Side 138 af 138 FørsteFørste ... 3888128135136137138
Viser resultater 2,056 til 2,060 af 2060

Emner: Til- og afgange, sommeren 2019

 1. #2056
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  3,056

  Re: Til- og afgange, sommeren 2019

  Citat Oprindeligt indsendt af peterandreasen Se meddelelser
  he he - og køberen er ? ROFL!
  Udover det åbenlyse problem i at finde nogen, der gider at købe Sotiriou, er der jo også lige det med det lukkede transfervindue. :-)

  Men jo mere jeg tænker over det, jo bedre mening giver det, hvis Ståle seriøst overvejer at hente Bjarnason. Hvis Mudrazija først er klar efter nytår, står vi stadig foran rigtigt mange kampe med de nuværende midtbane-muligheder. Fischers håbløse form gør det fristende at kunne smide Falk ud på venstre kant, men det indebærer jo som bekendt Zeca/Stage-konstellationen centralt, som har vist sig som noget af det mest dræbende længe.

  Så en Bjarnason vil - hvis han altså er god, hvilket jeg ikke aner nok om - ikke kun give bedre muligheder centralt, men også kunne styrke venstresiden, som for tiden både er tynd kvantitativt og kvalitativt.

  Om der så er penge til det, ved kun cheferne i Parken, men det burde være tydeligt for enhver, at holdet har nogle seriøse udfordringer for tiden. Og budgetter er jo altså ikke mere faste, end at de kan ændres, hvis bestyrelsen kan se behovet.
  Garneren

  ______________________________ ___________

  Brøndby-logik
  "Vi mener ikke, vi er skruebrækkere. Vi vælger at være solidariske...med klubben."
  Per Nielsen, 24. august 2004

  Brøndby-sandheden
  "Så lukker vi. Større er kærligheden heller ikke."
  Anonym BIF-ansat, 8. januar 2013

 2. #2057
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  3,278

  Re: Til- og afgange, sommeren 2019

  Citat Oprindeligt indsendt af Garneren Se meddelelser
  Udover det åbenlyse problem i at finde nogen, der gider at købe Sotiriou, er der jo også lige det med det lukkede transfervindue. :-)
  Er det ikke stadig åbent i Sverige? :-)

  Anyway, så tror jeg nu nok, at der skal være interesserede købere til ham f.eks. hans tidligere klub Apoel. Hans cv er trods alt ikke så dumt. Men vi får næppe nogensinde hele vores købssum tilbage (næppe det store problem), ligesom det helt store problem sikkert er hans løn, som eventuelle interesserede klubber næppe kan matche. Med mindre vi er villige til leje eller at skyde et millionbeløb med ham til at dække noget løn, så hænger vi nok på ham indtil kontraktudløb....altså medmindre han pludselig får held i sprøjten, hvilket desværre (selv for en jubeloptimist som mig) er lidt svært at forestille sig.

 3. De følgende 2 brugere er enige:

 4. #2058
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  725

  Re: Til- og afgange, sommeren 2019

  .

  [QUOTE=Jeg synes, at der er et tydeligt potentiale i Pep Biel, men når det er sagt, skal han naturligvis levere meget mere, end han har gjort hidtil. Og helst uden et halvt års indkøringsperiode, prisskiltet taget i betragtning. Om det så er rimeligt at forvente af en ung spiller, der kommer fra en helt anden fodboldkultur og ikke engang taler engelsk, det ved jeg ikke, men så er spørgsmålet måske rettere: Har man valgt den rette løsning til at udfylde hullet efter så vigtig en spiller som Robert Skov? Og er potentialet hos Pep stort nok til at retfærdiggøre så høj en overgangssum?[/QUOTE]

  Er Biel-glasset halt tomt eller halvt fyldt - for dit vedkommende er det halvt tomt. For mig er det halvt fyldt - jeg har set nok aktioner til, at jeg tror på, det bliver rigtig godt efter vinterpausen. Lige nu lever jeg med de positive gylp, han viser i efteråret og accepterer, at en ung mand uden pre-season i klubben vil have sine mangler i dette efterår.

 5. De følgende 4 brugere er enige:

 6. #2059
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  3,278

  Re: Til- og afgange, sommeren 2019

  Ved ikke hvor meget man kan stole på mediet, men vi er muligvis ved at fiske en ung gut fra Island: https://fotbolti.net/fullStory.php?id=285693

  Ja hvorfor ikke. Når Red Bull, Ajax osv prøver at fiske vores bedste ungdomsspillere, så må vi jo gå på hugst længere nordpå :-)

 7. #2060
  Tilmeldingsdato
  Apr 2008
  Indlæg
  727

  Re: Til- og afgange, sommeren 2019

  Citat Oprindeligt indsendt af [email protected] Se meddelelser
  Ved ikke hvor meget man kan stole på mediet, men vi er muligvis ved at fiske en ung gut fra Island: https://fotbolti.net/fullStory.php?id=285693

  Ja hvorfor ikke. Når Red Bull, Ajax osv prøver at fiske vores bedste ungdomsspillere, så må vi jo gå på hugst længere nordpå :-)
  Grottas Orri Steinn Óskarsson og Islands U-17-landslag er på vej til den danske supermagt FC København ifølge pålidelige kilder fra Fodbold.net.

  Orri Steinn blev født i 2004 og kom først ind i banen, da han scorede 2 mål mod Hetti i 2. liga sidste år, bare 13 år gammel. Orri har spillet 12 kampe med Grottos Inkasso-mestre i sommer og scoret 1 mål. Det skal bemærkes, at Orri er søn af Grotta-træner Oscar Hrafn Thorvaldsson.

  Orri sluttede sig til det U-17 år gamle Island-landslag for at deltage i det åbne nordiske mesterskab, Orri besejrede grundigt der, men han scorede 5 mål mod vores kusiner på Færøerne i en 6-0-sejr. Orri tog direkte til København efter den turnering og blev der i halvanden uge, han deltog i en praksis-turnering med FCK. Orri vendte derefter hjem men vendte tilbage til København den 6. september for at underskrive en kontrakt med den danske supermagt.

  Kontrakten træder i kraft først i begyndelsen af ​​sommeren 2020.

  På trods af sin unge alder har Orri spillet 17 kampe i Champions League og scoret 4 mål i disse kampe. Orri har også 10 nationale kampe for Islands unge landslag og har gennembrudt med dem og scoret 15 mål i disse 10 kampe.

  Virkelig spændende spiller på farten og vil se ham i fremtiden.


  De har fat i noget de islændinge Den danske supermagt FC København

 8. Den følgende bruger er enig i dette:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)

 1. Krølben,
 2. Devil

Lignende emner

 1. Københavns Fanradios Fraktionsquiz anno 2019!
  By Københavns Fanradio in forum De korte linier
  Svar: 11
  Sidste Meddelelse: 11.02.19, 20:03
 2. Træningslejr/-kampe i Dubai 2019
  By Kiwi in forum De korte linier
  Svar: 4
  Sidste Meddelelse: 03.02.19, 13:41
 3. Til- og afgange, sommeren 2018
  By Kiwi in forum Transferforum
  Svar: 2172
  Sidste Meddelelse: 05.11.18, 15:19
 4. Svar: 57
  Sidste Meddelelse: 02.06.18, 11:32
 5. Til- og afgange, sommeren 2013
  By Devil in forum Transferforum
  Svar: 190
  Sidste Meddelelse: 23.05.13, 12:52

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •