Side 6 af 6 FørsteFørste ... 3456
Viser resultater 76 til 78 af 78

Emner: YouSee-tråden

 1. #76
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  589

  Re: YouSee-tråden

  Citat Oprindeligt indsendt af DiscoTango Se meddelelser
  Jeg har nu for første gang streamet lidt fodbold her i eftermiddag.

  Desværre må jeg konstatere at kvaliteten ikke helt er det samme som da jeg havde Yousee via kabel. Det er som om billedet ikke helt kan "følge med" når jeg ser sport. Ved almindelige tv programmer er der ingen problemer.

  Nogle gode råd? Jeg har fastspeed og et relativt nyt LG Smart TV 4K UHD tv (3 år gammel).

  Er det bare sådan det er, eller kan man gøre noget.
  Det er ikke din internetforbindelse.

  Her på det seneste er næsten alle sportsudbydere gået over til 50 fps på deres streams, men komprimerer i snit signalet mere end kabel-tv.

  En typisk Yousee-kanal, der sender sport, ligger mellem 9-12 mbit på Yousees coax-netværk, mens eksempelvis Viaplay Sport streames med mellem 5-8 mbit (8 anses for rigtig godt på streams i 1280*720!). Desværre er store flader (med grønt græs) sårbare overfor digital komprimering.

  Min subjektive erfaring er at et Apple tv (nu om dage) er den bedste måde at streame til sit tv på (og bedre end eksempelvis de indbyggede apps i nyere tv). Men bedre end signalet er, kan det ikke blive.

  Jeg ser at Yousee hævder at sende Viaplays 4K-kanal med 25 mbit på kabel. Til sammenligning streamer Apple deres 4K film med cirka 23 mbit og jeg har hørt (men ikke set) at deres nye service er virkelig god, rent teknisk. Netflix 4K rammer ca. 16 mbit.

  Så det er ikke fordi, det er teknisk umuligt at streame i god kvalitet - kunderne er bare røvdumme, efterspørger ikke "god kvalitet" på streams, brokker sig ikke, og det koster at rulle den slags båndbredde ud til mange samtidige seere.

  Det helt store kundepikkeri er HBO, der sjældent sender med mere end 3 mbit. Ret ofte er afsnit umulige at se, når de foregår om natten.
  Sidst redigeret af Bopa : 09.11.19 kl. 18:20
  Mvh,
  Bopa

 2. #77
  Tilmeldingsdato
  Jun 2003
  Indlæg
  1,456

  Re: YouSee-tråden

  I kampen mod Store Onde YouSee, glæder det mig, at der dukker historier op om, at der bliver sagt fra. Senest har en antenneforening skrottet YouSee til deres kunder og fundet anden løsning, så folket kan se Kanal [4-9] (læs: fodbold) - Bravo!

  YouSee må fra 1. april 2020 vinke farvel til 5.455 husstande på Sjælland. Det står klart efter at Ringsted Antenneforening nu har meldt ud, at de har sikret Discovery-kanalerne til deres medlemmer fra den dato.Foreningen stod i den situation at deres kontrakt med YouSee udløb per 31/3 2020, så der var mulighed for at forhandle til anden side. Nu er deres kanaloversigt, for en ny kontraktperiode, så lagt frem.
  Da kanaloversigten også inkluderer Discovery-kanalerne, må antenneforeningen have fundet en anden leverandør, Dette fordi YouSee endnu ikke har landet en aftale om at distribuere Discovery-kanalerne fra 1. januar 2020. Foreningen har da også tidligere vist interesse for at finde en ny leverandør, der kunne sikre Discovery-kanalerne.
  “Vi arbejder på de sidste detaljer omkring kanalerne – Kanal 4, Kanal 5 , Kanal 6, Kanal 9 samt begge Eurosport 1 & 2”, skrev foreningen ud til sine medlemmer i oktober.
  Nu skriver foreningen til medlemmerne: At der må forventes et hul i leveringen af Discovery-kanalerne, fra 1. januar og frem til 31. marts, hvor de anbefaler at medlemmerne benytter streamingtjenesten Dplay, som midlertidig erstatning.
  https://www.recordere.dk/2019/11/tv-...ne-til-yousee/
  72' Grønkjær leger med Barca, Barca-style. Rob Palmer @ SkySports 1: "Gronkjaer... he's like the Peter Pan of football, flying around the field... calmness, composure, awareness, footwork, skill... fantastic!" Video (med engelske komm.), Video (med danske komm.)

 3. #78
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  589

  Re: YouSee-tråden

  Citat Oprindeligt indsendt af rmjdk Se meddelelser
  I kampen mod Store Onde YouSee, glæder det mig, at der dukker historier op om, at der bliver sagt fra.
  Altså, jeg har det virkelig ambivalent med det.

  Er jeg glad for Discoverys og deres håndtering af fodbolden? Nej. Det hele er et stort nødvendigt onde for at få mit FCK-fix især.

  Under antagelse af at de løser konflikten:

  Tror jeg på at der dukker et 4K UHD kabelsignal op på min nye 4K skærm med kampe fra Discovery i løbet af 2020? Nej.

  Tror jeg på at jeg får adgang til streams (gennem Yousee) fra Discovey med bare samme kvalitet som Xee? Nej.

  Tror jeg på at jeg slipper for mængder af lortefyld, ludo- og kviklåns-reklamer, selvom jeg reelt betaler gode penge for et ret snævert produkt? Nej.

  Så i forhold til usædvanligt simpelt ønske, jeg gerne betaler (mere) for - bold i en tidssvarende kvalitet uden crap omkring - så får jeg et helt elendigt bloatware-produkt, uanset hvordan dette falder ud.
  Mvh,
  Bopa


Side 6 af 6 FørsteFørste ... 3456

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Lørdagens TV-kamp, Canal 9 / Yousee WebTV
  By De Onde in forum De korte linier
  Svar: 5
  Sidste Meddelelse: 09.09.10, 21:31
 2. Svar: 31
  Sidste Meddelelse: 17.10.03, 08:32

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •