Side 9 af 14 FørsteFørste ... 6789101112 ... SidsteSidste
Viser resultater 121 til 135 af 208

Emner: Danske hold i Europa 2017/18

 1. #121
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  For 11. gang ud af de sidste 12 sæsoner er FC København kvalificeret til europæisk gruppespil. Hovedstadens løver undgik dermed rundens blodbad blandt seedede hold, og er sikret mindst 8 europæiske kampe i resten af sæsonen, samt en præmiesum på minimum 40 mio. kr.
  På papiret var FCK seedet på forhånd til lodtrækningen til play-off runden, og med den videre kvalifikation til den 4. og sidste runde inden CL-gruppespillet er løverne fortsat seedet til at ende i gruppespillet.

  Rundens blodbad betyder, at FCK kan trække et af flg. hold:
  - Qarabag (AZE)
  - FK Astana (KAZ)
  - NK Rijeka (CRO)
  - Hapoel Beer-Sheva (ISR)
  - Slavia Prag (CZE)

  Skulle FCK kvalificere sig til Champions League, vil man på nuværende tidspunkt havne i 4. seedningslag. Skulle minimum 3 af de 6 hold i kvalifikationen, som har en højere koefficient end de danske mestre (Sevilla, Napoli, Olympiakos, Liverpool, Celtic eller CSKA Moskva), snuble, vil FCK rykke op i 3. seedningslag, og vil på papiret få en nemmere lodtrækning, såfremt man selv klarer paragrafferne og kvalificerer sig.

  Aftenens resultater gør det på papiret sværere for FC Midtjylland, såfremt de kvalificerer sig til play-off runden i Europa League. Såfremt midtjyderne slår deres polske modstandere ud, skal de håbe på at mindst 5 hold med højere seedningskoefficient ryger ud i indeværende 3. runde, hvis de vil seedes i den sidste runde før gruppespillet. Før dagens kampe var der kun 2 hold, som skulle ryge ud.

  I forhold til den europæiske rangliste, har aftenen set fornuftig ud. Danmark har overhalet Kroatien igen, og ligger dermed på 16. pladsen. De nærmeste konkurrenter, som Danmark jagter, har haft en blandet aften. Både Grækenland, Østrig og Schweiz har smidt point i Europa, hvilket har gjort at Danmark er rykket en anelse tættere på. Danmark er nu 0.925 point fra Grækenland, 1.425 point fra Schweiz, som har mistet et hold i Europa her til aften, 1.775 point fra Østrig, som har mistet muligheden for CL-bonuspoint, og 2.000 point fra Tjekkiet, som sidder på den plads, hvor man får sit mesterhold med i Europa, hvis CL-vinderen allerede er kvalificeret via sin liga.


 2. #122
  Tilmeldingsdato
  Aug 2006
  Indlæg
  732

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Det er passende at henvise til kassies 10-års-liste en dag somi dag. FCK er nummer 41 i Europa set over de sidste 10 år. Det er jeg sgu stolt over. Desuden udpensler listen, at FCK er klart bedst i Norden - hvis nogen nogensinde kunne være i tvivl. https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert...nk10-2018.html


 3. #123
  Tilmeldingsdato
  Nov 2007
  Indlæg
  190

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Citat Oprindeligt indsendt af Devil Se meddelelser
  Det er passende at henvise til kassies 10-års-liste en dag somi dag. FCK er nummer 41 i Europa set over de sidste 10 år. Det er jeg sgu stolt over. Desuden udpensler listen, at FCK er klart bedst i Norden - hvis nogen nogensinde kunne være i tvivl. https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert...nk10-2018.html
  En kort opsummering:

  41. FC København
  135. AaB
  138. Rosenborg
  171. Malmø
  190. FC Midtjylland
  239. Esbjerg
  248. Brøndby A/S

  Det er jo herlig læsning. Det er også værd at notere sig at vi er marginalt bedre end f.eks. Celtic, Brugge og Salzburg.
  Sidst redigeret af Mikkandro : 03.08.17 kl. 09:01


 4. #124
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Et overblik over hvilke kampe, man skal holde øje med i aftenens EL-kvalrunde:
  - Lyngby vs. Krasnodar. Lyngby kan nøjes med en 1-0 sejr for at gå videre efter 2-1 nederlaget i Rusland, hvilket vil være anden gang, Lyngby bryder sin seedning i denne sæson.

  - Hajduk Split vs. Brøndby. Efter 0-0 i Danmark, skal Brøndby score mål og undgå at tabe, hvis de vil videre i Europa. 0-0 vil selvfølgelig medføre forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence. Brøndby har levet op til sin seedning ved at nå 3. kvalrunde, og skulle de slå Kroatiens nr. 4, vil de have brudt deres seedning.

  - FC Midtjylland vs. Arka Gdynia. FC Midtjylland tabte første kamp med 3-2, og kan derfor nøjes med 1-0 eller 2-1 for at gå videre. Sker det, vil FC Midtjylland have levet op til sin oprindelige seedning. Skal FCM rykkes op til at blive seedet i play-off runden, såfremt de selv når dertil, skal mindst 5 hold med højere seedning ryge ud.

  De danske hold skal tilsammen hente to sejre mere, før man har indhentet de point, man mistede fra sæsonen 2012/13, og én uafgjort vil gøre, at man i denne sæson har overhalet 14/15 sæsonen hvad angår point til landekoefficienten.

  I forhold til landeranglisten skal der på nuværende tidspunkt holdes øje med holdene fra Kroatien, Grækenland, Schweiz, Østrig og Tjekkiet.

  Kroatien:
  - Osijek (spiller hjemme mod PSV, 1. kamp endte 1-0 til kroaterne)
  - Dinamo Zagreb (spiller ude mod Odd, 1. kamp endte 2-1 til kroaterne)
  - Hajduk Split (spiller hjemme mod Brøndby, 1. kamp endte 0-0)

  Grækenland:
  - Panathinaikos (spiller ude mod Gabala (AZE), 1. kamp endte 1-0 til grækerne)
  - PAOK (spiller hjemme mod Olimpik Donetsk, 1. kamp endte 1-1)
  - Panonios (spiller hjemme mod Maccabi Tel Aviv, 1. kamp endte 1-0 til israelerne)

  Schweiz:
  - Har ikke flere hold tilbage i EL-kvalifikationen, men har Lugano direkte kvalificeret til gruppespillet som pokalvinder.

  Østrig:
  - Austria Wien (gik videre i tirsdags med samlet 2-1 over AEL Limassol)
  - Sturm Graz (spiller ude mod Fenerbahce, 1. kamp endte 2-1 til tyrkerne)
  - Rheindorf Altach (spiller hjemme mod Ghent, 1. kamp endte 1-1)

  Tjekkiet:
  - Sparta Prag (spiller hjemme mod Røde Stjerne Beograd, 1. kamp endte 2-0 til serberne)
  - Mlada Boleslav (spiller ude mod albanske Skenderbeu, 1. kamp endte 2-1 til tjekkerne)
  - Zlin (er direkte kvalificeret til EL-gruppespillet som pokalvinder)

 5. De følgende 8 brugere er enige:

 6. #125
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  2,855

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Citat Oprindeligt indsendt af Mikkandro Se meddelelser
  239. Esbjerg
  248. Brøndby A/S
  Brøndby under et 1. divisionshold. Den kan vi godt lige lade stå lidt for sig selv...


 7. #126
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Tre danske hold var i kamp her til aften, men kun et enkelt er stadig med i Europa.

  Lyngby var oppe mod den russiske overmagt, og med et hjemmenederlag på 1-3, ryger de danske bronzevindere ud med samlet 5-2 til Krasnodar. Lyngby overpræsterede i denne sæson, og brød sin seedning ved at nå 3. runde.

  Brøndby blev spillemæssigt splittet ad i Kroatien, hvor Hajduk Split formåede at gå videre med en 2-0 sejr. De blå-gule var seedet til at nå 3. runde, og med deres exit, har de levet op til deres seedning.

  FC Midtjylland fik med lodder og trisser besejret de polske pokalvindere fra Arka Gdynia, og har dermed opfyldt deres oprindelige seedning. Grundet mange hold, som har brudt deres seedning, er jyderne seedet i play-off runden, og såfremt de når EL-gruppespillet, vil de havne i 3. seedningslag.

  Lodtrækningen til play-off runderne foregår i morgen, hvor Champions League lodtrækningen løber af stablen kl. 12, mens Europa League er programsat til en time efter.

  I forhold til landekoefficienten, har aftenens resultater været blandet. Især Kroatien har på godt og ondt haft indflydelse på de danske chancer for point, seedning og avancement. Kroatien har overhalet Danmark igen, men eftersom ingen schweiziske hold har spillet i aften, er Danmark rykket tættere på. Østrig fik en enkelt uafgjort mere end de danske hold til aften, og Grækenland trak også lidt fra Danmark med en sejr mere. Imens er aftenens helt store taber Tjekkiet, som fik elimineret begge sine hold i EL-kvalifikationen uden ét eneste point.

  Kroatien (4/4):

  - Rijeka (spiller CL-play-off som useedet, og er sikker på europæisk gruppespil)
  - Osijek (spiller EL-play-off som useedet)

  - Dinamo Zagreb (spiller EL-play-off som seedet)
  - Hajduk Split (spiller EL-play-off som useedet)

  Grækenland (4/5):
  - Olympiakos (spiller CL-play-off som seedet, og er sikker på europæisk gruppespil)
  - Panathinaikos (spiller EL-play-off som useedet)
  - PAOK (spiller EL-play-off som seedet)
  - AEK Athen (spiller EL-play-off som useedet)

  Schweiz (3/5):
  - Basel (direkte kvalificeret til CL-gruppespil som mester)
  - Young Boys (spiller CL-play-off som useedet)
  - Lugano (direkte kvalificeret til EL-gruppespillet som pokalvinder)

  Østrig (3/4):
  - Austria Wien (spiller EL-play-off som seedet)
  - Red Bull Salzburg (spiller EL-play-off som seedet)
  - Rheindorf Altach (spiller EL-play-off som useedet)

  Tjekkiet (3/5):
  - Slavia Prag (spiller CL-play-off som useedet, og er sikker på europæisk gruppespil)
  - Viktoria Plzen (spiller EL-play-off som seedet)
  - Zlin (er direkte kvalificeret til EL-gruppespillet som pokalvinder)

 8. De følgende 8 brugere er enige:

 9. #127
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Som de fleste har bemærket, trak FCK i dag Qarabag Agdam fra Azerbaijan i play-off runden til Champions League. FCK starter på udebane i Baku 15. august kl. 18:00 dansk tid, og slutter på hjemmebane 23. august kl. 20:45. Vinder FCK samlet, er de danske mestre kvalificeret til gruppespillet i Champions League. Et samlet nederlag vil betyde kvalifikation til Europa League gruppespillet.

  Seedningslaget afhænger af de andre kvalifikationskampe. FCK vil havne i 3. eller 4. seedningslag i Champions League, hvis man kvalificerer sig. Hvis 3 af de 6 hold med højere koefficient ryger ud i play-off, vil FCK havne i 3. seedningslag.

  De seks kvalkampe, man skal holde øje med i den forbindelse, er flg.: (holdet i kursiv er det med højere seedning end FCK)
  - Olympiakos vs. Rijeka
  - Celtic vs. Astana
  - Istanbul Basaksehir vs. Sevilla
  - Young Boys vs. CSKA Moskva
  - Napoli vs. Nice
  - 1899 Hoffenheim vs. Liverpool

  Skulle FCK ryge i Europa League, havner man i 2. seedningslag. En plads i 1. seedningslag vil kræve, at to hold med højere seedning ryger ud i kvalifikationen, samt at ingen af de ovenstående hold i kursiv misser kvalifikationen til Champions League.

  FC Midtjylland trak cypriotiske Apollon Limassol i Europa League play-off runden, hvor man ligeledes starter på udebane 17. august, og slutter hjemme på heden 24. august. Samlet sejr giver kvalifikation til Europa League gruppespillet og 3. seedningslag, mens samlet nederlag betyder europæisk exit. Skal FC Midtjylland op i 2. seedningslag, skal hele 9 hold med højere seedning ryge ud, samtidig med at FCM skal kvalificere sig.

  I forhold til landekoefficienten, ses her et overblik over hvordan de nærmeste konkurrenters holds lodtrækning ser ud (hold, der er kvalificeret til gruppespil, er ikke med):

  Kroatien (4/4):

  - Rijeka spiller CL-play-off mod Olympiakos
  - Osijek spiller mod Austria Wien

  - Dinamo Zagreb spiller mod Skenderbeu
  - Hajduk Split spiller mod Everton

  Grækenland (4/5):
  - Olympiakos spiller CL-play-off mod Rijeka
  - Panathinaikos spiller mod Athletic Bilbao
  - PAOK spiller mod Östersund
  - AEK Athen spiller mod Brugge

  Schweiz (3/5):
  - Young Boys spiller CL-play-off mod CSKA Moskva

  Østrig (3/4):
  - Austria Wien spiller mod Osijek
  - Red Bull Salzburg spiller mod Vitorul
  - Rheindorf Altach spiller mod Maccabi Tel Aviv

  Tjekkiet (3/5):
  - Viktoria Plzen spiller mod AEK Larnaca

 10. De følgende 9 brugere er enige:

 11. #128
  Gobas er offline Pessimist i sit livs form
  Tilmeldingsdato
  Oct 2005
  Indlæg
  1,093

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Citat Oprindeligt indsendt af Kiwi Se meddelelser

  Skulle FCK ryge i Europa League, havner man i 2. seedningslag. En plads i 1. seedningslag vil kræve, at to hold med højere seedning ryger ud i kvalifikationen, samt at ingen af de ovenstående hold i kursiv misser kvalifikationen til Champions League.
  Det blev så til EL i år. Til gengæld er vi ikke urealistisk langt fra en seedning i 1. lag. Alle de øvrige hold med højere koefficient som Kiwi nævner, klarede at spille sig videre. Vi skal således holde øje med disse 9 kampe i aften.

  Kravet for at FCK kommer i øverste seedningslag er, at mindst 2 af de hold med fed ryger ud. Specielt Ajax og Fenerbache har det stramt. Kiev, Brügge og Zenit kan heller ikke tage for let på tingene.

  Zenit St. Petersburg - FC Utrecht 0-1
  Dinamo Kiev - Maritimo Funchal 0-0
  Rosenborg – Ajax 1-0
  Athletic Bilbao – Panathinaikos 3-2
  Fenerbahçe - Vardar Skopje 0-2
  Shkendija Tetovo - AC Milan 0-6
  AEK Larnaca - Viktoria Plzen 1-3
  FC Salzburg - Viitorul Constanta 3-1
  AEK Athens - Club Brugge 0-0

  Der er altså lagt op til, at der bliver slidt godt på opdateringsknappen til Livescore i aften.
  Sidst redigeret af Gobas : 24.08.17 kl. 08:35 Årsag: Fejl i Zenit-resultatet
  /Gobas

  Jack of all trades
  Gobas's Avatar

 12. De følgende 3 brugere er enige:

 13. #129
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  785

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Citat Oprindeligt indsendt af Gobas Se meddelelser
  Der er altså lagt op til, at der bliver slidt godt på opdateringsknappen til Livescore i aften.
  Tvivler sgu lidt - kæft en nedern turnering :-(

  /Jesper
  cossie's Avatar

 14. De følgende 4 brugere er enige:

 15. #130
  Gobas er offline Pessimist i sit livs form
  Tilmeldingsdato
  Oct 2005
  Indlæg
  1,093

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  If you can't be with the one you love - love the one you are with.

  Eller noget...
  /Gobas

  Jack of all trades
  Gobas's Avatar

 16. De følgende 3 brugere er enige:

 17. #131
  Tilmeldingsdato
  Mar 2014
  Indlæg
  6

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Zenit er bagud 0-1 før returen mod Utrecht

 18. De følgende 2 brugere er enige:

 19. #132
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  313

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Citat Oprindeligt indsendt af Gobas Se meddelelser
  Der er altså lagt op til, at der bliver slidt godt på opdateringsknappen til Livescore i aften.
  Det gælder ikke min opdateringsknap. Jeg er fuldstændig ligeglad med, om vi bliver seedet 1 eller 4 eller noget derimellem. Vi har lige tabt til Quarabag. Uanset vores seedning kommer vi til at møde hold, som er bedre end dem. Og dermed bedre end os.

  PS: Er ikke faldet ned endnu, hvis det ikke fremgår. Efter udekampen i Baku, vel at mærke. Det var der, vi blev slået ud af Ståles "Nederlag på 1-0 ude er et fint udgangspunkt"-tankegang.
  Sidst redigeret af VillaMan : 24.08.17 kl. 10:14


 20. #133
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Efter gårsdagens skuffelse i Parken (skuffelse, ikke fiasko. Vi er stadig i europæisk gruppespil efter en åreladning af rang pga. skader og salg), er FCK i Europa League, hvor man på nuværende tidspunkt er i 2. seedningslag, og som tidligere nævnt i tråden, med gode chancer for at rykke op i 1. seedningslag.

  Skulle FCK forblive i 2. seedningslag, og alle hold holder deres seedning, vil den mest favorable gruppe se således ud:
  - Ajax (indsæt he he, islagkage, har vi trukket Ajax-jokes m.m. her)
  - FCK
  - Hertha Berlin
  - Lugano

  Hvorimod worst case scenario vil se således ud:
  - Lyon
  - FCK
  - Real Sociedad
  - Atalanta (Nuij, hvor ville Corner gøre ondt på os lige nu)

  Skulle FCK rykke op i 1. seedningslag, er Young Boys eller BATE Borisov det bedste udfald fra 2. seedningslag, hvorimod Krasnodar, Legia Warszawa eller Marseille ville være det værste udfald.

  I forhold til seedningskoefficienten, skal FCK mindst hente 3 sejre eller 2 sejre og 2 uafgjorte i gruppespillet for at hente det antal point, man mistede efter 12/13 sæsonen, og dermed fortsat holde en høj seedning i kvalifikation og evt. gruppespil. FCK hentede 8.5 point i 12/13 sæsonen, og man har på nuværende tidspunkt hentet 3 for tre kval. sejre. I gruppespil og efterfølgende knock-out giver 1 sejr 2 point, og uafgjort giver 1 point.

  I forhold til landekoefficienten gav gårsdagens sejr nok point til at man indhentede det mistede fra 12/13 sæsonen, hvor man nu er oppe på 3.375 point for i år. Det danske pointgennemsnit de sidste to år har været på 7.000 point pr. år, hvilket over 5 år plejer at være nok til en 10. plads på ranglisten, og dermed direkte adgang til Champions League til det danske mesterhold. Skal Danmark hente 7.000 point i denne sæson, skal der hentes 7 sejre fra danske hold i EL-hovedturneringen, såfremt FC Midtjylland formår at få minimum uafgjort i aftenens kamp mod Apollon Limassol.

  Og nu vil jeg også lægge mig tilbage og græde i fosterstilling over den manglende kvalifikation til Champions League..
  Sidst redigeret af Kiwi : 24.08.17 kl. 11:38

 21. De følgende 13 brugere er enige:

 22. #134
  Tilmeldingsdato
  Aug 2006
  Indlæg
  702

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  FK Vardar slog Fenerbahce og AEK Athen slog Club Brugge, så FC København er (så vidt jeg har forstået) i 1. seedningslag. Spørgsmålet er så om modstanderne i 2. seedningslag er så meget mere attraktive end modstanderne i 1.seedningslag.

  Det er vel første gang at et Dansk hold er i 1.seedningslag i gruppespillet i Europe League?

 23. De følgende 6 brugere er enige:

 24. #135
  Tilmeldingsdato
  Aug 2013
  Indlæg
  12

  Re: Danske hold i Europa 2017/18

  Så vidt jeg har forstået, er Vardars sejr ligegyldig for os, da vi ligger over Fener. Dog er Paok og Brugges exit det som gør forskellen.

Side 9 af 14 FørsteFørste ... 6789101112 ... SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Danske hold i Europa 2016/17
  By Kiwi in forum De lange linier
  Svar: 237
  Sidste Meddelelse: 06.06.17, 14:07
 2. Danske hold i Europa 2013/14
  By Fulle in forum De lange linier
  Svar: 107
  Sidste Meddelelse: 31.05.14, 18:02
 3. Danske hold i Europa 2010/11
  By Cambiasso in forum De lange linier
  Svar: 140
  Sidste Meddelelse: 25.02.11, 05:17
 4. Danske hold i Europa 2009/10
  By Elver in forum De lange linier
  Svar: 176
  Sidste Meddelelse: 18.12.09, 15:42
 5. Danske hold i Europa 2008/09
  By Cambiasso in forum De lange linier
  Svar: 278
  Sidste Meddelelse: 25.05.09, 20:41

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •