Citat Oprindeligt indsendt af Goldbæks Højrefod Se meddelelser
Regnskabsmæssigt er din påstand og analyse bare forkert - eksempel hvis vi i 2018 anskaffer spillere for 400 mio. og fastholder de spillere i en kontraktperiode i fire år uden at investere yderligere i transfers, så vil anskaffelsesprisen i hele perioden fremstå som værende 400 mio. uagtet at der de tre efterfølgende år ikke har været investeret en bøjet femøre.

Udover det forkerte i din betragtning om investeringsvilje, så strider det også mod god regnskabs praksis om, at regnskabet skal være retvisende, hvis man i sådan et tilfælde vil påstå, at investeringerne holdes på samme niveau.

Den aktuelle værdi vil falde med 25% om året og faldet i den aktuelle værdi vil løbende demonstrere, at investeringsniveauet er aftagende. Således også i FCK selvom der foregår handler begge veje. De indgående transfers er bare ikke så store som tidligere.
Hvis man bevæger sig på anlægget, så kan man se der er blevet smidt en del penge efter forbedringer. Senest nye træningslokaler/kontorer og en ny bane 3, som ikke er billig. Der er også et projekt i gang med banen i Parken.
Du lagde ud med en 50% reduktion i budgettet, men den har du vist selv justeret ned løbende.