Side 4 af 6 FørsteFørste 123456 SidsteSidste
Viser resultater 46 til 60 af 78

Emner: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

 1. #46
  Tilmeldingsdato
  Jun 2005
  Indlæg
  4,548

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af Moo Se meddelelser
  Den med at vores trup er rekorddyr er det halvdårligt argument.
  Forstå mig ret. Jeg mener, at PC primært bærer skylden for tingenes tilstand, men manden siger næppe selv op. Hvis ejerne mener, at denne sæson skal have konsekvenser, tror du så, at han peger på sig selv eller på Neestrup? Det er i øvrigt næppe et vinderargument for hverken PC eller Neestrup, at vi præsterer som forventet, når man ser bort fra de uduelige/ukampdygtige spillere.

 2. De følgende 2 brugere er enige:

 3. #47
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  5,127

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af EraZ Se meddelelser
  Det er vel et debatforum som du er inde på, så jo der gættes vel i øst og vest. Både hvad den enkelte fan syntes der skal ske samt hvad vi tror kommer til at ske på ledelses gangen.
  Det er helt fint at diskutere, hvad man tror, ledelsen gør. Det er IMO blot trættende at få at vide, hvad du tror, ledelsen gør, hver gang folk lufter deres syn på træneren; det er med andre ord ikke pointen.
  Garneren

  ______________________________ ___________

  Brøndby-logik
  "Vi mener ikke, vi er skruebrækkere. Vi vælger at være solidariske...med klubben."
  Per Nielsen, 24. august 2004

  Brøndby-sandheden
  "Så lukker vi. Større er kærligheden heller ikke."
  Anonym BIF-ansat, 8. januar 2013

 4. #48
  Tilmeldingsdato
  Jul 2012
  Indlæg
  2,341

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Posen var rystet på de forreste pladser, hvor bænkevarmerne fik changen for at vise sig frem og kampen startede ret åbent, men vi trak hurtigt fra og fik skabt et par gode muligheder. Presspillet fungerede også godt og Nordsjællands opspil blev ofte forpurret. Nordsjælland fik dog stabiliseret og havde mere succes med deres meget dybe opspil. Vi så at Nordsjælland så farlige ud på deres første par hjørnespark og det førte da også til en scoring. Efter den havde vi store problemer med at få spillet til at hænge sammen og Nordsjælland gjorde næsten lige hvad de ville. Presset var usammenhængende og defensiven hang i laser. Nordsjælland fik dermed kapitaliseret på deres bedste periode i kampen og kampen syntes allerede slut før den næsten var gået i gang. På et tidspunkt var det næsten umuligt for os at genvinde bolden. Nordsjælland kørte bolden rundt i bagkæden, lokkede første pres frem og fandt så hullerne bag dem og kunne herefter starte et mere direkte angreb, hvor de så havde rigeligt med plads.

  Trods en skidt første halvleg med et brændt straffespark i bagagen, så fik vi en flyvende start på anden halvleg efter et godt pres og scoring fra Oscarsson. Det løftede os dog ikke spillemæssigt, det så fortsat meget usammenhængende ud og vi fik vel ikke skabt en eneste reel chance efterfølgende før det 80. minut. Med to spillere ud af position i venstresiden, en fraværende midtbane, en højreside der sled med det og tre offensive spillere ude af kampform, er det måske heller ikke så svært at forstå. Som halvlegen skred frem stod Nordsjælland dybere og dybere, men de lukkede fint hullerne (og så er der ikke mange rum til hverken Oskarsson eller Larsson) og satsede derefter på kontraangreb, hvor de blev farlige af flere omgange – og så fik de også et par hjørnespark som følge af deres angreb, hvor det naturligvis også så farligt ud. Desperationen var da også tydelig til sidst, hvor der kom godt gang i udskiftningsbænken, men det hjalp ikke det helt store. Der er da heller ikke mange perspektiver i vores spil når modstanderen står så dybt. Vi tør ikke spille med risici, formentligt af frygt for omstillinger, og det ender med at være midterforsvarerne, der skal være spilstyrende. Samtidig kunne vi stort set kun pumpe bolde inde i feltet, men har ikke de store chancer for rent faktisk at vinde duellerne i feltet. En løsning kunne være at trække en af de fremrykkede midtbanespillere tilbage og så smide en forsvarer frem – men det skete først i 4-5 minutters overtid.

  Grabara havde stort fokus på at gå ud af feltet, når FCN forsøgte at udnytte bagrummet bag forsvaret og lykkedes også med det et par gange. Så ikke særlig heldig ud på den første scoring og gav også en farlig retur, som han dog selv reddede. Derudover ingen pragtpræstation.
  Jelert spillede ikke en særlig god kamp. Han havde alt for store vanskeligheder defensivt og leverede ikke det store fremadrettet. Særligt synes jeg at overlapsne blev for forudsigelige, måske fordi han havde for langt op.
  McKenna og Vavro havde sine vanskeligheder i defensiven. De blev også ’strukket’ godt i og havde da også gode aktioner, men der skal trædes mere i karakter – og det gjorde de på ingen måde. McKenna (og Grabara) så dog ikke særlig heldige ud på Nordsjællands første scoring og Vavro så knap så heldig ud på den anden scoring.
  Diks på venstrebacken så mere solid ud defensivt, men det kostede en del fremadrettet. Intet bidrag overhovedet i den del af spillet. Derudover var hans placering/tilbageløb ikke så heldigt på Nordsjællands anden scoring.

  Lerager leveren en middel præstation. Var en del involveret i presspillet og havde særligt god succes i starten af kampen, men som kampen skred frem havde han mindre og mindre indflydelse både i presset og i spillet.
  Falk spiller en særdeles dårlig kamp. Førsteberøringen glippede en del gange (hvilket man ikke vanligvis ser) og så kneb det en del i duellerne. Samtidig havde han stort set ingen indflydelse på vores spil.
  Elyonoussi leverer ligeledes en særdeles svag præstation. Der blev begået et straffespark på ham, men ellers var det ikke meget vi så til ham.

  Roony spiller en ret middelmådig kamp. Timingen mellem ham og Jelert var der ikke og selvom han havde enkelte gode aktioner, så var der for langt imellem dem og han turde ikke rigtigt udfordre. Det brændte straffespark har næppe gjort noget godt for selvtilliden og man så intet til ham i anden halvleg.
  Oskarsson vandt få dueller, virkede god i kombinationsspiller og i presset som også førte til vores scoring. Der var dog langt mellem de gode aktioner og det virker til, at der er mange ting der ikke er afstemt.
  Larsson fik en svær kamp som venstre kant. Der var ikke meget kant over hans position fraset når der skulle forsvares, men til gengæld gjorde udgangspunktet at han havde meget svært ved at komme til afslutninger. Nok vores dårligste på banen i dag.


  Kampens dommer klarede det ikke særlig godt. Det var også en svær kamp at dømme med en del situationer der var svære at vurdere. Særligt i første halvleg var det ikke meget han ramte rigtigt. I særdeleshed skal Osmans tackling på Grabara fremhæves, da det ender med at være en ret grov tackling. Vi ved selvfølgelig alle sammen, at Superligadommerne er håbløst elendige til at vurdere denne slags og det var ingen forskel i dag. Osman prøver selvfølgelig at prikke til bolden inden Grabara kan nå at få fat i den, men Grabara har faktisk bolden i hænderne inden Osman får prikket til den. Derudover fører Osman tacklingen videre (næppe bevidst, men en naturlig konsekvens af handlingen) og rammer derfor Grabara i hovedet med låret/knæet. Rammer man sin modstander i hovedet med sit ben er vi godt oppe på skalaen når man skal vurdere unødig stor kraft, men Osman slipper helt fra en advarsel (med garanti ud fra den vanlige ’den første er gratis’ regel). Det er en vanvittig fejlvurdering af situationen fra kampens dommer. Man kan godt argumentere for, at Osman ikke skal udvises for den, men der skal være en følgestraf. I modsatte ende fik Elyonoussi også en albue i ansigtet dog uden det kostede, mens dommeren korrekt dømte et straffespark senere – også til Elyonoussi. Nordsjælland brokkede sig i anden halvleg over et muligt straffespark begået af Diks, men kort forinden havde Nagalo en lignende holdesituation på Oskarsson, der i så fald havde medført anden advarsel, så mon ikke de i sidste ende skal være tilfredse med at den slags ikke blev dømt i dag. Samtidig var vi dog også heldige med at Nordsjælland fik annulleret en scoring efter hjørnespark (Jelert bliver holdt, men der var mange holdesituationer – men det er selvfølgelig den risiko der er når man hiver i hinanden).

  Mesterskabet er ikke ude af vores hænder endnu, men det virker mere sandsynligt at vi mister tredjepladsen end at vi kan indhente Midtjylland og Brøndby. Vi er gået i stå spillemæssigt og defensiven ser uhyre usikker ud. Vi skal score 2-3 mål i hver kamp for at få point og da det ikke er sandsynligt, så må konklusionen være at vores defensiv ikke er god nok til vores spillestil. Planen fra Nordsjælland er at lokke presset frem og så finde rummet bag det første pres – eller bare køre bolden rundt. Vi havde godt styr på det i starten, men mistede hurtigt taget. Det virkede heller ikke til, at det ligefrem kom bag på os, da vi skubbede baglinjen op og midtbanen forsøgte at lukke rummene, men de var ikke gode nok. Samtidig har Nordsjælland også så meget fart, at det er svært for bagkæden at følge med hvis bare afleveringen ligger nogenlunde. Med lidt mere skarphed kunne det selvfølgelig have set anderledes ud, da så meget at spillet ikke ville være på Nordsjællands præmisser – men sådan gik det som bekendt ikke.

  I dag blev der også skiftet for sent, hvor Neestrup ellers tidligere havde succes med timingen af udskiftningerne. Måske den tidlige scoring i anden halvleg blev en lille sovepude, men det var hurtigt tydeligt, at vi spillemæssigt var stagneret og havde brug for noget andet. I stedet kom Sørensen ind efter 65 minutter (i anden halvleg) og dobbeltudskiftningen af Claesson og Diogo kom først efter 71 minutter (og 10 minutter herefter var desperationen tydelig med indskiftning af Clem og Ankersen og det skriger jo også til himlen, at de to skiftes ind når vi skal jagte en scoring). Samtidig betød hver runde af udskiftninger, at spillere skulle rykkes rundt (og især den sidste runde af udskiftninger lugtede af desperation).

  Det virker ikke til der er meget der hænger sammen aktuelt. Mange spillere bliver brugt ude af position (og udskiftninger hjælper ikke på det) og samtidig så var vi i dag meget afhængige af spillere, der ikke ligefrem har boltret sig i spilletid. Tager man Champions League startopstillingen som idealopstillingen (her var præstationerne vist ret fine), så var vi i dag også ret langt fra den, hvor blandt andet både Ankersen og Diogo er gledet helt ud. Uanset hvad så er niveauet i hvert fald styrtdykket – også hos de spillere, der var med i Champions League kampene.
  Måske var Champions League bare højdepunktet og nu kniber det med motivationen, måske har skaderne så småt bare hobet sig op, måske har kampene bare ’sat’ sig. Uanset årsagen så er det ikke kønt at se, at vi slet ikke er konkurrencedygtige her i slutspurten.

  Samtidig, som en lille sidebemærkning, så skal der strammes op på hvem der sparker straffespark. Det er set før i sæsonen, at når Diogo ikke er med, så det er de koldeste angribere, der skal sparke. Der må en af de rutinerede kræfter træde i karakter og tage ansvaret – også selvom Roony rigtig gerne vil sparke. Det er selvfølgelig nemt at være bagklog og var den gået ind havde alt været fint, men jeg havde faktisk en klar forventning om at Elyonoussi ville sparke.

  Når alt skal gøres op efter sæsonen, så er der enkelte ting der springer frem allerede nu. Vi har købt en del spillere til venstrekanten, som er endt med ikke at kunne spille den og i dag blev den så ’tørret af’ på Larsson, der ikke ligefrem har ligget lunt i svinget til en startplads (og jeg tror heller ikke han ligefrem foretrækker at være i den side). Og det er lidt problemet: på nogle pladser er konkurrencen ikke god nok. Måske bredden er der, men det betyder jo ikke at kvaliteten er der. Achouri har reelt ingen udfordrer på venstrekanten. Samtidig har situationen på venstrebacken udviklet sig ganske uheldigt, hvor vi har to spillere, hvoraf den ene ikke kan spille og den anden ikke vurderes god nok. Det betyder jo, når vi er uheldige som i dag, at venstrekanten kollapser – og den har ellers set stærkest ud i løbet af sæsonen. Med Roony på banen ser vi dog lidt mere fra højresiden, men han vil, ligesom Larsson, jo også gerne ind i banen og begge har også haft langt til spilletid. Derudover så har Roony også sine begrænsninger, hvor de især ses i defensiven og da alle skal kunne levere defensivt (for ellers er det defensive kollaps da totalt), så har man reelt vurderet at han ikke er god nok til at starte. Angriberpositionen er en historie for sig selv, men den er også besat af spillere med for lav kvalitet (i hvert fald i forhold til hvordan vores spillestil har udviklet sig). Derudover er der hele 6’er affæren og det lave antal midterforsvarere (grundet to der er kronisk skadede), hvor vi alligevel sender en midterforsvarer videre. Paradoksalt nok er det den centrale midtbane hvor vi er bedst besat, men også den centrale midtbane, hvor der har været meget store udsving og ret lavt bundniveau.

  Det kan selvfølgelig nå at vende og med lidt momentum bør vi som minimum kunne redde tredjepladsen. Det betyder nok, at vi skal håbe på at stjæle point fra Midtjylland, hvilket så sender mesterskabet tættere på Brøndby, men det er klart at foretrække fremfor en sæson uden europæisk fodbold. Ingen europæisk fodbold i næste sæson bør samtidig føre til fyringer (som minimum PC, der ikke har forvaltet budgettet godt nok – og så skal vedkommende der er ansvarlig for dødbolde fyres allerede i morgen). Derudover må der være (eller også så skal der) gang i nogle seriøse overvejelser omkring vores taktik i Superligaen, da den tydeligvis ikke er tilstrækkelig, når der kniber så gevaldigt med at få point fra de andre top-6 hold. Vi vil måske spille på for mange strenge og kontrasten til Nordsjælland var da også meget tydelig i dag.

 5. De følgende 9 brugere er enige:

 6. #49
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,612

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af Garneren Se meddelelser
  Det er helt fint at diskutere, hvad man tror, ledelsen gør. Det er IMO blot trættende at få at vide, hvad du tror, ledelsen gør, hver gang folk lufter deres syn på træneren; det er med andre ord ikke pointen.
  Du kan jo bare lade vær med at kommenter på det så. Jeg lufter min mening ligesom alle andre. Folk kan have deres syn på Nees ligeså tosset de vil ligesom jeg har min.

  Igen det er et debatforum og jeg nedgør på intet tidspunkt andres meninger.

 7. #50
  Tilmeldingsdato
  Jun 2005
  Indlæg
  544

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af cybamerc Se meddelelser
  Forstå mig ret. Jeg mener, at PC primært bærer skylden for tingenes tilstand, men manden siger næppe selv op. Hvis ejerne mener, at denne sæson skal have konsekvenser, tror du så, at han peger på sig selv eller på Neestrup? Det er i øvrigt næppe et vinderargument for hverken PC eller Neestrup, at vi præsterer som forventet, når man ser bort fra de uduelige/ukampdygtige spillere.

  I politik fyres folk når der ikke længere er tillid til vedkommende (i denne uge røg forsvarschefen på den konto). Jeg ser det egentlig på samme måde i FCK og i øvrigt en helt almindelig mekanisme i erhvervslivet på de ansvarstunge poster.

  Hvis jeg sad som storaktionær i FCK og kunne tjene kassen når vi kvaller til CL, som de seneste 2 sæsoner og vi pt. End ikke kan vide os sikre på bare at få bronze..og i morgen være 8 point og fucking miles away fra toppen, så ville jeg søge uvildig rådgivnig og finde frem til om det er sort uheld eller om nogen gentagne gange har truffet dårlige beslutninger ang trupsammensætningen.

  Her er mit eget svar ganske klart. Den sportslige ledelse har godt nok gjort nogle få gode køb (jeg interesserer mig mindre for hvor meget en spiller er oversolgt til, da det ofte handler mere om den anden klub). Ledelsen har til gengæld vindue efter vindue undladt af handle (cb, 6er, 9er) hvorimod andre er købt selvom det kunne synes som unødvendigt (senest Mattson som 8er hvor behovet soleklart var en 6er..fint nok man prøver Mats men ikke på bekostning af en ny 6er). Man kan i flæng nævne et halvt hold af angribere som ikke slog til mens man vendte det blinde øje til forsvarssituationen og 6eren.
  Som jeg ser det er vi nærmest blevet ringere hvor vores 2 største modstandere er blevet bedre, BIF i stor fremgang. Som flere af os har skrevet før så vandt vi sidste år på mere held end forstand og primært grundet modstanderne dummede sig gang på gang.
  Det er blevet en sovepude ligesom de rare CL penge og Nees har kunne gå på vandet, medierne havde endda travlt med at skrive om at udlandet da snart måtte kalde. Mange har undskyldt holdet med at..jamen fokus er jo lige nu på CL så derfor performede man ikke lige i den hjemlige andedam men det er jo blot en af flere medvirkende forklaringer.

  Jeg køber ikke den med at holdet er så godt og at Nees bare skal forbedre spillet. Det skal han selvfølgelig men jeg tror desværre en del af sandheden er at flere af spillerne bare ikke har klassen.
  Man kunne jo selv prøve at vælge et hold af spillerne i top6 slutspillet, hvor mange FCK'ere ville man helt ærligt ende op med?

  Pilen har i 3-4 vinduer peget mere på PC end nogen anden og så tror jeg i øvrigt nogen herinde tillægger PCs "store netværk" for stor værdi. Hvor tit har vi ikke på vinduets sidste dag fulgt med på hvad der blevet trukket op af hatten..altså vi har også hørt hvor tilfældigt det alligevel i sidste ende er, man vil have en til x position og nærmest i sidste time finder man et hit (nogen der ikke havde bedre tilbud). Om vi så satte en fra sidelinien ind for PC ville det vælte ind med tilbud fra agenter der tilbyder deres spillere. Der hvor værdiskabelsen sportsligt er, er jo at kunne identificere hvilke positioner og spillertyper som vil kunne løfte holdet mest ved køb..salgene kommer jo nærmest af sig selv når buddene bliver så høje vi ikke kan sige nej længere og så er kunsten jo at evne at købe de rigtige.

 8. De følgende 7 brugere er enige:

 9. #51
  Tilmeldingsdato
  Feb 2012
  Indlæg
  1,771

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af Ezen Se meddelelser
  Jeg køber ikke den med at holdet er så godt og at Nees bare skal forbedre spillet. Det skal han selvfølgelig men jeg tror desværre en del af sandheden er at flere af spillerne bare ikke har klassen.
  Man kunne jo selv prøve at vælge et hold af spillerne i top6 slutspillet, hvor mange FCK'ere ville man helt ærligt ende op med?
  Interessant øvelse. Jeg havde faktisk samme tanke i derbyet og der synes jeg faktisk pilen peger på Neestrup - for det er nærmest ingen spillere jeg ville bytte. Vallys er nok bedste bud - men ville jeg bytte ham for Moi? Egentlig ikke. Så har de 3 9'ere i Omoijuanfo, Kvistgaarden og Suzuki. Generelt sukker jeg bare efter en 9'er i FCK, så her er nok største ønske om byt.

  Så kan vi kigge mod Midtjylland. Jeg kunne godt tænke mig en Sørensen type, men et eller andet sted er han jo bare en ung Lerager - de kan meget af de samme ting. Resten af deres start 11'er synes jeg virkelig heller ikke har særlig stor kvalitet og der er ikke én eneste jeg ville bytte fra vores start 11'er.

  Jeg sukker klart mest efter spillerne i FCN, men det er vel egentlig også fordi det er den type fodbold de spiller som vi også selv gerne vil praktisere? De har bare spillerne der er skræddersyet til den spillestil. Jeg ville nok gerne bytte alle deres 3 forreste i Schjelderup, Ingvartsen og Osman med vores, og faktisk også gerne deres bagerste 4 med Frese, Nagalo, Hansen og Villadsen (den er tæt med Jelert).

  Så jeg mener klart konklusionen er taktik/holdmentalitet osv. Pilen peger ud mod trænerbænken og ikke truppen. Vi havde en elendig trup under Thorup, men den undskyldning kan simpelthen ikke bruges længere.

  Grabara
  Jelert - Vavro - Mckenna - CS/Ankersen/Diks/Meling
  Lerager - Falk - Matsson/Diogo
  Moi - Claesson/Ori - Achouri

  Den startopstilling skal simpelthen vinde 9 ud af 10 fodboldkampe i Superligaen. Der er ingen undskyldninger.
  "Vi i FCK får altid skudt i skoene, at vi er så pokkers arrogante, men faktum er, at vi ikke er nær så arrogante som alle andre ville have været i vores sko" - Niels Christian Holmstrøm

 10. De følgende 3 brugere er enige:

 11. #52
  Tilmeldingsdato
  Aug 2022
  Indlæg
  5

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  I en tid med utilfredsstillende resultater i suppen, kan vi vel trøste os selv med at vi med nød og næppe klarede at slå os forbi Sparta Prag(med en god portion held) og de polske mestre.

  - - - - Få nu det flag ned.

 12. #53
  Tilmeldingsdato
  Oct 2003
  Indlæg
  6,224

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af scoring Se meddelelser
  Interessant øvelse. Jeg havde faktisk samme tanke i derbyet og der synes jeg faktisk pilen peger på Neestrup - for det er nærmest ingen spillere jeg ville bytte. Vallys er nok bedste bud - men ville jeg bytte ham for Moi? Egentlig ikke. Så har de 3 9'ere i Omoijuanfo, Kvistgaarden og Suzuki. Generelt sukker jeg bare efter en 9'er i FCK, så her er nok største ønske om byt.

  Så kan vi kigge mod Midtjylland. Jeg kunne godt tænke mig en Sørensen type, men et eller andet sted er han jo bare en ung Lerager - de kan meget af de samme ting. Resten af deres start 11'er synes jeg virkelig heller ikke har særlig stor kvalitet og der er ikke én eneste jeg ville bytte fra vores start 11'er.

  Jeg sukker klart mest efter spillerne i FCN, men det er vel egentlig også fordi det er den type fodbold de spiller som vi også selv gerne vil praktisere? De har bare spillerne der er skræddersyet til den spillestil. Jeg ville nok gerne bytte alle deres 3 forreste i Schjelderup, Ingvartsen og Osman med vores, og faktisk også gerne deres bagerste 4 med Frese, Nagalo, Hansen og Villadsen (den er tæt med Jelert).

  Så jeg mener klart konklusionen er taktik/holdmentalitet osv. Pilen peger ud mod trænerbænken og ikke truppen. Vi havde en elendig trup under Thorup, men den undskyldning kan simpelthen ikke bruges længere.

  Grabara
  Jelert - Vavro - Mckenna - CS/Ankersen/Diks/Meling
  Lerager - Falk - Matsson/Diogo
  Moi - Claesson/Ori - Achouri

  Den startopstilling skal simpelthen vinde 9 ud af 10 fodboldkampe i Superligaen. Der er ingen undskyldninger.
  Jeg er enig i, at truppen bør være stærk nok og spillerne dygtige nok. Jeg har virkelig meget svært ved at se, hvorfor pilen skulle pege på så entydigt på PC, som så mange herinde nævner. Jeg er med på, at det er ham, som f.eks. ikke har købt en 6'er som mange af os herinde har råbt på, men hvis Neestrup hellere vil have en Mattsson skal PC så virkelig købe 6'eren? Endvidere så skriger truppen efter en 9'er som scorer nogle mål, men her går jeg også ud fra, at man (PC, Neestrup, Sundhedssektor) i samarbejde i december/januar har vurderet, at Corner ville kunne spille en del i foråret og at Orri, Larsson og Claesson ellers ville være fine nok løsninger. Dette må være et fælles ansvar og ikke et decideret PC koks.

  Generelt synes jeg faktisk, at problemerne (måske nærmere løsningerne) er meget svære at pege på. Det åbenlyse vil selvfølgelig være at pege på Neestrup, men jeg synes egentlig at begge kampe mod Bif og FCN taktisk har været rimelig fornuftige. Kampen mod BIF havde vi lige som vi kunne drømme om med føring og total dominans i 2. halvleg, da vi så får en hjerneblødning. Taktisk får vi i den kamp fuldstændigt sat Bifs profiler ud af spil og man ser nærmest intet til Vallys, Suzuki osv i hele kampen. Mod FCN er det lidt det samme. Vi starter rigtigt godt og skal føre med mindst 2 mål inden de nærmest scorer ud af det blå på første forsøg...og på det andet efter et hav af muligheder for at cleare bolden væk. Alligevel har vi chancer nok til mindst uafgjort (straffe, 100% chance til Lerager etc) - og ja jeg ved godt, at FCN også kommer til en del chancer på omstillinger, men det kan næppe undgås. Ifølge statistikkerne ender vi med størst xG (selvfølgelig tæller straffet op) og flest store chancer.

  Hvor pokker trykker skoen så? Ja jeg ved det simpelthen ikke. Lige nu mangler vi spillerne i form (dem har de andre tophold), vi mangler stolpe ind (det hele havde set anerledes ud, hvis Achouri og Roony havde scoret i stedet for stolpeskud) og vi mangler noget tro på tingene og vildskab. Hvad er det der skyldes, at Grabara pludselig ser middelmådig ud? Eller at vi pludselig sover i forsvaret når vi ikke gjorde det i CL? Eller at vi ikke kan dominere mod et superligahold, når vi kan dominere mod meget bedre CL-hold i perioder? At vores spillere pludselig ikke kan sparke noget i mål?

  Er vores spillere mætte efter to mesterskaber og CL? Mangler der simpelthen sult? Er der noget taktisk som gør, at vi er fantastiske i Europa og middelmådige her? Er vi bare uheldige med skader og stolpe ud (det er næppe sandheden)?

  At vores trup er skævt sammensat, for dårlig eller lignende køber jeg i hvert fald ikke. Enkelte positioner kunne uden tvivl forbedres (her tænker jeg især på 9'eren), men truppen er nærmest skræddersyet, som Neestrup vil have den.

  Næste kamp er er i Herning, hvor statistikken hedder 1 sejr, 1 uafgjort, 11 nederlag i de seneste 13 kampe. Det skal nok blive rigtigt sjovt....

 13. Den følgende bruger er enig i dette:

 14. #54
  Tilmeldingsdato
  Sep 2005
  Indlæg
  321

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Bortset fra et forvar som ikke kan forsvarer, en midbane som ikke leverer og så et angreb som er lige så skarpt som vådt bølgepap, så er vi ved at være der.

  Vi er heldige med ikke at få en ordentlig snitter mod et langt bedre hold, hvor dommeren ikke just dømte FCN´s vej.

  Vi er slet ikke, hvor vi skal være for at kunne spille med i toppen. Der er et mæthedsfornemmelse, sammenholdt med frygt når modstanderen får hjørnespark.

  Vi har ingen leder og en ung træner, som pt kun har prøvet medgang. Så har vi også en dyr trup, hvor mange er skadet og mange som ikke har niveauet.

  Det skal bare overstås og at vi så forhåbentlig kan komme i mål som nummer 3 og spille lidt europæisk til næste år.

  Ingen grund til at hænge nogen ud - det er på alle parameter der ikke bliver leveret og præsenteret pt.

 15. Den følgende bruger er enig i dette:

 16. #55
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  3,612

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af Snorkzz Se meddelelser
  Bortset fra et forvar som ikke kan forsvarer, en midbane som ikke leverer og så et angreb som er lige så skarpt som vådt bølgepap, så er vi ved at være der.

  Vi er heldige med ikke at få en ordentlig snitter mod et langt bedre hold, hvor dommeren ikke just dømte FCN´s vej.

  Vi er slet ikke, hvor vi skal være for at kunne spille med i toppen. Der er et mæthedsfornemmelse, sammenholdt med frygt når modstanderen får hjørnespark.

  Vi har ingen leder og en ung træner, som pt kun har prøvet medgang. Så har vi også en dyr trup, hvor mange er skadet og mange som ikke har niveauet.

  Det skal bare overstås og at vi så forhåbentlig kan komme i mål som nummer 3 og spille lidt europæisk til næste år.

  Ingen grund til at hænge nogen ud - det er på alle parameter der ikke bliver leveret og præsenteret pt.
  Ja sådan som tingene har udviklet sig den seneste uge, så er det svært at være uenig. 3 Plads må være målet og så skal der styr på tingene til næste sæson.

  Men det bliver godt nok et vildt sommertransfer vindue vi går ind i.

 17. #56
  Tilmeldingsdato
  Jan 2004
  Indlæg
  366

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Der skal simpelhen ske konskvens på ledelsesmæssig niveau, da resultaterne viser sit tydelige spor. 7 tabte kampe, tidlig ud af pokalen, en offensiv der ikke scorer mål nok, en defensiv som bliver ved med at lave fejl.

  Konsekvens kan ske på flere niveauer:

  - Sportslig ledelse --> PC (Her sker der nok ikke det store til sommer. PC har den vigtigste egenskab set med bestyrelsen øjne. Et godt købmandskab, men de mange dyre spillere, der ikke spiller trækker meget ned. Han får en mulighed mere, men han er presset og skal levere mesterskab i næste sæson).
  - Sportslig ledelse --> Nees (Har ikke vist han kan løse problemer som har været der igennem hele sæsonen, men har vist FCK flotte resultater i europa, så han får nok en chance mere, men som PC så skal der vises resultater i den kommende sæson).
  - Træner stab --> Hjalte m.fl (Nok efter min mening en af de mest oplagte steder, hvor man vil ændre noget. Tror godt man kan forvente 1-2 ny assistener her til sommer og nogle som "ønsker" nye udfordringer)
  - Spiller ledelse --> Claesson, Falk m.fl. (Det er tydeligt, at hierarkiet i spillertruppen ikke fungere. Det er simpelhen et MUST, at der skabes et nyt hierarki. Der skal bygges et hierarki for de kommende 2-3 år og her er der nogen som nok mere skal have en sekundær rolle i klubben).
  - Torben

 18. De følgende 2 brugere er enige:

 19. #57
  Tilmeldingsdato
  Apr 2019
  Indlæg
  582

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af danebull Se meddelelser
  Der skal simpelhen ske konskvens på ledelsesmæssig niveau, da resultaterne viser sit tydelige spor. 7 tabte kampe, tidlig ud af pokalen, en offensiv der ikke scorer mål nok, en defensiv som bliver ved med at lave fejl.

  Konsekvens kan ske på flere niveauer:

  - Sportslig ledelse --> PC (Her sker der nok ikke det store til sommer. PC har den vigtigste egenskab set med bestyrelsen øjne. Et godt købmandskab, men de mange dyre spillere, der ikke spiller trækker meget ned. Han får en mulighed mere, men han er presset og skal levere mesterskab i næste sæson).
  - Sportslig ledelse --> Nees (Har ikke vist han kan løse problemer som har været der igennem hele sæsonen, men har vist FCK flotte resultater i europa, så han får nok en chance mere, men som PC så skal der vises resultater i den kommende sæson).
  - Træner stab --> Hjalte m.fl (Nok efter min mening en af de mest oplagte steder, hvor man vil ændre noget. Tror godt man kan forvente 1-2 ny assistener her til sommer og nogle som "ønsker" nye udfordringer)
  - Spiller ledelse --> Claesson, Falk m.fl. (Det er tydeligt, at hierarkiet i spillertruppen ikke fungere. Det er simpelhen et MUST, at der skabes et nyt hierarki. Der skal bygges et hierarki for de kommende 2-3 år og her er der nogen som nok mere skal have en sekundær rolle i klubben).
  PC og Nees sker der helt sikkert ikke noget med til sommer.

  Jeg tror der er en naturlig udrensning på vej blandt spillerne, og jeg er ret sikker på, at Falk i hvert fald er fortid, og det er nok ret godt, for han hæmmer vores spil pt som 6'er. Og nej, det er ikke hans skyld, og jeg har kæmpe respekt for hans egenskaber med en bold, men vi spiller bare for offensivt til at have en 6'er, der ikke ligger og rydder op.

  Der hvor jeg dog er mest spændt, er blandt assistenterne. Det er blevet for indspist, og taktisk er vi simpelthen overmatchet i for mange kampe, og det må ikke ske. Jeg tror Nees mangler input ude fra og fra en/flere, som har haft sin gang andre steder end lige Danmark og Superligaen.

 20. De følgende 2 brugere er enige:

 21. #58
  Slush er offline Sun Lolly er det bedste!.
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  1,626

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af EraZ Se meddelelser
  Ja sådan som tingene har udviklet sig den seneste uge, så er det svært at være uenig. 3 Plads må være målet og så skal der styr på tingene til næste sæson.

  Men det bliver godt nok et vildt sommertransfer vindue vi går ind i.
  Tænker vi smider 3. pladsen den kommende runde.
  Kan ikke lige se hvad det er som skal gøre vi pludselig begynder at vinde kampe mod top 6 hold.

 22. De følgende 2 brugere er enige:

 23. #59
  Tilmeldingsdato
  Nov 2010
  Indlæg
  691

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Det værste er jo næsten, at en del af problemerne var tydelige for alle - inden forårssæsonen - men åbenbart ikke ledelsen... Et eksempel, er at vi ikke har en eneste decideret angriber der har bevist at de kan score mange mål i et niveau omkring superligaen med nuværende niveau. Topscoreren i foråret lavede hvad? 4 mål? Det er jo fuldstændigt uhørt for en klub der vil spille med om mesterskabet - og der ikke blev hentet en spiller deroppe. Jeg vil nærmere sige en direkte skandale og latterligt når det er så mange millioner på spil. Og det er bare et eksempel.
  Sidst redigeret af pouljensen : 08.04.24 kl. 12:43

 24. De følgende 3 brugere er enige:

 25. #60
  Tilmeldingsdato
  Nov 2007
  Indlæg
  2,239

  Re: Kamptråd: FCN - FCK 7.APRIL 2024 kl 16.00

  Citat Oprindeligt indsendt af Slush Se meddelelser
  Tænker vi smider 3. pladsen den kommende runde.
  Kan ikke lige se hvad det er som skal gøre vi pludselig begynder at vinde kampe mod top 6 hold.
  William Clem…

  Falk er ikke i den form han var i i efteråret. Og de perioder hvor vi har set reelt dominerende ud over flere kampe har været med clem på 6eren.
  Imod moderne fankultur
  djurlander's Avatar

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Svar: 84
  Sidste Meddelelse: 05.04.24, 20:53
 2. Svar: 51
  Sidste Meddelelse: 11.03.24, 21:15
 3. Svar: 71
  Sidste Meddelelse: 04.03.24, 11:54
 4. Svar: 25
  Sidste Meddelelse: 27.02.24, 16:25
 5. Svar: 51
  Sidste Meddelelse: 20.02.24, 22:46

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •