Viser resultater 1 til 15 af 111

Emner: Er TK god nok?

  1. #1
    Tilmeldingsdato
    Jan 2008
    Indlæg
    15

    Er TK god nok?

    Til dem der skulle være i tvivl så handler denne tråd om Thomas Kristensen :)

    Jeg er så træt af at se ham løbe rundt i den hvide trøje og lave den ene dårlige kamp efter den anden. Senest var i går hvor jeg simpelthen ikke kan forstå at den mand ikke får noget stort kritik! han er åbenlyst
    skyld i brügge´s første mål og ved det andet var han bambi på glat is og så heller ikke for godt ud. Den eneste artikel jeg kan finde er på Lars jacobsen som er en kæmpe gentlemand og tage det første mål på hans kappe, selvom alle og enhver godt ved at det absolut ikke var med vilje at det mål var hans skyld.
    Det havde sku været på sin plads at TK gik ud i medierne og erkendte at hans håbløse beslutning om at heade bolden ud over sidelinjen var torske dumt! men næ nej.

    Men generelt handler denne tråd ikke kun om i går. Jeg kan bare ikke forstå at TK overhovdet får så mange kampe som han gør på vores midtbanen og så er jeg meget forundret over at jeg der aldrig er nogen som langer ud efter ham. Både Claudermir og Grindheim blev hele sidste sæson skældt ud om hvor dårlige de var, også i medierne, men ikke TK. Og før dem blev spillere som Hutchinson, Kvist, og Hjalte lyn hurhurtigt skældt ud hver gang der var det mindste... men ikke TK.
    Det er absolut ikke fordi jeg ønsker der skal komme kritik af vores spillere, det er blot et eksempel på at TK altid "går fri", og det er da bare lidt sjovt nu hvor han var fast mand i sidste sæson, og stadig er det i den her sæson?

    Det mest underlige er også at TK er fast mand for skandinaviens største og bedste klub, men på INGEN måde er i betragning til det danske landshold (jeg forstår så godt hvorfor) mens spillere som Grindheim, Kvist, Hutchinson, alle nogenlunde har været fast mand for deres lande imens de var/er hos FCK. For claudemir er det nok også pæn svært :)
    Der hverken er eller har været nogen udenlanske klubber som nogensinde har været interreseret i ham. hvilket jeg heller ikke undre mig over..

    TK har overhovedet ingen teknik, og han kan hverken drible, skyde, tackle, heade, aflevere en bold over 2 meter, eller for den sags skyld tæmme en bold. Tilgængel så er han verdens bedste til at aflevere en bold på under 2 meter, og trække sig fra hver en tackling, for tænk nu hvis hans fine hvide trøje skulle blive beskidt :)

    Men jeg ved at jeg ikke er den eneste som er træt af ham, jeg høre det gang på gang, hvordan folk på nedre c hader hver gang han spiller, og han får aldrig nogensinde det store bifald eller tiljublen af fck fansene.

    Jeg håber inderligt at fck snart får købt sig en ny central midtbane spiller og at TK ryger ud af truppen så hurtigt som muligt.

  2. De følgende 4 brugere er enige:


Threaded View


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •