Side 11 af 57 FørsteFørste ... 89101112131421 ... SidsteSidste
Viser resultater 151 til 165 af 852

Emner: Til- og afgange: Sommeren 2024

 1. #151
  Tilmeldingsdato
  May 2005
  Indlæg
  1,606

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Efter at have sovet på det må jeg endnu engang konkludere at der alt for længe er blevet ledt og ledt efter både optstilling og hierarki igennem lang tid nu.

  Savner en fast grundstamme på holdet hvor man nogenlunde ved hvem der starter hvor…. Det er jo helt vildt hvordan der er blevet famlet rundt på de forskellige positioner… Det er for mig et tegn på usikkerhed og manglende tro på egne evner…

  Det er godt nok bittert…. Og det kan meget vel komme til at gøre rigtig nas på søndag kl 17… Vi som en flok sårede dyr møder et FCN hold som vel har spillet det bedste fodbold af alle hold her i foråret….

 2. De følgende 12 brugere er enige:

 3. #152
  Tilmeldingsdato
  Apr 2019
  Indlæg
  606

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Vi vil jo komme til at miste en del unge talenter, for vi har simpelthen ikke plads til at give dem alle spilletid, når vi skal vinde ligaen og præstere i Europa hvert år. Jeg er dog meget ærgerlig over Oscar Højlund angiveligt smutter, for han har virkelig en gejst og vilje i sit spil, som vi i den grad mangler, og jeg synes han har gjort det rigtig godt. Jeg har undret mig over, at han ikke har spillet mere, men det kan så give mening, hvis man alligevel ved, at han er væk til sommer.

  Jeg læste lige, at vi åbenbart er det absolut bedste hold på de underliggende parametre. Bedst på xG, bedst til at skabe store chancer og bedst på xG imod. Det er jo som udgangspunkt rigtig positivt, og det viser også, hvad man af os herinde skriver: Vi brænder for meget og lukker nogle dumme mål ind. Så man må jo give Neestrup, at han har fået holdet til at spille på en måde, der baseret på stats burde have flere point og snuppe guldet.

  Hvorfor sker det så ikke alligevel? Udover de pludselige individuelle hjerneblødninger, som er svære at gardere sig mod, så ser jeg to helt afgørende mangler:

  - Vores stjerneangriber, som har været skadet i 2 år, er ikke blevet erstattet. Vi har forsøgt med at flytte midtbanespillere op, og det har virket nogle gange, og så har vi forsøgt med reserven Orri, som virkelig kommer frem til meget og som i den grad er ved at spille sig op, men som det er med unge spillere, så skal de have plads til at fejle for at lære, og Orri er simpelthen ikke skarp nok til at være eneste angriber for et hold, der skal vinde guld. Han bliver det formentlig, men FCK kan ikke spille med så uskarp en angriber for at lade ham udvikle sig. Det må ske via indhop og i træningen.

  - Vi mangler en stjerne på 6'eren, som stabiliserer holdet, pisker noget gejst ind og som kan rydde op så de andre spillere kan være mere offensive. Det har været opløftende med Clem, men han har stadig brug for at udvikle sig for at kunne være fast mand på så vigtig en plads hos os.

  Så udover de oplagte erstatninger på målmandsposten og i forsvaret, så så jeg gerne at vi som minimum bruger 30-40 mio. på en rigtig stjerne til 6'eren, og så skal vi nok også ud og bruge penge på en angriber, medmindre man mener, at man kan træne Orris afslutninger tilpas meget over sommeren. Men 6'eren skal der simpelthen findes en løsning på, så vores offensiv kan blomstre igen.

 4. De følgende 7 brugere er enige:

 5. #153
  Tilmeldingsdato
  Aug 2006
  Indlæg
  1,945

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Det fortæller jo blot det flertallet af brugerne her på siden har skreget i et år nu. PC og Nees har syltet truppen på tre afgørende pladser. Den manglende angriber, 6'er og CB (med de rigtige kvaliteter) står jo tydeligt frem, når spillet åbenbart er til langt mere.

  Derudover er der casen Grabara. Der til trods for flotte tal, har kostet en del point den sæson. Det er jo kommet som et chok for alle.
  Sidst redigeret af Devil : 22.05.24 kl. 11:11 Årsag: Autokorrekturens klassiske fuck ups.

 6. De følgende 4 brugere er enige:

 7. #154
  Tilmeldingsdato
  Aug 2002
  Indlæg
  1,820

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Citat Oprindeligt indsendt af Dane Se meddelelser
  Læg dertil, at nok har han brændt for meget, men han er nu i Superligaen noteret for 9 mål og 4 assists fordelt ca. 1450 minutters spilletid – eller med andre ord, direkte involveret i et mål for hver 112 minutter han har spillet i sin første sæson med reel spilletid på højeste niveau i FCK. Man fristes til at spørge, hvad det ikke kunne være blevet til, hvis træneren havde vist ham lidt mere tillid og givet ham flere og mere kontinuerlige minutter noget tidligere? Jeg forstår ikke, at han får så stor kritik – vil man kritisere noget, må det være, at vi er gået ind i en mesterskabskamp med en 19-årig som vores bedste alternativ til positionen som angriber.

  PS: Jeg vil ikke sammenligne de to som spillere i øvrigt, men har folk allerede glemt alt om Rasmus Højlund? En anden ung angriber, der ikke kunne ramme en ladeport, lige indtil han pludselig kunne. Så længe Orri bliver ved med at komme frem til chancerne, er jeg stensikker på, at målene nok skal komme.
  Helt enig! For mig er der ingen tvivl om at den største fejl Neestrup/klubben har begået i løbet af den forgangne sæson. Det er at man ikke har givet Orri den fulde tillid tidligere. Det havde først og fremmest givet mere kontinuitet og en mere fast spilletil. I stedet har man gået i løbet af de sidste to år og ventet på at nu bliver Cornelius klar, og så skal der spilles på en helt anden måde end når han er med. Og så er man samtidig måske blevet "lullet lidt i søvn" af at Claesson løsningen er er gået godt i par europæiske kampe, så man havde et alternativ til når Cornelius bliver klar.

  Citat Oprindeligt indsendt af Dane Se meddelelser
  Og så en helt anden betragtning: Hvis man kigger på klubben og PC's held med at købe sig til gode angribere, må det være det absolut mindst risikable valg at satse på Orri. :-/
  Det er også den absolut dyreste position at købe kvalitet på. Så det vil hurtigt være risikabelt at skulle smide 50+- millioner efter en topangriber, hvor sandsynligheden for at han er så meget bedre end Orri ikke er så stor. Så sandsynligheden for man få reel bedre kvalitet og udbytte af at bruge en masse penge, er nok langt større på andre positioner.

 8. De følgende 2 brugere er enige:

 9. #155
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  6,332

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Citat Oprindeligt indsendt af scaleo Se meddelelser
  Helt enig! For mig er der ingen tvivl om at den største fejl Neestrup/klubben har begået i løbet af den forgangne sæson. Det er at man ikke har givet Orri den fulde tillid tidligere. Det havde først og fremmest givet mere kontinuitet og en mere fast spilletil. I stedet har man gået i løbet af de sidste to år og ventet på at nu bliver Cornelius klar, og så skal der spilles på en helt anden måde end når han er med. Og så er man samtidig måske blevet "lullet lidt i søvn" af at Claesson løsningen er er gået godt i par europæiske kampe, så man havde et alternativ til når Cornelius bliver klar.
  Det bliver bare lidt øjebliksbilledet som farver det samlede billede her. Orri har jo fået kampe i løbet af sæsonen, men har ofte været helt usynlig. Hvis han endvidere heller ikke har braget igennem på træningsbanen, så har det trods alt været lidt svært at satse hele butikken på ham, især når Claesson har været så stærk i Europa og når Corner af og til har været til rådighed.

  Forøvrigt tænker jeg, at vores system er en ret stor ulempe for Orri. Når vi kun spiller med én angriber, så har der i denne sæson bare ikke været råd til at give et talent 5-10 kampe som del af udviklingen og for at se, om der kunne ske noget. Det var lidt lettere for f.eks. Wind, da han spillede sammen med N'Doye som nok skulle sørge for mål og Wind kunne leve lidt i skyggen i starten.

  Generelt har det ikke været let at være talent i topklubberne i år og uden at have fundet data som underbygger min pointe, så vil jeg tro at antallet af spilleminutter til egne unge talenter må være faldende i FCM, FCN og FCK. I BIF har der længe ikke været ret meget. Konkurrencen imellem de 4 klubber har været meget hård bl.a. pga antallet af Europæiske pladser og alle 4 hold har købt massivt ind op til sæsonen i stedet for at satse på egne talenter. I FCM har man brugt 100+ mio på nye spillere og næsten ingen nye egne talenter er kommet op og fået regulær spilletid. I FCN har man inden sæsonen også købt voldsomt ind. I stedet for at satse på egne talenter giver man en masse spilletid til lejede spillere i Christian Rasmussen og Schjelderup, man henter ældre spillere i Ingvartsen og Tverskov og man henter endda Hey i Lyngby., som man så oftest placerer på bænken. Man har desuden Harder som skulle være et kæmpe angrebstalent, men ham spiller man heller ikke, når det bliver tæt til sidst. I Brøndby giver man ikke spilletid til Schwartau.
  Det matcher meget dårligt med de 4 klubbers ambitioner om egen avl og talenter, og jeg har svært ved at se tingene ændre sig i kommende sæson, hvor våbenkampløbet formentlig fortsætter. Spændende at se om vores (og de andres) strategier kan fungere om bare et par år eller om konkurrencen fortsat er så hård, at spilletiden bliver meget lidt og kun til de aller ypperste talenter.

 10. Den følgende bruger er enig i dette:

 11. #156
  Tilmeldingsdato
  Mar 2007
  Indlæg
  230

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Vi må også gerne Signe “rugbrødsspillere” som vi ved der kan superligaen. Onugha vil være et godt køb og garant for mål. Bliver tosset hvis han ryger til Bøf eller FCM. :-(
  Ved godt der ikke er videresalg potientiale i ham, men det rager mig langsomt hvis bare han laver 10+ mål i sæsonen.
  Citat Per N. efter 4-2 nederlag til Horsens : Gilberto har slet ikke klasse og er ganske ordinær. (Sagt efter GIL har lavet 2 mål mod BIF)
  david.kjaer's Avatar

 12. Den følgende bruger er enig i dette:

 13. #157
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  6,332

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Citat Oprindeligt indsendt af david.kjaer Se meddelelser
  Vi må også gerne Signe “rugbrødsspillere” som vi ved der kan superligaen. Onugha vil være et godt køb og garant for mål. Bliver tosset hvis han ryger til Bøf eller FCM. :-(
  Ved godt der ikke er videresalg potientiale i ham, men det rager mig langsomt hvis bare han laver 10+ mål i sæsonen.
  Ja også gerne for min skyld, men det går jo imod vores strategi.
  Onugkha kan man dog sikkert tørre af som "stjerne".

 14. Den følgende bruger er enig i dette:

 15. #158
  Tilmeldingsdato
  Jan 2004
  Indlæg
  376

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Bud på truppen 1/9-2024:

  Målmænd:
  1. Nathan Trott (Køb 2m euro)
  21. Sander
  31. Rune

  Forsvar
  2. Dicks (Forlænget med 3 år)
  5. Khocholava (slipper ikke ud af sin kontrakt)
  6. Sørensen
  20. Boilesen (slipper ikke ud af sin kontrakt)
  24. Melling
  4. Gustraf Lagerbjelke (køb 3m euro fra Celtic. Altid godt med svenske midterforsvarer og har ikke slået til i Celtic)
  2. Carl Starfelt (Køb 5m euro fra Celta Vigo)
  3. Oliver Sonne (Køb 2m euro fra Silkeborg)
  25. Olsson (oprykket fra u19)

  Midtbane
  8. Mattson
  10. Elyonoussi
  12. Lerager
  36. Clem
  7. Dejan Ljubicic (køb 6m euro fra FC Køln, der er rykket ned og hans kontrakt udløber om 1 år)
  23. Thomas Jørgensen (tilbage fra Hvidovre)
  47. Viktor Froholt (bliver officielt rykket op)

  Angreb (incl wings)
  30. Aschouri
  40. Bardghji
  17. Koki Saito (køb 3m euro fra Lommel. Vi skal også med på den asiatiske vogn)
  11. Larsson
  14. Cornelius
  15. Babacar (vi slipper ikke af med ham)
  9. Orri (bliver forlænget og skifter number som en del af forlængelsen)
  31. Sahsah (fra U19)
  35. Chiakha (fra U19)

  Salg:
  - Vavro 3m euro til engelsk fodbold
  - Jelert 8m euro til fransk fodbold
  - Claesson 1m euro til svensk fodbold
  - Goncalves 3m euro til portugisisk fodbold
  - Falk 1m euro til amerikansk fodbold
  - O. Højlund 1m euro til østrisk fodbold
  - E. Højlund 1m euro til østrisk fodbold
  - Isak 2m euro solgt til tysk fodbold
  - Mukauro udlejet til engelsk fodbold
  - karamoko genudlejet til samme klub som i dag
  - Torben

 16. De følgende 4 brugere er enige:

 17. #159
  Tilmeldingsdato
  Jul 2014
  Indlæg
  1,201

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Citat Oprindeligt indsendt af danebull Se meddelelser
  Bud på truppen 1/9-2024:

  Målmænd:
  1. Nathan Trott (Køb 2m euro)
  21. Sander
  31. Rune

  Forsvar
  2. Dicks (Forlænget med 3 år)
  5. Khocholava (slipper ikke ud af sin kontrakt)
  6. Sørensen
  20. Boilesen (slipper ikke ud af sin kontrakt)
  24. Melling
  4. Gustraf Lagerbjelke (køb 3m euro fra Celtic. Altid godt med svenske midterforsvarer og har ikke slået til i Celtic)
  2. Carl Starfelt (Køb 5m euro fra Celta Vigo)
  3. Oliver Sonne (Køb 2m euro fra Silkeborg)
  25. Olsson (oprykket fra u19)

  Midtbane
  8. Mattson
  10. Elyonoussi
  12. Lerager
  36. Clem
  7. Dejan Ljubicic (køb 6m euro fra FC Køln, der er rykket ned og hans kontrakt udløber om 1 år)
  23. Thomas Jørgensen (tilbage fra Hvidovre)
  47. Viktor Froholt (bliver officielt rykket op)

  Angreb (incl wings)
  30. Aschouri
  40. Bardghji
  17. Koki Saito (køb 3m euro fra Lommel. Vi skal også med på den asiatiske vogn)
  11. Larsson
  14. Cornelius
  15. Babacar (vi slipper ikke af med ham)
  9. Orri (bliver forlænget og skifter number som en del af forlængelsen)
  31. Sahsah (fra U19)
  35. Chiakha (fra U19)

  Salg:
  - Vavro 3m euro til engelsk fodbold
  - Jelert 8m euro til fransk fodbold
  - Claesson 1m euro til svensk fodbold
  - Goncalves 3m euro til portugisisk fodbold
  - Falk 1m euro til amerikansk fodbold
  - O. Højlund 1m euro til østrisk fodbold
  - E. Højlund 1m euro til østrisk fodbold
  - Isak 2m euro solgt til tysk fodbold
  - Mukauro udlejet til engelsk fodbold
  - karamoko genudlejet til samme klub som i dag
  Den leg, den er sjov! Kunne man på nogen måde herinde lave en slags konkurrence, hvor man kan se, hvor mange man rammer? Med regler ala det her. Måske et pointsystem, hvor man får for at gætte et salg, men ekstra point, hvis man gætter liga og klub. Samme på ind siden :D

 18. De følgende 3 brugere er enige:

 19. #160
  Tilmeldingsdato
  Aug 2021
  Indlæg
  60

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Vil gå lidt mod strømmen og sige jeg ikke synes vi skal hente en ny 9'er. Selvom Orri har brændt mange chancer, så har han altså også scoret en del mål med begrænset spilletid. Udover det, synes jeg også han deltager langt bedre i opspillet end Corner fx gør og så har han alderen med sig. Tvivler stærkt på vi kan hente en bedre angriber selvom vi smider 50+ millioner.

  Udover det, så ser jeg meget genre den liste ovenover fra Danebull bliver en realitet. Måske lige udover en højre wing istedet for Koki Saito, som kan lidt det samme som Achouri.

 20. De følgende 2 brugere er enige:

 21. #161
  Tilmeldingsdato
  Jan 2004
  Indlæg
  376

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Måske bare Tip en 13'er.
  - 5 tilgange
  - 5 afgange
  - 3 tilgange fra u19

  1. Trott (2m)
  2. Sonne (2m)
  3. Starfelt (5m)
  4. Lagerbjelke (3m)
  5. Ljubicic (6m)
  6. Vavro (3m til england)
  7. Claesson (1m til sverige)
  8. Falk (1m til USA)
  8. O. Højlund (1m til østrig)
  10. Goncalves (3m til portugal)
  11. Olsson
  12. Jørgensen
  13. Chiahka
  - Torben

 22. #162
  Tilmeldingsdato
  Oct 2011
  Indlæg
  927

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Citat Oprindeligt indsendt af k@sper Se meddelelser
  Ja også gerne for min skyld, men det går jo imod vores strategi.
  Onugkha kan man dog sikkert tørre af som "stjerne".
  Har Onukgha (stavefejl) taget afstand fra krigen? Ellers skal vi fandme ikke have en russer *blander lystigt sport og politik!*

 23. De følgende 2 brugere er enige:

 24. #163
  Tilmeldingsdato
  May 2021
  Indlæg
  247

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Citat Oprindeligt indsendt af Rungsted93 Se meddelelser
  Vil gå lidt mod strømmen og sige jeg ikke synes vi skal hente en ny 9'er. Selvom Orri har brændt mange chancer, så har han altså også scoret en del mål med begrænset spilletid. Udover det, synes jeg også han deltager langt bedre i opspillet end Corner fx gør og så har han alderen med sig. Tvivler stærkt på vi kan hente en bedre angriber selvom vi smider 50+ millioner.

  Udover det, så ser jeg meget genre den liste ovenover fra Danebull bliver en realitet. Måske lige udover en højre wing istedet for Koki Saito, som kan lidt det samme som Achouri.
  så en statistik Orri har været involveret i et mål hvert 86 min. Det er fandme ikke dårligt

 25. #164
  Tilmeldingsdato
  Nov 2005
  Indlæg
  1,481

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  https://www.tipsbladet.dk/nyhed/rygt...avn-paa-besoeg

  Vi er tilsyneladende interesseret i en 19-årig midtbanespiller, der spiller for IFK Göteborg.

 26. #165
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,680

  Re: Til- og afgange: Sommeren 2024

  Citat Oprindeligt indsendt af thomasroy Se meddelelser
  Har Onukgha (stavefejl) taget afstand fra krigen? Ellers skal vi fandme ikke have en russer *blander lystigt sport og politik!*
  Det skal hvertfald afklares :).

  Kun da være en sprængfarlig cocktail at få en russer ind som støtter Putin. Jeg kan lige forstille mig, det drama der kan opstå ud fra det.

 27. Den følgende bruger er enig i dette:

Side 11 af 57 FørsteFørste ... 89101112131421 ... SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (8 members and 1 guests)

 1. Tune,
 2. Iwy,
 3. Orb,
 4. Trident,
 5. DonJokeren,
 6. Rokie_Ijeh,
 7. Wiil,
 8. Sydwind

Lignende emner

 1. Til- og afgange: Sommeren 2023
  By Kiwi in forum Transferforum
  Svar: 1947
  Sidste Meddelelse: 27.09.23, 12:01
 2. Til- og afgange: Sommeren 2022
  By Kiwi in forum Transferforum
  Svar: 2066
  Sidste Meddelelse: 18.09.22, 21:04
 3. Til- og afgange, sommeren 2019
  By Kiwi in forum Transferforum
  Svar: 2155
  Sidste Meddelelse: 24.06.20, 22:26
 4. Til- og afgange, sommeren 2018
  By Kiwi in forum Transferforum
  Svar: 2171
  Sidste Meddelelse: 05.11.18, 15:19
 5. Til- og afgange, sommeren 2013
  By Devil in forum Transferforum
  Svar: 190
  Sidste Meddelelse: 23.05.13, 12:52

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •