Se afstemningsresultater: Hvad ender kampen?

Stemmeafgivere
53. Du kan ikke stemme i denne afstemning
 • FCM vinder

  13 24.53%
 • Uafgjort

  18 33.96%
 • FCK vinder

  22 41.51%
Side 3 af 5 FørsteFørste 12345 SidsteSidste
Viser resultater 31 til 45 af 72

Emner: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

 1. #31
  Tilmeldingsdato
  Sep 2009
  Indlæg
  2,557

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Det mest rystende er hvordan vi for 3. kamp i træk mangler tydelighed og struktur i vores spil. Den bredde trup må ikke blive en hæmsko, men det ligner altså lidt at være tilfældet. Vi spillet alt alt for rodet og ustruktureret. Det virker rådvildt hele vejen rundt. Roony så god ud, hvilket vel er eneste lyspunkt. Håber at vi snart går over til et system med to 6’ere for at få lidt mere kontrol på tingene, vi sejler jo rundt i denne 4-3-3!

 2. De følgende 2 brugere er enige:

 3. #32
  Tilmeldingsdato
  Feb 2012
  Indlæg
  1,769

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Det er det samme hver gang vi møder et fysisk hold som FCM og AGF (1 point i 4 kampe mod dem nu, og kun sikret i overtiden i Aarhus) - med Falk som 6’er er det bare dømt til at gå galt og det er hver evig eneste gang. Han fik 15 min som 8’er i dag og leverede bedre end Matsson, Højlund og Moi i hele kampen.
  Derudover synes jeg faktisk at vores forsvar spiller en fin kamp, og McKenna kan virkelig vise sig at være nøglen hvis vi skal nærme os noget der hedder mesterskab. I dag var det på midtbanen vi tabte kampen - hold da op vi blev løbet over ende.
  Sidst redigeret af scoring : 01.03.24 kl. 21:36
  "Vi i FCK får altid skudt i skoene, at vi er så pokkers arrogante, men faktum er, at vi ikke er nær så arrogante som alle andre ville have været i vores sko" - Niels Christian Holmstrøm

 4. De følgende 9 brugere er enige:

 5. #33
  Tilmeldingsdato
  Jul 2012
  Indlæg
  2,330

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Det gik jo knap så godt og kan vise sig dyrebart i mesterskabskampen. Vi kom slet ikke ud til kampen og var domineret i alle spillets facetter. Der var ret beset ikke ret meget der virkede. FCM havde fuldstændig styr på vores pres og fik nemt afværget det ved enten at spille udenom eller en lang bold over. De sad tungt på duellerne og vi virkede kyste. De forsøgte at bryde gennem deres højrekant en del, men det var bestemt ikke deres eneste mulighed.
  Vi forsøgte med at gøre op med det med lidt forskellige metoder, men de slog alle fejl. At trække Jelert ned og have samme ”diamant” i det opbyggende spil som mod FCN virkede ikke og det virkede heller ikke at gå over til en variant af 442 (vist nok Achouri der blev skubbet op). Der var mange dårlige afleveringer og vi lossede en masse bolde frem uden modtager. Da Claesson blev skadet holdt man stædigt fast i taktikken og satte en bundfrossen Larsson på banen, der så heller ikke fik det store at arbejde med – vi havde kun en god aflevering i dybden til ham.
  Anden halvleg startede også ret skidt, da Midtjylland flænsede vores forsvar på en omstilling, brændte en kæmpe chance og også fik tilkendt et tyndt straffespark. Det brændte straffespark gav dem en lille mavepuster og vi fik ædt os tilbage i kampen og sluttede med et stort overtag, men brændte vores chancer. Der skulle dog ændringer til, hvor Meling og Højlund måtte udgå i halvlegen, ligesom Larsson også senere blev flået ud igen. Om ikke andet så hjalp det, da vi også fik en smule gang i højresiden og kunne fastholde spillet, få presset Midtjylland tilbage og skabe chancer. Lige lidt hjalp det dog og karakteristisk for kampen endte en stor fejlaflevering også med at synke skuden.

  Grabara reddede straffesparket som han begik og forærede en scoring væk. Ikke den bedste kamp.

  Jelert spillede en dårlig kamp. Som de fleste andre en miserabel første halvleg, men også svag anden halvleg med mange fejl. Det seneste opgør har næppe været nogen positiv oplevelse.
  McKenna havde for mange fejlafleveringer, men var ellers solid i duellerne.
  Vavro var tilbage på vanligt niveau, som dog ikke er dårligt. Det er dog en stor udfordring i vores taktik, at forsvarerne er vores playmakere og midtbanen så ofte er så lette at markere. Der var flere sekvenser hvor forsvarerne ikke kunne finde en medspiller og så måtte de sparke langt – også selvom de ikke var pressede.
  Meling imponerede ikke. Var ellers fint med defensivt, men det blev ikke til ret meget fremadrettet og blev udskiftet i første halvleg til fordel for Diks, der hævede vores niveau spillemæssigt.

  Højlund var nok den bedste på midten, men blev paradoksalt udskiftet i halvlegen. Havde ellers haft et par fine aktioner, hvor han blandt andet generobrede og også havde et par gennembrud med bolden på midten.
  Falk var igen dårlig. Alt for nem at markere og lukke ned i opspillet og har slet ikke den indflydelse på spillet, som vi ellers har set og mod så duelstærke spillere kom han til kort på 6'er positionen. Blev senere i kampen rykket længere frem på banen, hvilket havde en umiddelbar effekt og førte til en stor chance. FCM gik dog over til en kompakt 541 opstilling og så var der ikke meget plads tilbage.
  Mattsson var igen slet ikke med spillemæssigt og det må være tid til en tur på bænken. Havde dog en fin chance efter et godt løb i feltet, som dog var meget svær at få i mål. Men med så lavt et bidrag spillemæssigt, og igen indflydelse i presset, så kan jeg ikke se han skal starte. Det er måske også betinget af generelle svage midtbanepræstationer – men dem er han trods alt en del af.

  Elyonoussi havde enkelt gode aktioner, men han er for centralt i banen, så vi mister al bredde i højre side, hvilket i dag kostede. Han blev først farlig, da han rykkede ind på 8’er positioner. Jeg ser ingen grund til at holde Roony ude til fordel for ham og Roony kom da også ind og havde en umiddelbar effekt.
  Claesson fik ikke mange minutter, men fik heller ikke bidraget til noget, da holdet bag ham kollapsede. Larsson havde et godt løb i dybden og sparkede forbi bolden og ellers så man ikke noget til ham, da vi ikke for alvor satsede på at spille bolden i dybden. Cornelius kom ind og var opløftende og man må undre sig over, at han ikke kom ind fremfor Larsson.
  Achouri havde en ganske dårlig kamp. Mange fejl undervejs, men var også hyppigt i ’undertal’ på kanten uden opbakning i sigte. Smed dog alligevel for meget væk. Havde dog en god chance og viste sig også bedre frem i anden halvleg. Virker dog stadig for svag når modstanderne går tidligt på ham og er en smule fysiske.

  Putros dømte en dårlig kamp som mange havde forventet. Kludrede rundt i fordelsreglen og missede to ellers glasklare advarsler i første halvleg (til Meling og vist nok Rømer). Anden halvleg var ikke væsentligt bedre, da den også bød på oversete advarsler og så var der en par forkerte vurderinger. Samtidig blev der dømt et vældig tyndt straffespark. Jeg synes dog ikke Putros lagde en urimelig linje, som vi ellers har set i kampe mod Midtjylland, der ender med at hjælpe deres fysiske spil gevaldigt.

  Det der overordnet ender som en ganske svag præstation kan ikke tørres af på Putros, men i stedet Neestrup der ultimativt havde sat det forkerte hold og valgt den forkerte taktik og i øvrigt demonstreret at vores letbenede midtbane har store vanskeligheder mod mere fysiske hold (men trods alt også mod mindre duelstærke hold). Han fik naturligvis vendt det, men ikke uden fejl undervejs. Larsson skulle aldrig have været inde, når vi kæmpede så meget med spillet og slog så mange lange bolde. Mattsson skulle have været pillet ud i halvlegen hvis ikke før og så var det en fejl at starte med Meling, men Diks var vist småskadet. Samtidig så vi et tydeligt eksempel på, at Roony er bedste mand på positionen. Det er noget kritisabelt at vi må ende med at sætte vores lid til spillere, som har været ’holdt ude i kulden’. Især må man undre sig over hvad pointen med at give Cornelius spilletid er, hvis man ikke skifter ham ind, når vi slår et hav af lange bolde og intet har spillemæssigt.
  Vi er på ingen måder sat i mesterskabskampen og er trods alt højest 4 point efter førstepladsen, men spillemæssigt har vi haft betydelige mangler og det er meget kritisabelt, at det kan gå så galt som i første halvleg. Det virkede i hvert fald som en klar taktisk fadæse og så mod et Midtjyllandhold der var ramt af både karantæner og skader. Der er i hvert fald rum til forbedring, især på midtbanen men i særdeleshed i angrebet, hvor ingen angribere for alvor har budt sig til og kun kom i spil grundet en skade til Claesson.

 6. De følgende 5 brugere er enige:

 7. #34
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  619

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  McKenna rammer på 89% af afleveringerne, bedst af alle i bagkæden. Så at sige, at han havde mange, er vel at overdrive det. Synes mere han var den tynde dreng på Julemærkehjemmet-agtigt i dag.

 8. De følgende 9 brugere er enige:

 9. #35
  Tilmeldingsdato
  Oct 2011
  Indlæg
  904

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Vavro laver en kæmpe "Vavro" i første halvleg, hvor han spurter ud til sidelinjen og misser sin mand...


  Generelt en skuffende indsats. Fair nok at tabe til et bedre hold, men de var bedre, fordi FC ikke mødte op. Pinlig tendens med det her hold!

 10. De følgende 8 brugere er enige:

 11. #36
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,579

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Citat Oprindeligt indsendt af thomasroy Se meddelelser
  men de var bedre, fordi FC ikke mødte op. Pinlig tendens med det her hold!
  Meget enig. Jeg sad altså ikke med en fornemmelse at FCM ligefrem spillede os ud af banen, men der var motivation og vilje til forskel til forskel, kombineret med vores helt igennem elendige tekniske niveau.

  Det er nemlig en tendens med dette hold. Fair nok Nees har fået en masse ros som er helt fortjent, men når det kommer til at få dette hold til at præsterer fra minut 1 og lægge en god taktik fra start, så har Nees altså nogle ting han skal arbejde på som træner og gerne hurtigt, hvis det skal blive til et tredje DM guld i træk.

 12. De følgende 3 brugere er enige:

 13. #37
  Tilmeldingsdato
  Nov 2003
  Indlæg
  267

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Nees fejler vel også med de to udskiftninger ift Farum-kampen: Birger er en skygge af sig selv, og Diks giver et voldsomt kvalitetsløft, da han indskiftes (ja der var noget med lysken). Oscar Højlund spiller hæderligt, men hans benovede ligegyldighed koster 0-1, som dog er stanget ind fra 8-10 meter. Jeg synes, Nees gør ham en bjørnetjeneste at starte ham, men hvor vi dog manglede Lerager. Hele holdet er dårligt i dag, og det er beskæmmende at Nees ligger under for Lille-grosserer Thomasbergs taktiske manual

 14. De følgende 4 brugere er enige:

 15. #38
  Tilmeldingsdato
  Nov 2007
  Indlæg
  2,237

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Citat Oprindeligt indsendt af thomasroy Se meddelelser
  Vavro laver en kæmpe "Vavro" i første halvleg, hvor han spurter ud til sidelinjen og misser sin mand...


  Generelt en skuffende indsats. Fair nok at tabe til et bedre hold, men de var bedre, fordi FC ikke mødte op. Pinlig tendens med det her hold!
  Påstår du at vi ikke har været i herning siden 2016? Hvad fanden er det der sker med det kompleks derover.
  Imod moderne fankultur
  djurlander's Avatar

 16. #39
  Tilmeldingsdato
  Jul 2012
  Indlæg
  2,330

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Citat Oprindeligt indsendt af Colsen Se meddelelser
  McKenna rammer på 89% af afleveringerne, bedst af alle i bagkæden. Så at sige, at han havde mange, er vel at overdrive det. Synes mere han var den tynde dreng på Julemærkehjemmet-agtigt i dag.
  Personligt tillægger jeg ikke den slags statistikker så stor værdi medmindre der er store forskelle. Man kan ret beset slå helt simple og upressede afleveeringer hele kampen og så misse hver gang der kommer lidt pres på og stadig have en pæn afleveringsprocent. Jeg synes fortsat at McKenna missede nogle lidt for lette afleveringer, når han var presset og så virker han ikke så overbevisende i afleveringsspillet. Eksempelvis når han bryder fra kæden og går frem i banen, så nytter det ikke noget, at afleveringen sidder i fødderne på en modstander - også selvom han har lavet 100 afleveringer til Vavro. Det kan selvfølgelig godt bare være mit indtryk der er forkert og så er han trods alt lige kommet til, ligesom holdkammeraterne heller ikke ligefrem gør det let for forsvarerne at skille sig fornuftigt af med bolden. Men hvis taktikken er at det er forsvarerne, der skal drive opspillet, så kunne man godt ønske sig bedre boldspillere end McKenna og Vavro.

 17. Den følgende bruger er enig i dette:

 18. #40
  Tilmeldingsdato
  Jul 2012
  Indlæg
  2,330

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Citat Oprindeligt indsendt af jake Se meddelelser
  Nees fejler vel også med de to udskiftninger ift Farum-kampen: Birger er en skygge af sig selv, og Diks giver et voldsomt kvalitetsløft, da han indskiftes (ja der var noget med lysken). Oscar Højlund spiller hæderligt, men hans benovede ligegyldighed koster 0-1, som dog er stanget ind fra 8-10 meter. Jeg synes, Nees gør ham en bjørnetjeneste at starte ham, men hvor vi dog manglede Lerager. Hele holdet er dårligt i dag, og det er beskæmmende at Nees ligger under for Lille-grosserer Thomasbergs taktiske manual
  Jeg synes nu ikke at Højlund gjorde det dårligt i dag, sammenlignet med så mange andre (eksempelvis Mattsson) og ligeledes tror jeg ikke, at Goncalves havde dækket bedre op (selvom det var en sølle markering). Mads Bech har vel 15-20 kg på dem begge samt nogle cm i højden.

 19. Den følgende bruger er enig i dette:

 20. #41
  Tilmeldingsdato
  Mar 2012
  Indlæg
  1,519

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Jeg så kampen live og er i tvivl om, hvad der skete med Claesson. Blev han skadet, eller skyldtes udskiftningen reelt forholdet til Olsson?

 21. #42
  Tilmeldingsdato
  Oct 2004
  Indlæg
  636

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Mattsson har været ekstremt dårlig i samtlige kampe. Han har scoret et par mål. Godt. Men han er totalt usynlig på midten, taber dueller og spillet med bolden er heller ikke godt. Forstår på ingen måde, at han skal starte hver gang. Vi har så mange muligheder på midten. Også når vi ikke har Lerager til rådighed. Mattsson skal nok blive god. Men det er han ikke lige nu. Tværtimod er han helt væk.
  FCK er en slags Terminator-udgave af Ham-Kam.

  Nick Horup:"Hvem skal med i fodboldens Hall Of Fame?"
  Morten:"Michael Gravgaard, FC København"

 22. De følgende 7 brugere er enige:

 23. #43
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,579

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Citat Oprindeligt indsendt af Kim-N Se meddelelser
  Mattsson har været ekstremt dårlig i samtlige kampe. Han har scoret et par mål. Godt. Men han er totalt usynlig på midten, taber dueller og spillet med bolden er heller ikke godt. Forstår på ingen måde, at han skal starte hver gang. Vi har så mange muligheder på midten. Også når vi ikke har Lerager til rådighed. Mattsson skal nok blive god. Men det er han ikke lige nu. Tværtimod er han helt væk.
  Jeg tror også meget handler om manden har fået alt for meget ansvar alt for tidligt til så vigtig en position på banen. En ting er han skal lærer sine medspillers løbemønstre samt holdets taktik. Det lærer man altså ikke på så kort tid.

  Men igen det er jo Nees som sætter holdet, så det må han jo igen tage på sin kappe.

 24. Den følgende bruger er enig i dette:

 25. #44
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,579

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Lige en kommentar om Grabaras fodspil.

  Hold kæft, hvor er det bare mandens største svaghed. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange bolden lander ude over sidelinen når han bare det mindste bliver presset. Han lavede også nogle mærkelige ting i træningskampene.

  Nu er det jo svært at få en komplet målmand, der vil altid være fejl og mangler og Grabara er jo fremragende på andre områder.

  Men jeg håber virkelig Alex Rúnarsson eller hvis vi køber endnu en Målmand at man har fokus på spillet med fødderne og vi får en målmand der kan håndterer presset situationer ved modstanderpres. Det betyder altså sindssygt meget at han kan skille sig ordentlig af med bolden.

 26. De følgende 3 brugere er enige:

 27. #45
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  6,195

  Re: Optakts- og kamptråd: F.C. Midtjylland vs. F.C. København (01/03-2024 kl. 19:00)

  Citat Oprindeligt indsendt af Døren Se meddelelser
  Jeg så kampen live og er i tvivl om, hvad der skete med Claesson. Blev han skadet, eller skyldtes udskiftningen reelt forholdet til Olsson?
  Blev skadet. En forstrækning eller evt fiber i en sprint.

 28. De følgende 2 brugere er enige:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Svar: 25
  Sidste Meddelelse: 27.02.24, 16:25
 2. Svar: 51
  Sidste Meddelelse: 20.02.24, 22:46
 3. Svar: 56
  Sidste Meddelelse: 15.02.24, 16:22
 4. Svar: 124
  Sidste Meddelelse: 28.05.18, 13:58
 5. Svar: 44
  Sidste Meddelelse: 02.11.16, 13:41

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •