Side 1 af 4 1234 SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 48

Emner: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  3,596

  Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Det her skriv har fra min side været nogle uger undervejs, men jeg ville først smide det op ifm. at der var en rolig periode, så det ikke virkede som en knee-jerk reaktion på (endnu) et tilfælde med pyro, som medfører straffe til klubben. Dog lader det ikke til at det kommer til at ske foreløbig, så here goes:

  Vi er mange, som sætter pris på den vokale og visuelle støtte, som kommer fra Sektion 12, og som åbenbart (jf. diverse podcasts, tweets, m.m.) orkestreres og organiseres via en meget stram topstyring derfra. Det er med til at sætte et ekstra krydderi til det med at gå til fodbold, og der er ingen tvivl om at støtten er med til at gøre en positiv forskel for spillerne, både i Parken og på udebane. Det har været med til at gøre Parken til en svær udebane for ret mange europæiske hold, især i Champions League. Samtidigt er det med til at sætte klubben på det europæiske landkort via nogle fede tifos med fokus på selve klubben og på byen (og som mange gladelig betaler til). Ligesom ingen kan være i tvivl om at klubben nyder godt af den eksponering på sociale medier, som fans skaber via fede omgivelser på tribunen.

  Der er forskel på både klientel, normer og kultur på de forskellige tribuner, og det skal der være plads til. De gamle røvhuller på C (mig selv inklusiv) har en måde at gå til fodbold på, som er forskellig fra det, man ser hos det noget yngre og/eller vildere segment på S12, ligesom det også er ret forskelligt fra Familietribunen og det segment, man finder på A-tribunen. Og det er helt okay. Der skal være plads til forskelligheder, og den ene måde er ikke bedre end den anden, så længe man sørger for at det er trygt og sikkert for alle at gå til fodbold.

  Når det så er sagt og slået fast med syv-tommerssøm, så er det mig en evig gåde, hvordan man så åbenlyst kan være så forhippet på at bryde fastsatte regler, der er til for folks sikkerhed, at man i så stort omfang har behov for at smugle pyro ind og fyre det af ifm. kampe.

  Forstå mig ret, jeg synes pyro kan se ret fedt ud, når det foregår på en sikker og forsvarlig måde (ellers havde jeg ikke stået i forreste række til dusinvis af Rammstein-koncerter, der får pyro-displayet på fodboldstadions (herunder Parken) til at ligne røde fyrfadslys). Men det er jo på ingen måde det, man ser ifm. vores kampe, eller til kampe generelt hvor det er fans, der står for det. Er det koordineret? Helt sikkert. Forsvarligt? På ingen måde. Hverken for dem, som står med det, eller dem, som tilfældigvis måtte være i nærheden. Og det er jo netop derfor, det ikke er tilladt at stå med eksempelvis et romerlys, hvis flammetemperatur ligger mellem 800 og 1200 grader. Er det trygt og sikkert at lade en kåd teenager, som næppe er 100% appelsinfri, eller en hårdkogt type med en vis mængde dansemel i systemet stå med sådan et i en større menneskemængde? Ikke rigtigt. Gang det op med 10, 20 eller 50 romerlys, når det virkelig skal gå vildt for sig, og det er en klar sikkerhedsrisiko for de omkringstående menneskers velbefindende, og medfører at ellers loyale fans, som følger holdet fra Nykøbing til Nou Camp, ikke tager med på udebaneture af frygt for egen sikkerhed. En sikkerhedsrisiko, man ingenlunde er villig til at tage ansvar for, på trods af man kører topstyring på en hel tribune. Bl.a. fordi Omertaen hersker i dele af de kredse. Man ved jo godt i de kredse, hvem der står med romerlys, for man har jo koordineret det, ligesom man jo godt ved, hvem som har smuglet det med ind. Det er umuligt at tro andet. Man kan ikke køre så stram en topstyring, og samtidigt være aktivt imod brugen af pyro. Ergo må det i bedste fald accepteres fra folk i toppen, og i værste fald orkestreres og styres fra de selvsamme personer. Men man vil jo ikke sladre om sine "brothers in arms", både dem herfra, eller ens tyske buddies, som kun benytter lejligheden til at lege med ild, fordi de straffes hårdere i hjemlandet.

  Udover det sikkerhedsmæssige, så har det jo også konsekvenser for klubben og ens medfans. Udover bøderne fra Divisionsforeningen og fra UEFA, så er det jo også de lukkede afsnit på hjemme- og udebane, som bliver problemet. Det er bare ikke fair, at så mange fans tages som gidsler og nægtes adgang på stadion, fordi så mange både tænker "no pyro, no party" OG på egoistisk vis skider højt og flot på reglerne. Det handler ikke længere om at støtte holdet, men om at vise sig frem over for andre fangrupperinger i ind- og udland.

  Divisionsforeningen er jo ret vattet, så udover bøderne, så er det begrænset, hvor store straffene bliver, udover et enkelt lukket udebaneafsnit her og der, hvis det skal være virkelig vildt. Men UEFA er en helt anden størrelse. De er langt skrappere, hvad det angår, og så bruger de i meget høj grad gentagelsestilfælde som eksponentiel målestok for udmåling af straffe. Hvis det fortsætter på samme måde, er det ikke utænkeligt at vores fans ikke må komme med på udebane, eller at Parken delvist eller helt lukkes for fans ifm. vores europæiske kampe. Hvor ville det dog være skrækkeligt, hvis vi ikke kan komme i Parken, når vi spiller en afgørende CL-kamp om måske videre avancement, fordi en mindre gruppering prøver at håne UEFA ved bevidst at fortsætte med at bryde reglerne. Eller værre endnu, at klubben fratrækkes point eller udelukkes i en periode fra europæisk fodbold pga. visse fans' gentagne tilfælde af dårlig adfærd.

  FCK er en lille fisk i europæisk sammenhæng, og UEFA har intet issue med at slå hårdt ned på dem, som bryder deres regler, især når klubben er så lille ift. økonomi, fanbase på den internationale scene, osv. Og de skruer bare op for straffen, hvis man fortsætter. Det er en ulige kamp, og ingen vinder ved at man insisterer på at føre den videre. Især når det handler om noget så snotdumt som pyro. Havde det blot været om en værdig sag, såsom at bekæmpe racisme, fjerne oliestaternes muligheder for sportswashing, eller lign.. Men her er det altså ikke UEFA, som er skurken i den sag.

  Igen, der er ingen, som peger fingre af hvilken indsats, der generelt lægges i fanarbejdet på S12, og det skal slås fast at det at udpege et kritisk element eller et bestemt adfærdsmønster, som man mener er dybt problematisk af flere årsager, er ikke det samme som at sige at alt, hvad der foregår der, er dybt problematisk, og at man hader alt ved jer. Men det er virkelig et dybtfølt ønske om at man lytter sagligt til kritikken, tager den til efterretning og kigger voldsomt indad, netop fordi den har alvorlige konsekvenser for andre end sig selv.
  Man har jo en langvarig og stor historik med store, komplicerede og flotte tifoer, som ingenlunde indeholdt pyroteknik, men som stadig rangerer som de mest ikoniske i FCK-fanhistorien. Det er disse, der appelleres til at man i fremtiden lader sig inspirere af, med håbet om en kulturændring fra toppen af. Med tanke på hvor topstyret S12 lader til at være, så er det derfra, det skal komme.

  Og siden det jo er tydeligt at folk ansat i klubben også læser med, så er de sidste linjer rettet til dem: Det går simpelthen ikke længere, at I lukker øjnene omkring det i jeres løbende dialog med fangrupperinger. Især når der er tale om så topstyret en fangruppering, som der er tale om, og som derfor ved hvad der foregår, og når der alene i Superligaen var 16 pyro-indberetninger alene sidste sæson. Altså i hver anden kamp. Så er det ikke længere tilfældigheder.
  I er simpelthen nødt til at slå hårdere ned på de her ting og skride til flere længerevarende karantæner. Og hvis I må afbryde samarbejdet med de grupperinger, som åbenlyst har skidt højt og flot på jeres egne regler, og som fortsat ikke vil overholde dem, selv efter det her, jamen so be it. Det går ikke længere, at I virker som om I udviser en berøringsangst og er bange for at træde fans over tæerne, bare fordi man sætter foden ned over for dem, som alligevel ikke respekterer jer og jeres regler. Ellers begynder det bare at minde om Brøndbys ageren over for fans i de sidste 20 år..
  Sidst redigeret af Kiwi : 17.08.23 kl. 17:24
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)


 2. #2
  Tilmeldingsdato
  Nov 2018
  Indlæg
  455

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af Kiwi Se meddelelser
  Det her skriv har fra min side været nogle uger undervejs, men jeg ville først smide det op ifm. at der var en rolig periode, så det ikke virkede som en knee-jerk reaktion på (endnu) et tilfælde med pyro, som medfører straffe til klubben. Dog lader det ikke til at det kommer til at ske foreløbig, så here goes:

  Vi er mange, som sætter pris på den vokale og visuelle støtte, som kommer fra Sektion 12, og som åbenbart (jf. diverse podcasts, tweets, m.m.) orkestreres og organiseres via en meget stram topstyring derfra. Det er med til at sætte et ekstra krydderi til det med at gå til fodbold, og der er ingen tvivl om at støtten er med til at gøre en positiv forskel for spillerne, både i Parken og på udebane. Samtidigt er det med til at sætte klubben på det europæiske landkort via nogle fede tifos med fokus på selve klubben og på byen (og som mange gladelig betaler til). Ligesom ingen kan være i tvivl om at klubben nyder godt af den eksponering på sociale medier, som fans skaber via fede omgivelser på tribunen.

  Der er forskel på både klientel, normer og kultur på de forskellige tribuner, og det skal der være plads til. De gamle røvhuller på C (mig selv inklusiv) har en måde at gå til fodbold på, som er forskellig fra det, man ser hos det noget yngre og/eller vildere segment på S12, ligesom det også er ret forskelligt fra Familietribunen og det segment, man finder på A-tribunen. Og det er helt okay. Der skal være plads til forskelligheder, og den ene måde er ikke bedre end den anden, så længe man sørger for at det er trygt og sikkert for alle at gå til fodbold.

  Når det så er sagt og slået fast med syv-tommerssøm, så er det mig en evig gåde, hvordan man så åbenlyst kan være så forhippet på at bryde fastsatte regler, der er til for folks sikkerhed, at man i så stort omfang har behov for at smugle pyro ind og fyre det af ifm. kampe.

  Forstå mig ret, jeg synes pyro kan se ret fedt ud, når det foregår på en sikker og forsvarlig måde (ellers havde jeg ikke stået i forreste række til dusinvis af Rammstein-koncerter, der får pyro-displayet på fodboldstadions (herunder Parken) til at ligne røde fyrfadslys). Men det er jo på ingen måde det, man ser ifm. vores kampe. Er det koordineret? Helt sikkert. Forsvarligt? På ingen måde. Hverken for dem, som står med det, eller dem, som tilfældigvis måtte være i nærheden. Og det er jo netop derfor, det ikke er tilladt at stå med eksempelvis et romerlys, hvis flammetemperatur ligger mellem 800 og 1200 grader. Er det trygt og sikkert at lade en kåd teenager, som næppe er 100% appelsinfri, eller en hårdkogt type med en vis mængde dansemel i systemet stå med sådan et i en større menneskemængde? Ikke rigtigt. Gang det op med 10, 20 eller 50 romerlys, når det virkelig skal gå vildt for sig, og det er en klar sikkerhedsrisiko for de omkringstående menneskers velbefindende, og medfører at ellers loyale fans, som følger holdet fra Nykøbing til Nou Camp, ikke tager med på udebaneture af frygt for egen sikkerhed. En sikkerhedsrisiko, man ingenlunde er villig til at tage ansvar for. Bl.a. fordi Omertaen hersker i dele af de kredse. Man ved jo godt i de kredse, hvem der står med romerlys, for man har jo koordineret det, ligesom man jo godt ved, hvem som har smuglet det med ind. Men man vil jo ikke sladre om sine "brothers in arms", både dem herfra, eller ens tyske buddies, som kun benytter lejligheden til at lege med ild, fordi de straffes hårdere i hjemlandet.

  Udover det sikkerhedsmæssige, så har det jo også konsekvenser for klubben og ens medfans. Udover bøderne fra Divisionsforeningen og fra UEFA, så er det jo også de lukkede afsnit på hjemme- og udebane, som bliver problemet. Det er bare ikke fair, at så mange fans tages som gidsler og nægtes adgang på stadion, fordi så mange både tænker "no pyro, no party" OG på egoistisk vis skider højt og flot på reglerne.

  Divisionsforeningen er jo ret vattet, så udover bøderne, så er det begrænset, hvor store straffene bliver, udover et enkelt lukket udebaneafsnit her og der, hvis det skal være virkelig vildt. Men UEFA er en helt anden størrelse. De er langt skrappere, hvad det angår, og så bruger de i meget høj grad gentagelsestilfælde som eksponentiel målestok for udmåling af straffe. Hvis det fortsætter på samme måde, er det ikke utænkeligt at vores fans ikke må komme med på udebane, eller at Parken delvist eller helt lukkes for fans ifm. vores europæiske kampe. Hvor ville det dog være skrækkeligt, hvis vi ikke kan komme i Parken, når vi spiller en afgørende CL-kamp om måske videre avancement, fordi en mindre gruppering prøver at håne UEFA ved bevidst at fortsætte med at bryde reglerne. Eller værre endnu, at klubben fratrækkes point eller udelukkes i en periode fra europæisk fodbold pga. visse fans' gentagne tilfælde af dårlig adfærd.

  FCK er en lille fisk i europæisk sammenhæng, og UEFA har intet issue med at slå hårdt ned på dem, som bryder deres regler, især når klubben er så lille ift. økonomi, fanbase på den internationale scene, osv. Og de skruer bare op for straffen, hvis man fortsætter. Det er en ulige kamp, og ingen vinder ved at man insisterer på at føre den videre. Især når det handler om noget så snotdumt som pyro. Havde det blot været om en værdig sag, såsom at bekæmpe racisme, fjerne oliestaternes muligheder for sportswashing, eller lign.. Men her er det altså ikke UEFA, som er skurken i den sag.

  Igen, der er ingen, som peger fingre af hvilken indsats, der generelt lægges i fanarbejdet på S12, og det skal slås fast at det at udpege et kritisk element eller et bestemt adfærdsmønster, som man mener er dybt problematisk af flere årsager, er ikke det samme som at sige at alt, hvad der foregår der, er dybt problematisk, og at man hader alt ved jer. Men det er virkelig et dybtfølt ønske om at man lytter sagligt til kritikken, tager den til efterretning og kigger voldsomt indad, netop fordi den har alvorlige konsekvenser for andre end sig selv.
  Man har jo en langvarig og stor historik med store, komplicerede og flotte tifoer, som ingenlunde indeholdt pyroteknik, men som stadig rangerer som de mest ikoniske i FCK-fanhistorien. Det er disse, der appelleres til at man i fremtiden lader sig inspirere af, med håbet om en kulturændring fra toppen af. Med tanke på hvor topstyret S12 lader til at være, så er det derfra, det skal komme.

  Og siden det jo er tydeligt at folk ansat i klubben også læser med, så er de sidste linjer rettet til dem: Det går simpelthen ikke længere, at I lukker øjnene omkring det i jeres løbende dialog med fangrupperinger. Især når der er tale om så topstyret en fangruppering, som der er tale om, og som derfor ved hvad der foregår, og når der alene i Superligaen var 16 pyro-indberetninger alene sidste sæson. Altså i hver anden kamp. Så er det ikke længere tilfældigheder.
  I er simpelthen nødt til at slå hårdere ned på de her ting og skride til flere længerevarende karantæner. Og hvis I må afbryde samarbejdet med de grupperinger, som åbenlyst har skidt højt og flot på jeres egne regler, og som fortsat ikke vil overholde dem, selv efter det her, jamen so be it. Det går ikke længere, at I virker som om I er bange for at træde fans over tæerne, bare fordi man sætter foden ned over for dem, som alligevel ikke respekterer jer og jeres regler. Ellers begynder det bare at minde om Brøndbys ageren over for fans i de sidste 20 år..
  Fuldstændig enig!!

 3. De følgende 13 brugere er enige:

 4. #3
  Tilmeldingsdato
  Jul 2008
  Indlæg
  382

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af Jt80 Se meddelelser
  Fuldstændig enig!!
  Hvilket er hvad "Enig" knappen er til for at fortælle.. ;)

  *Grumpy fucker /off*

  Svært at være uenig. De virker nu til at være gode nok til at gøre det forholdsvis forsvarligt, for det meste.
  At "forholdsvis" og "for det meste" ikke er godt nok når vi snakker den slags udstyr, må man igen være enig i.

  Men når man oven i det, koster sine medfans en udebanetur, så må der for helvede være en forstand at finde, der fortæller at vi holder vores pyro show til superliga kampe, som minimum.

  Men ja, det er vel hvad prisen er for at få den slags energiske unge fans ind. Det skal være lidt på 'grænsen' for at være sjovt. Hvilket er gået semi godt længe nu, at se igennem fingre med fra ledelsen. Og det har nok os medvirket til det forhøjede antal tilskuere vi har set på det sidste, at der er en god fest nede i enden.

  Den er svær, og god fornøjelse til dem som har overskud til at kæmpe kampen + finde en løsning.
  "When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea"

 5. De følgende 3 brugere er enige:

 6. #4
  Tilmeldingsdato
  Nov 2018
  Indlæg
  455

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af Ailton Se meddelelser
  Hvilket er hvad "Enig" knappen er til for at fortælle.. ;)
  Enig!! Nej seriøst havde brug for at skrive det mere eksplicit end bare klikke på en knap, da jeg synes det er enormt vigtigt at sige fra overfor idiotien ;-)

 7. De følgende 5 brugere er enige:

 8. #5
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,768

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Rigtig fint skrevet - jeg synes oprigtigt at klubben har et stort ansvar også. Straffen fra UEFA er desværre super fair og det går kun en vej fra nu af. Dele af S12 ødelægger festen for 15.000-25.000 “medfans” og dem som ødelægger det er åbenlyst ligeglade.

 9. De følgende 7 brugere er enige:

 10. #6
  Tilmeldingsdato
  May 2005
  Indlæg
  1,579

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Hvad vil det egentlig betyde hvis vi skulle få en ny straf i en ude kamp her i foråret?
  Antager at tavlen ikke er visket ren, men at sanktionerne nu kan/vil blive værre?

 11. De følgende 6 brugere er enige:

 12. #7
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  3,596

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af DiscoTango Se meddelelser
  Hvad vil det egentlig betyde hvis vi skulle få en ny straf i en ude kamp her i foråret?
  Antager at tavlen ikke er visket ren, men at sanktionerne nu kan/vil blive værre?
  Sanktionernes hårdhed vil kun stige fra nu af, afhængigt af hvor alvorlig forseelsen vurderes til at være fra UEFA. Enten økonomisk eller i form af udelukkelse fra udebaneafsnit (hvis næste fuck-up er på udebane) i måske flere kampe, eller at de dele af Parken, hvor der er lavet noget ulovligt, lukkes ned i næste kamp. Næste trin er at man spiller en til flere kampe uden tilskuere, eller i værste fald at FCK udelukkes fra europæisk fodbold i en til flere sæsoner.
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)

 13. De følgende 3 brugere er enige:

 14. #8
  Tilmeldingsdato
  Oct 2004
  Indlæg
  636

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af Kiwi Se meddelelser
  Sanktionernes hårdhed vil kun stige fra nu af, afhængigt af hvor alvorlig forseelsen vurderes til at være fra UEFA. Enten økonomisk eller i form af udelukkelse fra udebaneafsnit (hvis næste fuck-up er på udebane) i måske flere kampe, eller at de dele af Parken, hvor der er lavet noget ulovligt, lukkes ned i næste kamp. Næste trin er at man spiller en til flere kampe uden tilskuere, eller i værste fald at FCK udelukkes fra europæisk fodbold i en til flere sæsoner.
  Tror vi er lige nøjagtig den størrelse klub, hvor det kunne give mening for UEFA at statuere et eksempel. Uanset hvad sanktionerne bliver er de vel fair nok. Det kommer til at ske igen, og så må vi tage straffen. Intet kan løse det her bortset fra selvjustits hos S12. Og det tvivler jeg ret meget på. Især når de konstant bliver hyldet for deres ageren af både spillere, ledere, på hjemmesiden, af Copenhagen Sundays osv.
  FCK er en slags Terminator-udgave af Ham-Kam.

  Nick Horup:"Hvem skal med i fodboldens Hall Of Fame?"
  Morten:"Michael Gravgaard, FC København"

 15. De følgende 7 brugere er enige:

 16. #9
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  3,596

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af Kim-N Se meddelelser
  Tror vi er lige nøjagtig den størrelse klub, hvor det kunne give mening for UEFA at statuere et eksempel.
  Dinamo Zagreb, hvis fans jo var udelukket fra den oprindelige udekamp mod AEK Athen i 3. CL-kvalrunde, men hvor der alligevel var flere busser fyldt med deres mest hardcore ultras, der rejste til Athen, og som var skyld i det masseslagsmål, der i sidste ende kostede en AEK-fan livet pga. knivstikkeri (gerningsmanden var i øvrigt Panathinaikos-fan og fra Grækenland), virker til at være i overhængende fare for at blive smidt ud af europæisk fodbold i en periode for den episode.

  Det er ikke utænkeligt, at UEFA statuerer et eksempel med både os og kroaterne inden for den nærmeste fremtid ved næste fuck-up, da 1) vi er tilpas små til at vi rent sportsligt ikke bliver savnet i Champions League af andre end vores egne fans, 2) vi har et navn, der er tilpas stort til at alle ved, hvem vi er, og 3) vores forseelse kommer på bagkant af at være tidligere straffet for netop samme type forseelse, og derfor tydeligt giver et signal om at vi enten er for dumme til at have lært noget, eller at vi er for trodsige til at lære noget.
  I tilfælde af at UEFA vil statuere et eksempel med begge klubber, vil Dinamo Zagreb naturligvis blive straffet meget hårdere end os, men vi skal ikke forvente at vi slipper billigt af den grund. Og det må bekymre.
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)


 17. #10
  Tilmeldingsdato
  May 2005
  Indlæg
  1,579

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af Kiwi Se meddelelser
  Dinamo Zagreb, hvis fans jo var udelukket fra den oprindelige udekamp mod AEK Athen i 3. CL-kvalrunde, men hvor der alligevel var flere busser fyldt med deres mest hardcore ultras, der rejste til Athen, og som var skyld i det masseslagsmål, der i sidste ende kostede en AEK-fan livet pga. knivstikkeri (gerningsmanden var i øvrigt Panathinaikos-fan og fra Grækenland), virker til at være i overhængende fare for at blive smidt ud af europæisk fodbold i en periode for den episode.

  Det er ikke utænkeligt, at UEFA statuerer et eksempel med både os og kroaterne inden for den nærmeste fremtid ved næste fuck-up, da 1) vi er tilpas små til at vi rent sportsligt ikke bliver savnet i Champions League af andre end vores egne fans, 2) vi har et navn, der er tilpas stort til at alle ved, hvem vi er, og 3) vores forseelse kommer på bagkant af at være tidligere straffet for netop samme type forseelse, og derfor tydeligt giver et signal om at vi enten er for dumme til at have lært noget, eller at vi er for trodsige til at lære noget.
  I tilfælde af at UEFA vil statuere et eksempel med begge klubber, vil Dinamo Zagreb naturligvis blive straffet meget hårdere end os, men vi skal ikke forvente at vi slipper billigt af den grund. Og det må bekymre.
  Det undrer mig bare lidt man aldrig rigtig hører om hårde straffe i de europæiske turneringer.
  Bevares, jeg følger ikke så meget med i diverse fangrupperingers gøren og laden, jeg synes bare ofte man kan se tilskueruroligheder til UEFA kampe uden det nødvendigvis medfører efterfølgende straf. Oftest godt nok uden for stadion, men også inde på tribunerne.

  Så undrer mig lidt over hvorfor vi skal straffes så hårdt, når man jævnligt ser hvad ligner markant hårdere og værre opførsel blandt andre klubbers fans på udebane i Europa.

  (Er ikke ude på at forsvare vores egne fans - jeg synes det er dumt at sætte sig selv over klubben og andre medfans på den måde)

 18. Den følgende bruger er enig i dette:

 19. #11
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  3,596

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Jeg ved ikke, om der er bestemte kampe, du tænker på, men UEFA offentliggør listen over afgørelser og straffe her: https://disciplinary.uefa.com/updates/
  Ståle (un)Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus esse delendam (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

  Be careful what you wish for..
  (Citat: Ståle Solbakken)

 20. #12
  d-man er offline Fodbold skal ses i Parken
  Tilmeldingsdato
  Aug 2009
  Indlæg
  408

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Og næste gang TIFO-udvalget står og beder om penge, bliver det et stort rungende NEJ!!! fra min side.
  Molde eller Barca - jeg er ligeglad jeg kommer for F.C. København ! - Daniello

 21. De følgende 7 brugere er enige:

 22. #13
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  672

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af Kiwi Se meddelelser
  (gerningsmanden var i øvrigt Panathinaikos-fan og fra Grækenland).
  Dette er ikke korrekt. Gerningsmanden er på nuværende tidspunkt slet ikke identificeret. Der forventes svar på DNA-prøver i næste uge.
  jvf bla. Katsouri murder: New arrests are coming - Fan 'betrayed' by his posts - CNN.gr

  / Nik
  Derfor er jeg veldig stolt av laget mitt!
  niknik's Avatar

 23. #14
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,768

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Faldt over dette - det er jo bare nogle få individer og slet ikke organiseret!! Forstår slet ikke opbakningen til sådan en flok kujoner

  https://www.instagram.com/reel/CuM5z...RlODBiNWFlZA==


 24. #15
  Tilmeldingsdato
  Mar 2012
  Indlæg
  1,519

  Re: Åbent brev til "det såkaldt stemningsskabende folk"

  Citat Oprindeligt indsendt af superestrella Se meddelelser
  Faldt over dette - det er jo bare nogle få individer og slet ikke organiseret!! Forstår slet ikke opbakningen til sådan en flok kujoner

  https://www.instagram.com/reel/CuM5z...RlODBiNWFlZA==
  What? Der har da aldrig været tvivl om, at det er hamrende organiseret, og ultragrupperne kommer aldrig til at angive nogen af dem med lys. Ham i Prag vidste de ikke hvem var, da der var stor tumult efter 2-2 udligningen, har Ace20 oplyst på twitter (!). Om det så skyldes internt pres, at lysdrengen i dag har meldt sig selv, eller om han bare fik dårlig samvittighed, ved vi vel ikke, men alt det andet på tribunen var da organiseret, tænker jeg.

  Klippet stammer i øvrigt fra Horsens i marts, hvor noget af lyset den dag var en organiseret hyldest til en død medfan (fra Hamborg).

Side 1 af 4 1234 SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Fanklubben imod "FCK Away": åbent spørgsmål til FCKFC
  By Superbæst in forum De korte linier
  Svar: 120
  Sidste Meddelelse: 19.09.08, 08:57
 2. Svar: 53
  Sidste Meddelelse: 20.08.07, 22:11
 3. "Vi leder efter folk med nordisk landsholdsklasse"
  By Kim-N in forum De korte linier
  Svar: 20
  Sidste Meddelelse: 22.06.05, 23:29

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •