Et par artikler fra igår...

----
http://www.ekstrabladet.dk/VisArtike...?PageID=258017

"Vi skylder Fodbolddanmark en stor undskyldning. Vi har svigtet, og det er meget skidt for dansk fodbold. I forvejen ligger Danmark ikke godt på ranglisten, og det her hjælper bestemt ikke, sagde FC Københavns sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm.
"
"- Min ældste søn har lige ringet og sagt, at jeg skal tage det roligt. Det er en sportslig fiasko for dansk fodbold, og vi kan kun håbe på, at Brøndby og AaB klarer sig godt i UEFA Cuppen. Det er et hårdt slag efter alle de forberedelser, og jeg er langt mere skuffet nu, end da vi røg ud mod Glasgow Rangers sidste år, forklarede Flemming Østergaard."
----
http://www.ekstrabladet.dk/VisArtike...?PageID=258020

"Brøndby kom sig aldrig over nederlaget, og mesterskabet endte hos FC København. Spørgsmålet er så, om FCK's nederlag får samme effekt.

- Det håber jeg ikke, men smerten kommer til at sidde i hovederne i lang tid. De unge spillere skal lære, at en karriere er fyldt med op- og nedture. Jeg er mildt sagt skuffet over indsatsen, og jeg har en pinlig fornemmelse i kroppen. Det er det værste, jeg har oplevet i min karriere på det her niveau, sagde Hans Backe."

----
http://www.ekstrabladet.dk/VisArtike...?PageID=258019

" Jeg aner ikke, hvad der skete, og det var ikke sjovt at være målmand. Det var jo ikke tilfældige mål, men scoringerne kom efter gennemspillede angreb, hvor jeg jeg var alene med to modstandere. Publikum klappede hånligt af mig, når jeg havde bolden, men jeg ved, at jeg ikke kunne gøre noget, så det påvirker mig ikke, at de reagerer sådan. Havde jeg været 22 år, så kunne det have knækket mig, men nu er jeg for rutineret til at det påvirker mig. Men kampen var alligevel den største skuffelse i min karriere, sagde FCK-målmand Magnus Kihlstedt.
"
----
http://www.bt.dk/sport/dkfodbold/art...fid=100232304/

Onside:

"Det var den største sportslige skuffelse, jeg har været med til i min tid i klubben. Det var ikke engang en off-day. Det var en så sløj indsats, at vi burde skamme os," sagde bestyrelsesformand Flemming Østergaard efter kampen. - SÅ HAN KAMPEN!!?? (så vil jeg ihvertfald ikke se når de HAR en off-day!)

----
http://www.bt.dk/sport/dkfodbold/art...fid=100232304/

BT:


»Det var jo en total fornedring. Man må spørge sig selv, om et hold som Gorica kan blive 200 procent bedre på en uge. Det kan de ikke. Vores indsats var katastrofal. Jeg vil ikke ind på enkeltpersoner, og deres præstationer, men jeg må blot konstatere, at både spillere og træner må tage en del af ansvaret,« siger Backe.

Den svenske cheftræner mener ikke, at det var det taktiske oplæg, der var noget galt med. Men når hans tropper ganske enkelt ikke var klar til at levere mere, skulle det gå galt.



»På den måde får man jo nogen svar i sådan en kamp. På en måde er det vel klassisk. Når et hold har haft så stor succes i tre-fire år, kan man have en tendens til at fortrænge virkeligheden. Men man glemmer hvad der er, der har gjort en gode, og sørger heller ikke for at være opmærksom på de svagheder man har. Og så sker sådan noget,« siger Backe.



----

http://www.bt.dk/sport/dkfodbold/art...fid=100232304/



Og en sidste - også fra BT:



»Der er ikke så meget at sige. Jeg har ansvaret for det her,« prøvede Østergaard, der dog åbenbart ikke føler ansvaret tynge hårdere, end at han i næste sætning alligevel sendte aben videre. »Den sportslige sektor har haft alle muligheder. Men først og fremmest må man kigge på spillerne. Man taler så meget om bonus, men måske burde man finde en måde, de kunne betale tilbage på efter indsatsen i aften. Men glem alt om træneren. Jeg har 100 procent tillid til, at Backe får rejst holdet op efter dette her,« siger Østergaard, som erkender, at FCK sportsligt er sat år tilbage af nederlaget.

----


Det kan da være meget godt altsammen at de tpåtager sig skylden - bevares, det ER deres skyld, men det er spillerene og ikke klubben der var noget galt med i aftes - når de kan slås på udebane kan de fandme også slås på hjemmebane!

/Skuffede 44fire44