Hjemmelavet 3-1 pizza. Horizontalt er den skilt i skinke og kødsovs, vertikalt, med og uden pepperoni. Nemt og godt!
Hjemmelavet 3-1 pizza. Horizontalt er den skilt i skinke og kødsovs, vertikalt, med og uden pepperoni. Nemt og godt!
Pasta med chorizopølse, iberico skinke, løg, timian og gulerødder
Pulled Pork sandwiches.
De ligner dem vi lavede igår :)
Uploaded with ImageShack.us
Og det startede med at se således ud.
Uploaded with ImageShack.us
›Pulled Pork sandwiches.
›
›De ligner dem vi lavede igår :)
›[IMG]http
›://img62.imageshack.us/img62/8594/pp3h.jpg[/IMG]
›
›Uploaded with ImageShack.us
›Og det startede med at se således ud.
›[IMG]htt
›p://img513.imageshack.us/img513/3466/pp1n.jpg[/IMG]
›
›Uploaded with ImageShack.us
Det gad jeg godt æde, men har endnu tilgode at forsøge mig ud i pulled pork. nogle fif man skal kende? Hvilket kød? Stegetid? Krydderier? - Please!
Ikke noget videre storladent kulinarisk, men en gang chili con carne. (Eller ihvertfald en afart af).
Den ligner nogenlunde den nederste opskrift her, men jeg bruger så røde kidneybønner på dåse da jeg glemte at købe tørrede bønner i går. Derudover erstatter et par friske chili de tørrede, og så et par knuste, tørrede piri-piri i stedet for tabasco.
Groft brød on the side.
Mvh
Kasper
››Pulled Pork sandwiches.
››
››De ligner dem vi lavede igår :)
››[IMG]http
››://img62.imageshack.us/img62/8594/pp3h.jpg[/IMG]
››
››Uploaded with ImageShack.us
››Og det startede med at se således ud.
››[IMG]htt
››p://img513.imageshack.us/img513/3466/pp1n.jpg[/IMG]
››
››Uploaded with ImageShack.us
›
›Det gad jeg godt æde, men har endnu tilgode at forsøge mig ud i
›pulled pork. nogle fif man skal kende? Hvilket kød? Stegetid?
›Krydderier? - Please!
Jeg kan anbefale dig at kigge her: http://gastromand.dk/opskrift-pulled...peratur-grill/
Sublimt!
Flødekartofler med hvidløg, forårsløg, forstegt bacon og revet ost.
Kastede mig over denne Mac'n'Cheese og må sige, efter at ha lavet den til punkt og prikke: Smagte vidunderligt men damn mit hjerte klager
Jeg kastede mig ud i, at prøve at lave Vietnamesiske friske forårsruller. De friske forårsruller bliver, modsat alm. ruller, ikke friturestegt. De består af asiatiske krydderureter, mynte thai basilikum, koriander samt nudler kylling/rejer og div. salat. Herligheden pakkes og foldes i rispapir (det var nemmere end jeg troede!). De serveres med en hoisin-peanut sauce samt en sur-sød sauce bestående af fiskesauce/limesaft/sukker/chili og koriander.
De smagte herligt, havde dog kommet lidt for meget mynte i, den er meget gennemtrængende. Kan klart anbefales!
Gammeldags oksesteg
Den har i skrivende stund fået 45 minutter ud af 2 1/2 time, hvilket gør at der i øjeblikket spreder sig en liflig duft i køkkenet.
Min aftensmad er Paprikagryderet med strimler af kotteletter og cocktailpølser, samt dertil hørende løse ris.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)