Se afstemningsresultater: Kirsebærsauce

Stemmeafgivere
113. Du kan ikke stemme i denne afstemning
  • Kold med bær

    11 9.73%
  • Kold uden bær

    7 6.19%
  • Varm med bær

    70 61.95%
  • Varm uden bær

    25 22.12%
Side 1 af 2 12 SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 28

Emner: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

  1. #1
    Tilmeldingsdato
    Jun 2003
    Indlæg
    1,437

    Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Der er få ting, der kan spolere en juleaften som når moster Oda hvæser over værterne, som serverer kirsebærsaucen kold/varm og med/uden bær.

    Så... hvorn' vil sidelinien ha' den?

    Note: Der er med vilje undladt muligheder ala "Jeg er ligeglad bare der er bær"

    72' Grønkjær leger med Barca, Barca-style. Rob Palmer @ SkySports 1: "Gronkjaer... he's like the Peter Pan of football, flying around the field... calmness, composure, awareness, footwork, skill... fantastic!" Video (med engelske komm.), Video (med danske komm.)

  2. Den følgende bruger er enig i dette:

  3. #2
    Tilmeldingsdato
    Jun 2003
    Indlæg
    354

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Ikke for varm og ej heller for kold. Lad os kalde det lun.

    Og så helst uden bær.

  4. De følgende 4 brugere er enige:

  5. #3
    Tilmeldingsdato
    Nov 2001
    Indlæg
    941

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Varm med få bær.

  6. De følgende 4 brugere er enige:

  7. #4
    Tilmeldingsdato
    Aug 2015
    Indlæg
    549

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Kirsebærsauce uden bær er ikke kirsebærsauce!

  8. De følgende 3 brugere er enige:

  9. #5
    KK er offline Topstyret stemmekvæg
    Tilmeldingsdato
    Jan 2002
    Indlæg
    382

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Sådan her:



  10. #6
    Tilmeldingsdato
    Nov 2001
    Indlæg
    14,268

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Citat Oprindeligt indsendt af rmjdk Se meddelelser
    Der er få ting, der kan spolere en juleaften som når moster Oda hvæser over værterne, som serverer kirsebærsaucen kold/varm og med/uden bær.

    Så... hvorn' vil sidelinien ha' den?

    Note: Der er med vilje undladt muligheder ala "Jeg er ligeglad bare der er bær"
    En vigtig vinkel: Helst uden de sure, overbetalte amarena-kirsebær. Godt sød og lun sauce og bær, der ikke smager som sukat. Bare køb Den Gamle Fabrik, så er det cool med mig.

  11. De følgende 6 brugere er enige:

  12. #7
    Tilmeldingsdato
    Jan 2015
    Indlæg
    1,037

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Lun, og ikke for mange bær, så er den godkendt herfra.
    Ståle Raus #666

    Ceterum autem censeo Civitas Puteus delendam esse (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  13. #8
    Tilmeldingsdato
    Jan 2002
    Indlæg
    556

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Der er virkelig to skoler her. Jeg elsker den syre, lige de små kirsebærlorte giver som modspil til riscremen og de bittersøde mandler.

    Men det er nemmere at vælge en dessertvin til Den Gamle Fabrik-løsningen, fordi rettens udtryk bliver mere homogent (sødt). Det er ikke helt lykkedes for mig at knække vinen til den anden version.
    Mvh,
    Bopa

  14. #9
    Tilmeldingsdato
    Jan 2008
    Indlæg
    367

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Jeg er som regel for fuld til at tage stilling til hvad jeg putter i hovedet på det tidspunkt af aftenen, juleaften

  15. #10
    Tilmeldingsdato
    Aug 2004
    Indlæg
    177

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Bryder mig ikke om kirsebærsovs
    Øvre C'er

  16. De følgende 5 brugere er enige:

  17. #11
    Tilmeldingsdato
    Feb 2011
    Indlæg
    223

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Savner valgmuligheden 'kold med melboller'

  18. #12
    MCN er offline 1/11-06 - jeg var der!
    Tilmeldingsdato
    Oct 2005
    Indlæg
    637

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Nu har jeg valgt 'kold uden bær', idet jeg bedst kan lide det sådan, men på Sideliniens svar st dømme, går jeg åbenbart glip af et eller andet ved den varme. Er der nogen der vil uddybe deres svar?
    Umiddelbart synes jeg at den varme version er mærkelig, når den smelter flødeskummen, men den varme version giver åbenbart et eller andet. Så: hvad er det man skal lægge mærke til ved den varme? Hvordan komplementerer de hinanden?

    Mvh
    MCN

  19. #13
    Gobas er offline Pessimist i sit livs form
    Tilmeldingsdato
    Oct 2005
    Indlæg
    1,093

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    I skraldespanden.
    /Gobas

    Jack of all trades
    Gobas's Avatar

  20. De følgende 3 brugere er enige:

  21. #14
    Tilmeldingsdato
    Jan 2002
    Indlæg
    556

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Citat Oprindeligt indsendt af MCN Se meddelelser
    ...den varme version giver åbenbart et eller andet...
    Saucens rolle er naturligvis et modspil til riscremen uanset temperatur. Den skal godt nok ikke serveres for kold (ofte tegn på en ris a'la mande, der har stået længe i køleskabet, så sætter flødeskummen og grøden sig til en tung og uinspirerende masse). Det passer fint med at piske fløden fra køleskabet og blande den med en grød, der er afkølet helt ved stuetemperatur.

    Det samme gælder sådan set varmen i saucen med omvendt fortegn, den skal ikke være rygende, men lun. Enig i at det er ulækkert, når cremen skiller. Jeg synes at varmen løfter det hele en smule, giver næse, duft og æterisk kvalitet.

    Måske er jeg biased med kombinationen fløde/vanilie-creme og noget bær-modspil...synes Kæmpe Eskimoen (med solbærsyltetøj) er den perfekte is, selvom producenterne gør alt hvad de kan for at ødelægge og devaluere den nu om dage.
    Mvh,
    Bopa

  22. De følgende 3 brugere er enige:

  23. #15
    Tilmeldingsdato
    Aug 2002
    Indlæg
    86

    Re: Kirsebærsauce - hvorn' skal den være?

    Citat Oprindeligt indsendt af Bopa Se meddelelser
    .synes Kæmpe Eskimoen (med solbærsyltetøj) er den perfekte is, selvom producenterne gør alt hvad de kan for at ødelægge og devaluere den nu om dage.
    Da jeg var dreng, for 145 år siden, tog jeg på Charlottenlund Fort med min bedstemor. Der var én ting der kunne stoppe hendes snak om gamle dage - og min aggressive løben rundt i sandet, der piskede sandkorn op i ansigtet på solende strandgæster - og det var, når hun havde været i iskiosken efter 2 Kæmpe Eskimo. Jeg har aldrig talt med nogle om dette, men når jeg senere hen i livet har valgt en Kæmpe Eskimo, har smagen været meget anderledes end dengang.

    Nu er min bedstemor så også død og minderne fra Charlottenlund står som et barndomsminde. Good old days og alt det der. Men de HAR altså forsøgt at bedrage os. Snyde på vægten. Bruge ringere ingredienser (eller bedre).

    Se dét er et julespektakel!

    Åh. Og kirsebærsaucen skal bære lun. Som en sommerdag, hvor vinden står indover vandet og omfavner dig med minder og dufte fra en svunden tid.

    Og uden nødder. Som en eunuk der passer dit harem.

    - a.nyholm
    Sidst redigeret af anyholm : 18.12.18 kl. 19:01
    In the land of the blind,
    the one-eyed man is king

  24. De følgende 4 brugere er enige:

Side 1 af 2 12 SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

  1. Jeg skal være Far!!!
    By Runez in forum Diverse
    Svar: 7
    Sidste Meddelelse: 29.01.07, 18:52
  2. Hvornår udløber Lars Jacobsens kontrakt?
    By Lion King in forum De korte linier
    Svar: 20
    Sidste Meddelelse: 24.01.06, 20:58
  3. Hvad skal det være :) ?
    By Stive Per - Filipe in forum Diverse
    Svar: 1
    Sidste Meddelelse: 27.09.05, 12:12
  4. FCK - BIF skal være vendepunktet den 19.9
    By phdfodbold in forum De korte linier
    Svar: 14
    Sidste Meddelelse: 14.09.04, 09:44
  5. Hvor skal man være?
    By Gandhi in forum De korte linier
    Svar: 6
    Sidste Meddelelse: 14.07.04, 18:58

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •