Viser resultater 1 til 15 af 234

Emner: Evaluering af Ståle version 2

  1. #150
    Tilmeldingsdato
    Aug 2003
    Indlæg
    377

    Re: Ståle 2.0 - Mesterskab eller forsvind!

    Citat Oprindeligt indsendt af k@sper Se meddelelser
    Er sandheden ikke, at de kommer på holdet hvis de er gode nok som Corner, Delaney, Kvist, Amankwaa, (Zanka), Zohore osv.
    Det er vidst en sandhed med en del modifikationer:

    Corner fik debut under Ariel og når nu det er Ståle du forsvarer, så skal du passe på med ikke at give ham kredit for de chancer Ariel tog.

    Delaney fik først en fast plads på holdet 3-4 år for sent efter at vi havde skøjtet rundt med gamle Hjalte, TK, Grindheim, Claudemir 2.0 osv. Han blev konstant brugt på venstre midt til trods for at han var klar cm og den dag idag måske er den bedste i klubbens historie. Ståle valgte TK over Delaney i en hel sæson, hvor vi ikke vandt en skid, så må du jo selv lige vurdere om det er at give de unge chancen, når de er gode nok.

    Kvist fik sit gennembrud på HM og HB og ligesom med Delaney fik han heller ikke den tillid eller kredit af Ståle til at udfylde en bærende rolle på CM. Han var i øvrigt først fast mand i 2010 sæsonen, hvor han ikke længere kan betegnes som et ungt talent.

    Amankwaa er blevet brugt en smule, men langt hen af vejen har han varmet bænk til fordel for afdankede eller decideret dårlige spillere som Bolanos, Rurik, Kacaniclic, Braaten (scorede et herligt mål mod gala, men udover det, viste han ikke det store).

    Zanka var ikke et FCK talent og havde allerede bevist sig for b93 og jeg er også ret sikker på at han blev brugt af nød pga skader og karantæner. At han så greb chancen er en anden snak, men jeg tror det var rent held at han fik den så tidligt.

    Zohore var ikke god nok, han var bare stor nok og Ståle har altid vist at han vægter fysik meget højere end teknik og talent. Han fik i øvrigt aldrig sit gennembrud i FCK, så det var vidst en meget begrænset chance han i sidste ende fik, til trods for at han fik spilletid i et par store kampe.

    Alene det at du kun kan nævne så få spillere og at du også føler behov for at tage Zanka med i ligningen, burde gøre det indlysende for dig selv at du tager fejl. Ståle er hamrende dårlig til at give tillid og tryghed til unge spillere og det virker nærmest til at han kører en form for miltaristisk stil, hvor de skal brydes helt ned og bygges op igen før de må få spilletid.

  2. De følgende 8 brugere er enige:


Threaded View


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

  1. Svar: 26
    Sidste Meddelelse: 17.01.14, 20:04
  2. Heksekedel - evaluering
    By Dexters in forum De korte linier
    Svar: 15
    Sidste Meddelelse: 23.10.03, 07:30

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •