige:

 9. #96
  Tilmeldingsdato
  Apr 2005
  Indlæg
  406

  Re: Restaurantanmeldelser

  Jeg skal senere på måneden til London - som jeg egentlig selv mener, at jeg kender ganske godt - men jeg kunne godt tænke mig at prøve nogle nye, gode restauranter. Er der nogen, der kan anbefale noget? Det skal ligge forholdvis centralt, alle prisgrupper er velkomne - det samme er "madtype" bortset fra sushi.

 10. #97
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  1,155

  4 italienere på Frederiksberg

  Jeg skylder bidrag til denne tråd. Så hermed fire lidt hurtige anmeldelser. Emnet er Italienske restauranter på Frederiksberg.

  1. Fiasco, Gammel Kongevej
  Min favorit i kategorien. Har besøgt stedet to gange og begge gange har det været aldeles fremragende. Den første gang prøvede jeg kræfter med en 5-retters menu, og det var ærligt talt mere end jeg (en voksen mand i sin bedste alder) kunne klare. Anden gang nøjedes jeg med 4 og var stadig propmæt. 5 retter koster 435,- - jeg giver 5/5 for smag og 5/5 for price/value. Skal det være italiensk, bliver det ikke bedre end dette – synes jeg :o) http://www.fiasco.dk/

  2. La Lanterna, H.C. Ørstedsvej
  Min seneste oplevelse. Hyggeligt sted, god betjening, godt vinkort. Madoplevelsen var lidt mere blandet, synes jeg. Igen følte jeg mig i form til 5 retter. Her blev jeg til gengæld ikke voldsomt mæt. Jeg kunne uden problemer skylle en irish coffee og 4 juleøl ned umiddelbart efter restaurantbesøget. Forretten – en lille bitte fisketing – var det bedste indslag. Hoveretten var noget krondyr og var mig noget tørt. Desserten en lidt kedelig kage. 5 retter (komponeret efter kokkens humør på dagen) for 395,-. 3 for smag og 3,5 for price/value. Her trækker vinen (som var fremragende og rimeligt billig) op. http://www.lalanterna.dk

  3. Fabios, Falkoner Alle
  Også her har jeg været to gange. Maden er virkelig god. Betjeningen til gengæld lidt sær. Senest udført af en fumlende pige og en mærkværdig mand, hvis eneste opgave var at skænke vin – hvilket han gjorde utroligt dårligt. Han gik konstant i vejen og skænkede på tidspunkter og med en lydløshed der gav folk kryb – hvis ikke ligefrem regulære chok. Fabio selv er en selvglad og meget anmassende type :-/ - men maden er god, det skal de have. 5 retter koster 649,- - inkl. Et glas bobler. Fabio tager ikke Dankort, hvilket er lidt mærkværdigt. 4,5 for smag 2,5 for price/value. http://www.fabios.dk

  4. San Marco, Falkoner Alle
  Et rigtigt godt sted. Lidt mere uformelt end de øvrige. Og med mulighed for at bestille pizza. Her køres ikke med den ellers populære ”5 retter for 1landet”, men derimod med et overskueligt menukort med lækre ting. 4 huer for smag og 4 for price/value. http://www.sanmarco.dk
  Mvh.
  Maarum

  Angreb: Kolfuss Glasbein (Reykjavik) -- Mfumle Notembo (Alkmaar)
  Midt: Inge Bjørnebrygg (Lyn) -- Heinz Niemahls (R/W Essen) -- Nema Talenta (NK Rijeka) -- John Longshot (Motherwell)
  Forsvar: Sebastian Altmann (Salzburg) -- Manuel Carta Roja (Mallorca) -- Gulbis Panikaa (Tallinn) -- Andreas Chanslöst (IFK)
  Målmand: Droop van Saebehand (Willem II)

 11. De følgende 6 brugere er enige:

 12. #98
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  1,155

  Restaurant Brdr. Price

  Så gik turen til Indre By, hvor Brødrene Price har smækket en flot restauration op i Universitetets gamle katakomber i Rosenborggade. Man kan vælge at sidde i "Spisekøkkenet" eller i "Spisestuen". Begge er ordentlige restauranter med hvide duge. Førstnævnte med brødrenes mere rustikke køkken - sidstnævnte med højt til loftet og en mere sofistikeret menu. Min ledsager (og nu lyder det allerede som en Adam Price-anmeldelse fra Politiken) og jeg, var ikke i tvivl: - det måtte være den rustikke afdeling (-med riiigeligt smør) der skulle testes.

  Jeg havde hele 3 minutter i eget selskab, før min ledsager dukkede op. I ventetiden bestilte jeg et glas hvidvin. Det viste sig at koste kr. 90,- - og helt generelt var priserne i overkanten. Man fik næsten indtryk af en Turistfælde.

  På en restaurant som denne (og vel i virkeligheden i langt de fleste andre tilfælde også) bør man bestille retter, man ikke selv enten magter - eller orker - at kaste sig ud i. Her fristede således deres Pulled Pork. Det tager immervæk 10-12 timer at få et ordentligt resultat ud af sådan en gris. Så hermed gjort. Til at skylle nævnte ret ned, valgte vi begge en Jacobsen-øl, som så viste sig at være udsolgt. Som andetvalg en anden øl man desværre heller ikke havde på lager. "har I øl?" tillod jeg mig herefter, hvorefter vi fik serveret noget humle.

  Og nu kommer det så: den VAR i orden, den Pulled Pork. Jeg forestiller mig, at det må være umuligt at gøre meget bedre. Propmæt bliver man ikke. Men der er dog et nybagt brød og friskkværnet smør at dulme med. Og man kunne jo have valgt at tage en forret med, men det var humøret ikke lige til. Desserten var klassisk: en Crème brûlée. Og også her var den tæt på perfekt. Så jeg er i temmeligt mange sind her.

  Hyggeligt sted. Glimrende betjening. Absolut velsmagende. Men hundedyrt. Og med et jammerligt udvalg af drikkevarer. Og så var det irriterende med den hvidvin.

  Jeg giver 4 for smag. Og 0,5 for price/value. Måske byens bedste kandidat i kategorien "godt sted at spise som jeg aldrig selv ville betale for" (læser du med A?) :-)
  Sidst redigeret af Maarum : 27.11.12 kl. 11:13
  Mvh.
  Maarum

  Angreb: Kolfuss Glasbein (Reykjavik) -- Mfumle Notembo (Alkmaar)
  Midt: Inge Bjørnebrygg (Lyn) -- Heinz Niemahls (R/W Essen) -- Nema Talenta (NK Rijeka) -- John Longshot (Motherwell)
  Forsvar: Sebastian Altmann (Salzburg) -- Manuel Carta Roja (Mallorca) -- Gulbis Panikaa (Tallinn) -- Andreas Chanslöst (IFK)
  Målmand: Droop van Saebehand (Willem II)

 13. De følgende 2 brugere er enige:

 14. #99
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  1,076

  Re: Restaurant Brdr. Price

  God mad og - efter madens standard - høje priser lyder bestemt genkendeligt fra mit første og sikkert også sidste besøg på Brdr. Price. 90 kr. for et glas vin forekommer mig dog ikke urimeligt. Jeg vil blot bemærke, at stedets nok så hyggelige lokaler med et spisekøkken spoleres ganske voldsomt af friturelugten fra køkkenet, som når over i garderoben med det resultat, at ens overtøj lugter fælt af friture, når man forlader restauranten - også selvom man altså indtog sit måltid i stedets spisestue.

 15. #100
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  2,272

  Re: Restaurant Brdr. Price

  Så lad da mig følge op på Maarums besøg hos Price: Jeg besøgte Prices i Tivoli.

  Ganske kort: Støjende, forvirret service og nok sidste gang jeg var der. Jeg vil holde mig fra at benytte klicheen "Riiiiiiiigeligt med smør", den er simpelthen for tyndslidt.

  I forbindelse med årets sidste sæson i Tivoli, julen, havde jeg inviteret min mor med i Tivoli. Efter vi havde kigget på fjollet nips og nisser skulle vi, som traditionen byder det, have lidt julemad.

  Valget faldt på Price. Uden reservation fik vi at vide vi kunne komme igen en time senere, det var fint nok, vi gik endnu en tur i haven og fik forventningerne helt op. Da vi kom tilbage fik vi hurtigt et bord og drikkevarerne ankom. I samme øjeblikke kunne vi opleve nabobordet betale - altså efter de en gang havde fået den forkerte regning. En svipser, det kan jo ske. Men vi fik brød og smør, som forventet.

  Vi bestilte tarteletter til forret, flæskesteg til hovedret og risalamande til dessert. Klassiske retter som man forventer sidder i skabet når de kommer fra Price. Og de var der da, begge to. De sad og spiste med påhæng bare 3 borde fra vores, så mor var jo "starstruck".

  Tarteletterne (115,-) ankom og var rigtig fine. 2 styk i fin kvalitet, selve tarteletten kunne være lavet af Volff, men med god smag, det tegnede godt. I mellemtiden ankom gæsterne ved nabobordet, dem kommer vi tilbage til senere.

  Hovedretten var som nævnt, flæskesteg med rødkål og kartofler. Kartoflerne var små og pikante, serveret i en skål, sovsen var der heller ikke noget at sætte på og flæskestegen var serveret i en lille støbejernsgryde hvor den hvilede på et leje af rødkål. Og her fik vi så aftenens første overraskelse. Man valgte simpelthen at servere endeskiverne! De kunne da spises, men til prisen (195,-) havde jeg ikke forventet det. I mellemtiden havde nabobordet afgivet deres bestilling, flæskesteg, her havde de bestilt to gange hjemmelavede franske kartofler (45,-) som tilbehør.

  Da vi havde tygget os igennem endeskiverne ventede vi med spænding på desserten. Og vi ventede, og vi ventede - vi ventede faktisk så længe at tjeneren på eget initiativ kom og spurgte om vi ønskede regningen, "Nej tak, men vi vil gerne have vores dessert" replicerede vi. Men det kunne da godt være svært at høre hvad folk bestilte, for støjniveauet var rigtig højt. Efter endnu lidt ventetid, tjeneren havde mere travlt med at fortælle jokes for de to Pricer end resten af gæsterne, fik vi en dejlig risalamande (85,-). Den var fint tilsmagt med god balance. Kirsebærsovsen kunne for så vidt godt have været et industriprodukt.

  I mellemtiden var nabobordet nået til deres flæskesteg, uden franske kartofler, de måtte have fat i tjeneren og så fik de også hele deres bestilling.

  3 bommerte af tjeneren og 1 af køkkenet til 920,- er simpelthen ikke ok, heller ikke selvom de to giraffer var tilstede. Så på den måde vurderer jeg på nogenlunde samme måde som Maarum. Fin smag, men alt for dyrt.
  KAUF’ ODER STERBE!!!
  jeske's Avatar

 16. Den følgende bruger er enig i dette:

 17. #101
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  1,155

  Jensens Bøfhus

  Jeg mener, at vi bør strække os langt for at holde liv i Mad-forummet. Så hermed anmeldelse af seneste restaurant: Jensens Bøfhus på Rådhuspladsen.

  Anledningen var sønnikes 6-års fødselsdag, og han var meget klar i mælet, da han skulle vælge sin aftensmad på dagen: ”Det sted med så meget softice, man kan spise”. Fair nok da, og således af sted til Jensen – for mit vedkommende for første gang i 15 år.

  Det er som ovenfor antydet en restaurantoplevelse meget på børnenes præmisser. En enkelt sur forretningsmand tillod sig et vrissent blik i retning af de lidt livlige børn (4 familier havde flag på bordene). Men på Jensens Bøfhus kl. 17.30 kunne han altså kun få et ”plz, hvad tror du selv”-blik retur.

  Ungernes menu var at finde på midtersiderne af den opgave- og tegnebog, de havde fået udleveret straks. Der var ”asteroide-kugler” (frikadeller), ”tomat-splat” (ketchup) og ”små spøgelser” (pasta) i bedste bonbon-stil. De voksne valgte solide bøffer af amerikansk kødkvæg. En oksemørbrad og en strip-1landet.

  Så til selve vurderingen: betjeningen var kun nogenlunde ok. De virkede pænt underbemandede, og selvom vores tjener kæmpede godt for sagen, var det bare ikke godt nok. Grøntsagerne var blevet kolde, før vi fik dem. Kaffen blev glemt, så man måtte rykke for serveringen osv. Min bøf var ok – og var så også den dyreste på kortet. Mør og velsmagende. Bearnaisen var også fin efter min smag. Fruens bøf var til gengæld lidt vel gennemstegt af en ”medium” at være – og vist heller ikke super mør. Rødvinen var til gengæld virkelig god til prisen. En argentiner til 179. Det trækker op.

  Ungerne spiste op uden at pive, men særligt spændende så det altså ikke ud. Halvsløje nuggets og kolde pastarør. Og så irriterer det mig generelt, at restauranter er så krakilske mht. hvilke sodavandsfirmaer man samarbejder med. "vi har Cola og Sprite" - punktum. Den yngste ville have Faxe Kondi, så hvorfor indkøber man dog ikke bare et par flasker af det også? Jeg kender nok svaret, men irriterende er det altså alligevel.

  Softice-baren, hvor man ganske rigtigt kunne forsyne sig til man revnede, var naturligvis et hit. Et genialt koncept i al sin enkelthed. Og så var både is-orgiet og kaffen til de voksne i øvrigt gratis, fordi vi havde et fødselsdagsbarn med. Der sparede man 250,- hvilket der også skal gives ros for.

  For maden gives 2 af 5 kokkehuer. Mere bliver det ikke til.
  For oplevelsen 3 af 5 kokkehuer.
  For pris ift. kvalitet giver jeg 3½ kokkehue. 798,- for mad og drikke til alle. Inkl. god rødvin. Det er billigt - og spiseligt.

  Så alt i alt: godkendt til formålet :-) - men gå ikke dertil for det kulinariske højdepunkt i livet.
  Mvh.
  Maarum

  Angreb: Kolfuss Glasbein (Reykjavik) -- Mfumle Notembo (Alkmaar)
  Midt: Inge Bjørnebrygg (Lyn) -- Heinz Niemahls (R/W Essen) -- Nema Talenta (NK Rijeka) -- John Longshot (Motherwell)
  Forsvar: Sebastian Altmann (Salzburg) -- Manuel Carta Roja (Mallorca) -- Gulbis Panikaa (Tallinn) -- Andreas Chanslöst (IFK)
  Målmand: Droop van Saebehand (Willem II)

 18. De følgende 3 brugere er enige:

 19. #102
  Tilmeldingsdato
  Nov 2004
  Indlæg
  1,283

  Re: Jensens Bøfhus

  Retour Steak

  Ifm. min far og hans kone for nyligt begge har fyldt rundt inviterede jeg dem ud og spise. Jeg havde valgt Retour Steak, da jeg har hørt meget godt om deres hummer bearnaise.
  Vi var der på en lørdag, så der var fuldt hus da vi ankom lidt efter 18. Efter at have smidt overtøjet blev mig og min bedre halvdel vist hen til vores bord, hvor vi begge valgte en Kronenbourg, mens vi ventede på resten af selskabet.
  Jeg var en smule skuffet over øludvalget der, foruden Kronenbourg, kun talte to slags Jacobsen og Hoegaarden. Nok om det.

  Retour Steak er ikke så overraskende et steakhouse, hvor der er fokus på råvarer og retterne bliver serveret på dejlig uprætentiøs maner. Jeg bestilte hummer bearnaise, mens resten af selskabet gik efter ribeye med bearnaise. Til alle retterne fulgte hjemmelavede fritter. Min hummer var tilberedt perfekt og flot præsenteret (ikke i skal) på et leje af spinat, bearnaise og perleløg (som jeg aldrig har smagt bedre). Bearnaisen er som en bearnaise skal være og der er gratis refill skulle man have lyst til det. De tre ribeyes var alle bestilt medium og alle tre var perfekt grillet. Kødet var mørt, velsmagende og stegeskorpen fantastisk. De forskellige størrelser fritter gjorde at de store var perfekte, sprøde på ydersiden og dejlig luftige indeni, mens de mindre var tørre og kedelige.

  Til dessert bestilte vi chokolade fondant med rosmarin is, hvid chokolade mousse, chokolade is og (honning/ahornsirup?)-ristede nødder. Min kæreste bestilte profiteroles med vaniljeis og chokoladesauce. Desserten var virkelig velsmagende. Rosmarinisen fungerede ekstremt godt med de andre komponenter. Profiteroles scorede ikke topkarakter, men de var ganske udmærket.

  Betjeningen er venlig og effektiv, selvom tjenerne har travlt. Der var ingen screw-up's. Lokalet er håbløst kedeligt, men den hyggelige og dynamiske summen der er i lokalet kompenserer for det.

  Jeg betalte 1520,- for det hele (vi drak ingen vin, men 7-8 øl + vand), hvilket må siges at være i orden. Jeg giver 5/6 for value og 4/6 for smag (fritterne trækker ned). Kan varmt anbefales.
  I think people need to be educated to the fact that marijuana is not a drug. Marijuana is an herb and a flower. God put it here. If He put it here and He wants it to grow, what gives the government the right to say that God is wrong?
  Willie Nelson
  Nygzen's Avatar

 20. De følgende 4 brugere er enige:

 21. #103
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  1,589

  Re: Jensens Bøfhus

  På min fødselsdag valgte jeg og min familie at tage på Karma Sushi på Peder Skrams gade, de har valgt at kalde lige den afdeling for karma kannon åbenbart for at retfærdigøre deres mildest talt underlige fusionskøkken, mere om det senere.

  Vi ankom og blev modtaget af en tjener der på dagen var alene på posten, og lignede en der ikke lige havde brugt tid på at sove de sidste to døgn. Efter at have fundet vores bord gik han og glemte alt om os de næste 15 minutter, da det gik op for ham at vi sad der uden at have fået muligheden for at bestille drikkevare (menuen var bestilt hjemmefra på nettet) sjoskede han hen til bordet og mumlede noget med han var alene og derfor havde travlt, en plausibel forklaring hvis ikke det lige var fordi vi flere gange havde set han stod og hang i baren.

  Vi bestilte drikkevare, bla. en flaske "karmavand" som var kildevand med eller uden brus og med mynte,agurk og citron i, den kostede 79.- ville man have vand uden "karma" i "slap" man med 69.-...optrækkeri for 750 ml vand.
  menuen var en 10 retters menu, og vi fik at vide at den tog ca. 2 timer at få serveret, det kunne tjenerlynet sjovt nok ikke leve op til og fik strukket serveringen til 2 timer og 45 minutter!

  Vi startede med en tynd skive flæskesvær med laks og lidt andet fisk på, det smagte mest af flæskesvær og var ikke en specielt delikat oplevelse på aftenen, derefter fulgte:

  Dele-menu til 2 personer af i alt 30 stk.

  2 Flamberet laks.

  8 Hoso maki med Tun, advocado creme, sprøde løgringe , strimlet
  Forårsløg og wasabi Tobiko.

  2 x 1/2 svitset fersk kammusling i Tamarinmarinade og strimlet shizo
  blade.

  4 Maki med Dorado, Daikon , stenbidderrogn, toppet med japansk
  mayo,Sprød Lotus rod og salturt.

  2 Tun tataki.

  4 Soft shell roll med softshell crab, toppet med laks, soya
  sesam, Hummer mayo, og sprød kataifi.

  4 Lobster roll, Råmarineret jomfruhummer fra Læsø, toppet med avocado, Østers creme, sprøde kartofler og hummer sirup..

  4 Karma Crunch med tempurareje, avocado, chili mayo, masago, crunch & sirup


  Jeg skal ikke trætte jer med hver enkelt lille ret, men kan sige at overordnet var råvarerne at høj klasse, friske og lækre og derfor er det ekstra ærgeligt at der på næsten alle retterne var tilføjet noget der INTET godt gjorde for maden...

  Hoso makien med tun havde en ristet løgring på toppen, forstil jer tun og advokado med ristet løg, nej vel?
  Makien med den superlækre Dorado blev ødelagt at en friturestegt lotusrod, tåbeligt.
  Og den yderst lækre lobster roll havde en kartoffelchip på toppen, sikkert hjemmelavet, men at kokken eller andre ikke kan se hvor malplaceret der er, er mig en gåde..

  Under maraton serveringen med A...L...T for lange pauser mellem hver servering vågnede tjeneren op og hørte om vi ville have mere at drikke, vi bestilte endnu en cola til vores børn og en karma vand mere, han kom så med en flaske mineralvand mere og hældte i vores tomme karaffel med mynten,citronen og agurken, det forhindrede ham dog ikke i at tage fuld pris for vandet igen, dårlig stil..

  Da serveringen var færdig plantede tjenergeniet sig bag baren igen, hvilket gjorde at jeg måtte gå op til ham for at få lov at betale og der spurgte han om vi var blevet mætte, hvortil jeg i overensstemmelse med sandheden måtte sige at det var vi ikke nej, han kiggede overrasket på mig og sagde at folk normalt næsten ikke kunne kæmpe sig gennem menuen, noget jeg har mere end svært ved at tro da vi på 2 timer og 45 minutter havde fået 15 ganske små hapser hver, han spurgte dog om vi ville have mere hvilket jeg takkede nej til da vi allerede havde forladt bordet.

  Således lettet for små 1600.- (vi drak ikke vin, kun en Japansk øl) drog vi ud til bilen og en p vagt der skulle til at give os en bøde, noget hun til sin store fortrydelse ikke nåede, og som hun mente burde udløse en sviner til mig over fordi jeg "åbenbart mente at reglerne ikke gjaldt mig" og bare kunne holde gratis...vi kom 7 minutter for sent ud efter at have betalt for næsten 3 timer...Meget overskudsagtigt, men bøden kunne hun ikke give mig.

  Så konklusionen er: 1, 5 stjerner for brug af gode råvarer, men jeg sætter ALDRIG mine ben der igen og havde tjenerlynet kostet mig en p-bøde havde jeg nok siddet bag tremmer for overfald..
  Alcohol gives you the ambition to do anything, while simultaneously taking away your ability to do so.
  Pabres's Avatar


 22. #104
  Tilmeldingsdato
  Apr 2003
  Indlæg
  236

  Re: Jensens Bøfhus

  Giraffen, Odense Banegårdscenter:

  Under et besøg i forgårs på Jernbanemuseet i Odense valgte jeg at aflægge Giraffen i Odense Banegårdscenter et besøg ved middagstid, da sulten havde meldt sig. Jeg kunne ellers have valgt at indtage min frokost på Gyldne Måge eller Sunset Boulevard, men belært af erfaringer om, at for mange støjende mennesker og åbne rum er en skidt cocktail, da jeg gerne vil sidde og spise i fred og ro. Og valget faldt på Giraffen, der er en blanding mellem bar og restaurant, samt hvor stemningen er uformel og afslappet.

  Måske har jeg været meget forvænt med at skulle vente på at anvises en plads, når jeg er ankommet til et spisested, men allerede her blev jeg overrasket. Den kvindelige tjener fortalte mig, at jeg skulle da bare finde mig et sted at sidde, så ville hun komme og modtage min bestilling. Og som sagt, så gjort. Jeg fandt et bord, og fik placeret mig, så jeg havde mulighed for at se det sidste kvarter af FCM-FCK kampen, herunder Cornelius udligning til slutresultatet 2-2. Giraffen har nemlig fjernsyn sat op, så man kan sidde og se sport, mens man spiser mad eller drikker i baren.

  Til frokosten valgte jeg at bestille en gang Helstegt oksefilet med pommes frites, salat og bearnaisesauce, plus en vand, da jeg var kørt derover i egen bil. Og så her blev jeg overrasket, da maden kom på bordet. Jeg havde nok regnet med, at oksefileten var noget man får serveret på diverse steak restauranter, i form af et helt stykke kød. Men her på Giraffen var der 3 skiver medium stegt kød lagt oven på en bund af bearnaisesauce og pommes fritter, dertil var der snittet icebergsalat med 3 skiver agurk, 3 tomat både, samt en mild dressing. Og det var en stor portion, der mættede skulle jeg ellers hilse og sige.

  Under spisningen opdagede jeg også noget andet, der lå i min salat, da jeg havde taget en mundfuld indenbords. Fat i servietten for at se, hvad det var og jeg gjorde øje så store som Rundetårn. Et stykke plastikkappe fra en plastikbøtte, som man finder på remouladebøtterne i supermarkederne havde sneget sig ned i min salat. Nå, jeg valgte at spise færdig og viste derefter tjeneren fundet, da hun kom for at hente min tallerken. Og hun gjorde også store øjne, da hun så fundet, hvorefter hun lovede at gøre kokken opmærksom på hans fejl. Selv naboen ved siden af mit bord så, da jeg fiskede plastikstykket ud af munden med min serviet. Ja, alting bliver bemærket, når man tror at man kan gøre det diskret.

  Prismæssigt måtte jeg slippe 162 kroner for dette måltid mad på Giraffen, menuen kostede 125 kr. og sodavanden kostede 37 kr., hvilket er godkendt i forhold til måltidets størrelse og kunstneriske udformning.

  Og det bringer mig frem til en endelig konklusion af mit besøg på Giraffen i Odense Banegårdscenter samlet indløser 4 kokkehuer med pil op. De får på delkarakteren 5 kokkehuer på venligt personale, et godt menukort, den uformelle stemning og et lækkert måltid mad, men et plastikstykke trækker desværre ned på skalaen. Men pilen er givet, fordi personalet er villig til at lære af deres fejl, når det bliver opdaget.
  Casper the ghost

 23. De følgende 5 brugere er enige:

 24. #105
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  111

  Re: Jensens Bøfhus

  "Et stykke plastikkappe fra en plastikbøtte, som man finder på remouladebøtterne i supermarkederne havde sneget sig ned i min salat"

  Enhver restauratør med repekst for sig selv havde nok ladet dig spise gratis - det er bestemt ikke i orden af finde skrald i maden....
  Vh


  Bryggeren, (tildligere kendt som "Skakkbratt" - efter Harald Martin og ikke spillet!)

 25. De følgende 8 brugere er enige:

Side 7 af 8 FørsteFørste ... 45678 SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •