Side 1 af 2 12 SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 21

Emner: FCK i Football Manager 2019

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Apr 2008
  Indlæg
  169

  FCK i Football Manager 2019

  Er der nogen der spiller Football Manager 2019 herinde?
  Jeg er netop startet en karriere, sammen med fruen. Jeg er selvfølgelig FCK, mens hun hygger sig med Arsenal. Forhåbentlig åbner det også mulighed for at leje et par gode talenter med førsteholdspotentiale :)

  Målet er at vinde Champions League med FCK!

  Holdet er stærkt i sin startformation, men til gengæld halter det lidt med bredden, ikke mindst fordi man starter ud med en række langtidsskader og når vi samtidig forventer at komme langt i både Europa og i pokalen, så er der brug for mere bredde.
  Jeg stiller i en klassisk 4-4-2 og med et system der søger at få en masse spil over kanterne, med en masse indlæg. Det synes oplagt med to så stærke kanter som Skov og Fischer.

  Allerede fra starten var jeg på jagt efter forstærkninger centralt i alle tre kæder.

  Centralt i forsvaret havde jeg Bjelland, Vavro og Papagiannopoulos, men havde ellers ikke andet med førsteholdskvalitet - især set i lyset af at Lüftner starter sæsonen med end 1½ år lang skade. Det er ikke længe siden Okore forlod klubben efter en enkelt sæson og sølle 5 kampe. Det kan man godt betegne som lidt af et flop. Han virker imidlertid uhyggeligt stærk og for lidt lidt over 7 mio. kr. hentede jeg ham tilbage igen for at give ham en ny chance. Han har samme niveau som Vavro, men et væsentligt større potentiale, så han indtager nu pladsen i centerforsvaret sammen med Bjelland. På backpositionerne er jeg fint dækket ind.

  I angrebet ser det sortest ud. Både Wind og Sotiriou starter sæsonen med mellemlange skader på et par måneder og Carlo Holse kan ikke hentes hjem fra sit lejeophold i Esbjerg. Dermed er den eneste kampklare angriber, vores allesammens N'Doye. Der er brug for langt større bredde i angrebet og når nu vi alligevel skal ud og hente en ny mand, så kan vi lige så godt gå efter en decideret forstærkning. Jeg endte derfor med at hente Bendtner hjem fra Rosenborg til en del mere end jeg normalt ville have betalt for manden. Havde man haft bedre tid til at sondere markedet kunne man helt sikkert have fundet spillere af en højere kaliber til de 22 mio. og den halve million i månedløn som Bendtner kostede, men den tid havde jeg ikke til rådighed. Sæsonen skulle til at tage sin begyndelse og jeg havde brug for ham med det samme. De mange skader har også givet muligheder for den unge Daramy, som jeg godt kan afsløre i den grad har grebet dem. Mere om det senere.
  Jeg har imidlertid ikke ønsket at flytte Fischer frem i front, da det svækker min venstre kant betragteligt og når jeg ønsker at spille et system med meget spil over kanterne og med masser af i indlæg, så har jeg brug for stærke fløje.

  De mange penge jeg måtte slippe for Bendtner gjorde at jeg desværre ikke helt havde råd til at hente den forstærkning til midtbanen jeg ønskede mig. Eneste alternativ til Skov på højre kanten var Falk, som jeg bruger centralt ved siden af Zeca. Når Skov skal ud og jeg flytter Falk ud på kanten, så kommer vi til kort centralt hvor de næste i rækken (Mudrazija og Kvist - alternativt kan Thomsen også bruges når Fischer spiller fuld tid på kanten) ikke har det niveau jeg efterspørger. Mudrazija har potentialet til at nå dertil på sigt, men hvis han skal ind hver gang Skov eller Falk skal ud, så ville han næsten komme til at spille samtlige kampe og det mener jeg ikke han er klar til endnu. Rigtig alvorligt ser det ud når både Skov og Falk skal ud. Så kniber det virkelig med bredden. Jeg sonderer terrænet for gode låneaftaler, da det som nævnt står sløjt til med økonomien efter købene af Okore og Bendtner og jeg krydser fingre for at min trænerkollega i Arsenal får en stærk talentfuld midtbanespiller til overs når den engelske sæson rigtig kommer i gang, som jeg kan låne.

  På længere sigt er jeg også på jagt efter en stærkere keeper, da Joronen blot er god, men ikke er den der klassekeeper jeg føler jeg har brug for, især når jeg skal til at lege med i Champions League.

  Min foretrukne opstilling ser derfor nu således ud:

  Mål: Joronen
  Højre back: Ankersen
  Venstre back: Boilesen
  Center forsvar: Bjelland og Okore
  Høje fløj: Skov
  Venstre fløj: Fischer
  Center midtbane: Falk og Zeca
  Angreb: N'Doye og Bendtner

  Sæsonen er kommet fantastisk i gang. I de første kvalkampe mod et ukendt Georgisk hold hev vi en samlet sejr hjem på 8-0 og i Superligaen er det blevet til en sikker 2-0 sejr hjemme over Horsens og en 5-1 sejr i Hobro, efter at have været bagud 0-1 ved pausen.
  Jeg har ikke pillet ved opsætningen omkring dødbolde endnu, men haft tillid til at min assistent selv havde fundet de rigtige til de positioner og så ville jeg efterfølgende rette ind løbende. Den første justering kom imidlertid prompte, da det til min store overraskelse var Bjelland der gik til bolden på et direkte frispark i venstre side mod Horsens og knaldede bolden langt over mål. Det måtte straks justeres, så det nu er Skov der tager frispark i begge sider :)
  Skov kvitterede med et Hattrick i kampen mod Hobro, selvom ingen af scoringerne imidlertid var på frispark i denne omgang.
  Bendtner svingede ikke rigtig fra start og ud af de 15 scoringer i vores første fire turneringskampe var han kun noteret for den ene og det var den sidste scoring mod de upåagtede georgere. Jeg pillede ham ud midt i 2. halvleg mod Hobro og gav i stedet unge Daramy chancen. Han havde allerede scoret lystigt i både sæsonoptakten og i vores første Europa League kamp, hvor han sågar var blevet den yngste målscorer i Europa League nogensinde, med sine 16½ år. Det samme blev han i Superligaen, da han mod Hobro takkede for tilliden og nettede to gange i de sidste 20 minutter. Det kan være Bentdner skal til at se sig for, ellers er hans startplads måske allerede ved at være i fare - Hvis ikke Daramy forlader os inden da, Dortmund er allerede meget interesserede.

  Alt i alt en god start på en sæson hvor jeg savner lidt bredde, men hvor vi i opstarten har vist at vi er klasser over de fleste andre, selvom jeg er klar over at vi endnu har til gode at møde nogle af de andre gode hold.

  Er der andre der hygger sig med FCK i FM19 og hvordan har I grebet det an?
  Sidst redigeret af Tubsy : 18.03.19 kl. 10:51

 2. De følgende 2 brugere er enige:

 3. #2
  Slush er offline Sun Lolly er det bedste!.
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  1,559

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Jup jeg gør.

  Har endnu ikke samlet FCK op som team, da jeg startede med et journeyman save som altid, da det for mig er sjoveste at arbejde sig op gennem rækkerne, samt træner stadiet.

  Lagde ud med Woking, og efter at have ført dem til League 2, fra Vanarama League blev jeg hentet til Sunderland som lå og sejlede rundt i Championship.
  Her hentede jeg en fin 2. plads, og rykkede direkte op i PL, hvor jeg så har været gennem 2 sæsoner hvor jeg landede en flot 4 plads i min anden sæson i PL.


  Herefter kom Liverpool og tilbød mig en kontrakt, hvilket jeg sagde ja tak til, pt., er jeg på 16 kampe vundet i træk

  På træner siden, har jeg gang i Pro Licens, og den burde afsluttes inden for et par måneder ca., hvorefter jeg påtænker at være i Liverpool en enkelt eller to sæsoner.


  Det her er fra mit FCK save, første kval kamp i EL start af 18/19 sæsonen. (Underskylder lige det dårlige billede, taget med tlf via en ipad)


  Oh ja køb Skov Olsen i FCN, han er alle pengene værd.

 4. #3
  Tilmeldingsdato
  May 2011
  Indlæg
  376

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Efter den seneste opdatering, er jeg startet forfra med FCK. Havde ellers lige spillet mig i top 10 på koefficientlisten og vundet euro league, selvfølgelig med FCK.

  Da FM19 lige kom ud, brugte jeg lang tid på at finde rundt i de nye taktik muligheder, men har fundet en taktik der glider fantastiske.

  Jeg har en forkærlighed for sydamerikanske spillere, og jeg har investeret kraftigt i disse. Er i gang med min tredje sæson og både Skov, Fischer og Vavro er solgt videre for henholdsvis 130 millioner kr., 200 millioner kr., og 150 millioner kr.

  De er erstattet med argentinere og brasilianere, har blandt andet købt følgende:

  Joaquin Torres, venstre kant

  Lucas Robertone, Central midt

  Matias Zaracho, Central midt

  Lincoln, Angriber

  Kaio Jorge, Angriber

  Alan Franco, Central forsvar

  Lisandro Martinez, Central forsvar

  De sydamerikanske spillere passer godt til min spillestil, og plejer gerne at krydre dem med et par unge danske talenter. Investerer altid kraftigt i forbedringer af træningsfaciliteter og diverse trænere. Desuden giver de, såfremt de slår til, en helt absurd videresalgsværdi, og plejer gerne at kunne sælge spillere for op til 1 mia kr., pr. sæson.

 5. Den følgende bruger er enig i dette:

 6. #4
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  409

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Citat Oprindeligt indsendt af Claus1985 Se meddelelser
  Efter den seneste opdatering, er jeg startet forfra med FCK. Havde ellers lige spillet mig i top 10 på koefficientlisten og vundet euro league, selvfølgelig med FCK.

  Da FM19 lige kom ud, brugte jeg lang tid på at finde rundt i de nye taktik muligheder, men har fundet en taktik der glider fantastiske.

  Jeg har en forkærlighed for sydamerikanske spillere, og jeg har investeret kraftigt i disse. Er i gang med min tredje sæson og både Skov, Fischer og Vavro er solgt videre for henholdsvis 130 millioner kr., 200 millioner kr., og 150 millioner kr.

  De er erstattet med argentinere og brasilianere, har blandt andet købt følgende:

  Joaquin Torres, venstre kant

  Lucas Robertone, Central midt

  Matias Zaracho, Central midt

  Lincoln, Angriber

  Kaio Jorge, Angriber

  Alan Franco, Central forsvar

  Lisandro Martinez, Central forsvar

  De sydamerikanske spillere passer godt til min spillestil, og plejer gerne at krydre dem med et par unge danske talenter. Investerer altid kraftigt i forbedringer af træningsfaciliteter og diverse trænere. Desuden giver de, såfremt de slår til, en helt absurd videresalgsværdi, og plejer gerne at kunne sælge spillere for op til 1 mia kr., pr. sæson.
  Jeg har hentet Zaracho og Robertone, og de er klassespillere!
  Daramy har jeg holdt på 3. år. Stor interesse for ham, og han spiller vildt godt.
  Jeg har valgt at holde i mange af mine spillere, selvom buddene har været der. Men Fischer røg efter 2. sæson, men Vavro har jeg stadig, da han rendte på skader.
  Derudover vil jeg anbefale at bruge Jakob Haarh. Han gør det glimrende, og overhalede allerede i første sæson Papagianopolus og er nu fast reserve for Vavro (de minder meget om hinanden i spillestil).
  Derudover har jeg hentet Emil Berggreen, som afløser for Damen, og Marcus Ingvartsen. De er sindsygt gode angribere i FCK.

  Har endnu ikke formået at vinde internationale titaler, men var tæt på en semifinale i Europa League, efter udebanesejr på Bourdeaux. Desværre tabte jeg hjemme i parken - Cornelius tog revanche :(
  ["...det er jo FCK, det er ikke en eller anden lille ubetydelig klub..." - Kris Stadsgaard]

  "Martin Retov er ikke nogen ledertype, og det bliver han aldrig. Du kan ikke gøre en Skoda til en Mercedes". Citat: Ole Mørk

 7. #5
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  2,236

  Re: FCK i Football Manager 2019

  En anelse pinligt, men jeg har endnu ikke fået startet en sæson op. Jeg har været tæt på, men virkeligheden er altid kommet i vejen. Jeg regner dog med at starte et FCK save op snarest, og jeg kan allerede nu slå fast, at Daramy, Haahr, Holse og Wind kommer til at være omkring førsteholdet fra dag 1.

 8. Den følgende bruger er enig i dette:

 9. #6
  Slush er offline Sun Lolly er det bedste!.
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  1,559

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Daramy bliver vild, skal lige grave et screen frem i mit lfc save.

  Han blev solgt til Spurs for 8.25 mio euro i sæson 20/21


  Sidst redigeret af Slush : 18.03.19 kl. 21:01

 10. #7
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  2,236

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Citat Oprindeligt indsendt af Slush Se meddelelser
  Daramy bliver vild, skal lige grave et screen frem i mit lfc save.
  ***SPOILER***

  Eller bonusinfo om man vil: Daramy er den med det højeste potentiale i Superligaen.

 11. #8
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  2,895

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Jeg fik også efter mange års fravær gang i Football Manager igen. Version 2019 med start sommeren 2018, så Kodro var i mit spil og han scorede ret okay med mål i de første sæsoner indtil jeg fik bedre angribere. 15 og 13 mål i 28 og 25 kampe.

  Jeg er pt. i december 2021 og i sidste sæson 2020/21 tabte jeg Champions League finalen til Bayern München (2-4) efter sejre over Atletico Madrid (3-2), Manchester City (5-5 away goal) og AS Monaco (6-5). Ellers har jeg ikke været i nærheden af at vinde noget i de forgangne sæsoner europæisk. Ligger pt. nummer 2 i CL gruppen og skal have uafgjort mod Porto i sidste kamp for at gå videre efter Juventus har taget 1. pladsen og med Bilbao på sidste pladsen.

  Mesterskabet er naturligvis vundet i samtlige 3 fulde sæsoner omend 2. sæson var med samme point antal som 2'eren.

  Af nuværende FCK spillere er der følgende transfere at berette om: (en gammel, gammel FM (dengang CM) skade har gjort, at jeg altid har spillet med britiske pund :) )

  Denis Vavro til Sevilla for £5.75M i 08/2019
  Sotirios Papagiannopoulos til Malmö FF for £450K i 03/2020
  Viktor Fischer til Paris SG for £11.5M i 07/2020
  Nicolaj Thomsen til Rennes for £525K i 07/2020
  Pieros Sotiriou til Anorthosi for £215K i 08/2020
  Mohamed Daramy til Benfica for £5M i 01/2021
  Kenan Kodro til Suwon for £850K i 07/2021
  Pierre Bengtsson til Helsingborg IF for £61K i 11/2021

  Af kendte navne har jeg hentet Erik Johansson tilbage til klubben i 09/2019 sammen med Andreas Granqvist. Karlo Bartolec blev hentet på en fri transfer i FCN. Hakan Calhanoglu tidl. HSV, B04 og Milan på en fri transfer. Ellers har det været ganske ukendte navne for min fodboldviden.
  Min trup har en klar overvægt af spaniere. Pt. 8 stk.

  Største succes'er har været tip om at købe AMC Pelayo Morilla fra Sporting Gijon (£1.4M) med 35 mål og 16 assist i 103 kampe og et snit på 7.21 samt DC Svetozar Markovic fra Partizan (£1.6M) med 5 mål og 4 assists i 86 kampe med 7.22 i snit. Sidstnævnte lykkedes jeg dog først med i 2. sæson, men han er tilgengæld også 4.5* ability/potentiale.
  Anders Trondsen fra Rosenborg har også været et behageligt køb til £1.6M, hvor han startede med at være 4* Pot men nu er nede i 3,5. Men han har præsteret super godt som MC med 8 mål, 14 assists og et snit på lige knap 7.50 i 45 kampe for FCK.

  Daramy ville jeg gerne have prøvet at holde i klubben længere. Der var naturligvis stor interesse for ham, men jeg kunne bare ikke rigtig give ham spilletid til at udvikle sig, da jeg følte, jeg havde bedre spillere. Så han nåede kun 15 kampe for FCK med 2 mål og 2 assists. I Benfica har han fortsat sin debut tilgode. Vavro spiller sporadisk i Sevilla. Fischer har spillet 7 kampe i Paris på 1½ år med 1 mål og 2 assists. Thomsen spiller fuld tid i Rennes og Pieros bomber løs i Anorthosi.

  Jeg er kun lykkes med at få opgraderet trænings- og ungdomsfaciliteter en enkelt gang, skønt jeg har fået bestyrelsen med på idéen om at satse på talentudvikling i klubben. Disse to opgraderinger er dog ikke færdige endnu.
  Sidst redigeret af DaneX : 18.03.19 kl. 19:02

 12. Den følgende bruger er enig i dette:

 13. #9
  Tilmeldingsdato
  Apr 2008
  Indlæg
  169

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Citat Oprindeligt indsendt af Slush Se meddelelser

  Har endnu ikke samlet FCK op som team, da jeg startede med et journeyman save som altid, da det for mig er sjoveste at arbejde sig op gennem rækkerne, samt træner stadiet.
  Journeyman challenge har jeg endnu aldrig prøvet kræfter med.
  Jeg har i stedet opfundet min egen challenge som jeg hygger mig med. "Legends Revisited" kalder jeg den. Den går i al sin enkelthed ud på at man vælger en pensioneret men tidligere stjernespiller, gerne på internationalt niveau. Man starter som arbejdsløs og så gælder det altså om at fungere som træner i mindst én hel sæson (regnet fra første til sidste turneringskamp) i hver af de klubber den pågældende har optrådt i som spiller, samt én hel kvalifikationsturnering for Danmark til enten EM eller VM (igen regnet fra første til sidste kvalifikationskamp). Man må naturligvis også gerne fungerer som træner for andre klubber, mens man venter på at de rigtige jobs bliver ledige. Det er sværere end man skulle tro. Dels tager det tid at komme hele vejen rundt og dels kræver det konstant gode resultater at holde sig attraktiv for alle de store klubber på det internationale niveau.

  Jeg gennemførte udfordringen som Jesper Grønkjær i FM 2016 på et lille års tid og de sidste par år har jeg forsøgt med Christian Poulsen, men uden rigtig at få slået døren ind til de rigtige klubber. Pt. har jeg et save i hollandske Utrecht hvor jeg kæmper for at holde mig attraktiv mens jeg venter på at de rigtige muligheder dukker op.

 14. #10
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  2,236

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Så fik jeg endelig startet et København spil op. Zeca startede sæsonen med at blive langtidsskadet i 4 måneder i en ligegyldig træningskamp, hvilket gjorde, at jeg stod jeg tilbage med en Kvist på ferie og et sløjt udvalg fra ungdomsafdelingen til at lukke hullet. Ikke den start på sæsonen jeg havde håbet på, men efter en tur på transfermarkedet fik jeg hevet Xadas og Luismi til København. Det burde være rigeligt til at det hele kan holde sig flydende til Zeca er fit for fight igen.

  Jeg kører på med den ultrasexede 4-4-2 krydret med den klassiske 4-4-1-1 til de lidt farligere kampe i Europa. Indtil videre er jeg kun tre kampe inde i sæsonen, men Skov har allerede gjort sig lækker og scoret to hattrick og lavet 3 assists. Jeg glæder mig til at se hvordan hans stats ser ud når sæsonen er slut. Jeg fatter hat af hvordan jeg embedder en gif, men du kan trykke her for at se hvordan det ser ud når Robert Skov laver Robert Skov ting i mit FM spil.
  Sidst redigeret af Outpatient : 20.03.19 kl. 21:41

 15. #11
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,691

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Så blev der sat stor ny rekord i suppen  Daramy begyndte at score meget, og en del i CL også. Men havde ikke forventet så stort et bud, men Gladbach og Hertha blev ved med at byde over hinanden. Transfer vinduerne før dette var ikke så vilde, især skuffede Fischer salget mig. Men han var meget skadet, ville væk, og kom aldrig rigtig i god mål form for mig igen efter første sæson. De gode resultater i CL (især første sæson, hvor jeg var heldig at trække det absolut værste hold efter gruppe stadiet), har smidt en del penge af sig til at bruge på transfers. Især i 20/21 sæsonen havde jeg flere penge at gøre med, end hvad jeg kunne bruge. Men jeg fik solgt noget dead weight, og fik Victor Jensen og Mads Bidstrup tilbage efter mislykkedes udlands ophold, begge i Januar vinduet. Jeg har flere gange forsøgt at få Cornelius tilbage, men uden det store held.


  Med de mange kampe har jeg gået efter en bred trup, og det ser ud til at det lykkedes indtil nu, at have alle tilfredse. De eneste lidt halv sure er Daghim (som efter to rigtig gode sæsoner, er gået helt død), og et par andre som gerne vil videre. Men det må de vente lidt med

  never had the makings of a varsity athlete
  cleansation's Avatar

 16. De følgende 4 brugere er enige:

 17. #12
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  2,236

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Første sæson blev en blandet omgang. Efter en mildt sløj omgang resultater i oktober og november endte jeg på en tredjeplads i grundspillet og en fesen sidsteplads i Europa League gruppespillet. Sidstnævne godt nok i en gruppe med Chelsea, Frankfurt og Bordeaux (igen!), men jeg havde håbet på mindst en tredjeplads. At være ude af Europa, á point med BIF og halsende efter både AGF og AaB i Superligaen er ikke noget som imponerer i bestyrelsen, så jeg stod til fyring hvis ikke jeg forbedrede mig voldsomt indenfor den første håndfuld kampe i mesterskabsspillet.

  Vi indledte mesterskabsspillet med en lidt heldig og kneben 0-1 sejr på udebane mod Sønderjyske. Koldsveden var så småt begyndt at pible frem, men når man er ude af Europa og har en fyreseddel hængende over hovedet kan man åbenbart koncentrere sig meget bedre om Superligaen, så min frygt for en fyring blev hurtigt gjort til skamme, da vi efterfølgende skilte Brøndby ad i en 3-0 sejr på hjemmebane som burde have været mindst et par mål større. AGF fik præcis samme omgang runden efter, og sådan gik det hånd i hånd til alle 10 kampe i mesterskabsspillet var spillet færdig og vi stod med 10 sejre i streg. Mesterskabet var i hus, og da vi også vandt 2-1 mod FCM i pokalfinalen, så endte vi, trods lidt startvanskeligheder, med at vinde the double.  N'Doye blev Superliga topscorer med 21 mål og Robert Skov blev Superliga assistkonge ligeledes med 21. Skov snuppede i øvrigt også flest MoM og højeste rating gennemsnit i Superligaen, og når man har så stjerne en sæson som han havde, så bliver man desværre også solgt. Premier League pengene regnede ned over os, og 110 millioner kroner (132 med diverse klausuler) senere spiller han nu i Tottenham. Generelt var der heftig aktivitet på transfermarkedet efter sæsonafslutningen, og det er et noget stjerneamputeret hold jeg stiller med i den nye sæson.  Jeg har for udfordringens skyld besluttet mig for gå efter at være et rent nordisk hold, så siden Xadas og Luismi i sidste sæson er der kun blevet købt spillere fra Danmark, Sverige, Norge og Island. Det lykkedes mig heldigvis at holde fast i både Bjelland, Falk, N'Doye, Varela og Zeca, så det er ikke fordi vi ikke har nogle stjerner tilbage, men når man mister Skov, Vavro, Boilesen og Fischer på samme tid føles det bare lidt... tomt.
  Vedhæftede billeder Vedhæftede billeder
  Sidst redigeret af Outpatient : 11.04.19 kl. 20:22

 18. De følgende 4 brugere er enige:

 19. #13
  Tilmeldingsdato
  Apr 2019
  Indlæg
  155

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Efter et godt run med Leipzig er jeg også begyndt med FCK, men jeg kan sgu ikke få det til at fungere. Nogen der lige kan komme med nogle fifs til taktik og roller?

 20. #14
  Tilmeldingsdato
  Aug 2014
  Indlæg
  13

  Re: FCK i Football Manager 2019

  I mit save er jeg efterhånden fremme i år 2023, indtil videre har det resulteret i 5 mesterskaber samt 3 pokaltitler. Jeg bygger mit hold op omkring unge talenter, der hovedsageligt bliver importeret direkte fra diverse dele af Sydamerika til Hovedstaden. Vores alles verdenshold er efterhånden ved at etablere sig på den internationale scene, og Danmark er som følge oppe på 7. pladsen på den Europæiske rangliste. Det virker dog som en umulig mission at komme i top 6, når de andre danske hold som sædvanligt er uduelige i Europa. Uden at have nævneværdig succes i de foregående internationale turneringer leverede de unge drenge sambabold i verdensklasse og åbnede CL gruppespillet med 0-7 ude mod Inter, 4-0 mod Monaco og 8-0 mod PAOK. 1. pladsen blev sikret, og Chelsea venter i 1/8 finalen, hvor vi slutter hjemme.  Af nævneværdige transfers er en storspillende Viktor Fischer røget til Arsenal for 210 millioner, Skov til Tottenham for 110, og Daramy til Dortmund for 160. Her kom der er videresalgsklausul på 50% oveni, og da han året efter røg til Madrid for 400 millioner, røg der 200 mere ind på kontoen. Derudover er Haahr røget til Inter for 70 mil, hvilket for dem svarer til at hente Pape Diuf for 20 millioner (hvem gør dog det?)  De store transfers og præmiepenge fra Europa betyder at klubben er utrolig rig, og Lars Seier og gutterne har tydeligvis lavet en virkelig god investering. Det betyder også at der har været råd til at opgradere hele setuppet i klubben, og faciliteterne er af topklasse ligesom Parken er blevet udvidet så den nu huser 60.000 tilskuere. På spillerfronten er der stort set råd til at vælge på alle hylder, men jeg holder mig alligevel til stilen og henter de bedste talenter i de store klubber. Forhåbentlig har vi allerede fremtidens Ronaldo rendende på Frederiksberg.

  Investeringerne i de unge spillere betyder også at vi har en forholdsvis ung trup, men indtil videre lader det til at deres evner kompenserer for deres unge alder. De eneste FC'ere tilbage er Mudrazija og Vavro, der med målene mod Sofia og Atalanta selvfølgelig har fortjent en livstidskontrakt.

  Til andre kan jeg højt anbefale at hente argentinerne Lucas Robertone (CM) og Tómas Chancalay (OMV). Også serberne Svetozar Markovic og Armin Djerlek har stort talent og kan hentes billigt til forsvaret og 10'eren. Jeg fik Markovic for 16 millioner og Djerlek for 8.
  Der er altid en masse palauer i transfervinduerne hvor de unge er meget eftertragtede af diverse storklubber i Europa. Eksempelvis har jeg afslået et tilbud på 400 millioner for brasseren Dequinho, der b. la puttede 5 ind mod Inter i den første kamp. Alle de unge er på 5-årige kontrakter og kommer ingen steder uanset hvor meget de brokker sig. De har skrevet under på kontrakten og så må de holde sig til den (ikke Johansson?)

  Mine erfaringer er dog også at et par måneder efter transfervinduets slutning dæmper interessen sig, og oftest kan man forlænge med dem der.
  Sidst redigeret af Mikkels : 12.04.19 kl. 02:02

 21. De følgende 4 brugere er enige:

 22. #15
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  2,236

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Endnu en sæson overstået og endnu en double til medaljeskabet. Bortset fra, at jeg ikke havde en fyring hængende over hovedet og ulidelige BIF sluttede grundspillet på førstepladsen, så var min anden sæson stort set en copy paste af første sæson.


  Et point mere end sidste sæson og 4 mål færre lukket ind, men vi scorede hele 20 mål mindre end sæsonen før. Jeg havde godt nok solgt stort set alle de offensive profiler, men når man hiver Odgaard ind for 80 millioner (jaja, jeg kunne nok have gjort det meget bedre for de penge, men hold kæft altså!), så er det mildest talt utilfredsstillende, at han kun smider 6 mål i kassen i 23 kampe i Superligaen. Den deprimerende offensiv kastede hverken topscorer eller assistmeister af sig i denne sæson, men Grytebust fik flest clean sheets, så det er vel en slags plaster på såret.

  Europæisk blev der taget en lille smule revanche i forhold til sidste år. Efter at have høvlet mig igennem diverse østeuropæiske klubber bød sidste runde i Champions League kvalifikationen på et opgør med Rosenborg. Første kamp i Parken blev en noget nervepirrende nullert med skud på stolpen fra begge sider, men returkampen var ovre inden den overhovedet nåede at blive spændende. 0-3 og Trondheim kunne se frem til at spille europæisk i Mickey Mouse turneringen Europa League, hvor de imponerede alt og alle ved at spille en uafgjort og tabe de resterende fem kampe uden at score så meget som ét enkelt mål. Flot!

  Vores europpæiske kampagne blev fin uden at være prangende. En tredjeplads i en gruppe med Atlético Madrid, Marseille og Porto var ret pænt, men det gjorde ikke meget for mine egne ambitioner om at gå videre fra Champions League gruppespillet. Dog sendte det mig videre til Mickey Mouse turneringen hvor vi på allerflotteste vis røg ud med det samme mod Rangers efter at have tabt 1-4 på hjemmebane og vundet 0-1 på udebane. Ah well, tredje gang er lykkens gang!  Nu står den på transferkabale op mod den nye sæson. Som jeg skrev i det andet indlæg må jeg kun købe nordiske spillere, så jeg har snøren ude efter de lidt ældre landsholdsspillere og unge talenter som kan sælges videre om 3-4 sæsoner. Jeg har allerede skrevet under med 9 talenter, men det kniber lidt med landsholdsspillerne. Måske jeg kan få fingrene i noget fornuftigt mod slutningen af vinduet, men indtil videre er der ingen som bider på.

  Holdet i 2019 så profilmæssigt lidt frækkere ud end holdet i 2020 som så til gengæld gør det lidt bedre hvad "hjemmelavede" talenter angår. Jeg håber jeg kan kombinere de to ting til 2021 holdet.
  Vedhæftede billeder Vedhæftede billeder
  Sidst redigeret af Outpatient : 23.04.19 kl. 06:54

 23. De følgende 2 brugere er enige:

Side 1 af 2 12 SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Football Manager 09
  By MSO in forum Spil
  Svar: 5
  Sidste Meddelelse: 01.05.09, 10:12
 2. Football Manager 2006
  By josk01 in forum Spil
  Svar: 87
  Sidste Meddelelse: 16.09.06, 15:56
 3. Taktik i Football Manager '05
  By Outpatient in forum Spil
  Svar: 16
  Sidste Meddelelse: 20.11.05, 20:49
 4. Svar: 3
  Sidste Meddelelse: 31.10.04, 15:49
 5. Football manager
  By Moo in forum Spil
  Svar: 3
  Sidste Meddelelse: 25.09.04, 18:54

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •