Side 49 af 52 FørsteFørste ... 3946474849505152 SidsteSidste
Viser resultater 721 til 735 af 771

Emner: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

 1. #721
  Tilmeldingsdato
  Oct 2009
  Indlæg
  120

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Andrija Pavlovic har ikke fået den bedste start på tilværelsen i Wien. Han er ude med en skade i et godt stykke tid efter at have overrevet en muskel. God bedring herfra!

  https://www.skrapid.at/en/home/news/...lovic-injured/


 2. #722
  Tilmeldingsdato
  Jun 2004
  Indlæg
  2,324

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Her står, at Ragnar Sigurdsson har forlænget sin kontrakt med russiske Rostov, så den gælder to år længere.
  Jeg har været anfører som 2. års gennem alle ungdomsrækker og mener også, at jeg er berettiget til at blive det på førsteholdet en dag, når jeg har fået erfaringen - Thomas Delaney, 2010.
  Gandhi's Avatar

 3. #723
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,030

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Siden sidste oversigt (som vist ligger to år tilbage - ups!) er en række tidligere FCK-spillere stoppet helt: Bech, Bergvold, Bertolt, J. Christiansen, Coe, Hangeland, van Heerden, Jacobsen, Daniel Jensen, Danni Jensen, Junior, Mads Laudrup, Lindbjerg, Andreas Mortensen, Cesar Santin, Svärd.

  Savner man nogen på listen, så sig endelig til.
  Hermed lidt om de spillere, der har forladt København og prøver lykken rundtomkring:

  Mustafa Abdellaoue: Efter en stærk sæson i 2017 med 30 kampe/16 mål for Aalesund er Mos skiftet til Strømsgodset, hvor det dog endnu ikke er blevet til mål i indtil videre 12 ligakampe. Holdet ligger nr. 11.

  Johan Absalonsen: 12 kampe/6 mål for Adelaide United, der blev nummer fem ud af ti hold. Nu er han tilbage i Sønderjyske.

  Fanendo Adi: Adi har bøvlet lidt med skader og dårlig form i Portland Timbers i MLS. Efter 22 kampe/10 mål i 2017 er det indtil nu blevet til 13 kampe/2 mål i år.

  Jacob Albrechtsen: 25 kampe/0 mål for Avarta, der under Benny Galls ledelse blev nummer 11 i oprykningsspillet i 2. division.

  Martin Albrechtsen: 11 kampe/0 mål for Avarta i efteråret. Har nu indstillet karrieren.

  Ailton Almeida: 14 kampe/7 mål for sin anden klub i Emiraterne, Al-Dhafra, der blev nummer ti. Han har tilsyneladende forladt klubben og måske endda stoppet karrieren i en alder af 33.

  Danny Amankwaa: 11 kampe/0 mål for Hearts i foråret. Klubben sluttede på sjettepladsen. P.t. virker fremtiden meget usikker for Danny, der for anden gang i sin tid i klubben er blevet meldt ikke i betragtning til førsteholdet på grund af for dårlig fysisk form. Mit gæt er, at han spiller et andet sted den 1/9.

  Daniel Amartey: Havde svært ved at bide sig fast på Leicesters hold og døjede også en del med skader. 8 kampe/0 mål og en niendeplads i ligaen.

  Ludwig Augustinsson: 29 kampe/1 mål for Werder Bremen. 5 kampe/1 mål for Sverige ved VM.

  Andreas Baes: 28 kampe/2 mål for Næstved, der sikrede sig tilbagevenden til 1. division med en andenplads i oprykningsspillet i 2. division. Her bliver Baes dog, da han nu er skiftet til Brønshøj.

  Frederik Bay: 20 kampe/0 mål for Helsingørs superliganedrykkere.

  Martin Bernburg: Spiller fortsat i Tårnby i Københavnsserien.

  Cristian Bolanos: Fortsætter nomadetilværelsen. Efter et par år i Vancouver Whitecaps, 21 kampe/0 mål i 2017, er han nu i gang med sit tredje ophold i Saprissa i hjemlandet. 10 kampe/0 mål og en andenplads i foråret. Var med til VM og fik indhop i nederlagene mod Serbien og Brasilien.

  Daniel Braaten: Har rundet de 36, men er stadig aktiv i Brann i Tippeligaen. 15 kampe/3 mål i 2017, 7 kampe/0 mål i 2018 for det aktuelle førerhold i rækken.

  Jeppe Brandrup: Primært reserve i Lyngby sidste år med 16 kampe/1 mål for nedrykkerne. Forlader nu den skrækkelige klub efter ni års ophold.

  Jakob Busk: Kæmpede hårdt for sin plads på Union Berlin-holdet, der sluttede som nummer otte i 2. Bundesliga. 20 kampe/0 mål.

  Claudemir: Spillede og scorede mål i den asiatiske Champions League med saudiarabiske Al-Ahli, som han også vandt sølv med i den hjemlige liga – 20 kampe/2 mål. Efter et års askese vender han nu tilbage til Europa, da han har skrevet kontrakt med portugisiske Braga.

  Andreas Cornelius: 22 kampe/3 mål for Atalanta i ligaen. Desuden to mål i Europa League og et i pokalen. Går nu mod en usikker fremtid og virker ikke som en mand, Italiens nummer syv vil satse på. 3 kampe/0 mål ved VM.

  Thomas Delaney: 32 kampe/3 mål for Werder Bremen, der blev nummer 11. Er nu blevet købt af Borussia Dortmund. I startopstillingen for Danmark ved alle fire kampe ved VM.

  Steve De Ridder: 36 kampe/7 mål for belgiske Lokeren.

  Pape Diouf: Efter 13 kampe/1 mål for Odd i den næstbedste række i 2017 har Pape nu fundet sin rette hylde i Arendal i den norske 2. division, hvor han tilmed indimellem er i startopstillingen. 11 kampe/3 mål og en øjeblikkelig niendeplads.

  Jamil Fearrington: 26 kampe/3 mål for Brønshøj, der reddede livet i 2. division.

  Erton Fejzullahu: Efter nogle omskiftelige år er han tilbage i Sverige, hvor han spiller for Kalmar. 14 kampe/1 mål i efteråret. Indtil nu 9 kampe/0 mål i 2018.

  Yones Felfel: Efter et mislykket ophold i Liechtenstein med blot en enkelt kamp for Vaduz i løbet af to et halvt år på kontrakt leder Felfel nu efter en ny klub. Har prøvetrænet hos Fremad Amager.

  Joel Felix: Ikke fast mand gennem hele sæsonen, men nåede dog 22 kampe/1 mål for Twentes andethold, der blev nummer ti i fjerdebedste række. Hvad førsteholdets nedrykning fra Æresdivisionen kommer til at betyde for ham, må vi vente at se.

  Kristján Flóki Finnbogason: Var med 10 kampe/4 mål med til at spille Start op i Tippeligaen og startede denne sæson stærkt med scoringer i de to første kampe. Siden er der dog fulgt 11 målløse, og holdet ligger nu under nedrykningsstregen. Han har i øvrigt fået fire landskampe og scoret en enkelt gang – muligvis for noget ligalandsholds-halløj.

  Kevin Foley: Spillede i sidste sæson 15 kampe for storsatsende Billericay Town i den syvendebedste engelske række, men får ikke lov til at prøve kræfter med rækken over, da oprykkerne fritstillede ham i foråret.

  Søren Frederiksen: 1 kamp/0 mål for Viborg og 8 kampe/1 mål for Sønderjyske i sidste sæson.

  Jonatan Frimann: 32 kampe/5 mål for Twentes andethold. Var med på bænken for førsteholdet et par gange uden at komme i aktion.

  Cristian Gamboa: På trods af blot 2 kampe/0 mål for Celtic er han stadig fast mand på landsholdet og spillede således alle Costa Ricas tre kampe ved VM.

  Rurik Gislason: Kunne ikke komme på holdet i Nürnberg og skiftede til Sandhausen, der blev nummer 11 i 2. Bundesliga. 15 kampe/3 mål i foråret var nok til at sikre en plads i VM-truppen, og det blev til spilletid mod både Nigeria og Argentina.

  Christian Grindheim: Efter 23 kampe/5 mål for Vålerenga sidste år har Grinden taget et skridt ned til Eliteserien og spiller nu for sin hjembys hold, Haugesund, hvor han i år har bidraget med 15 kampe/3 mål, hvilket rækker til en femteplads.

  Nikolaj Hansen: 23 kampe/1 mål for Næstved.

  Brandur Hendriksson: Havde efter en alvorlig skade svært ved at bide sig fast på Randers-holdet i efteråret med 4 kampe/0 mål. Skiftede derfor til islandske FH, hvor han straks har fået succes med 12 kampe/5 mål samt 3 kampe/2 mål i pokalen. Holdet er på en skuffende sjetteplads, men er gået videre i Europa League-kvalen.

  Jos Hooiveld: Efter 14 kampe for Twente i sidste sæson er han nu i Orange County i den næstbedste række i USA. 6 kampe/1 mål og en tredjeplads i vestrækken.

  Magne Hoseth: Stoppede karrieren i vinterpausen efter 5 kampe/0 mål for Notodden og 3 kampe/0 mål for Kristiansund i Eliteserien.

  Atiba Hutchinson: Besiktas måtte nøjes med en fjerdeplads i den uhyre lige tyrkiske Süperlig. Efter fem år som fast mand har Hutch nu forladt klubben, og han overvejer vist p.t. sin fremtid. Som 35-årig er et karrierestop nok inde i billedet.

  Tom Høgli: Høgli kan endelig nyde kaffen hjemme i Tromsø, hvor han har 10 kampe/0 mål for Eliteseriens nummer syv.

  Casper Højer: Efter 8 kampe/1 mål i efteråret for Lyngby udnyttede han vinterens kaos til at skifte før tid til AGF, hvor foråret bød på 16 kampe/0 mål.

  Michael Jakobsen: Trives tilsyneladende i Australien, hvor der efter to år og senest 26 kampe/1 mål for Melbourne City fremover står Adelaide United på visitkortet.

  Viktor Jensen: 3 kampe/1 mål for Jong Ajax, der vandt den næstbedste række. Har været inde omkring førsteholdet henover sommeren og har også allerede forlænget sin kontrakt.

  Nicolai Jørgensen: Kunne ikke følge op på sin flotte debutsæson i Holland, men det blev da til 26 kampe/10 mål og en fjerdeplads for Feyenoord. Nu må vi håbe, at det glippede skifte til Newcastle og et sløjt VM (3 kampe/0 mål) ikke betyder begyndelsen på en længere nedtur for NJ.

  Alexander Kacaniklic: Karrieren synes at være gået lidt i stå for Alex, der blot fik 9 kampe/0 mål i sin anden sæson i Nantes, der blev nummer ni i Ligue 1.

  Thomas Kaminski: 34 kampe for Kortrijk, en del af midterfeltet i den bedste belgiske række.

  Thomas Kristensen: 17 kampe/2 mål for Brisbane Roar, der blev nummer seks i A-League.

  Julian Kristoffersen: Havde ikke niveauet til Djurgården, hvor det kun blev til tre indskiftninger på et år. Er nu skiftet til Hobro.

  Kasper Kusk: 17 kampe/3 mål for AaB i foråret.

  Lee-Raoul Langeveldt: Vogter målet for Stellenbosch i den næstbedste sydafrikanske række.

  Peter Larsson: Efter 20 kampe/0 mål for Helsingborg i fjor er han nu tilbage i sin første klub som senior, Halmstad, der ligeledes spiller i Superettan. 14 kampe/1 mål og en øjeblikkelig tredjeplads.

  Georg Margreitter: Var med 24 kampe/4 mål med til at spille Nürnberg op i Bundesligaen.

  Marcus Mathisen: Var stærkt medvirkende til at sikre Halmstad oprykningen til Allsvenskan i 2016, men det blev kun til en enkelt sæson oppe, hvor MM bidrog med 28 kampe/2 mål. I år har han 13 kampe/2 mål/ 1 udvisning.

  Franco Mussis: Har været ekstremt hårdt ramt af skader og fik kun to kampe for San Lorenzo, der sluttede som nummer tre i Argentina.

  Nikolas Nartey: Fik debut i Bundesligaen for FC Köln, der endte med at rykke ned. Desuden 4 kampe/0 mål for deres andethold i fjerdebedste række.

  Dame N’Doye: Efter 24 kampe/5 mål for nummer fem i Tyrkiet, Trabzonspor, er senegaleseren skiftet til sidste sæsons nummer fire i Danmark, FC København.

  Morten Nordstrand: Hvis nogen havde forventet, at den gamle superligatopscorer skulle sætte ild i den danske 1. division, blev de skuffede. 29 kampe/5 mål for Fremad Amager. Har nu stoppet karrieren for at blive ungdomstræner for Byens Hold.

  Jores Okore: 27 kampe/2 mål for AaB.

  Sölvi Ottesen: Efter flere år i Rusland, Kina og Thailand var pengetanken fyldt, og Sölvi kunne flytte hjem til sin første klub, Vikingur, hvor han har spillet 12 kampe/0 mål – han blev dog desværre skadet i weekenden. Holdet ligger nummer otte.

  Bryan Oviedo: 34 kampe/2 mål var ikke nok til at forhindre Sunderlands nedrykning fra Championship. Nu forsøger klubben at komme af med ham, da han er en af deres bedst lønnede spillere. Club Brugge har budt 15 mio. kr., men Sunderland forlanger 22,5. Fik to kampe ved VM.

  Zdenek Pospech: 5 kampe/0 mål for SFC Opava, der vandt den næstbedste tjekkiske række. I april spillede nu 39-årige Pospech karrierens sidste kamp.

  Marvin Pourie: Efter 17 kampe/1 mål for Randers gik turen hjem til Tyskland. 13 kampe/3 mål for Karlsruhe i 3. Bundesliga. De tabte playoffkampen om oprykning til næstbedste række.

  Martin Pusic: (Jeg havde aldrig troet, det navn skulle optræde på en liste over tidligere FCK-spillere). 15 kampe/6 mål/1 udvisning for AGF i foråret. Efter en enkelt kamp for Horsens er han nu klubløs.

  Christoffer Remmer: 28 kampe/0 mål for Moldes sølvvindere sidste år. 11 kampe/0 mål i år, hvor de ligger nummer tre.

  Nicklas Røjkjær: Fik ikke etableret sig som stamspiller for Viborg i foråret. 6 kampe/0 mål.

  Thomas Røll: 24 kampe/1 mål som spillende assistenttræner for Kjellerup, hvor han desværre sluttede af med at blive udvist i karrierens sidste kamp – ren Elkjær-stil! Han er nu blevet cheftræner i Skive.

  Björn Sigurdarson: Efter 27 kampe/16 mål for Molde i 2017 gik turen til russiske Rostov, hvor det i foråret blev til 6 kampe/1 mål og en 11-plads. Nu han var derovre, kunne han lige så godt blive skiftet ind i alle Islands tre kampe ved VM.

  Ragnar Sigurdsson: Endnu en russofil islænding. Efter 12 kampe/0 mål for Rubin i efteråret bød foråret på 9 kampe/0 mål for Rostov samt 3 kampe/0 mål ved VM.

  Thobias Ndungu: 1 kamp/0 mål for Fremad Amager. Har nu indstillet karrieren.

  Dan Thomassen: Still going strong i Italien. Nu i Albignasego, der vist spiller i sjettebedste række.

  Johnny Thomsen: 23 kampe/0 mål for Randers, der overlevede endnu en sæson i Superligaen.

  Frederik Vang Larsen: Endnu en skadeplaget sæson med 6 kampe for Roskilde i 1. division.

  Benjamin Verbic: Fornuftig start for Verbic i Ukraine. 12 kampe/4 mål for Dynamos sølvvindere i foråret. Efter at de også måtte se sig besejret af Shakthar i pokalfinalen kunne de glæde sig over at slå dem i supercuppen forleden.

  Igor Vetokele: 26 kampe/3 mål som lejesvend for Sint-Truiden, der vist sluttede cirka midt i den indviklede belgiske liga. Er stadig ejet af Charlton, hvor han dog næppe har en fremtid.

  Thomas Villadsen: 6 kampe for Nykøbing, der blev nummer otte i 1. division.

  Martin Vingaard: Spiller i Tampa Bay Rowdies i den næstbedste række i USA. 21 kampe/0 mål sidste år, foreløbig 5 kampe/0 mål i år og p.t. en tiendeplads i østrækken.

  Oscar Wendt: Spillede 28 kampe/1 mål i sin syvende sæson for Gladbach, der tog niendepladsen i Bundesligaen.

  Johan Wiland: Er nu i Hammarby, hvor det både i fjor og i år er blevet til 14 kampe. Holdet ligger på en flot andenplads.

  Mikkel Wohlgemuth: Et skifte til Allsvenskan gik i vasken hen over vinteren, men Wohl spillede i stedet 32 kampe/3 mål for HB Køge, der blev nummer fem i 1. division.

  Rasmus Würtz: 22 kampe/0 mål for AaB, der for fjerde gang på seks år fik en femteplads.

  Mathias Zanka: Huddersfield overraskede positivt med en 16.-plads i Premier League, og Zanka spillede såmænd samtlige minutter, 38 kampe/0 mål. Desuden 3 kampe/1 mål ved VM.

  Kenneth Zohore: 36 kampe/9 mål for Cardiff, der med hiv og sving sikrede sig andenpladsen i Championship og dermed skal prøve kræfter med Premier League i den kommende sæson.

  Saban Özdogan: 27 kampe/0 mål for Avarta.

  Mads Aaquist: Efter 5 kampe/2 mål for Helsingør i starten af sæsonen rykkede Aaquist til FC Nordsjælland. Her er den personlige succes dog udeblevet, og det blev til 14 kampe/0 mål.
  Sidst redigeret af Ace : 27.07.18 kl. 19:56


 4. #724
  Tilmeldingsdato
  Jan 2006
  Indlæg
  845

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Fuldstændig fantastisk oversigt!

  Min eneste lille kommentar skulle være, at jeg er ret sikker på at hverken TK eller Pierre Bengtsson har indstillet karrieren. Sidstnævnte spiller for sidste sæsons nummer fire i Danmark.

 5. De følgende 11 brugere er enige:

 6. #725
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,030

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Citat Oprindeligt indsendt af tobynator Se meddelelser
  Fuldstændig fantastisk oversigt!

  Min eneste lille kommentar skulle være, at jeg er ret sikker på at hverken TK eller Pierre Bengtsson har indstillet karrieren. Sidstnævnte spiller for sidste sæsons nummer fire i Danmark.
  Hov! Det må have været ønsketænkning fra min side :-) Tak for det.

 7. #726
  Tilmeldingsdato
  Jan 2002
  Indlæg
  1,030

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Morten Hjulmand er kommet i ilden fra dag et for sin nye klub i Østrig, Admira - om end det ikke resultatmæssigt har været den bedste start. Han blev skiftet ind og fik debut, da holdet tabte 1-0 mod Neusiedl fra tredjebedste række i pokalen, og i går startede han så inde på udebane mod CSKA Sofia i Europa League.
  Det bliver dog næppe til et gensyn med Hjulmand, hvis vi formår at sende Stjarnan ud. CSKA vandt 3-0, og han blev skiftet ud efter første halvleg, hvor alle målene i øvrigt faldt.

 8. #727
  Tilmeldingsdato
  Jun 2006
  Indlæg
  63

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Fanendo Adi er skiftet til FC Cincinnati

 9. #728
  Tilmeldingsdato
  Oct 2004
  Indlæg
  2,661

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Robin hade en OK debut for Roma mod Barca som scorede efter 6 min. Siden blev det til fine redninger og indgriben i den halvleg han stod.
  Roma vandt iövrigt 4-2.
  Den Svenske Vinkel fortäller at han hyldes for sin indsats :-D https://www.aftonbladet.se/sportblad...r-roma-debuten
  Håber han vokser med opgavene i Italien :-).
  Hislen af TorbenØ.

 10. #729
  Tilmeldingsdato
  Oct 2016
  Indlæg
  256

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Interview med Delaney om sit skifte til Dortmund. Det er altså meget svært ikke at elske den mand:

  https://www.youtube.com/watch?v=f7tetmQEYI8

 11. De følgende 7 brugere er enige:

 12. #730
  Tilmeldingsdato
  Jan 2012
  Indlæg
  104

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Vores elskede Benjamin Verbic (men utroligt nok ikke så savnet pga en vis Hr Fischer), fortsatte hertil aften sin succes for sin klub Dynamo Kiev da han blev matchvinder i 1-0 sejren i derbyet hjemme over Shakter Donetsk!
  Mon ikke at han nok skal blive solgt for et større 3 cifret million beløb inden for de næste par år med den formkurve han har gang i nede i Ukraine? ;)
  Success is temporary, Loyalty is forever!
  Neymar1991's Avatar

 13. De følgende 8 brugere er enige:

 14. #731
  Tilmeldingsdato
  Jan 2015
  Indlæg
  1,037

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Andreas Cornelius meldes på vej til Udinese på en lejeaftale fra Atalanta. Håber den aftale går hurtigt igennem. Kan ikke overskue en evt. afgørende Corner-scoring mod os i Parken i en EL-kvalkamp.
  Ståle Raus #666

  Ceterum autem censeo Civitas Puteus delendam esse (I øvrigt mener jeg at Brøndby bør destrueres)

 15. De følgende 6 brugere er enige:

 16. #732
  Tilmeldingsdato
  Aug 2009
  Indlæg
  2,526

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Det går meget godt for den gode Verbic. Håber Ståle fik sikret nogle solide klausuler.

  https://mobil.bold.dk/fodbold/nyhede...gtigt-cl-maal/

 17. De følgende 4 brugere er enige:

 18. #733
  Tilmeldingsdato
  Mar 2002
  Indlæg
  5,016

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  Manne er sørme kommet med i Klovn https://www.bt.dk/film-og-tv/lagde-d...mel-landsholds

 19. #734
  Tilmeldingsdato
  Nov 2005
  Indlæg
  862

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  https://ekstrabladet.dk/sport/fodbol...rdeaux/7288504

  Andreas Cornelius er udlejet til Bordeaux, som vi jo spøjst nok har trukket i EL-gruppespillet.

 20. De følgende 2 brugere er enige:

 21. #735
  Tilmeldingsdato
  Jul 2007
  Indlæg
  281

  Re: Den store tråd om tidligere FCK-spillere

  The Guardian har sat Robin Olsen på attraktiv liste. Jeg er nu fint tilfreds med ham, vi fik i stedet...

  https://www.theguardian.com/football...ransfer-window
  HØJERE. LÆNGERE. HÅRDERE.
  Brede Phanaticos 4Ever
  Medlem #3

 22. De følgende 3 brugere er enige:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Den store ’spillere fra Østeuropa + Balkan’-tråd
  By Wilkens in forum Transferforum
  Svar: 25
  Sidste Meddelelse: 28.10.09, 18:36
 2. Lidt nostalgi tidligere FCK spillere
  By luske in forum De korte linier
  Svar: 13
  Sidste Meddelelse: 31.05.07, 16:18
 3. Tidligere FCK spillere flopper hinsidan
  By Sokken in forum De korte linier
  Svar: 17
  Sidste Meddelelse: 02.10.05, 13:19
 4. Svar: 4
  Sidste Meddelelse: 30.07.03, 21:31

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •