Side 20 af 20 FørsteFørste ... 1017181920
Viser resultater 286 til 288 af 288

Emner: YouSee-tråden

 1. #286
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,230

  Re: YouSee-tråden

  Citat Oprindeligt indsendt af DiscoTango Se meddelelser
  Men det er da også dårligt for "alle" parter at skulle betale for en masse indhold som man aldrig ser? Jeg er fuldstændig ligeglad med formel 1 og NFL - Men jeg skal være med til at betale gildet?
  Men dem der ser Formel 1 og NFL tænker jo det samme om fodbold. Og hvis rettighedshaverne fjerner alle deres rettigheder til fodbold og dine rettigheder til alt andet end fodbold, hvad sker der så? Alle kunder forventer ½ pris men alle udgifter for rettighedshaverne er den samme. Det regnestykke, det går jo ikke op. Så hvis alt er pay pr. view, så ville prisen stige voldsomt for de enkelte events.

  Jeg er f.eks. villig til at betale flere hundrede kroner om måneden for FCKs kampe, og så er jeg villig til at betale måske 50 kroner om måneden for de andre Superliga kampe og 50 kroner yderligere for alt andet crap - f.eks. udenlandsk fodbold (og så vil jeg have lidt penge retur pga. formel 1 reklamer over min fodbold). Og sådan har mange andre det. De vil betale for deres egne interesser og en smule for alle det andet lort.

  Hvis vi bare kigger på dansk fodbold. For at få penge ud af mig, så de skal have f.eks. 250 kroner for FC københavns kampe (hvis det er pay pr. view). De er så nødt til at gøre det samme for alle de andre klubber, så derfor kunne jeg ikke drømme om at købe andet end FCKs kampe. Alle andre fans har det på samme måde, og dermed er de eneste seere pludselig hardcore fans af de enkelte klubber og de har mistet alle "casual" seere til alle kampe og dermed reklame-indtægter.

  Det eneste der giver mening, det er at samle rettighederne i en bunke og sælge dem sammen. På den måde så får de en smule mere for rettighederne og langt flere seere næsten uden øgede udgifter (der er selvfølgelig noget computer-kapacitet og support osv. men i store tal samme udgifter. Det gør selvfølgelig at folk der er vildt interesseret i hele lortet får meget mere for pengene - good for them, men dem er der sgu nok ikke så mange af.

  Så det bliver ikke billigere for dig kun at købe FCKs kampe. Så bliver FCKs kampe bare pisse dyre, og du kan ikke se FCM-BIF hvis du skulle have lyst til det.

  Så kan man begynde at snakke om grådighed og hvor meget de skal tjene, men det er jo en helt anden diskussion.
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar

 2. De følgende 2 brugere er enige:

 3. #287
  KK er online nu Topstyret stemmekvæg
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  408

  Re: YouSee-tråden

  Der er dog den forskel, at Viasats kanaler med sportsrettigheder kan tilkøbes for 100-200 kr/md på diverse fritvalgsplatforme (Waoo, Boxer, Yousee osv). Det, der undrer mig mest i denne sammenhæng er prisforskellen fra Flow-tv til Viaplay - og så den manglende vilje til at differentiere prisen på diverse Viaplay ydelser som man har gjort tidligere.

 4. #288
  Tilmeldingsdato
  Feb 2012
  Indlæg
  1,580

  Re: YouSee-tråden

  Citat Oprindeligt indsendt af qwert Se meddelelser
  Jeg gik over til YouTV i efteråret, hvor jeg valgte 3+, TV3 Sport og Xee. Så misser jeg kun de PL kampe, der er på TV3 MAX. Derudover har jeg jo så Eurosport Player.

  Jeg mener kun, der kan være 1 på af gangen på YouTV, og så er deres player ikke vildt god, for man kan ikke starte forfra, spole tilbage eller lignende. Det er meget se nu eller aldrig. Derudover har YouTV to gange i år haft nedbrud, heldigvis ikke i FCK's kampe, hvor jeg har misset en halvleg.
  Xee følger med til alle pakkerne, så du kan sagtens have både 3+, TV3 Sport og TV3 Max til 3 point (199,- om måneden).
  Jeg ved ikke hvad de har tænkt sig. Hvis jeg har knas med min græsplæne derhjemme, så hælder jeg ikke grus på den. Det er første gang, jeg har set det i verdenshistorien. Og jeg har spillet i Tromsø, hvor rensdyrene vender. - Ståle Solbakken

Side 20 af 20 FørsteFørste ... 1017181920

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Lørdagens TV-kamp, Canal 9 / Yousee WebTV
  By De Onde in forum De korte linier
  Svar: 5
  Sidste Meddelelse: 09.09.10, 21:31
 2. Svar: 31
  Sidste Meddelelse: 17.10.03, 08:32

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •