Side 2 af 2 FørsteFørste 12
Viser resultater 16 til 18 af 18

Emner: FCK i Football Manager 2019

 1. #16
  Tilmeldingsdato
  Jul 2006
  Indlæg
  1,688

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Efter kæmpe success I CL, så gik det galt til sidst. Den altid gode Trondsen ødelagde chancerne for at vinde finalen med et rødt kort efter 19 min mod Barcelona.  Sæsonen efter var det Atletico Madrid som slog holdet ud, i kvart finalen af CL, og et par spillere som Plaza (som ellers havde smadret dem ind sæsonen før) gik helt i stå. Så der begyndte en stor udskiftning af holdet, med et par nøglespillere som ville væk. Jeg har også købt Bidstrup tilbage, sammen med et par andre tidligere FCK talenter.... når ja, og så også et bøf svin til målmands posten. Det føltes bare rigtigt efter at Stephan sagde stop. Men de gode placeringer har givet meget store budgetter, hvor jeg har omkring 30 til 50m euros at gøre godt med. Dolberg havde netop floppet i Everton, et års lån og kun 7 første holds kampe, så var han klar til København. Victor Jensen har været elendig for mit hold, og jeg overvejer at sælge ham igen.

  Jeg har forsøgt at få Falk tilbage, men han tjener næsten 1 mil kr om ugen i Al-Ahli, så han har ikke tænkt sig at vende tilbage. Jeg kunne ellers godt bruge en lidt ældre type som ham til at lede offensiven.

  Men det har ikke været den mest imponerende start på sæsonen. Rigtig mange kampe hvor holdet ikke kan score, trods masser af chancer i suppen. Dog videre fra CL gruppespillet (hvor sidste kamp blev spillet i Januar, på grund af VM i Qatar!). Lige efter VM skulle mine spillere altså tilbage og spille mod Dinamo, det gik meget godt må man sige

  Desuden har jeg oplevet nogen underlige regel skift i suppen. En sæson kunne man for eksempel skifte 7 spillere ud, hvorfor ved jeg ikke, men opdagede det tilfældigt i en kamp mod FCN som havde skiftet næsten hele deres hold ud. Sæsonen efter ændrede dette sig dog igen.
  Sidst redigeret af cleansation : 27.04.19 kl. 14:01
  I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous
  cleansation's Avatar

 2. Den følgende bruger er enig i dette:

 3. #17
  Tilmeldingsdato
  May 2011
  Indlæg
  375

  Re: FCK i Football Manager 2019

  I mit spil er jeg efterhånden nået frem til 2030/2031. Det har blandt andet kastet mesterskaber af sig i alle sæsoner, samt 7 pokaltitler.

  Jeg bygger, ligesom i virkelighedens verden, mit hold op til at kunne spille europæisk. Som tidligere nævnt, er det primært bygget op omkring brasilianere og argentinere, krydret med et par unge danske talenter samt et tjekkisk kæmpetalent. Jeg kan desværre ikke uploade billeder(?), så kan ikke vise jer truppen.

  Men for at komme til sagen, så har jeg i mange sæsoner kæmpet for at slå helt igennem europæisk. Jeg har dog præsteret stabilt, hvilket har medført en placering mellem 14-18 på koefficientlisten, hvilket i sagens natur er meget pænt. Det skyldes primært nogle pæne gruppespil i CL og et par kvartfinaler i EL.

  Det helt store gennembrud kom i sidste sæson, da jeg vandt EL finalen, efter at være røget ud i CL gruppespillet. Finalen blev vundet 4-1 over Arsenal, hvilket i sagens natur må siges at være yderst tilfredsstillende. Derudover er den nye sæson startet med en Super Cup sejr over Tottenham.

  Nu er kunsten selvfølgelig at blive ved med at bygge på, og med en gennemsnitsalder på omkring 23, er det et meget ungt hold med store muligheder i fremtiden.

  Jeg kan desuden nævne, at de danske hold generelt klarer sig rigtig godt europæisk, hvilket har betydet at Danmark nu indtager en 6. plads på koefficientlisten, og dermed har 2 hold direkte i CL gruppespillet, med mulighed for 3 hold, hvis det tredje hold kvalificerer sig. Dette gør det selvfølgelig også nemmere at rekruttere spillere, og jeg oplever også at jeg kan få dem billigere, da Superligaen anses som en yderst konkurrencedygtig liga.


  Jeg ville gerne have delt billeder, men det kan jeg desværre ikke. Gætter på at det er noget med mine rettigheder på forummet.

 4. De følgende 3 brugere er enige:

 5. #18
  Gobas er offline Pessimist i sit livs form
  Tilmeldingsdato
  Oct 2005
  Indlæg
  1,124

  Re: FCK i Football Manager 2019

  Har lige hentet FM2020 gratis her (tilbuddet gælder kun til og med 24/9): https://www.epicgames.com/store/en-U...ager-2020/home

  Er der nogle andre der har spillet den version, som kan komme med et par tips til spillere der kan hentes til najz FC for en billig penge?

  Jeg tænker på spillere som Robertone eller Trondsen, som var rigtig gode value-for-money spillere i FM19 som nævnt her i tråden.
  /Gobas

  Jack of all trades
  Gobas's Avatar

Side 2 af 2 FørsteFørste 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Football Manager 09
  By MSO in forum Spil
  Svar: 5
  Sidste Meddelelse: 01.05.09, 10:12
 2. Football Manager 2006
  By josk01 in forum Spil
  Svar: 87
  Sidste Meddelelse: 16.09.06, 15:56
 3. Taktik i Football Manager '05
  By Outpatient in forum Spil
  Svar: 16
  Sidste Meddelelse: 20.11.05, 20:49
 4. Svar: 3
  Sidste Meddelelse: 31.10.04, 15:49
 5. Football manager
  By Moo in forum Spil
  Svar: 3
  Sidste Meddelelse: 25.09.04, 18:54

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •