Side 4 af 14 FørsteFørste 1234567 ... SidsteSidste
Viser resultater 46 til 60 af 208

Emner: Danske hold i Europa 2017/18

 1. #46
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Hvis alle danske hold avancerer til CL/EL-playoff runden, som det skete sidste år, vil det give et landesnit på mellem 3 og 5 point allerede der. På nuværende tidspunkt er 3 ud af 4 hold seedet, så det giver gode muligheder på papiret. Men der kan være langt fra teori til praksis.

 2. #47
  Tilmeldingsdato
  Nov 2001
  Indlæg
  14,267

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Citat Oprindeligt indsendt af hvasaahva Se meddelelser
  Hold da op hvis vi blot kunne holde et landesnit på 5point om året det ville bringe os langt, istedenfor de her bølge ture op og ned. nå lad os håbe vi kan få et godt europæisk år :)
  Hvis de vil have mig til at håbe på et "godt europæisk år", skulle de søreme ikke have sendt Brøndby, Lyngby og Midtjylland ud i Europa League-kvalen ;-)


 3. #48
  Tilmeldingsdato
  Oct 2016
  Indlæg
  256

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  En hurtig oversigt over de hold, vi skal håbe bliver slået ud pga. landekoefficienten. Jeg tror ikke, det er realistisk nogensinde at hente Holland. Polen kan med en supersæson hente Danmark (de er pt. 3,5 point efter), men dette kan vi se på, i fald det bliver mere sandsynligt over de næste par runder.

  ØSTRIG
  Salzburg (møder Hibernian (Malta) i CL)
  Altach (møder Dynamo Brest i EL)
  Sturm Graz (møder Mladost Podgorica i EL)
  Austria Wien (indtræder først i 3. runde af EL)

  KROATIEN
  Rijeka (møder TNS i CL)
  Hajduk Split (møder Levski Sofia i EL)
  Osijek (møder Luzern i EL)
  Dinamo Zagreb (indtræder først i 3. runde af EL)

  GRÆKENLAND
  Panionios (møder Nova Gorica i EL)
  Olympiakos (indtræder først i 3. runde af CL i champions-ruten)
  AEK Athen (indtræder først i 3. runde af CL i non-champions ruten)
  PAOK (indtræder først i 3. runde af EL)
  Panathinaikos (indtræder først i 3. runde af EL)

  SCHWEIZ
  Luzern (møder Osijek i EL)
  Basel (indtræder først i gruppespillet af CL)
  Young Boys (indtræder først i 3. runde af CL i champions-ruten)
  Sion (indtræder først i 3. runde af EL)
  Lugano (indtræder først i gruppespillet af EL)

  TJEKKIET
  Mlada Boleslav (møder Shamrock Rovers i EL)
  Slavia Prag (indtræder først i 3. runde af CL i champions-ruten)
  Viktoria Plzen (indtræder først i 3. runde af CL i non-champions-ruten)
  Sparta Prag (indtræder først i 3. runde af EL)
  Zlin (indtræder først i gruppespillet i EL)

  Klubkoefficienten er allerede i år blevet vigtigere ift. både præmiepenge og seeding, og kommer med stor sikkerhed til at tillægges større og større værdi i fremtiden. Men så tidligt i turneringen er det ikke særlig brugbart at lave en oversigt.

  Et kuriosum: Det kan formodes, at Ukraine er i frit fald i landekoefficienten, og kan overhales af Danmark indenfor et par år. Dnipro og Metalist, to af de traditionelt stærke hold i Europa, er begge desintegreret/tvangsnedrykket, hvilket betyder, at Ukraine nu sender hold med en meget lav koefficient ud - dvs. både Olexandria og Olympik er useedede i 3. runde af EL-kvalen, og Zorya er kun seedet i 4. lag i EL-gruppespillet. Samtidig er dette formentlig sidste år, Shakhtar er seedet i 1. lag i CL (som vindere af en top-8 liga), idet Belgien har overhalet dem på listen. Det betyder, de næste år rykker ned i 3. lag, og derfor får det meget sværere fremadrettet - især fordi hverken Shakhtar eller Dynamo ser ud til at smide store summer på udenlandske spillere længere. Derfor er det også værd at håbe på, at Olexandria, Olympik og Dynamo ryger hurtigt ud i kvalen i år, så vi kan få overhalet dem så snart så muligt.

 4. De følgende 12 brugere er enige:

 5. #49
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  742

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  I morgen fredag er der allerede lodtrækning til tredje kvalifikationsrunde, og med fuldt jinx-potentiale så lad os lige se på perspektiverne efter første kamp i anden kvalrunde, der som bekendt blev spillet i går for vores vedkommende.

  Jeg gør det sådan, at jeg holder fokus på de seedede hold fra anden kvalrunde (som vi er i nu) og rangerer efter dem, som synes sikre eller meget sikre, og så de usikre, som skal holdes øje med i returopgøret.

  De sikre eller meget sikre (med resultat fra første kamp i parentes):
  Qarabag (5-0 hjemme)
  Salzburg (3-0 ude)
  *Partizan (2-0 hjemme)
  *Rijeka (2-0 hjemme)
  *FC Astana (1-0 ude)
  APOEL (1-0 hjemme)
  *Sheriff Tiraspol (1-0 hjemme)
  Maribor (2-1 ude)
  Legia (3-0 ude)
  FC København (3-1 ude)
  *Rosenborg (1-1 ude)

  De usikre:
  *Hapoel Beer Sheva (2-1 hjemme mod Budapest Honved)
  *Malmø (1-1 hjemme mod Vardar)
  Ludogorets (1-2 ude mod Zalgiris)
  BATE (1-1 hjemme mod Alashkert)
  *FH Hafnarfjordur (1-1 hjemme mod Vikingur)

  Celtic og Linfield spiller først deres første kamp fredag.

  Det er især værd at bemærke, at tre relativt højt seedede hold Malmø, BATE og Ludogorets er i relativt store problemer forud for returen, hvor de alle skal op og jagte et mål. Det vil bestemt være kærkomment med en exit til bare ét af de tre hold. Ludogorets kan vi dog under ingen omstændigheder møde i forløbet, men de kan skubbe et nyt hold op som en modstander, vi ikke kan møde, hvis de ryger ud tidligt.
  Særligt interessant kunne det være, hvis både Ludogorets og BATE røg ud nu. Det ville være en kæmpe gave, for så vil Legia rykke op blandt de fem højest seedede hold og blive fjernet som en potentiel modstander i forløbet.

  *Hold markeret med stjerne er dem, vi kan risikere at møde i næste kval-runde. Her træder Slavia Prag og Viitorul i øvrigt også ind som de to sidste hold, vi kan møde. Olympiakos træder også ind, men som seedet.

  I denne fase bliver der dog også lavet to puljer, så reelt vil kun fem af de ti hold/kampe være potentielle modstandere. Det bliver formentlig først offentliggjort i morgen, hvordan puljerne ser ud.

  Lige nu ligner det en ren drøm at trække vinderen af det nordiske opgør mellem FH fra Island og Vikingur fra Færøerne. Der vil vi givetvis tale om en svagere modstander end det Zilina-mandskab, vi bider skeer med nu.

  Omvendt kunne det være rart at undgå især Rosenborg, Slavia Prag, Partizan samt Malmø. Malmø kan dog være en dark horse, for trækker vi dem, og de ryger ud til Vardar, møder vi Vardar i stedet.


 6. #50
  Tilmeldingsdato
  Sep 2002
  Indlæg
  372

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Fed tråd. Tak.

  Så dog gerne vi møder Rosenborg. Klasse kamp:)

 7. #51
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  2,169

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Dejlige danske resultater, da pengene først bliver alvorlige i et gruppespil, så passer det mig fint med sejrer her i starten. Jeg er næsten ok med at BIF vandt, men det er nok kun fordi de kan trække Astra næste runde og det ville være dejligt, at se dem ryge ud til et hold vi selv slog ud og så med den bonus, at de ikke trækker mange tilskurer, hvorimod Milan vil blive en kassekamp og give dem en undskyldning for at ryge ud.

 8. #52
  Tilmeldingsdato
  Dec 2008
  Indlæg
  764

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  " næsten ok med at bif vandt "..... øh nej tak : UD ASAP !!!!

 9. De følgende 7 brugere er enige:

 10. #53
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  1,106

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Så længe BIF ikke ender i gruppespillet, så må de sq for min skyld gerne vinde over ligegyldige hold... bare altid herligt at kunne drille dem med, at de ryger ud til mægtige panathinaikos, som fik 1 point i EL sidst :D

 11. #54
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Efter ugens europæiske runder har alle danske hold i Europa været i aktion, hvilket er resulteret med fire sejre ud af fire mulige, heraf tre på udebane, samt at tre kampe er endt med at de danske hold har to måls forspring inden returkampene. Kuriøst nok er de kampe, hvor modstanderen har fået en udvisning, endt med at der efterfølgende er scoret et hattrick af det danske hold, hvilket er tilfældet for både FC København og FC Midtjylland.

  Resultaterne betyder, at alle danske hold ligger lunt i svinget til avancement til næste runde. For Lyngby vil det betyde, at holdet har brudt sin seedning, og dermed har præsteret over evne. For Brøndby vil det betyde, at holdet har leveret, hvad man på papiret kunne forvente, da holdet kun er seedet til at nå 3. runde. FC Midtjylland skal på nuværende tidspunkt som minimum nå play-off runden for at leve op til sin seedning (dette kan dog ændres, hvis flere hold med højere seedning ryger ud), mens FC København forventes at nå gruppespillet i Champions League.

  Eftersom de danske hold har gjort rent bord i alle deres kampe, kan det også ses på den europæiske rangliste, hvor Danmark ligger på en delt 2. plads for denne sæson, à point med Liechtenstein, og bag England på 1. pladsen. Henter de danske hold yderligere mindst 6 kvalsejre, vil man have udlignet de 3.300 point, man netop har mistet fra 12/13 sæsonen, hvor vi havde to hold i europæisk gruppespil (FC København og FC Nordsjælland). Danmark holder sin 16. plads, og haler så småt ind på en kvartet bestående af Østrig, Tjekkiet, Schweiz og Grækenland, der alle ligger inden for 2.200 points afstand. Overhales et land, betyder det indtræden i 2. kvalrunde for de danske mestre, samt indtræden i 2. kvalrunde i CL for nr. 2, plus vi får et ekstra hold med i Europa. Overhales tre lande, betyder det indtræden i 3. kvalrunde for de danske mestre, og overhales alle fire lande, indtræder de danske mestre i play-off runden. Gældende for 19/20 sæsonen. Kun Østrig har fire hold med i Europa, mens de andre har 5. Ergo giver danske sejre flere koefficientpoint end eksempelvis en græsk sejr.

 12. De følgende 10 brugere er enige:

 13. #55
  Tilmeldingsdato
  Dec 2001
  Indlæg
  782

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Det gode med BØFs resultat er, at de bliver nødt til at tage omkampen alvorligt og ikke bare kan fokusere på Superligaen
  / Erik B.

  DOBBELT Latté, om jeg må be'

 14. #56
  Tilmeldingsdato
  Nov 2005
  Indlæg
  862

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  http://www.uefa.com/uefachampionslea....html#/photos/

  Group 1
  Seeded
  Linfield (NIR) - Celtic (SCO)
  Žilina (SVK) - København (DEN)
  BATE Borisov (BLR) - Alashkert (ARM)
  IFK Mariehamn (FIN) - Legia Warszawa (POL)
  Zrinjski (BIH) - Maribor (SVN)

  Unseeded
  Malmö (SWE) - Vardar (MKD)
  Spartaks Jūrmala (LVA) - Astana (KAZ)
  Dundalk (IRL) - Rosenborg (NOR)
  Slavia Praha (CZE)
  FH Hafnarfjördur (ISL) - Víkingur (FRO)

  Så har UEFA fordelt trækningsgrupperne.

  Hvis vi går videre mod MSK Zilina og har heldet, bliver det Hafnarfjordur / Vikingur... men det ender nok med Malmø / Vardar eller Slavia Prag..

 15. Den følgende bruger er enig i dette:

 16. #57
  Tilmeldingsdato
  Nov 2010
  Indlæg
  317

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Vi burde kunne vinde over Rosenborg, Hafnarfjordur og Malmø - det er ønskemodstanderne. Astana er en lidt mærkelig størrelse. Slavia er nok den værste modstander

 17. Den følgende bruger er enig i dette:

 18. #58
  Tilmeldingsdato
  Oct 2016
  Indlæg
  256

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Slavia har solgt et par nøglespillere og erstattet dem med en masse rutine - Danny, Lastuvka, Rotan og Halil Altintop. Dog er de heller ikke gået i gang med sæsonen endnu, hvorimod Astana er halvvejs gennem ligaen.

  Sammenholdt med den lange rejse og deres rimelig gode europæiske resultater de seneste tre sæsoner, vil Astana ikke være den optimale lodtrækning. De har slået Hapoel Tel Aviv, AIK, Maribor, HJK, Apoel og BATE ud, og gjorde altså god figur i CL for to år siden. Blandt andet en fremragende uafgjort mod Atletico og to uafgjorte mod Galatasaray. Og så røg de kun meget knebent ud til Celtic sidste år i kvalen.

  Helst FH, så Rosenborg og Malmø. Ingen af de tre er sikre på at komme videre endnu, så det kan ende med svagere modstand. Det ville også være dejligt at slå Bendtner og Mike J. ud :)

 19. #59
  Tilmeldingsdato
  Nov 2007
  Indlæg
  727

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Har intet behov for Rosenborg, Bendtner og Viasat med en erektion på størrelse med Eiffeltårnet over at de kan vise "slaget om Norden".
  Nej lad os bare smutte en tur til Island.

 20. De følgende 11 brugere er enige:

 21. #60
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,030

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Jeg vil vurdere vores chancer for at gå videre sådan her:

  Zilina - 95%

  Derefter:

  FH Hafnarfjördur - 85% (Víkingur - 95%)
  Malmö - 65% (Vardar - 75%)
  Rosenborg - 60% (Dundalk - 80%)
  Slavia Praha - 55%
  Astana - 55% (Spartaks Jūrmala - 85%)

 22. Den følgende bruger er enig i dette:

Side 4 af 14 FørsteFørste 1234567 ... SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Danske hold i Europa 2016/17
  By Kiwi in forum De lange linier
  Svar: 237
  Sidste Meddelelse: 06.06.17, 14:07
 2. Danske hold i Europa 2013/14
  By Fulle in forum De lange linier
  Svar: 107
  Sidste Meddelelse: 31.05.14, 18:02
 3. Danske hold i Europa 2010/11
  By Cambiasso in forum De lange linier
  Svar: 140
  Sidste Meddelelse: 25.02.11, 05:17
 4. Danske hold i Europa 2009/10
  By Elver in forum De lange linier
  Svar: 176
  Sidste Meddelelse: 18.12.09, 15:42
 5. Danske hold i Europa 2008/09
  By Cambiasso in forum De lange linier
  Svar: 278
  Sidste Meddelelse: 25.05.09, 20:41

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •