Side 8 af 44 FørsteFørste ... 56789101118 ... SidsteSidste
Viser resultater 106 til 120 af 653

Emner: Rekorder i superligaen

 1. #106
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,087

  Re: Rekorder i superligaen

  Med den stensikre sejr over Lyngby er vi nu 17 point foran nummer to. Det forspring vil vi holde hvis Midtjylland taber i dag, og Brøndby ikke vinder i Esbjerg. Hvis det skulle gå sådan, så er det ny superligarekord. Største forspring i superligaens historie er på 16 point. Det forspring havde vi efter 27. spillerunde i 2006/07 sæsonnen, idet vi lå nummer 1 med 66 point, mens FCM lå nummer 2 med 50 point. Forspringet var kun 16 point i den ene runde.

  Udover FCK er rekorden 14 point, som BIF var foran, da superligaen sluttede i 1996/97. Det er også superligarekord for sikreste danmarksmesterskab. Vi formøblede jo nogle af vores 16 point i 2007, og endte med "kun" at vinde suppen med 13 point ned til FCM.

  Edit: Og den rekord tog vi så ikke i denne omgang. Men mon ikke vi tager den i løbet af de næste uger. Jinx'er den lige.

  ougar
  Sidst redigeret af ougar : 31.10.10 kl. 16:45
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar

 2. De følgende 9 brugere er enige:

 3. #107
  Tilmeldingsdato
  Jan 2007
  Indlæg
  1,224

  Re: Rekorder i superligaen

  Når du tæller kampe i træk uden nederlag, kan man så gå tilbage til sidste sæson eller må det være i samme sæson ??

 4. #108
  copje er offline Frihed til at vælge .....
  Tilmeldingsdato
  Jun 2004
  Indlæg
  487

  Re: Rekorder i superligaen

  ›og vi er oppe på 14. kampe nu... :-)
  Vi er oppe på 15 i træk uden nederlag i suppen. Sidst vi tabte var den 9 maj ude på SIF.
  "Don't judge a man by the color of his skin, but by the content of his character." Martin Luther King

  "I'm sorry, Frank, I think you missed it. Queen to bishop three, bishop takes queen, knight takes bishop, mate." Stanley Kubrick

 5. #109
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,087

  Re: Rekorder i superligaen

  Når du tæller kampe i træk uden nederlag, kan man så gå tilbage til sidste sæson eller må det være i samme sæson ??
  Det må godt være i forskellige sæsonner.

  Det betyder jo så, at der naturligvis er en tilsvarende rekord for serier i samme sæson. Jo flere rekorder des bedre :-)

  ougar
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar

 6. #110
  Tilmeldingsdato
  May 2006
  Indlæg
  375

  Re: Rekorder i superligaen

  Hvordan er status mht. til vores udebanestatisk, ougar? :)
  Der var engang to vise mænd. Så gik den ene på pension.

 7. #111
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,087

  Re: Rekorder i superligaen

  Hvordan er status mht. til vores udebanestatisk, ougar? :)
  Jamen, der er jo ikke sket så voldsomt meget siden vi slog Silkeborg. Vi er jo midt i en stribe på 4 hjemmekampe i streg.

  Vi har 6 sejre i træk, hvilket betyder at vi nærmer os toppen af poppen. De sidste 6 kampe er 4. bedste udebaneserie i superligaens historie. Brøndby har 2 gange prøvet at vinde 7 udekampe i træk, og vi har selv rekorden med 8 udebanesejre i træk. Rekorden stammer tilbage fra vores super forår i 2002, hvor vi vandt 11 kampe og spillede 3 uafgjort (alle i Parken), og hvor vi indhentede Brøndbys 10 points forspring, men tabte mesterskabet på Mads Jørgensens udligning i Parken. Vi vandt så også en enkelt udekamp i den nye sæson, og nåede altså 8 udesejre i træk.

  Vi har også nået 6 sejre en enkelt gang mere, nemlig i foråret 2007, men den nuværende sejrsrække er 2 mål bedre. Ingen andre superligaklubber har nogen sinde vundet 6 udesejre i træk. AB, AaB og FCM har alle prøvet at vinde 5 i træk en enkelt gang og FCK og BIF har begge vundet præcis 5 i træk 2 gange hver.

  Så det er bestemt sjældent med så mange sejre i træk. Rekorden er dog ikke hjemme endnu.

  ougar
  Sidst redigeret af ougar : 02.11.10 kl. 15:00
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar

 8. #112
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,087

  Re: Rekorder i superligaen

  Jeg føler mig lige kaldet til at opdatere denne tråd, bl.a. for at komme med lidt kommentarer til en ellers fantastisk Løvetimen i går. Det var et herligt program, hvor d'herrer Steen og Wilkens bl.a. snakkede om rekorder i superligaen. Jeg følte mig naturligvis både skuffet og forbigået over ikke at blive indkaldt som konsulent på denne opgave, og jeg sad lidt og følte mig som et misforstået geni, der blev TOTALT overset af massemedierne. Heldigvis blev jeg til min store begejstring nævnt i slutningen af programmet, så tonen i dette indlæg, som jeg sad og forfattede imens blev straks noget mildere. Så kan man mærke hvordan det hårde arbejde bliver værdsat :-)

  Jeg vil dog aligevel lige diske op med nogle rettelser og tilføjelser, for det man siger bliver jo nu engang ikke mere korrekt, uanset hvor meget selvsikkerhed man lægger i stemmeføringen, vel Steen? :-)

  Det er godt nok ikke ret betydningsfulde rettelser eller tilføjelser, men det er mere for at være med i legen :-) Og så er det naturligvis også fint at påpege når Steen tager fejl. Det må man ikke glemme.

  Nå. Til det væsentlige.

  Længste stime som ubesejret
  Rekorden er - som Løvetimen og tidligere indlæg her også fortæller - 21 kampe i streg. En rekord, som vi jo har tangeret hele 2 gange. Steen vil også meget gerne have slået rekorden indenfor samme sæson. Den er dog også på 21 kampe, idet alle kampene i vores ene 21-kamp-stime var i sæsonnen 2006/2007. Fra september 2006 til april 2007. Så der er altså fortsat 7 kampe til den rekord bliver slået.

  Måske tænkes der på rekorden i en halvsæson, som er på 17 kampe, som Steen nævner. Det er dog Brøndby, der har den fra efteråret 2004 og ikke os. Året efter var FCK ubesejret i sæsonnens første 16 kampe, men tabte den 17, hvilket stadig er længste stime fra starten af en sæson uden nederlag. Den er vi så kun 2 kampe fra at slå. Der ligger Silkeborg i øvrigt på en overraskende 2. plads med første nederlag i 15. runde i 1997/98.

  Danmarksmesterskaber i træk
  3 i træk: OK. Den blev lige rettet her til sidst. Så den springer jeg over.

  Hvis vi lige tager hele listen over flest Danmarksmesterskaber på kortest tid:
  2 i træk: KBx3, B93x2, ABx2, AGF, Esbjerg, B1903, Vejle, Brøndbyx3, FC øbenhavnx3
  3 i træk: KB, AGF, Esbjerg og Brøndby - edit: og B93x½ :-)
  4 x DM: 5 år: Esbjerg, Brøndby, FC København
  5 x DM: 7 år: Brøndby, FC København
  6 x DM: 8 år: FC København (2: AB, Brøndby 11 år)
  7 x DM: 10 år: FC København (2: Brøndby 12 år)
  8 x DM: 14 år: Brøndby (2: FC København 18 år)
  9 x DM: 18 år: Brøndby (2: KB 34 år)
  10 x DM: 21 år: Brøndby (2: KB 37 år)
  11-15: KB, da kun KB har vundet mere end 10 mesterskaber.

  Med et mesterskab i år tager vi rekorderne for 5 x DM (6 år), 7 x DM (9 år) og 8 x DM (11 år). Og vi kommer naturligvis med på den eksklusive liste over hold med 3 DM i træk.

  Jeg vil bestemt ligesom Wilkens gerne anbefale hjemmesiden www.superstats.dk. Wilkins og Steen nævner, at de tidligere benyttede Netsuperligaen.dk, og til almindelig oplysning, så er det den samme gut, der oprindeligt stod bag netsuperligaen, som har lavet www.superstats.dk. Netsuperligaen havde glimrende opdatering, men blev på et tidspunkt solgt til nogle, som af en eller anden grund sjoflede siden totalt. Den er nu lukket. Henrik Vinding, som er manden bag, startede i stedet siden www.hvemvandt.dk. Den var indholdsmæssigt nærmest identisk med Netsuperligaen.dk, men havde fået et nyt udseende. Hvemvandt.dk blev så for 3 måneder siden til superstats.dk da der blev indgået et samarbejde med tv2sport. Det gav en ny designændring, men indholdet er stadig det samme - hvilket er ment meget positivt.

  Eneste negative er, at han fjernede alle andre TV-kanaler end TV3+ og TV2Sport fra kampoversigten. Meget tåbeligt træk. Jeg kender ikke manden bag, men han har lavet en fremragende hjemmeside, som jeg har haft stor glæde af i samtlige 3 udgaver. Det var bare lidt reklame, for den side, som jeg også henter en god bid af mine data fra.

  Jeg vil naturligvis fortsætte med at komme med opdateringer om alle mulige mere eller mindre arbitrære rekorder.

  Vi kan jo tage en lille teaser, og sige at vi kun er 1 mål fra at tangere klubrekorden for flest mål på en halvsæson. Vi skal bruge 9 mål i de sidste 4 kampe, for at tage superligarekorden, som BIF har med 47 mål i 18 kampe i efteråret 1998.

  ougar
  Sidst redigeret af ougar : 11.11.10 kl. 19:57
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar


 9. #113
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  298

  Re: Rekorder i superligaen

  Ohøj, ougar,

  Super lækker gennemgang af statistiske finurligheder og rekorder i dansk fodbold: det er sådan noget jeg personligt selv sætter utroligt meget pris på, og som jeg synes er sjovt at gå op i.

  Har dog bemærket en enkelt lille detalje, som jeg synes du mangler i din gennemgang:

  Danmarksmesterskaber i træk
  3 i træk: KB, AGF, Esbjerg og Brøndby
  Jeg vil mene, at du er nødt til at føje B93 til listen, hvis det drejer sig om 3 mesterskaber i træk, for de vandt i perioden fra 1926/27 til 1929/30.

  "Hallo - der er da noget galt", vil den årvågne og opmærksomme læser nok indvende: "Det er da en 4-årig periode du taler om dér!"

  Det er da også ganske korrekt, men på grund af, at DBU ikke havde havde tænkt så langt og forudset en situation hvor mere end en klub sluttede på det samme antal point i den daværende slutrunde om mesterskabet, og der samtidig ikke var indført en regel om målkvotient i tilfælde af pointlighed, så kunne der umiddelbart ikke kåres en mester i sæsonen 1927/28.

  Hele tre klubber sluttede nemlig i denne sæson på samme pointtal - både B93, B1903 og Boldklubben Frem - og da propositionerne for turneringen ikke havde taget højde for dette utænkelige scenarie, så var forbundet altså på herrens mark.

  DBU ville så have klubberne til at spille indbyrdes omkamp(e) om mesterskabet, men to af klubberne gad ikke, og den sidste ville helt gentleman-like ikke lade sig hylde som mestre uden at have spillet om det (og nej, det var ikke hele Folehavens Frem, der udviste fair play, men derimod en af moderklubberne bag F.C. København, nemlig B1903).

  Dermed er der reelt aldrig nogensinde kåret en mester for sæsonen 1927/28, og det er derfor jeg teknisk set vil vove den påstand, at B93 har præsteret at vinde det nationale mesterskab tre år i træk.

  B93 vandt nemlig mesterskabet i sæsonerne 1926/27, 1928/29 og 1929/30.

  Det kan selvfølgelig med god ret påstås, at B93 teknisk set ikke blev mester tre på hinanden følgende år, da sæsonen 1927/28 ret beset ikke står noteret med en officiel mester.

  Alligevel anser jeg retteligt B93 som indehaver af en mesterskabstrippel med de tre ovennævnte sæsoner. Når selv forbundet, der afholder turneringen, ikke har kunnet kåre en vinder i sæsonen 1927/28, så må dette år anses som "ikke-eksisterende" i mesterskabsrækkefølgen. Netop et sådanne år hvor en mester ikke blev kåret, var faktisk tilfældet i sæsonen 1914/15, da turneringen ikke blev afviklet på grund af Første Verdenskrig (uden sammenligning i øvrigt, da den manglende mester for 1914/15-sæsonen skyldes ganske anderledes og alvorligere årsager). Men B93 har altså vundet mesterskabet tre år i træk.

  Historien skitseres således af DBU:
  (snippet mestrene fra første gang i 1912/13)

  1922/23 Boldklubben Frem
  1923/24 B 1903
  1924/25 KB
  1925/26 B 1903
  1926/27 B93

  1927/28
  Nu blev den såkaldte Danmarksturnering indført. Det var den første, der var landsdækkende i stedet for de tidligere kredsinddelte turneringer om mesterskabet. Vinderne af fem kredse á fire hold (enkeltturnering) spillede en slutrunde (enkeltturnering) om DM.

  Den første turnering blev afsluttet uden en erklæret Danmarksmester, idet B93, Boldklubben Frem og B1903 alle sluttede med seks points, og der på dette tidspunkt ikke var indført regel om målkvotient i tilfælde af pointlighed i propositionerne.

  DBU udskrev i stedet omkampe mellem de tre klubber, men hverken B93 eller Frem ville deltage, hvorefter B1903 frasagde sig Danmarksmesterskabet, fordi klubben ikke fandt det værdigt at vinde titlen på den baggrund.

  1928/29 B93
  1929/30 B93
  Indrømmet - det er en ret spøjs og speciel historie, der var tale om dengang: det ville jo nærmest være et utænkeligt scenarie i dag, og som ret beset heller ikke har udspillet sig siden dengang.

  Ikke desto mindre fastholder jeg, at B93 har vundet mesterskabet tre år i træk, og derfor må indgå på lige fod med både KB, AGF, Esbjerg fB og Brøndby IF.

  Nå, nu blev indlægget længere end jeg havde regnet med!

  Det skal dog ikke overskygge eller stjæle opmærksomheden fra det faktum, at jeg synes denne tråd er intet mindre end fremragende læsning, og at du, ougar, gerne må vedblive med at opdatere, så længe du kan finde nye rekorder at berette om, og vil opdatere status på F.C. Københavns forsøg på at nå de allerede nævnte rekorder ;o)


  Kilde: Dansk Boldspil-Unions hjemmeside


  Bedste hilsner
  Sidst redigeret af Dét er humor : 11.11.10 kl. 20:30
  Vedhæftet fil 4903

  Jeg er enig i at N'Doye er god, men det forhindrer ham ikke i at være et arrogant møgsvin

  - sjampen, 27.10.2011, 23:53

  Spar på mindreværdskomplekserne kære medfan, klasse fornægter sig ej og hold kæft hvor er han god :(
  - Guldager80, 27.10.2011, 22:51

  http://a.bimg.dk/node-images/90/3/60...dby-trning.jpg
  Dét er humor's Avatar

 10. De følgende 14 brugere er enige:

 11. #114
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  264

  Re: Rekorder i superligaen

  Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår, hvad du mener. Burde der så heller ikke kåres en mester i 01/02, hvor der var pointlighed? I så fald har FCK jo også tre på stribe.

  ;-)

 12. #115
  Tilmeldingsdato
  Dec 2004
  Indlæg
  878

  Re: Rekorder i superligaen

  ›Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår, hvad du mener. Burde der
  ›så heller ikke kåres en mester i 01/02, hvor der var pointlighed?
  ›I så fald har FCK jo også tre på stribe.

  ›;-)
  Hovedpointen er her:

  Det er da også ganske korrekt, men på grund af, at DBU ikke havde tænkt så langt og forudset en situation hvor mere end en klub sluttede på det samme antal point i den daværende slutrunde om mesterskabet, og der samtidig ikke var indført en regel om målkvotient i tilfælde af pointlighed, så kunne der umiddelbart ikke kåres en mester i sæsonen 1927/28.

 13. #116
  Tilmeldingsdato
  Apr 2003
  Indlæg
  951

  Re: Rekorder i superligaen

  Efter at have læst dette som Ougar skrev i Mike Jensen tråden:

  Vi har fået 84 point mere end dem i løbet af de sidste 4½ år. Og han kan kun lige ane forskellen
  Besluttede jeg mig for at lave en komplet oversigt over hvem som har fået flest (og færest) point over de sidste 4,5 år/sæsoner. og lavet en lille udregning på hvor meget dårligere de har været end os.

  1 FCK 320 point
  2 OB 264 point -56
  3 FCM 253 point -67
  4 BIF 235 point -85
  5 AaB 234 point -86
  6 FCN 196 point -124
  7 RFC 188 point -132
  8 EfB 182 point -138
  9 AGF 112 point -208
  10 SE 89 point -231
  11 SIF 85 point -235
  12 ACH 72 point -248
  13 VB 45 point -270
  14 VFF 47 point -273
  15 LB 39 point -281
  16 HBK 19 point -301

  Så kan man jo tyde hvad man vil ud af den tabel, det blir jo ikke helt fair for de dårligeste hold på listen da de jo ikke har haft så mange sæsoner og samle point i, på den anden side ville det heller ikke være fair og give dem deres 1. div point på listen da det ville sætte dem højere på listen en hold som har rodet rundt i midt/bund af superligaen alle årene.

  Men da jeg gik igennem listen stødte jeg da på et par sjove ting,

  1. 1, det sjoveste er klart at vi har sat BIF med 85 point over så kort tid, det er altså mange flere point end man får igennem en hel superliga sæson (vi har de sidste 4 komplette sæsoner et gennemsnit på 69,5 point hvoraf vi er blevet mestre de 3 af dem)

  1. Dem samlede antal point som AGF har.. 112 meget symbolsk

  1. Lyngby har samlet flere point på denne sæsons forløbige kampe end ex træner og meget anerkendte Kasper Hjulmand samlede på hele sin sæson i superligaen

  1. HBK er det dårligeste hold, men dog har Lyngby en dårligere sæson, den før nævnte hvor de kun fik 18 point, HBK fik dog 19.

  1. FCM overrasker mig lidt, troede faktisk de var mere ustabile

  1. Viborg skuffer mig, husker dem ikke som så dårlige, men 3 sæsoner uden point giver udslag på listen

  1. Brøndby er 1 sølle point bedre end AaB, jeg håber at AaB får et bedre forår og overlever så de ikke blir sat af i forhold til Brøndby som jo trolds alt overlever i ligaen, så de kan ryge helt ud af top4


  Ved ikke hvad der ellers er, og hvad man egentlig kan bruge det til,

  Edit: jeg ved at jeg skriver 85 point og Ougar skrev 84, grunden er selfølgelig at mit er skrevet efter vores point mod Sønderjyske og Ougar skrev før.. det var ikke for at vise at nogen havde taget fejl, men bare for at vise hvor langt der er ned! FRYD FOR BIF
  Oslo
  Toeffe_WA's Avatar

 14. #117
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  1,842

  Re: Rekorder i superligaen

  Kan du ikke lige supplere med gennemsnittet/sæson man faktisk har spillet i ligaen, det giver ikke så meget mening lige nu for hold, der ikke har været i suppen alle år...
  Set på Blok4: Der var engang, hvor alle hadede os, fordi vi var så pissefede, og de selv var så pisse latterlige. Nu hader de os, fordi vi tror, vi er så fede, men i virkeligheden er pisselatterlige... Snart gider de vel ikke engang at hade os.

  Time flies like an arrow - fruit flies like a banana

 15. #118
  Tilmeldingsdato
  Jul 2009
  Indlæg
  105

  Re: Rekorder i superligaen

  Vi skal (vist nok) helt tilbage til maj 2006! for at finde to nederlag i superligaen i træk.

  Er der nogen der har overblik over, hvilket hold der har rekorden for flest superligakampe uden to nederlag i træk?

  Vi kan jo også tage 3 nederlag i træk med. Her skal vi tilbage til foråret 1999, hvor vi havde en utrolig dårlig 6-kamp stime med 5 nederlag og en uafgjort. Det slår dog ikke den dårlige periode fra 1996, men det er jo en helt anden sag.

  Hvilket hold har rekorden for den længste periode uden 2 henholdsvis 3 nederlag i træk? Er vi mon ved at være der?

 16. #119
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,087

  Re: Rekorder i superligaen

  Hvilket hold har rekorden for den længste periode uden 2 henholdsvis 3 nederlag i træk? Er vi mon ved at være der?
  Jeg ved ikke noget bedre end at få den slags spørgsmål, så jeg kommer (overraskende nok) spurtende til med det samme :-)

  Og du har helt ret i dine rekord-fornemmelser. Vi forbedrer begge rekorder for hver kamp vi spiller. Og specielt omkring 2 nederlag i træk er vi suveræne.

  Rekorderne for længste stime uden 2 nederlag i træk:

  Kode:
  +------+----------------+-------+------------+------------+
  | Pos | Klub      | Kampe | Fra_dato  | Til_dato  |
  +------+----------------+-------+------------+------------+
  |  1 | FC København  |  150 | 2006-07-19 | 2010-11-28 |
  |  2 | Brøndby IF   |  88 | 1993-08-30 | 1996-04-28 |
  |  3 | AaB      |  74 | 2006-04-13 | 2008-07-20 |
  |  4 | Esbjerg FB   |  61 | 2002-08-04 | 2004-05-09 |
  |  5 | FC København  |  56 | 2003-04-26 | 2004-11-03 |
  |  6 | FC Midtjylland |  55 | 2001-03-19 | 2002-09-15 |
  |  7 | Brøndby IF   |  52 | 1999-06-16 | 2000-11-27 |
  |  8 | Silkeborg IF  |  51 | 1993-03-28 | 1994-09-04 |
  |  9 | OB       |  50 | 2002-10-06 | 2004-04-25 |
  |  10 | Viborg FF   |  50 | 2001-07-29 | 2002-12-01 |
  |  11 | Brøndby IF   |  49 | 2001-03-18 | 2002-08-03 |
  |  12 | OB       |  49 | 2007-07-22 | 2008-12-01 |
  |  13 | AaB      |  47 | 1992-06-08 | 1993-10-31 |
  |  14 | FC København  |  46 | 1996-11-24 | 1998-05-17 |
  |  15 | OB       |  46 | 1992-11-22 | 1994-05-29 |
  +------+----------------+-------+------------+------------+
  Og længste serie uden 3 nederlag i træk:
  Kode:
  +------+----------------+-------+------------+------------+
  | Pos | Klub      | Kampe | Fra_dato  | Til_dato  |
  +------+----------------+-------+------------+------------+
  |  1 | FC København  |  387 | 1999-05-16 | 2010-11-28 |
  |  2 | Brøndby IF   |  305 | 1997-09-12 | 2006-10-29 |
  |  3 | Silkeborg IF  |  222 | 1994-10-30 | 2001-08-19 |
  |  4 | AaB      |  189 | 1991-06-23 | 1997-05-15 |
  |  5 | Brøndby IF   |  171 | 1992-05-24 | 1997-08-31 |
  |  6 | OB       |  161 | 1991-10-13 | 1997-05-11 |
  |  7 | AaB      |  135 | 1998-05-03 | 2002-04-28 |
  |  8 | FC Midtjylland |  132 | 2005-05-15 | 2009-04-22 |
  |  9 | OB       |  116 | 2007-07-22 | 2010-11-22 |
  |  10 | FC Midtjylland |  114 | 2000-07-23 | 2003-10-29 |
  |  11 | AGF      |  100 | 1994-08-28 | 1997-08-22 |
  |  12 | AaB      |  100 | 2006-04-13 | 2009-04-26 |
  |  13 | Esbjerg FB   |  98 | 2004-10-17 | 2007-09-02 |
  |  14 | OB       |  95 | 1999-08-15 | 2002-05-12 |
  |  15 | OB       |  87 | 2004-10-24 | 2007-05-24 |
  +------+----------------+-------+------------+------------+
  Så vi har rekorderne stensikkert, og der går temmelig lang tid, før vi evt. mister dem :-) Lige i øjeblikket er bedste hold foruden os Randers, der har spillet 35 kampe uden at tabe 2 gange. Så de skal lige klare resten af denne sæson og de 3 næste sæsonner for at tage rekorden :-)

  Med hensyn til serie uden 3 nederlag i træk, har OB PT den næst-bedste serie, da de ikke har ikke tabt 3 kampe i træk i 116 kampe siden juli 2007, så de mangler 8 sæsonner og lidt til for at slå os, hvis vi altså taber de 3 næste :-) Det er efterhånden en rekord, som det tager en del tid at slå.

  ougar
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar

 17. De følgende 11 brugere er enige:

 18. #120
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,087

  Re: Rekorder i superligaen

  Og så kom der i øvrigt flere rekorder i hus i dag :-)

  19 points forspring i superligaen er det største forspring noget hold nogen sinde har haft.

  Og vi har nu scoret 47 mål i efterårs-sæsonnen, hvilket er en tangering af rekorden for flest mål på en halvsæson, som vi nu deler med Brøndby, som også scorede 47 mål i efteråret 1997. Det var i øvrigt på 18 kampe, som vi også har spillet nu. Med en scoring i sidste runde, vil vi altså komme alene i front på listen for flest mål på en halvsæson. Dog en halvsæson med mange kampe.

  ougar
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar

 19. De følgende 7 brugere er enige:

Side 8 af 44 FørsteFørste ... 56789101118 ... SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. FCK sætter rekorder i år
  By Gundaris in forum De korte linier
  Svar: 17
  Sidste Meddelelse: 27.05.09, 07:30
 2. EB om spillerlønninger i Superligaen
  By Andreas Hansen in forum De korte linier
  Svar: 45
  Sidste Meddelelse: 15.03.07, 10:15
 3. 12 ønskehold i superligaen?
  By fc vandmand in forum De korte linier
  Svar: 81
  Sidste Meddelelse: 30.08.05, 11:33
 4. Lønniveauet i Superligaen?
  By LarsGotItGoing in forum De korte linier
  Svar: 17
  Sidste Meddelelse: 10.06.05, 22:11

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •