Viser resultater 1 til 15 af 51

Emner: Optakts og kamptråd: FC København - AGF (7/3-2010)

  1. #1
    Tilmeldingsdato
    May 2006
    Indlæg
    596

    Optakts og kamptråd: FC København - AGF (7/3-2010)

    Ja så skal vi vel til det igen...

    tager imod

    FC Københavns først SAS-liga kamp i foråret bliver i Parken mod Brøndbys værste arvefjender AGF.

    Det bliver den første af 17 kampe, hvor heltene fra FCK skal forsøge at spille guldet hjem endnu engang. AGF skal gerne have point, for at forsøge at hænge på i sub-toppen, og ikke ende som gråt midterhold der intet har at spille for i resten af sæsonen.

    Truppene:
    Hos FC København døjer Peter Larsson og Ulrik Laursen med småskader, og må regnes som tvivlsomme til kampen. Ellers råder Ståle Solbakken over hele truppen, hvor alle mand har været i kamp, enten trænings- eller Europa League.

    AGF har den seneste tid været på træningslejr i La Manga, men har lovet at komme hjem til kampen søndag. Her har de hviiie været uheldige, Anders kure, Dan Thomassen og Mark Howard er alle rendt ind i ankelskader. Dioh Williams er langtidsskadet, og kommer derfor ikke med til kongens København. Benny Feilhaber og Jakob Poulsen har også måttet melde fra til kampen, så det kan blive et reservespækket AGF hold der kommer til Parken. Men det har de også god erfaring med.
    Martin Jørgensen har vist også skrantet lidt, men mon ikke han bliver klar.


    Statistik

    FC København og AGF har spillet 54 kampe, det er blevet til 24 sejre, 13 uafgjorte og 17 nederlag til Byens Hold. 13 af sejrene er hentet i Parken, hvor løverne kun har tabt seks gange til AGF.

    Under Ståle er FCK og AGF tørnet sammen otte gange, og med fem sejre til københavnerne.
    Desværre er de seneste to kampe mod AGF er endt med nederlag for Solbakkens tropper, senest 15/9-2009 i Parken, hvor forfærdelige Peter Graulund blev matchvinder. Lad os håbe københavnerne virkelig er opsat på at vaske den plet væk.

    Alltime topscorer mod AGF er Todi Jónsson med otte mål. I den nuværende trup deler Hjalte og Atiba æren, med fire mål hver mod den jysk hovedstads udvalgte. Santin har også tegnet sig for en enkelt pind.

    Dommer:
    Kampens opmand bliver

    Gensyn:
    Der bliver et velkommen tilbage til Parken til Dan Thomassen og Kim Madsen der har spillet henholdsvis 89 og 95 kampe for Byens Hold.

    Vejret:



    Ser ud til at blive helt hæderligt. Men husk varmt tøj.

    Se kampen:
    Bedst er det selvfølgelig at se kampen live. Ellers vil den blive transmitteret på TV3+, men det er så på eget ansvar hvad man må lægge ører til. Radions program tre vil også have en reporter på stedet.

    En god start:
    Alle gode gange tre for Ståles tropper. Tredje kamp af betydning i 2010 - nu skal der en sejr hjem. Tre nederlag i træk mod AGF vil heller ikke være i orden.

    Der skal lægges pres på OB fra start af, især nu hvor selveste Laudrup mener de bliver mestrer, og der skal lægges afstand ned ad i tabellen. Og så skal der bankes noget selvtillidhed ind i holdet, og det kommer nu engang bedst med en sejr og tre point.
    Jeg håber drengene er opsat på at give et godt forår - og et mesterskab. Hvem ved, måske der går nogle år før det kommer igen?

    God kamp - Og Forza FC!
    Latteren forstummer minut for minut,
    lyset er gået kemien er brudt,
    færdsel på græsset er strengt forbudt,
    for vi nærmer os endnu en vinter.
    Lundberg_aus_Lolland's Avatar

  2. De følgende 6 brugere er enige:


Threaded View


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

  1. Optakts- og kamptråd: FC København - AaB (25/4 2010 kl.16)
    By Steffen_Corleone in forum De korte linier
    Svar: 61
    Sidste Meddelelse: 29.04.10, 14:48
  2. Svar: 45
    Sidste Meddelelse: 06.04.10, 13:03

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •