Viser resultater 1 til 1 af 1

Emner: U19-ligaen KB-FCN

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,694

  U19-ligaen KB-FCN

  U19-ligaen blev skudt i gang i dag, og for KB's vedkommende betød det besøg af FCN, der som bekendt trænes af Mark Strudahl, som jo er kendt for sin trænerrolle i tv-projektet FC Zulu og INTET andet. Rygterne var rejst i forvejen og havde berettet om, at FCN ikke var nær så elendige som, det havde været at foretrække, og med tanke på ynglingenes sløjhed i sidste sæson, var det med rystende knæ og let vibrerende underlæbe, at jeg stred mig mod Frederiksberg Idrætspark på min cykel.

  KB stillede op som følger:
  Mikkel Hasling
  Sean Christoffersen - Mallik Conradsen - Lasse Horn - Magnus Sonne
  Delphin Tshiembe - Jamal Bhuyan - Thomas Delaney - Kristian Ellegaard
  Andreas Moos (anf.) - Jonas Henriksen

  Bænken: Mikkel Knudstrup, Jesper Christiansen og Cagri Erdem.

  Udskiftninger: 65' ud Delphin - ind Cagri, 80' ud Henriksen - ind Knudstrup, 85' ud Christoffersen - ind Christiansen.

  FCN startede bedst og udmærkede sig bl.a. ved at spille bolden rigtig godt rundt i rækkerne, og det blev til en del ganske flotte angreb, hvor der blev kombineret fornemt. På midtbanen havde de en kolossal dynamo i Liam Douglas, der var ekstremt løbende og strøede om sig med fine pasninger. Derudover udmærkede han sig ved at være 1,20 meter høj, og så har han en ganske ivrig far, hvilket sidst blev dokumenteret, da han for Frem mødte KB i en træningskamp som junior for et par år siden. Farmand var ikke at høre i dag, men der er jo også OL i tv.

  Selv om FCN spillede rigtig pænt, så blev det ikke til de store forsøg mod KB-målet. Når mulighederne var der, blev der enten afsluttet pivelendigt, eller også blev der ikke afsluttet men afleveret indtil muligheden forsvandt. KB derimod var farlige ved enkelte lejligheder. Moos fik bolden i højre side af feltet og holdt godt på den, indtil der kom hjælp bagfra. Modstanderen blev sat af med et fint træk, og bolden blev spillet kort til Henriksen, der med en inderside fik løftet bolden over keeperen men desværre på overliggeren, som også her kunne trænge til at blive hævet en kende eller to.

  Senere i halvlegen måtte FCN's målmand ud i fuld længde - og her taler vi altså om et langt skideskur af en keeper - for at redde et hovedstød fra Henriksen. I det 42. minut blev bolden spillet frem til Andreas Moos i feltet, og med en elegant tæmning og efterfølgende los mod mål, fik han bragt KB foran 1-0. Ingen så hvor afleveringen kom fra, men jeg har vedtaget, at det med stor sandsynlighed må have været fra Kristian Ellegaard.

  Halvlegens sidste aktion blev scoringen til 2-0 og således blev den herrefarlige føring udlignet af det fantastiske tidspunkt at score på. Et hjørnespark i venstre side blev sparket for lavt, men Henriksen dykkede ned for at heade mod mål. Der blev blokeret med returen sparkede selvsamme Henriksen stenhårdt op i nettaget efter at have drejet rundt som på en tallerken eller noget andet rundt, der kan dreje.

  1. halvleg bød ellers på et studie i to forskellige trænertyper. Strudahl stod op tæt på linjen hele tiden og var yderst vokal i sin tilgang til tingene. Der blev opmuntret, jamret, bandet såvel som svovlet og også hoppet en smule. KB's Jonnie Larsen sad i sit skur hele halvlegen med korslagte arme og mælede ikke et ord. Ja okay, omkring det 20. minut råbte han da lige "KRISTIAN FOR HELVEDE" efter et dårligt frispark fra Kristian Ellegaard. Vi kan hermed konstatere, at den tilbagelænede stil er klart mere effektiv end den koleriske ditto, og lad dette være en lærestreg for alle trænere.

  2. halvleg blev fløjtet i gang, og FCN pressede på for at få reduceret, men vanen med at afslutte dårligt eller slet ikke fortsatte til Strudahls tiltagende frustration. KB spillede lidt forvirret i den indledende fase men fik rimelig styr på kampen senere hen. Mallik Conradsen var som altid bundsolid i forsvaret og på den centrale midtbane udmærkede Delaney sig som en meget dirigerende spiller med et glimrende overblik og nogle rigtige gode afleveringer frem ad banen. Jamal Bhuyan blev det også til et glædeligt gensyn med efter en længere ... hm skadespause virker som et forkert ordvalg, så lad os i stedet kalde det sinkeforårsaget fravær. Moos falder ud af kampen i perioder, men han virker som en trussel, når han har bolden i nærheden af feltet.

  Som tiden skred frem, stod det klart, at FCN ikke ville formå at komme tilbage i kampen, og man skulle da også helt hen mod slutningen, før Hasling i målet måtte ud i fuld længde for at vifte bolden på opstanderen efter et godt frispark fra FCN's lille etiopiske spirrevip, Semere Haile. Ja, jeg går ud fra, at der er etiopiske aner pga. navnet og den fysiske fremtoning, der mest af alt minder om en maratonløber. Er det ikke tilfældet, beder jo ydmygst om forladelse, thi jeg mente intet ondt eller nedladende med det.

  Således sluttede det hele med en 2-0 sejr og dermed en god start på sæsonen, og det endda uden hjælp fra Saban, Dal Hende eller Albretchsen (der jo er oprykket til seniortruppen).

  Ellers var der et herligt gensyn med Ritalin-Drengen, der så pragtfuldt frisk ud - eller så frisk man nu kan, når 50 % af ens kost består af benhård medicin - så det var jo bare alletiders.

  Sidst redigeret af Spejder fra Mars : 10.08.08 kl. 08:08
  Mvh.
  Morten


  Álvaro er verdens flinkeste mand
  bekræftet af Lønstrup d. 27/1-2004
  Spejder fra Mars's Avatar

 2. De følgende 6 brugere er enige:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. B93 - KB/FCK2/U19
  By Spejder fra Mars in forum De korte linier
  Svar: 1
  Sidste Meddelelse: 07.09.09, 12:45
 2. Støt U19 i morgen!!!
  By Vlad Dracula in forum De korte linier
  Svar: 0
  Sidste Meddelelse: 30.07.04, 19:25
 3. U19? turnering i Avarta
  By Der Kaiser in forum De korte linier
  Svar: 3
  Sidste Meddelelse: 30.07.03, 21:42

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •