Side 53 af 53 FørsteFørste ... 34350515253
Viser resultater 781 til 784 af 784

Emner: Hvad gamer du lige for tiden part II...

 1. #781
  Tilmeldingsdato
  Aug 2016
  Indlæg
  71

  Re: Hvad gamer du lige for tiden part II...

  Jeg fik gennemført FarCry 3 på 25 timer, gik kold på 25 minutter i det mere utroværdige FarCry 5 og gamer egentlig mest BF V for tiden, for at blive klar til BF 2042.

  Men nogen må da spille New World, og kan sige om det er værd at kaste noget tid efter?
  (Jeg er lidt skeptisk mht den udtalte mangel på orker og andet godt fra AD&D Monstrous Compendium, og er lidt loren på spillets lore/mangel på lore)

 2. #782
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  4,433

  Re: Hvad gamer du lige for tiden part II...

  Citat Oprindeligt indsendt af kalif Se meddelelser
  Jeg fik gennemført FarCry 3 på 25 timer, gik kold på 25 minutter i det mere utroværdige FarCry 5 og gamer egentlig mest BF V for tiden, for at blive klar til BF 2042.

  Men nogen må da spille New World, og kan sige om det er værd at kaste noget tid efter?
  (Jeg er lidt skeptisk mht den udtalte mangel på orker og andet godt fra AD&D Monstrous Compendium, og er lidt loren på spillets lore/mangel på lore)
  Du begik også en stor fejl ved at droppe FC4 for at hoppe direkte til FC5. Det skulle have været omvendt ;-)

 3. Den følgende bruger er enig i dette:

 4. #783
  Tilmeldingsdato
  Aug 2016
  Indlæg
  71

  Re: Hvad gamer du lige for tiden part II...

  Nu var der ingen der gad at spille New World for mig, og så blev jeg selv nødt til det :( Damn you!
  Jeg er nu en level 12...ja ikke rigtigt noget, vælger våben ud fra DPS og har ikke lagt mig fast på en rolle. Det er vist heller ikke meningen. Men nogen stor archer bliver jeg næppe, med mindre mobs gider at stå stille.
  (respec er ret nemt at gå til)

  Nice at der ikke er månedligt fee (jeg betaler vist stadig til LOTRO, hvor jeg er online i ny og næ til morgenkaffen og en hygge-quest en sjælden gang imellem)
  Nice at der er så meget liv på serverne, første gang jeg er med nogenlunde fra start.
  Knapt så nice at der så meget kamp om nogle crafting ressourcer, og at jeg må vente på server transfer for at finde mine rl buddies.
  Nice at det er lidt et nyt take på det, med arcade style fighting som i The Elder Scrolls.
  Knapt så nice at jeg er lort til det, og foretrækker mere roll the dice style ala Dragonage og traditionelle mmorpg. Bliver et mareridt for mig i PvP delen. Stå nu stille og dø ffs!

  Jeg var ved at give op pga mangel på bagrundshistorie og lore, og den udtalte mangel på variation af fjender. Det er ulve, vildsvin og de mange zombies/undead sailors. Thats it.
  Indtil videre i hvert fald, håber på at developers i mindste har bladret AD&D Monstrous Compendium igennem, og fundet lidt inspiration, til de højere levels.

  I det hele taget er det vist ikke skabt med quests for øje, og der løbes en god del for at nå frem til de område hvor du skal enten dræbe x antal 1landet, eller samle x antal 1landetandet.
  Det er blevet omtalt som værende nærmest et meta-parodi på MMORPG genren, så den del er ikke så nytænkende. Det bliver PvP delen der rykker.
  Til gengæld har det siden level 10 været lidt mere udfordrende, hvor det var meget hack´n´slash ved bare at amok-spamme venstre museknap i starten.

  Det er var lang sej vej gennem de første 10 levels som vel kan betragtes som tutorial...kræver lidt stamina og mangel på andet at lave.
  Men så fik jeg en ny flot rare "captains hat" med gode stats fra et random kill, og blev helt glad. Og har nu joinet Syndicate faction.

  Hmmm...jeg grinder videre og opdaterer. I hvert fald indtil BF2042 udkommer.

 5. De følgende 2 brugere er enige:

 6. #784
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  2,909

  Re: Hvad gamer du lige for tiden part II...

  Jeg har spillet New World siden release dagen. Jeg sad klar kl. 8, da serverne skulle åbne. Men opstarts problemer gjorde at jeg først fik en plads hen på eftermiddagen. Heldigvis har de ret hurtigt fået løst kø-problemerne, som var massive fra start af. Men så snart man er inde i spillet, har det bare spillet 100%. Ingen problemer overhoved for mit vedkommende.

  Mit sidste MMO ligger 15 år tilbage eller noget i den stil og jeg var ikke med på WoW vognen. Det er stort og omfangsrigt som det vel også skal være. Jeg synes dog, at loot systemet og crafting delen fungerer meget lidt godt. Eneste positive er, at man ikke skal grinde alt for meget i crafting delen ved at crafte 1 item af gangen, men at man kan crafte så mange på én gang, som man har resourcer til. Så man stiger hurtigere i levels. Det kan ikke betale sig at gemme noget loot, som man ikke selv kan bruge, for du kan ikke sælge det til en NPC for gold og der er ingen, der gider købe det af dig i Trading station. Man må bare salvage det for at få repair parts til at reparere sine egne items.

  Som Kalif siger er der riiiigtig meget løben rundt. Og man skal grinde rigtig meget, da man skal have en masse forskellige skills kørt op i forhold til at samle resourcer.

  Jeg har ikke gjort mig i PvP endnu, men de større PvE raids er det, som stadig holder mig i spillet her efter, jeg har kørt en lvl 40 Healer op og en lvl 28 Bruiser indtil videre. Man kan kun have 2 characters pr region (EU, US, SA osv).

  Jeg kan egentlig godt li' det med, at man ikke som sådan vælger en rolle ud fra en class, men at man blot skiller den våben type op, som man vil bruge og dem kan man så kombinere 2 af. Så man kan være en Healer, der løber rundt med en kæmpe Great Axe som secondary weapon og faktisk kan voldsmadre en hel del samtidig med, at man holder sig healthy.

  Min største anke ved spillet er nok, at det på ingen måde kan betale sig at nakke mobs, som ikke er en del af en quest eller story. Det giver så forsvindende lidt XP i forhold til at høste noget hamp eller blåbær - som endda er langt hurtigere. Så selvom det er fristende lige at slagte den Grave Yard Digger, så kan det slet ikke betale sig tidsmæssigt.

  Spillet er for mig ved at blive en smule trivielt. Det er bare quests, quests, quests sammen med en masse resource grinding, som hurtigt gør, at man får overfyldt sit stash, hvor der ikke er plads til ret meget i forhold til hvor mange forskellige typer af drops man kan få og især skal bruge i crafting. Det er helt råddent så mange forskellige ingredienser der er inden for mad f.eks. som man skal bruge til at lave madretter.

 7. Den følgende bruger er enig i dette:

Side 53 af 53 FørsteFørste ... 34350515253

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Lignende emner

 1. Den store: Hvad gamer du lige for tiden?
  By -Altid FC København- in forum Spil
  Svar: 339
  Sidste Meddelelse: 17.02.08, 01:39
 2. Hvad hører du lige nu (for tiden?) #63
  By Pipetown in forum Kultur
  Svar: 299
  Sidste Meddelelse: 26.09.07, 13:22
 3. Hvad drikker du lige nu (Part 2)
  By Exadios in forum Mad
  Svar: 22
  Sidste Meddelelse: 18.11.05, 17:32
 4. Hvad drikker du lige nu? (part 1)
  By zebos in forum Mad
  Svar: 312
  Sidste Meddelelse: 22.08.05, 19:13
 5. Hvad hører du IKKE lige nu part 1
  By PeterMT in forum Kultur
  Svar: 18
  Sidste Meddelelse: 20.04.04, 11:57

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •