Side 27 af 27 FørsteFørste ... 1724252627
Viser resultater 391 til 399 af 399

Emner: Gadgets/Gear/Elektronik: Hvad har du senest købt?

 1. #391
  Tilmeldingsdato
  Feb 2003
  Indlæg
  625

  Re: Diverse hjemme automation-dimser

  Har købt dette Seiko sbdc051 ur.

  Kunne ikke lade være.....

  Caligula7611:51
  wtf? jak med noget nyt? Først? *sætter kryds i kalenderen*

 2. De følgende 3 brugere er enige:

 3. #392
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  1,480

  Re: Diverse hjemme automation-dimser

  MediaLight Mk2 Flex

  Prof. bias baggrundslys til fladskærmen der præcis rammer en farvetemperatur på 6500k.  Ultimately, the MediaLight Mk2 Flex might the simplest, cheapest and best upgrade you can make to your home cinema setup.
  https://www.avforums.com/reviews/med...g-review.18026


  http://uk.youtube.com/v/lI4J929ZmP8
  72' Grønkjær leger med Barca, Barca-style. Rob Palmer @ SkySports 1: "Gronkjaer... he's like the Peter Pan of football, flying around the field... calmness, composure, awareness, footwork, skill... fantastic!" Video (med engelske komm.), Video (med danske komm.)

 4. De følgende 3 brugere er enige:

 5. #393
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  388

  Re: Diverse hjemme automation-dimser

  Citat Oprindeligt indsendt af rmjdk Se meddelelser
  MediaLight Mk2 Flex

  Prof. bias baggrundslys til fladskærmen der præcis rammer en farvetemperatur på 6500k.

  https://www.avforums.com/reviews/med...g-review.18026


  http://uk.youtube.com/v/lI4J929ZmP8
  Det ser fedt ud - har lige bestilt 5 meters udgaven der passer til et 65" tv :-)
  ...........

  12/1: Nu har det siddet der et par måneder - og jeg er super glad for det - nok speciuelt godt her i den mørke tid:-)
  Sidst redigeret af Anders : 12.01.21 kl. 13:37
  Mvh Anders
  -----------------------------------------------
  Pessimist for life

 6. Den følgende bruger er enig i dette:

 7. #394
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  1,614

  Re: Diverse hjemme automation-dimser

  Det er ikke en gadget, som jeg senest har anskaffet mig. Men jeg har lige downloadet og installeret det nye Digitale Kørekort fra Digitaliseringsstyren i app-store. Det tog mig mindre end 5 minutter at få mit kørekort på mobiltelefonen - genialt!!!

  https://www.dr.dk/nyheder/viden/tekn...rt-paa-mobilen
  " Vi ser det som et relativt afslappet tiltag. Hvis du ikke engang vil det, som vi har bedt dem om at gøre, så er det vores konklusion, at så er du der nok af de forkerte årsager" - Citat: Dan Hammer

 8. #395
  Caligula76 er offline 279km NØ for Dutch Harbor
  Tilmeldingsdato
  Nov 2006
  Indlæg
  2,211

  Re: Gadgets galore

  Apple Watch Serie 6 i space grey med almindelig sort rem. Urkassens str.: 44mm.

  44-alum-spacegray-sport-black-sgpin-6s-nc.jpg

  Jeg har aldrig ejet et såkaldt 'smart ur'. -Udover et Casio digital-ur, 'Ole Olsen Edition' á la det her, da jeg var 7-10 år gammel.
  Jeg er ok imponeret over hvad den kan og er tilfreds med det, hér en lille måned efter jeg købte det, også selvom jeg skal høre fra andre ur-ejere af mærkerne Garmin/Samsung eller whatever, at det skal oplades en gang i døgnet.*
  Jeg kan udover alt det med puls, skridt, antal gået km, hvor mange gange jeg har gået op ad trapper, se vind/vejr, stop-ur-funktioner, desuden styre mit Apple TV og så er der i disse corona-tider en nedtællingsfunktion (fra 20 sek.) når man vasker hænder. Og så låser den min hhv. meget gamle iMac og nyere MacBook op uden at jeg skal hhv. taste kode eller bruge fingeraftrykslæseren på dem. Er uret låst, altså fjernes fra håndleddet så låses computerne ikke op. Endelig er der muligheden for at betale trådløst i supermarkedet efter et hurtigt dobbeltklik på en knap.
  Uret er en smule mere 'selvstændig' ift. det at have telefonen på sig end jeg havde regnet med. Jeg kan godt li' skærmens 'always on'-funktion og dens skarphed. Og så synes jeg fint om 'Breathe'-funktionen, hvor man lige får styr på åndedrættet og pulsen.
  Jeg har efterfølgende fundet et par elastiske 'sømløse' remme på eBay og skifter remmen lidt indimellem.

  *Jeg er så gammel at jeg skal op og pisse kl. 4-5 om natten. Har jeg haft det på, så smækker jeg det bare på den magnetiske oplader når jeg går i seng igen og så er den fuldt opladet når jeg står op om 1-2 timer efter natpotteriet.

 9. Den følgende bruger er enig i dette:

 10. #396
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  677

  Re: Gadgets galore

  Apple Watch Serie 6 i space grey med almindelig sort rem. Urkassens str.: 44mm.
  Den bedste funktion i min optik er, hvordan det samarbejder med et par Airpods Pro. Det er slemt vanedannende at sætte dem i øret og høre Apple Music (eller Spotify, andre services virker ikke) helt og aldeles frigjort fra telefonen, bare man er på wifi (det næste ur, jeg køber, bliver helt sikkert med esim). Og man kan selvfølgelig stadig ringe og smse og det fungerer helt smooth.
  Mvh,
  Bopa

 11. Den følgende bruger er enig i dette:

 12. #397
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,227

  Re: Gadgets galore

  Jeg har købt mig en stribe 'Shelly'er. Bl.a. Shelly 2.5, som er disse her:  Det er IOT-devices, for lalleglade fæhoveder som mig, der synes det er super sjovt, at få alt muligt crap sluttet til internettet, på trods af alle de privacy og sikkerheds issues, det medfører :-) Ovenstående er en lille fætter, som er lille nok til at man kan klemme den ind bag f.eks. en stikkontakt, lampeudtag eller sætte i en installationsboks. Den indeholder 2 relæer, som man så kan fjernbetjene, så man kan tænde og slukke for hvad man nu har lyst til. De bruger almindelig wifi, så man ikke behøver slås helt så meget med zigbee og bluetooth issues. Jeg aner ikke om det er mere stabilt, men jeg hører fra større entusiaster end mig, at det skulle skalere lidt bedre, og give færre problemer, hvis man begynder at have MANGE enheder.

  Det smarte ved dem er, at de dels ikke kun benytter en eller anden proprietær protokol, så man SKAL bruge f.eks. en specifik app. I stedet kan man snakke med dem direkte via et simpelt REST API, fordi de får deres egen IP adresse på dit netværk. Eller man kan tilgå den mini-webserver, der er i hver lille shelly, så de er super nemme at integrere i alle systemer. Der er dog også en officiel shelly-app, som man kan bruge. Derudover så kan de ikke kun tænde og slukke for relæer, men indeholder også en strømmåler, så man kan se præcis hvor meget strøm, der bruges på hver af de to kanaler. Det er derfor jeg har købt mange af dem. I stedet for kun at kunne se elforbruget på hver af mine 3 faser på selve elmåleren, så kan jeg nu se el-forbruget helt ud til de enkelte enheder, som jeg godt vil overvåge. Så nu kan jeg f.eks. se hvor meget strøm mine computere, min campingvogn, mit TV+bokse i hobetal osv. bruger. Skide smart :-) Og jeg kan meget nemt slukke for min strømslugende yousee-boks på stikkontakten i det meste af døgnet, og sørge for at min kone ikke er bange for at der skal gå ild i batteri-lader-standen om natten osv, og vi kommer aldrig mere til at vende om, fordi min kone er bange for at vi glemte at slukke strygejernet.

  Og pludselig er det blevet mega nemt ikke bare at måle aktuelt strømforbrug, men automatisk logge det over tid. På den måde, så kan jeg få alarmer pr. mail, hvis min fryser i brændeskuret bruger for meget strøm i for lang tid, fordi mine unger har glemt at lukke den ordentligt. Mulighederne er uendelige :-) Masser af sjov og ballade og leg med 230v, så man kan få nogle solide rap over fingrende :-)
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar

 13. De følgende 5 brugere er enige:

 14. #398
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  388

  Re: Gadgets galore

  Det var blevet til at udskifte den gamle gamer pc, og det blev med denne:
  https://www.elgiganten.dk/product/ga...aming-computer. Den var på tilbud til 9.999 hvilket er en super pris da jeg gik efter et RTX 3070 grafikkort, som i løssalg alene koster ca 5.000
  Nu kan jeg spille Assasins Creed Valhalla i max opløsning - herligt ��

  PS: Hvis du vi sammenligne processorer eller graffikkort er denne side anbefalelsesværdig: https://www.userbenchmark.com/ (vælg f.eks. CPU og tryk compare)
  Sidst redigeret af Anders : 04.02.21 kl. 09:06
  Mvh Anders
  -----------------------------------------------
  Pessimist for life

 15. #399
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  2,896

  Re: Gadgets galore

  Samsung Galaxy Watch 3 Titanium

  Jeg var i tvivl, om jeg skulle tage denne eller det meget anmelderroste Mobvoi Ticwatch 3 Pro, som har væsentlig bedre batteri. Samsung skulle eftersigende lades op hver dag (anmeldere siger det holdt 32-36 timer), hvor Ticwatch skulle holde over 3 døgn.
  Nu har jeg haft mit Samsung på i 43 timer og batteriet viser 49%, så pt. fortryder jeg det ikke. Men jeg har så heller ikke været ude i at logge nogen aktiviteter endnu, så det vil uden tvivl dræne batteriet mere.

  Men for helvede hvor er det et lækkert ur at se og mærke på og så er jeg stor fan af den roterende urskive, som bliver brugt til at navigere i systemet, så man kan betjene det uden at skulle have vanter af til touchskærmen.

  Galaxy-Watch3-Titanium_L-Perspective.jpg

 16. De følgende 2 brugere er enige:
  KMI, MZ

Side 27 af 27 FørsteFørste ... 1724252627

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Hvilken spilletrøje har du senest købt?
  By Don J. in forum De lange linier
  Svar: 152
  Sidste Meddelelse: 19.06.10, 10:22
 2. Solbriller: Hvilket par har du senest købt?
  By GatoConBotas in forum Diverse
  Svar: 7
  Sidste Meddelelse: 04.06.09, 09:58
 3. Svar: 6
  Sidste Meddelelse: 09.09.06, 00:34
 4. Svar: 23
  Sidste Meddelelse: 29.03.04, 19:48
 5. Svar: 3
  Sidste Meddelelse: 29.03.04, 07:46

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •