Krebinetter, kartofler og stuvet spidskål. Mums :)
Mvh Bjørn
Flødekartofler med marineret svinemørbrad og en let salat til ved siden af :9
Back to the 80’s. Roastbeef, bagte kartofler og rødvins-saws :-)
Hjammelavet Hawaii pizza med tomat, skinke, ost, paprika strimler, ananas, og masser af frisk presset hvidløg :9
Hjemmelavet grønsagslasagne med spinat, aubergine og squash, den er dog ikke helt vegatarisk, da jeg også tilsætter lidt kødsovs ;)
Egentlig en vinterret, men who cares.
Flødestuvede kartofler iblandet porrer. Ovenpå frikadelleruller med bacon. Det hele i ovnen en times tid og MUMS :)
Mvh Bjørn
PS: Opskrift
1 kilo kartofler
2 porrer
1/4 piskefløde
400 gr hakket svinekød
Bacon
1-2 æg
Hvedemel 1 spsk (uden havregryn 3)
Havregryn 4 spsk (kan udelades)
Mælk
1 revet løg
Salt, peber evt allehånde
Smør
Porrerne skal svitses, ellers er det lige ud af landevejen.
Lav en fars og lad den hvile i mindst 1 time.
Skær kartofler fint og fordel i et smurt ildfast fad sammen med porrer. Husk salt og peber. Og fløde :)
Lav frikadeller og vikl dem med bacon.
Læg rullerne på kartoflerne og i ovnen en times tid ved 200 C
Lad stå 10 minutter og velbekomme :)
Sidst redigeret af bagger : 01.04.23 kl. 16:07 Årsag: Stavefejl
Svinekoteletter stegt i friskpresset hvidløg og krydret kartoffelbåde(nye danske kartofler) lidt let dampede fine ærter, og en hjemmelavet creme fraiche dressing til.
Jeg fik startet grill sæsonen 2023 med en marineret flanksteak + pasta pesto.
I aften står den på:
Lasagne med hjemmelavede plader, bechamelsovs. Tomatkødsovs med gulerødder, løg, hvidløg, rodselleri (glemte det skulle være bladselleri), bacon og hakket Thiese og ko. Dertil en salat af knuget spidskål, galiamelon og chili.
Mvh Bjørn
I morgen (6-5-23) holder vi fruens fødselsdag. Vi får lunken mad til frokost, da datter, svigersøn og børnebørn kommer (og kører hjem samme dag)
Anyway here goes.
Pulled pork kvalimad style : http://www.kvalimad.dk/page/pulled-p...3-236d52d7bcc3
Fruens surdejsbrød, cole slaw og spidskål-melonsalat
Dessert rabarber-muffins med Hansen vanillieis
Mvh Bjørn
Paneret kyllingefileter med nye danske små kartofler, fine ærter og Kærgårdens smør med havsalt smeltet udover :9
Frisk romaine salat med cherrytomater, mozzarella ost, let stegte kylling stykker, en olie/eddike dressing og et hvidløgsflute.
Resterne fra studenter receptionen i går: Pulled gris, græske delle med grillet citron, hummus og havs jeg så nu gør ved spidskål og kartoflerne... Skal jo være klar til de kommer forbi og vælter huset kl 21.30....
Skal hjem til nogle venner i aften og jeg har lovet at lave noget, som jeg er god til at lave siger de:
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)