Medister, hvide og brune kartofler, rødkål og 1 tyk fed brun sovs.
Medister, hvide og brune kartofler, rødkål og 1 tyk fed brun sovs.
Svinemørbrad marineret med, den fantastisk hoisin-marinade. Dertil en omgang rodfrugter i ovnen...
Hakkebøf med bløde løg samt kartofler som er kogt med lidt bønner og den altid klassiske bearnaise sovs til at dække hele molevitten :9
Coq Au Vin eller Bornholmerhane i rødvin
![]()
http://www.torvet.dk/images/products...6a7957171f.jpg
Må med skam indrømme, at jeg ikke orker den helt hjemmelavet fra bunden af, efter et ikke uvæsentligt antal øl i går.
Sidst på måneden mad:
Ris tilsat ærter og en god klat smør og ganske almindelige fiskepinde...kedeligt men billigt !!
Hakkebøffer med kartofler og skysovs. Nam Nam
Lynstegt tun til forret og en klassisk Økologisk kalvetyndsteg med sæsonens grøntsager + en kraftig glace, det hele indtaget på Hotel marinas glimrende restaurant.
Aftenens menu:
Risnudler tilsat kyllingetern stegt sammen med karry, forårsløg, grøn peberfrugt og champignons.
Menuen i aften står såmænd på intet ringere end Gule Ærter!
Andebryst med orangesovs og en broccoli/bacon salat med græskarkerner og rosiner, dertil kartofler og let dampet blomkål..
Gammeldaws oksekødssuppe med kødboller og med kartofler og andre grøntsager til dyppelse er der hvidløgsflûte på menuen....
Kylling og frisk pasta med grøntsager;
Lavede det i går aftes, med stor succes, opskriften ligger her:
http://newyorkerbyheart.blogspot.com...d-kylling.html
Ris med en sovs bestående af: Uncle Ben's sur/sød, kyllingestrimler, champignons, ananas og peberfrugt.
Sidst redigeret af -Altid FC København- : 29.10.08 kl. 15:52
Jeg skal ha' Nykredit's kantines finest - Vegetar Onsdag! Hvad det helt præcist består af idag, er jeg i tvivl om, men kød...kød er der intet af!:(
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)