Side 52 af 54 FørsteFørste ... 242495051525354 SidsteSidste
Viser resultater 766 til 780 af 802

Emner: North

 1. #766
  Tilmeldingsdato
  Jul 2016
  Indlæg
  263

  Re: North

  Citat Oprindeligt indsendt af Slush Se meddelelser
  snippet fra Kjaerbyes egen twitter.

  From 0-2 to 3-2 and playing a lot of great teams make me really proud of the boys. We didn’t panic and knew we would make the playoffs eventually if we just kept doing our thing. Going through a tough time right now, but will keep doing the best I can right now to help the team.

  Kunne godt tyde på at han kæmper med lidt selvtillid
  Kjaerbye har været ved siden af sig selv i snart meget lang tid. Han skrev nogenlunde det samme efter starseries sæson 6 og IEM chicago sidste år. Men det må fandme også være hårdt, og sidde fast i North, og se Astralis bare buldre derud af. Jeg har sku lidt ondt af ham.

 2. De følgende 2 brugere er enige:

 3. #767
  Tilmeldingsdato
  Jan 2008
  Indlæg
  307

  Re: North

  hahaha så de tilbage igen..

  Taber 3 map mod Fnatic 16-1

 4. #768
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,635

  Re: North

  Lidt forventligt, men dog stadig noget sørgeligt. Som sagt før er det at slå Faze og MIBR ganske fint, men begge hold er i større eller mindre kriser. Så at blive gennemtæsket så groft af et Fnatic mandskab med den med forudsigelige caller i Xizt nogensinde er satme ikke godt.

  Når man så også får æg af NRG, har et tæt map mod fucking Panda, og taber til NIP... Så har jeg sku svært ved at se den helt store success til det her event. Det er mest af alt som det plejer.

  Der er alle de samme problemer, og Kjærbye er stadig bare ikke god nok som en stjerne spiller på holdet. Jeg bliver så træt af at se på hans hovedløse spil. Men ikke lige så træt som jeg bliver af at høre på Whimps bullshit efter dårlige beslutninger fra hans egen side.
  Sidst redigeret af cleansation : 05.04.19 kl. 16:05
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous
  cleansation's Avatar

 5. #769
  Tilmeldingsdato
  Jul 2016
  Indlæg
  263

  Re: North

  Av Av Av! Nederlag til Optic. Det må gøre ondt på deres selvforståelse.

 6. De følgende 2 brugere er enige:

 7. #770
  Tilmeldingsdato
  Jul 2016
  Indlæg
  263

  Re: North

  Cadian ud, Jugi ind. Valde bliver dermed ny IGL. Puha, har det lidt stramt med, at holdets bedste fragger bliver IGL, men okay, det kan jo være, at han overrasker. Man kan vel også spørge sig selv, hvilke andre danske kandidater er der tilbage derude, som har kvaliteten til ,at løfte det her hold.

 8. #771
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  406

  Re: North

  Fantastisk. Valde har en overdrevet god gamesense. Jeg kan sagtens se ham som en fremragende IGL. Jugi er mange klasse over Cadian på awp'en. Det var uholdbart med Cadian - det var åbenlyst - så jeg synes det ser ud til at være den eneste rigtige løsning, når nu msl ikke er mulig.

 9. #772
  Tilmeldingsdato
  Aug 2013
  Indlæg
  56

  Re: North

  Jeg kunne godt lide cadiaN så det er ærgerligt at se ham gå, men desværre virkede det bare ikke med ham. Det er surt, men resultaterne var simpelthen bare for dårlige. Det virker fornuftigt at få JUGi ind på AWPen og så håbe at han kan få gang i hans spil igen. Der er stadig noget potentiale i ham, men det er ved at være sidste udkald hvis man nogensinde skal tro at han har det der skal til for at spille for et top hold. North har lidt under ikke at have en god AWPer, så forhåbenligt kan det hjælpe at få den som trussel igen.

  Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til at valde bliver ny IGL. Det er sjældent godt at den bedste spiller/fragger også skal lede holdet. Jeg har altid synes bedst om at man lader stjernespillerne fokusere på at fragge i stedet for at skulle bruge tid på alt muligt andet. Det kan godt være at man har gjort det her for at spare nogle penge, men man burde have lavet en til udskiftning så man kunne få en ny IGL ind. Man kunne sagtens have sagt farvel til Gade, Kjærbye eller Aizy, de har også haft deres chance. valde som IGL virker som en lappeløsning.

 10. #773
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,635

  Re: North

  Valdes game sense er helt i top. Men at have en god game sense i ens eget personlige spil, gør ikke automatisk en til en god IGL. Der er så mange andre ting på spil når det kommer til at være en god IGL, og vi har masser af eksempler på det igennem tiden, og lige nu har vi Niko i Faze og Shox i G2, som nok har nogen af de bedste hjerner når det kommer til CS, og altid ser ud til at have læst deres modstandere. Men de er stadig elendige IGL's, som ikke kan få deres hold til at fungere. Modsat var MSL en IGL som nogen gange havde helt pinligt game sense, når det kom til hans eget personlige spil, men som stadig er en god IGL, dog nok uden aldrig at blive helt fantastis for et top hold, på grund af den hemsko som er hans eget spil.

  Derfor kan man netop frygte at det kommer til at gå ud over Valdes personlige spil, uden at det giver meget på IGL fronten. Men da han jo aldrig har været mere end secondary caller på noget hold, så er det tæt på umuligt at have en velovervejet holdning til. Men han virker som person til at have nogen af de kvaliteter som skal til, for at få et hold til at tro på en.

  Men Cadian eksperimentet har uden tvivl fejlet, og det er tid til at prøve noget nyt. Utrolig sympatisk mand, men det var virkelig dårligt hvad han præsterede både personligt og som caller for holdet. Alt held og lykke til ham i fremtiden, men han viste virkelig ikke meget i North. Med Whimps throwing shit against the wall and seeing what sticks måde at drive North på, var det vel kun et spørgsmål om tid før en af de nuværende spillere blev lavet til IGL, da selv han ikke kunne komme uden om Cadians calling og manglen på tillid han havde fra holdet, som var helt tydligt på T sides.

  Der er ikke mange alternativer, nu hvor man ikke vil gå international, og hvor man enten har sovet i timen eller Karrigan ikke har været interesseret, og med MSL i Optic, Cadian som ikke er god nok og Snappi som... Ja... Mildes talt værende elendig som IGL i optic. Så lad os håbe på det bedste, for North har jo snart været alt igennem. Jeg håber stadig en dag at se BlameF i North trøjen, men den IGL rolle som han har i Heroic ser heller ikke ud til at klæde ham. Men ham ind i stedet for en spiller som Gade, som jeg er ved at have mistet alt tro på, kunne være interessant.

  Jugi? Tja, jeg glæder mig til at se hvad han kan gøre. Han har ikke imponeret mig i Optic overhovedet, og har nok været den største skuffelse på det hold. Hans attitude til at pracce osv har også før været kritiseret, Hunden snakkede om hvordan han altid hellere ville feste osv, og ikke tog pracc så alvorligt. Han har talent med AWPen, men viser det ikke nok. Han har det også med at lave nogen håbløse ting, lidt ligesom Mertz.
  Sidst redigeret af cleansation : 02.05.19 kl. 17:13
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous
  cleansation's Avatar

 11. #774
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,635

  Re: North

  Forresten så kan jeg igen anbefale denne her video, lige meget hvor lidt man bryder sig om Thorin. Valde er en fantastisk gæst og taler godt for sig. Valde kommer ind i episoden omkring 20 min inde.  Han har mange interessante ting at sige. Især det med at det først gik op for ham, at de havde et system under MSL, da Cadian kom ind og ikke rigtig havde et på samme måde. Også et ganske godt burn på Cadian 28 min inde. :p
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous
  cleansation's Avatar

 12. #775
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,635

  Re: North

  Ikke ligefrem en positiv first showing fra North med Valde som IGL. At tabe til både Heroic og Avangar, i en kval som var meget overkommelig er sku kedeligt. Først det positive: Jugi var rigtig god i de første to kampe, men var så helt ved siden af sammen med resten af holdet mod Avangar, og ud fra hvad jeg så, virkede holdets runder ikke helt så kaotiske som under Cadian. Men nøj, Kjærbye er igen helt ved siden af sig selv. Han har et par gode maps, men mest af alt fucker han bare utrolig meget op, især af en stjerne spiller som næsten altid er den aggressive som jagter frags. Jeg bliver sindsyg af at se ham misse sprays osv når han er i ryggen på folk, med hans åndsvage parkinson aim.

  Heroic kampen var tæt, og de havde også netop udskiftet Mertz med Nato. Ærgeligt for Mertz men det ser godt ud for Heroic lige nu. BlameF er lige så meget en maskine som man kunne forvente, Stavn viser sit kæmpe talent, men viser dog også til tider at han kun knapt er blevet 17, es3tag er lidt op og ned, Friberg det samme, og Nato ser fra de få kampe indtil nu, også ud til at fungere godt for holdet. Tror der er en god chance for de snart har overhalet North på HLTV top listen.

  Det er stadig alt for tidligt til at sige noget med sikkerhed, men jeg er bestemt stadig meget bekymret over, hvad denne nye roller kommer til at betyde for Valde. Men på den anden side er der ikke mange andre løsninger tilbage hvis man vil blive ved med at være et rent dansk hold.

  Anyway der er en ny episode af Norths velproducerede episoder

  https://youtu.be/36YZEQ-_Deg


  De prøver at forklare lidt. Men det virker mest af alt som mere Whimp mund lort. Lad os se nogen resultater.
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous
  cleansation's Avatar

 13. #776
  Tilmeldingsdato
  Jul 2016
  Indlæg
  263

  Re: North

  Meget enig i det du siger. Det så langt mindre kaotisk ud, end under Cadian, men de laver stadig utrolig mange kampafgørende fejl. Mange af disse fejl er til, at grumme sig over. Jeg syntes dog stadig der mangler en del mere disciplin og tålmodighed i deres spil. Og det frygter jeg lidt bliver svært under Valde som IGL. Men der er jo ikke rigtig andre muligheder på market, og jeg er spændt på, at se hvad man gør hvis denne lineup heller ikke kommer til, at præstere. Så er der vel kun en mulighed, og det er, at gå international.

  Jeg kunne dog stadig godt tænke mig, at få en forklaring på hvorfor man ikke gik benhårdt efter Karrigan i efteråret. Var han for dyr? Sagde han Nej? Eller var man bare ikke interesseret?

 14. #777
  Tilmeldingsdato
  Aug 2006
  Indlæg
  60

  Re: North

  Tak til alle jer der giver updates herinden, dejligt at følge med igennem. Alt der har med North at gøre får jeg herigennem. Mit spørgsmål dertil er så også, det virker på updates’ne som om North taber alt de deltager i. -At de er konstant nedadgående og skidt kørende? Hvordan kan de så fortsat møde nogle af de hold navne, os der kun følger de største CS-navne, kender fra tv? Er der bare ikke flere hold/ligaen er ikke større? Eller hvad er forklaringen på dette? Mvh Lau

 15. Den følgende bruger er enig i dette:

 16. #778
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,635

  Re: North

  Citat Oprindeligt indsendt af Req Se meddelelser
  Meget enig i det du siger. Det så langt mindre kaotisk ud, end under Cadian, men de laver stadig utrolig mange kampafgørende fejl. Mange af disse fejl er til, at grumme sig over. Jeg syntes dog stadig der mangler en del mere disciplin og tålmodighed i deres spil. Og det frygter jeg lidt bliver svært under Valde som IGL. Men der er jo ikke rigtig andre muligheder på market, og jeg er spændt på, at se hvad man gør hvis denne lineup heller ikke kommer til, at præstere. Så er der vel kun en mulighed, og det er, at gå international.

  Jeg kunne dog stadig godt tænke mig, at få en forklaring på hvorfor man ikke gik benhårdt efter Karrigan i efteråret. Var han for dyr? Sagde han Nej? Eller var man bare ikke interesseret?

  Især den 4v1 mod BlameF i pistol runden på Overpass var godt nok ikke god at se på. Puha, det ville have vundet North mappet hvis de ikke havde fucket det op. Om Karrigan har sagt nej eller ej ved jeg ikke, men jeg tror de stadig (utrolig nok) troede på Cadian den gang. Det var en kæmpe chance som man missede.
  Citat Oprindeligt indsendt af Lau85 Se meddelelser
  Tak til alle jer der giver updates herinden, dejligt at følge med igennem. Alt der har med North at gøre får jeg herigennem. Mit spørgsmål dertil er så også, det virker på updates’ne som om North taber alt de deltager i. -At de er konstant nedadgående og skidt kørende? Hvordan kan de så fortsat møde nogle af de hold navne, os der kun følger de største CS-navne, kender fra tv? Er der bare ikke flere hold/ligaen er ikke større? Eller hvad er forklaringen på dette? Mvh Lau

  Der er et par grunde til det. For det første har det ikke kun været nedadgående, i den forstand at jo, da man startede North var holdet langt længere oppe på rank listen end de er nu, men de også har også været længere nede end de er lige nu. Det svinger lidt. De har vundet er par små turneringer, og en halv stor (dreamhack i stockholm), og de har slået gode hold, som også hjælper på rank listen, selv hvis de ikke vinder noget.

  Men mere vigtigt er de fleste turneringer (ekslusiv Astralis trænings turneringer som Blast), baserer deres invites på HLTV top listerne og så et par lokale hold oveni. Her ser man ofte hold droppe langt ned af rang listen, når de laver roster moves. Jeg har ikke 100% styr på hvordan den virker, men det er forklaret på hltv. Så de kan pludselig være over hold som Mousesport og Fnatic, selv hvis de havde performet bedre end North, fordi der var stor udskiftning på de hold (da de ikke blot er tilfredse med en top 5/10 placering, eller bliver uvenner osv som stadig er almindeligt i cs verden).

  Og så er der bare en rimelig stor drop off i kvalitet fra top 10 til 20, og endnu mere fra top 20 til top 30. Så man vil komme til at spille rigtig mange kvalifikations kampe mod de her hold, og komme til nogen af turneringerne (selvom det ikke går så godt lige nu med det), og så er der en del hold, som ikke bare tager til alle turneringer som de kan. Astralis tager til næsten intet mere, andet end Blast og Majors, og de fleste andre i top 10 er også lidt picky med hvad de tager til. Der er hold som SK som tager til mere eller mindre alt, og det går sjældent godt for dem.

  Så fordi CS holdene er så ustabile med masser af udskiftninger, og at der skal tages et aktiv valg i hvad turneringer man tager til, så vil alle i top 20 komme til at spille mod de helt gode hold engang imellem.
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous
  cleansation's Avatar

 17. Den følgende bruger er enig i dette:

 18. #779
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  406

  Re: North

  Nu bliver det også tegnet mere sort herinde end det er i virkeligheden. Der er måske 5-7 hold der er markant bedre end north (pt astralis,liquid, faze, enze, navi og fnatic), så kommer der et felt på 25-30 hold der er hamrende ustabile hvor north er i blandt. Sådan lidt AGF agtigt. Nogle af de her hold som nip, mibr og cloud9 bliver holdt kunstigt kunstigt højt på ranglisten ved konstant at få invites pga fanskare, men de er også svingende. Hvis det nye North kan ramme noget stabilt er der virkelig ikke langt op til top 5, men omvendt kan du sige det samme om mindet 20 andre hold.

 19. Den følgende bruger er enig i dette:

 20. #780
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,635

  Re: North

  Citat Oprindeligt indsendt af Moo Se meddelelser
  Nu bliver det også tegnet mere sort herinde end det er i virkeligheden. Der er måske 5-7 hold der er markant bedre end north (pt astralis,liquid, faze, enze, navi og fnatic), så kommer der et felt på 25-30 hold der er hamrende ustabile hvor north er i blandt. Sådan lidt AGF agtigt. Nogle af de her hold som nip, mibr og cloud9 bliver holdt kunstigt kunstigt højt på ranglisten ved konstant at få invites pga fanskare, men de er også svingende. Hvis det nye North kan ramme noget stabilt er der virkelig ikke langt op til top 5, men omvendt kan du sige det samme om mindet 20 andre hold.
  Synes der bliver tegnet et realistisk billede, af et hold som med den elendige ledelse som er rundt om holdet, ikke har formået at blive bedre end da man overtog dem fra Dignitas, og har pisset væk rigtig mange muligheder, og stadig har meget svært ved at få fans, da holdet for de fleste er en stor over betalende joke.

  Anyway sandt nok at nogen hold får utrolig mange invites pågrund af fanskare. Jeg vil dog mene at hold som NIP er bedre end North, selvom det er lidt tidligt at bedømme lige nu med Valde som IGL. Men C9 er 40 på rank listen. Så der skal vist lidt flere invites til for at holde dem oppe. ;)
  Sidst redigeret af cleansation : 11.05.19 kl. 17:28
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous
  cleansation's Avatar

 21. Den følgende bruger er enig i dette:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Carpark North forbudt?
  By Alexander in forum Kultur
  Svar: 6
  Sidste Meddelelse: 29.01.07, 16:13

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •