Viser resultater 1 til 5 af 5

Emner: CV og FCK/Ståle

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,288

  CV og FCK/Ståle

  Let's face it. Medierne kommer til at vade en del rundt i CV vs FCK. Ståle vs CV i de kommende dage/måneder/år - alt afhængig af, hvornår Cirkus Brøndby igen tager en tur i den store strategimanage og får defineret, om de er et tysk tonserhold, FCN Light eller måske bare en kommerciel fusionsklub...

  Anyhow: I dagens interview i BT beskriver Ståle CV's tid i FCK som 'dead man walking', som Ståle "prøvede at arbejde sammen med", da CV hentede ham retur til FCK (ikke et ord om de fem år de allerede havde arbejdet sammen).

  Selv om Ståle kun har godt at sige om "talentfulde" CV, så understreger han dog, at de to er "meget forskellige personer".

  Ingen tvivl om, at der har været en magtkamp og utilfredshed fra Ståles side. Men er der nogen, der kan give en indsigt i, hvor dybt det stak? På papiret var det jo makkerparret Ståle+CV, der skabte det stærkeste FCK-hold til dato tilbage i de glade vi-kan-spille-lige-op-med-Barcelona-dage. Men det var selvfølgelig også i de glade Don Ø-dage (der i øvrigt henholdsvis roste CV's beslutning om at blive cheftræner i FCK og senere mente, at CV burde være blevet fyret, inden det kom så langt).

  Anyone, der kender mere til, hvad der egentlig foregik i de glade og knap så glade CV-dage?
  »Jeg tror, at FCK skal slås om guldet. Og så er det FCK igen. Og så er det FCK en gang mere.« Thomas Frank om sæsonen 2016-2017.

 2. Den følgende bruger er enig i dette:

 3. #2
  Tilmeldingsdato
  Mar 2013
  Indlæg
  213

  Re: CV og FCK/Ståle

  Spændende emne, og lidt voldsom udmelding, hvis Ståle har ment, at CV var en dead man walking. Men som jeg skrev i et tidligere indlæg, så glemmer folk hurtigt, at CV var med til at skabe en af de bedste perioder i klubben, så uagtet hans storhedstid som manager og køb af vores afrikanske ven (18mio!), så har han altså haft en stærk karriere.

 4. Den følgende bruger er enig i dette:

 5. #3
  Tilmeldingsdato
  Aug 2007
  Indlæg
  482

  Re: CV og FCK/Ståle

  Der er imo ingen tvivl om at CV har en rimelig stor andel i opbygningen af det stærke FCK og "den hvide tråd". Han står ikke alene som opfinderen, men han har helt klart haft en betydning.

  Dér hvor jeg tror det går galt for CV, er at han under Ståle v.2 tror at hans "vinderopskrift" er universel og eviggyldig og hvis den har virket før, så virker den endnu.

  Det dér Ståke virkelig har adskilt sig fra CV og mange andre ledere i dansk fodbold. Han har set behovet for at ændre ledelsesstrategi løbende og har pt set lyset i at hente yngre og dyrere spillere, have dem i kortere tid og tilgengæld nyde godt at dygtigere fodboldspillere og større spillersalg.

  Dét er en strategi vi kan lave lige pt fordi det internationale fodboldmarked er som det er, og måske kommer det til at ændre sig og så må vi lægge en ny strategi når den tid kommer.

  CV slår mig som en mand der tror at hans måde er den rigtige og at den altid virker - og den virker helt sikkert bedre for BØF end det totale kaos og konstante retningsskift de laver. Hvor langt det kommer til at bære i galehuset vil tiden vise. Jeg tror at der kommer til at vlre to ting der kommer til at afgøre hans succes.
  1. Har galehuset tålmodig nok og/eller
  2. Når CV at give køb på sit håndværk for at købe sig tid og kærlighed Klebben.

  Jeg forudser og håber at han ender med at blive sovset ind i klebbens egen selvfede selvopfattelse og ryger ud med badevandet om 1-2 år, alt efter hvor meget tålmodighed Onkel Oscar har.

 6. De følgende 2 brugere er enige:

 7. #4
  Tilmeldingsdato
  Jun 2005
  Indlæg
  3,476

  Re: CV og FCK/Ståle

  Man skal huske på, at Ståles anden periode i klubben kommer efter et par kaotiske år, hvor pilen i den grad peger på CV. 4 måneder efter Ståles (gen-)ankomst sidestilles han med CV, og efter yderligere 4 måneder fyres CV. Så Ståles fornemmelse viste sig jo at holde stik.

  CV har naturligvis sin andel i FCKs succeser, men hans begrænsninger blev meget tydelige, da Ståle forlod klubben.


 8. #5
  Tilmeldingsdato
  Jul 2003
  Indlæg
  758

  Re: CV og FCK/Ståle

  Der er nok ingen tvivl om, at CV's ageren i 11/12 sæsonen, da han satsede og satte sig selv i spidsen for hvad der udviklede sig til én af de største fiaskoer i klubbens historie, for evigt vil plette hans eftermæle.
  Selv om der kom en kortvarig opblomstring i optimismen, med Ariel Jacobs første sæson som træner, var tiden inden Staales tilbagekomst jo heller ikke ligefrem et triumftog, hverken på banen eller på transferfronten.

  Så for mig at se var det en "slidt" CV, der måtte overlade Staale hele magten og selv luske ud af bagdøren, og det er nok det indtryk, de felste sidder tilbage med. At CV var ham der fejlede stort, da han greb ud efter magten og satte sig som chef for det hele.

  Uagtet, at alle nok vil erkende, at han var en fremragende "funktionær" bag mere karismatiske front-figurer.

 9. De følgende 9 brugere er enige:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Ståle må væk
  By cybamerc in forum De korte linier
  Svar: 64
  Sidste Meddelelse: 20.03.06, 22:16
 2. Ståle på TV
  By august in forum De korte linier
  Svar: 1
  Sidste Meddelelse: 16.02.05, 22:45

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •