Side 1 af 6 1234 ... SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 82

Emner: Tråden om FCK's landsholdsspillere

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Jeg har ikke kunnet finde en tråd om emnet, så hermed startes en, hvor man kan følge lidt med i, hvordan det går de af vores spillere, der fjoller rundt i verden på diverse mere eller mindre tåbelige landsholdsopgaver. FCK.dk gør sjældent det store ud af det, så i stedet kan man i de irriterende landskampspauser her poste en oversigt over KBH'ere i aktion og komme med betragtninger om deres præstationer.

  Vi kan passende lægge ud med de sidste par dages opgør:

  Lars Jacobsen fik fuld tid, da Danmark måtte nøjes 2-2 mod Italien og reelt udspillede sine chancer i VM-kvalen. Jacobsen spillede egentlig en fornuftig kamp, men var desværre meget passiv ved italienernes afgørende udligning. Thomas Delaney sad på bænken i hele kampen.

  Pierre Bengtsson og Johan Wiland så fra bænken Sverige slå Østrig 2-1 på hjemmebane.

  Bolanos fik 68 minutter på banen, da Costa Rica tabte 1-0 mod Honduras, men de har dog allerede sikret sig kvalifikationen til VM.

  Daniel Braaten fik en times spilletid, da Norge blev ydmyget med 3-0 ude mod Slovenien.

  Ragnar fik fuld tid i Islands 2-0-sejr over Cypern. Gislason blev skiftet ind med små ti minutter tilbage.

  Remmer spillede alle 90 minutter, da U21-holdet skuffede med 2-2 hjemme mod Slovenien.
  For U19 spillede Wohlgemuth og Mads Nordam fuld tid i 3-1-sejren over Israel.
  Vetokele fik 90 minutter og en advarsel ud af 1-0 sejren over Nordirland med Belgiens U21-hold.
  Kristjan Finnbogason stod for reduceringen, da Islands U19-hold overraskende fik 2-2 ude mod Frankrig.
  HIC SUNT LEONES


 2. #2
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Thomas Delaney fik en godkendt landsholdsdebut på en uvant plads som venstre back, da Danmark slog Malta 6-0 i den ligegyldige sidste VM-kvalkamp. Indlæggene sad ikke helt, som de skulle, men Delaney kom dog godt ned og forpurrede maltesernes største chance ved en friløber. Vigtigst af alt er han nu spærret fra at lave en Aron Johansson og stille op for USA. Lars Jacobsen var bænket og må vente med sin afskedskamp, da det endnu ikke er afklaret, om han (selv) stopper på landsholdet nu.

  Johan Wiland havde en travl aften, da Sverige efter en 2-0-føring endte med at tabe hele 3-5 mod Tyskland. Nu venter to playoffkampe.

  Der var et ægte FCK-opgør, da Norge tog imod Island, og Daniel Braaten udlignede for hjemmeholdet i 1-1-kampen. Målet Han blev udskiftet efter 74 minutter, mens der var fuld spilletid til Ragnar Sigurdsson og nogle få sekunder på banen til Rurik Gislason. Også Island kan nu se frem til playoff om en VM-billet.

  Bolanos spillede hele kampen, da Costa Rica hjemme slog Mexico 2-1.

  17-årige Brandur Olsen spillede hele kampen, da Færøernes U21-hold var tæt på at skabe sensationen ved at være foran 2-1 med et kvarter tilbage på udebane mod Tyskland, men man endte med at tabe 3-2.
  Både Remmer og Jakob Busk fik fuld spilletid, da Danmarks U21 fik en flot 2-0-sejr ude over Rusland.
  Vetokele fik de sidste 20 minutter, da Belgien U21 tabte 0-1 hjemme mod Italien.
  Finnbogason spillede 90 minutter for Island U19 både i 0-2-nederlagt mod Belgien og i 1-0-sejren over Nordirland, der gør, at de avancerer i EM-kvalifikationen på bekostning af Frankrig.
  Wohlgemuth og Mads Nordam spillede hele kampen. da U19 tabte 0-2 mod Italien.

  Endelig har U20-holdet spillet to testkampe mod Frankrig. I den første scorede Danny Amankwaa til 1-0, men måtte udgå efter 39 minutter i 3-2-nederlaget. To dage senere tabte man så 2-1, og her spillede Mads Aaquist og Aris Vaporakis fuld tid.
  Sidst redigeret af Ace : 16.10.13 kl. 09:05
  HIC SUNT LEONES


 3. #3
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  230

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Rigtig god gennemgang. Minder mig om de gode gamle FM landsholdopdateringer.

  En ting der undrede mig lidt, var at Busk startede inde foran Rønnow i en vigtig kamp mod Rusland. Er der nogen som ved om Busk er ved at overhale Rønnow, eller om der ligger andet bag?

 4. #4
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Nicolai Jørgensen afløste en skadet Christian Eriksen efter 40 minutter, og Lars Jacobsen fik første halvleg, da Danmark slog Norge 2-1.

  Det blev kun til lidt opvarmning for Johan Wiland, og heller ikke Bengtsson kom i aktion, da Sverige tabte første playoffkamp mod Portugal 0-1.

  Island er stadig inde i billedet til en VM-billet efter 0-0 hjemme mod Kroatien. Sigurdsson spillede hele kampen, og Gislason fik den sidste halve times tid.

  Danmarks U21-hold fortsætter med at imponere, og denne gang var det med hele tre FC Københavnere i startopstillingen. 3-2-sejren ude over Bulgarien kom i hus med 90 minutter til Jakob Busk og Christoffer Remmer, mens Toutouh blev skiftet ud med fem minutter tilbage.
  Vetokele fik 53 minutter på banen og en ostemad ud af sin tur til Serbien med Belgiens U21-hold. Kampen endte 2-2.
  Brandur Olsen fik igen fuld spilletid, da Færøerne U21 tabte 2-5 ude mod Irland.
  Sidst redigeret af Ace : 04.09.14 kl. 22:35
  HIC SUNT LEONES


 5. #5
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Wiland og Bengtsson måtte igen nøjes med at se til fra bænken, da svenskerne tabte 2-3 hjemme mod Cris Ronaldo og dermed gik glip af VM-billetten.

  Samme skæbne overgik Island, for hvem Sigurdsson spillede 90 minutter og Gislason de sidste cirka 30 i 0-2-nederlaget i Kroatien.

  Det danske U21-hold fortsatte sejrsrækken med beskedne 2-0 ude over Andorra, og assistene til de to mål blev leveret af Remmer og Toutouh, som sammen med Busk begge spillede fuld tid. Youssef havde desuden to forsøg på træværket. FCK-trioen blev til en kvartet i den sidste halve time efter indskiftningen af Amankwaa, der dermed fik debut.
  HIC SUNT LEONES

 6. De følgende 4 brugere er enige:

 7. #6
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Da Danmark tabte 1-0 mod England, var det med Lars Jacobsen på højre back i de første 45 minutter og Thomas Delaney på bænken i alle 90.

  Pierre Bengtsson spillede også de første 45 minutter, da Sverige var en tur i Tyrkiet for at tabe 2-1.

  Bolanos havde taget den lange tur hjem til Costa Rica, blot for at se 2-1-sejren over Paraguay fra bænken.´

  Braaten fik det sidste kvarters tid, da Norge spillede 2-2 ude mod Tjekkiet.

  Cornelius og Remmer fik fuld spilletid, mens Busk var henvist til bænken, da Danmark U21 slog Estland hele 8-0. Cornelius scorede et nydeligt mål og trak et straffespark, der også udløste rødt kort.
  Brandur Olsen spillede 90 minutter for Færøernes U21, der tabte 3-1 mod Rumænien.
  HIC SUNT LEONES

 8. De følgende 3 brugere er enige:

 9. #7
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Både Lars Jacobsen og Stephan Andersen fik fuld spilletid, da Danmark spillede 2-2 mod Ungarn på udebane. I 1-0-sejren over Sverige fik Lars de første 67 minutter på banen.

  Der spillede han over for Pierre Bengtsson, der fik alle 90 minutter på hjemmebanen i Parken.

  Rurik Gislason fik den første time på banen, da Island spillede 1-1 ude mod Østrig.

  Igor Vetokele fik debut for Angola, da de besejrede Marokko 2-0. Igor blev skiftet ud efter 67 minutter. Da de i dag spillede 1-1 mod Iran, blev han skiftet ind til de sidste små 25 minutter.

  Der var fuld spilletid til Tom Høgli, da Norge blev kørt over med 4-0 af Frankrig.

  Jakob Busk fik anden halvleg og holdt målet rent, da Danmark U21 tabte 0-2 mod Schweiz. Der var afbud fra Cornelius (sygdom) og Amankwaa (knæproblemer).
  Finnbogason fik 90 minutter i begge kampe, da Islands U19 tabte 1-2 mod Irland og 0-6 mod Serbien, hvilket betyder, at de ikke kommer med til EM.
  HIC SUNT LEONES


 10. #8
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Der var 90 minutter til Høgli, da Norge spillede 1-1 på hjemmebane mod Ruslands VM-hold.

  Bengtsson fik fuld tid for Sverige, der tabte 0-2 hjemme mod Belgien.

  Det danske U19-hold tabte EM-kvalkampen mod Spanien med 3-1, og her spillede Mikkel Wohlgemuth alle 90 minutter, mens Yones Felfel blev skiftet ind til de sidste 20 minutter. Mads Nordam måtte se til fra bænken.
  Da det i dag gjaldt Tyskland, var det med alle tre FCK'ere i startopstillingen, men Wohlgemuth udgik efter 18 minutter, og Felfel blev pillet ud efter 62. Nordam spillede hele kampen, der endte med et 0-4-nederlag.
  Kristjan Finnbogason fik igen fuld spilletid, da Island også tabte deres tredje kamp i eliterunden med 3-4 mod Tyrkiet. Han noterede sig for et mål og en advarsel.
  HIC SUNT LEONES

 11. De følgende 2 brugere er enige:

 12. #9
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Stephan Andersen var henvist til bænken, da Danmark tabte 1-2 mod Tyrkiet. Cornelius fik en lille halv time og havde en god chance for at få en friløber, men den løb ud i sandet.

  Tom Høgli sad over med sygdom, da Norge tabte 0-1 på udebane mod England.

  Der var fuld spilletid til Pierre Bengtsson og Mikael Antonsson i det svenske forsvar, da Estland blev besejret 2-0. Nilsson var på bænken.

  Danny Amankwaa og Jakob Busk spillede hele kampen, da det danske U21-hold slog Rusland med 4-2 og dermed sikrede sig en playoffkamp om at komme til EM.

  Der er for resten ikke udtaget en eneste School of Excellence-spiller til de seneste danske U17-, U18- og U19-hold - dog er Julian Kristoffersen med på Norges U17-hold, og Brandur Olsen kan få debut for Færøernes A-landshold.
  Sidst redigeret af Ace : 05.09.14 kl. 10:12
  HIC SUNT LEONES

 13. De følgende 9 brugere er enige:

 14. #10
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  219

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  INGEN fra FC København på U-17 landsholdet.

  http://www.dbu.dk/landshold/ungdomsl...er/u17-truppen


  U17-truppen 2014/2015


  Udtagelsen til træningssamling i Tilst 9-10/9.
  Player Club DOB P C/G T.Y. W-D-L Debut
  Lasse Askou Mikkelsen PSV Eindhoven 18-01-1998 G 2/0 6/0 1-0-1 26-08-2014
  Oscar Hedvall Silkeborg IF 09-08-1998 G 3/0 3/0 1-1-1 28-07-2014
  Behrem Rizvic Randers Freja 15-11-1998 D 2/0 4/0 1-0-1 26-08-2014
  Frederik Fisker FK Viborg 07-02-1998 D 0/0 4/0 0-0-0
  Gregers Lauritzen Brøndby IF 03-05-1998 D 2/0 2/0 1-0-1 26-08-2014
  Jeppe Schultz Esbjerg fB 20-08-1998 D 6/0 10/0 4-1-1 28-07-2014
  Oskar Buur AGF 31-03-1998 D 6/0 13/0 4-1-1 28-07-2014
  Agon Mucolli Vejle BK 26-09-1998 M 6/0 13/0 4-1-1 28-07-2014
  Alexander Tved Hansen AaB 15-06-1998 M 5/0 7/0 4-0-1 28-07-2014
  Jacob Bruun Larsen Lyngby BK 19-09-1998 M 6/0 13/0 4-1-1 28-07-2014
  Mark Brink Christensen Esbjerg fB 15-03-1998 M 6/1 13/5 4-1-1 28-07-2014
  Mathias Bonde PSV Eindhoven 31-03-1998 M 4/0 11/1 3-1-0 28-07-2014
  Nikolaj Kirk FC Midtjylland 19-03-1998 M 6/0 11/0 4-1-1 28-07-2014
  Oliver Lønfeldt OB 06-06-1998 M 0/0 0/0 0-0-0
  Victor Lorentzen FC Nordsjælland 17-08-1998 M 0/0 0/0 0-0-0
  Anders Dreyer Esbjerg fB 02-05-1998 F 2/1 2/1 1-0-1 26-08-2014
  Emil Riis Jakobsen Randers Freja 24-06-1998 F 2/0 8/1 1-0-1 26-08-2014
  Marco Harboe Ramkilde AaB 09-05-1998 F 6/2 8/3 4-1-1 28-07-2014
  Nicklas Røjkjær Silkeborg IF 24-07-1998 F 6/2 13/3 4-1-1 28-07-2014
  Nikolai Laursen Brøndby IF 19-02-1998 F 2/0 9/4 1-1-0 28-07-2014


  Read more at http://www.dbu.dk/landshold/ungdomsl...tqXIjB5gv6U.99
  h

 15. #11
  Tilmeldingsdato
  Feb 2012
  Indlæg
  1,638

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Citat Oprindeligt indsendt af Ace Se meddelelser
  Der var fuld spilletid til Pierre Bengtsson og Mikael Antonsson i det svenske forsvar, da Estland blev besejret 2-0. Nilsson var på bænken.
  Rigitg positivt at se at selvom Pierre har to venstre ben, bliver han stadig fortrukket i en startopstilling på højre back. Med ham og Anton i startopstillingen, viser det at der er gode landsholdschancer i FCK - og det styrker vores 'brand' i Sverige. Tror bl.a. at det er en stor grund til at Kaca valgte at tage til netop os, både pga landsholdskollegaerne og landsholdschancerne.

  Igen, meget positivt!

 16. De følgende 3 brugere er enige:

 17. #12
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  949

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Dog har vi flere fra U17 truppen på U16 landsholdet.
  http://www.dbu.dk/landshold/ungdomsl...er/u16-truppen

 18. #13
  Tilmeldingsdato
  Aug 2009
  Indlæg
  2,855

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Citat Oprindeligt indsendt af SuperSharpShooter Se meddelelser
  Dog har vi flere fra U17 truppen på U16 landsholdet.
  http://www.dbu.dk/landshold/ungdomsl...er/u16-truppen
  Det må den underlyneme være nogle dygtige angribere, når Sidney Appu (FCK U17) ikke er på.

 19. #14
  Tilmeldingsdato
  Nov 2005
  Indlæg
  1,301

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  http://www.bold.dk/nyt/toutouh-med-f...-mod-bulgarien

  Toutouh er udtaget til U21-landsholdet.

 20. #15
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,313

  Re: Tråden om FCK's landsholdsspillere

  Gislason kom på banen efter 70 minutter ved stillingen 1-0, da Island endte med at vinde hele 3-0 over Tyrkiet.

  Både Cornelius og Stephan Andersen måtte nøjes med at se til fra bænken, da Danmark slog Armenien 2-1.

  Høgli sad ude med en forstrækning, da Norge tabte 0-2 hjemme mod Italien.

  Der var igen fuld spilletid til Antonsson og Bengtsson i Sveriges uafgjorte kamp 1-1 ude mod Østrig, mens Nilsson varmede bænk.

  Ingen A-landsholdsdebut til Brandur Olsen i denne omgang, men han var med til at sikre Færøernes U21-landshold en sejr på falderebet i EM-kvalen med 1-0 over Montenegro.
  Toutouh fik den første time på banen, da det danske U21-hold sluttede af med hele 7-1 over Bulgarien. Jakob Busk stod hele kampen.
  Sidst redigeret af Ace : 09.09.14 kl. 23:35
  HIC SUNT LEONES

 21. De følgende 7 brugere er enige:

Side 1 af 6 1234 ... SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. FCKs landsholdsspillere
  By ougar in forum De lange linier
  Svar: 17
  Sidste Meddelelse: 23.02.11, 21:43
 2. Kan FCK's landsholdsspillere rejse sig?
  By Langemand in forum De korte linier
  Svar: 3
  Sidste Meddelelse: 24.08.07, 09:41
 3. Svar: 26
  Sidste Meddelelse: 30.05.05, 13:44
 4. Vores landsholdsspillere?
  By 5.LarsHøjer in forum De korte linier
  Svar: 9
  Sidste Meddelelse: 18.11.04, 11:43
 5. Vores landsholdsspillere i dag.
  By FC William in forum De korte linier
  Svar: 29
  Sidste Meddelelse: 13.10.04, 22:23

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •