Side 11 af 11 FørsteFørste ... 891011
Viser resultater 151 til 158 af 158

Emner: North

 1. #151
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  275

  Re: North

  North er i dag gået videre til kvartfinalerne i majoren og er dermed 'legends' frem til næste major. Det er intet mindre end fremragende. Det ligger ikke klart hvem de skal møde i næste runde, men mange af de store favoritter er allerede faldet og der er vel kun SK som de er tæt på chanceløse mod. Så er der Astralis hvor de vil være underdogs mod, mens resten enten er på samme niveau eller dårligere, så med lidt lodtrækningsheld, er det ikke utænkeligt de kan gå langt i turneringen. Major svarer lidt til en grand slam i tennis. Der er dog kun to om året, og de er klart de mest prestigefyldte konkurrencer i 'sporten'. Udskældte Aizy blev for øvrigt topfragger i dag sammen med k0nfig (han er altid i toppen).

 2. #152
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  2,742

  Re: North

  Er Aizy ved at lave en N'Doye?

 3. Den følgende bruger er enig i dette:
  Moo

 4. #153
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  750

  Re: North

  Hvad betyder det at være "legendes" frem til næste major? :D

 5. #154
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  275

  Re: North

  Legends bliver automatisk inviteret til næste major. Ellers skal holdene igennem en kvalifikation der kan være ret svær. Ellers er der ikke meget andet i legends titlen. Måske de får nemmere ved at få invites til andre store turneringer og slipper dermed for nogle kvalifikationer, men det er svært målbart? De skal for øvrigt op mod hjemmeholdet VP, som var finalist og Norths endestation til sidste major, men siden har været elendige. North slog dem med mindst mulige margin i den kamp der sendte dem videre til kvartfinalen, så det er nok ca 50/50 om de går videre. De kommer til at spille foran et stort publikum næste kamp, som kommer til at gøre hvad de kan for at få North drengene ned med nakken. Under ESL finalen hjalp publikum Norths modstandere med at råbe hvor modstanderen skulle løbe hen, så det kan blive en svær modstander, hvis det polske hjemmepublikum spiller unfair.

  Sjovt nok ser en eventuel semifinale forholdsvis let ud (North vil være ca 60/40 favorit ligegyldigt hvem der venter), mens en evt finale efter alt sansynlighed bliver mod en af de to store favoritter Astralis eller SK.

  Edit, North spiller lørdag kl 13, i en kamp der kan ses gratis på twitch. Bare find PGL kanalen.

 6. #155
  Tilmeldingsdato
  Sep 2004
  Indlæg
  890

  Re: North

  Spændende kamp de har foran sig idag kl. 13. Ser VP som favorit på trods af den dårlige form - de er vant til disse store kampe og foran eget publikum vil de være ekstra opsatte.

  Skulle de vinde, så venter Immortals så slæbte sig videre over BIG igår - det er en svær modstander, men dog til at tale med hvis man holder sig fra Train.

  Astralis ligner finalemodstanderen efter de kørte SK af brættet igår. En magtdemonstration.

 7. #156
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,362

  Re: North

  Av av av. Hvis dette hold har nogen som helt ambitioner, så skal de slå et VP i deres nuværende forfatning. De skal ihvertfald gøre det meget bedre end dette. North er den bløde mellemvare af CS, med rigtig gode kontrakter som jeg håber der er nogle gode klausuler i, for der skal satme snart til at ophæves nogen.

  Efter at Aizy endelig havde nogen gode kampe for North, i gruppe spillet, så begyndte hans gamle præstationer virkelig igen imod VP. Han er stadig et problem, et stort et. Cajunb var rigtig god på Nuke, men falder også alt for tit igennem igen, hvor han kan have 2 frags efter 10 runder osv. Han er bare ikke den stjerne AWPer som et hold har brug for, hvis det vil mere end det her. Han er utrolig passiv og laver stadig masser af fejl som får ham dræbt. North har ramt sit loft med dette hold.

  Man kan også undres over hvorfor de igen vælger Cobble.
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous

 8. Den følgende bruger er enig i dette:

 9. #157
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  275

  Re: North

  Det er en skør major. Alle top 10 hold er elimineret og der er kun overraskelser tilbage. Jeg tror mest på et fix hvor Aizy bliver bænket/sendt videre, Mertz forfremmet som AWPer og CajunB bliver support. Omvendt er MSL også et problem. Jeg ved han er lederen, men det er meget lidt overbevisende. Både samspillet og hans individuelle niveau. Der er bare ikke nogen oplagt erstatning og det er lidt mere drastisk. Måske North kunne lave en 'glaive/Astralis' og opfinde en ny igl. Måske Valde? Eller Cajun?

 10. #158
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,362

  Re: North

  Gla1ve havde været rundt i de forskellige danske hold end del, før han kom til Astralis. Selvom han ikke var in game leader i Heroic, så havde han været det i for eksempel Copenhagen Wolves som han blev kicked fra efter dårlig opførsel, og ved den første csgo major var han endda på hold med Karrigan (og Gla1ve var på trods stadig IGL på det hold). Så ikke den store opfindelse fra Astralis side.

  Desværre er der ingen lovende IGL som er fri, den eneste som vil være en forbedring over MSL er Karrigan. Det kunne være sjovt men jeg tror ikke det er realistisk. Så kan man også stille sig selv spørgsmålet om holdet kan fungere uden en erfaren IGL, med eventuelt Cajun som du siger. Jeg tvivler sku på han kan løfte den opgave, men man kan jo være forkert på den.
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous

Side 11 af 11 FørsteFørste ... 891011

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

 1. Demitrian

Lignende emner

 1. Carpark North forbudt?
  By Alexander in forum Kultur
  Svar: 6
  Sidste Meddelelse: 29.01.07, 16:13

Tags for this Thread

Bookmarks

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •