Side 1 af 5 1234 ... SidsteSidste
Viser resultater 1 til 15 af 67

Emner: Danske hold i Europa 2014/15

 1. #1
  Tilmeldingsdato
  Jan 2006
  Indlæg
  851

  Danske hold i Europa 2014/15

  Der er temmelig langt op til de gode gamle dage, da vi kunne spille med om den direkte kvalifikation til Champions League gruppespillet, hvorfra disse tråde har deres udspring. Men vi skal da stadig have gang i en statustråd for de danske holds deltagelse i europæisk fodbold og hvilken betydning det har for Danmarks koefficient.


  De danske hold i Europa sæsonen 2014/2015:

  Kvalifikationen til årets europæiske turneringer baserer sig på ranglisten fra 2012/2013, hvor Danmark endte på plads nr. 15 og derfor kan sende følgende hold i Europa:

  - AaB indtræder i 3. CL-kvalrunde for mestre, og vil (med mindre 2. runde er fyldt med overraskelser) ikke blive seedet. Mulige modstandere inkluderer herved hold som FC Salzburg og APOEL Nicosia.

  - FCK indtræder som bekendt i 3. CL-kvalrunde for ikke-mestre, og er her seedede. Mulige modstandere er Dnipro Dnipropetrovsk, Panathinaikos, Feyenoord, Grasshoppers Zürich og AEL Limassol. Mere herom her. Går vi videre herfra bliver vi ikke seedede i 4. og sidste kvalrunde inden CL gruppespil. Lavest rangerende mulige modstander i en evt. 4. kvalrunde er herved Athletic Bilbao, men mere sandsynligt Napoli. Taber vi en evt. 4. CL-kvalrunde indtræder vi i EL gruppespil.

  - FC Midtjylland træder ind i 4. EL-kvalrunde med en frygtelig koefficient. Her venter sværvægtere som fx Inter, Tottenham Hotspur og Villarreal.

  - Brøndby træder via deres 4. plads ind i 3. EL kvalrunde. Holder seedningerne, vil de være useedede og kan herved møde hold som Olympique Lyon, PSV Eindhoven, Viktoria Plzen og Club Brugge, men de ligger i den høje ende af de useeedede, så en række overraskelser kan sende dem op som seedede.

  - Esbjerg fik via sidste års 5. plads den sidste billet til EL kvalifikationen, idet AaB allerede var kvalificerede gennem pokaltriumfen. Esbjerg træder ind i 2. EL-kvalrunde som seedede.  Vores nærmeste koefficientkonkurrenter:

  15. Østrig - 21.550
  16. Rumænien - 21.174
  17. Israel - 19.625
  18. Cypern - 19.000
  19. Danmark - 16.900
  20. Polen - 16.750
  21. Kroatien - 16.625
  22. Hviderusland - 15.250

  Disse er landenes samlede koefficient efter den kommende sæson - dvs. med sæsonen 14/15 sat til 0. Opad skal vi holde fokus på 16. pladsen, hvor den nationale mester indtræder en anelse senere, samt selvfølgelig 15. pladsen hvor indtrædningen i 2016 vil være ligesom i år (to kvalpladser i CL). Herudover skal til vi nedad også skæve til Skotland, Sverige, Bulgarian, Norge og Serbien (men så er vi også langt nede af listen).


  Nedenstående kan opdateres efterhånden som runderne afvikles.

  15. Østrig 4/4
  FC Salzburg (CL)
  SV Grödig (EL)
  St. Pölten (EL)
  Rapid Wien (EL)

  16. Rumænien 4/ 4
  Steaua Bucuresti (CL)
  CFR Cluj (EL)
  Petrolul Ploiesti (EL)
  Astra Giurgiu (EL)

  17. Israel 4/ 4
  Maccabi Tel-Aviv (CL)
  Hapoel Tel-Aviv (EL)
  Hapoel Beer-Sheva (EL)
  Hapoel Kiryat Shmona (EL)

  18. Cypern 5/ 5
  APOEL Nicosia (CL)
  AEL Limassol (CL)
  Omonia Nicosia (EL)
  Ermis Aradippou (EL)
  Apollon Limassol (EL)

  19. Danmark 5/ 5
  AaB (CL)
  FCK (CL)
  FC Midtjylland (EL)
  Brøndby (EL)
  Esbjerg (EL)

  20. Polen 4/ 4
  Legia Warsaw (CL)
  Lech Poznan (EL)
  Ruch Chorzow (EL)
  Zawisza Bydgoszcz (EL)

  21. Kroatien 4/ 4
  Dinamo Zagreb (CL)
  RNK Split (EL)
  Hajduk Split (EL)
  NK Rijeka (EL)

  22. Hviderusland 4/ 4
  BATE Borisov (CL)
  Dinamo Minsk (EL)
  Shakhtior Saligorsk (EL)
  Neman Grodno (EL)


  Behørig tak til Fulle og Chefbech for trådinspiration. Størst tak til Bert dog.
  Og alle forbehold for fejl og at jeg overhovedet ikke forstår UEFAs systemer.
  Sidst redigeret af tobynator : 02.07.14 kl. 22:42


 2. #2
  Tilmeldingsdato
  Apr 2002
  Indlæg
  3,312

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Citat Oprindeligt indsendt af tobynator Se meddelelser
  Men vi skal da stadig have gang i en statustråd for de danske holds deltagelse i europæisk fodbold og hvilken betydning det har for Danmarks koefficient.
  Herligt at få startet op - VM blegner jo i forhold til fornøjelsen ved en aften foran livescoren med dertilhørende hygge i koefficientskakten og glæde over brændte straffespark på armenske pløjemarker. Så bliver det ikke meget bedre :-)

  Jeg vil dog som sædvanligt være pernittengryn og påpege alle unøjagtigheder i tråden :-)

  - AaB indtræder i 3. CL-kvalrunde for mestre, og vil (med mindre 2. runde er fyldt med overraskelser) ikke blive seedet.
  AaB kan ikke blive seedet uanset antallet af overraskelser, fordi lodtrækningen til 3. runde foretages inden 2. runde er færdigspillet. Det betyder at hvis et dårligt hold slår et seedet i 2. runde, så vil det "dårlige" hold overtage seedningen i 3. runde. Det skal AaB i øvrigt være meget glade for, da det giver dem muligheden for at trække et dårligt hold, som vinder overraskende i 2. runde, nøjagtig som de gjorde sidst de var i Champions League, hvor de som useedede trak FBK Kaunas, som højest overraskende havde slået Glasgow Rangers runden inden.

  - Brøndby træder via deres 4. plads ind i 3. EL kvalrunde. Holder seedningerne, vil de være useedede og kan herved møde hold som Olympique Lyon, PSV Eindhoven, Viktoria Plzen og Club Brugge, men de ligger i den høje ende af de useeedede, så en række overraskelser kan sende dem op som seedede.
  Af samme årsag som AaB, så er det heldigvis umuligt for Brøndby at blive seedet. Der trækkes lod inden 2. runde er færdigspillet. Overraskelser i 1. runde kan have betydning, men der er kun 2 hold med, med bedre koefficient end Brøndby, hvilket ikke er nok for dem. Så vi håber på en voldsom svær men kedelig modstander til dem.

  - Esbjerg fik via sidste års 5. plads den sidste billet til EL kvalifikationen, idet AaB allerede var kvalificerede gennem pokaltriumfen. Esbjerg træder ind i 2. EL-kvalrunde som seedede.
  Jeg kan lige tilføje at Esbjergs fine pointhøst sidste sæson betyder at de også seedes i 3. kvalrunde og kun skal bruge 3 overraskelser i 20 mulige opgør før de også seedes til 4. kvalrunde / Playoff.

  FCK vil naturligvis blive seedede, hvis vi skulle tabe 3. kvalrunde og ryge i Europa League Playoff, mens AaB vil være useedede hvis de ryger ud i 3. kvalrunde til CL.

  ougar
  --
  Enjoy your job, make lots of money, work within the law. Choose any two.
  ougar's Avatar


 3. #3
  Tilmeldingsdato
  Jan 2004
  Indlæg
  259

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Hvad der sker i FCK og de andre klubber med hensyn til køb og salg af spillere, så er der potentiale til at det kan blive et rigtigt godt europæisk år for danske hold:

  - FCK har forstærket sig markant og det vil være en kæmpe skuffelse, hvis holdet ikke kommer i et europæisk gruppespil. Der er vel allerede nu forstærkninger i stort set alle kæder på FCK holdet. Det bliver en svært 3. kvalrunde i champions league, men bestemt ikke umuligt alt efter, hvem vi møder og her er der bestemt den fordel af den danske turnering starter tidligt. Måske 20-30% chance for at gå videre. Så enten bliver det en seedet 4. runde i europa league eller en useedet 4. runde i champions league. I begge tilfælde vil der være rigtige gode muligheder for at komme i et gruppespil. Chance for gruppespil 80%

  - Aab har overraskende endnu ikke solgt nogle spillere og har endda hentet forstærkning til et evt. Kusk salg. Det kommer meget an på lodtrækning, så meget svært at sige, hvor store deres chancer er for et gruppespil, men mon ikke det ligger på 30%.

  - FCM går lige pludselig fra at være en sælger klub til en klub der vil forstærke holdet. De kan virkelig øge konkurrencen i superligaen og de har rigtig gode muligheder for allerede i år at opnå en del af deres målsætning. Der er kun en enkel runde, hvor de skal bryde seedning, men meget kommer an på lodtrækning. Chance for gruppespil 30%

  - Brøndby har forstærket truppen, men har også en hård vej i europæiske sammenhænge. De skal bryde seedning nok 2 gange for at komme i gruppespil, så det kan godt være hårdt om de klare den. Chance for gruppespil 20%

  - Esbjerg har solgt ud i deres forsvar og det kommer desværre nok til at koste dem i starten af sæsonen og dermed også europæiske. Dertil kommer at de også har flest europæiske kampe at skulle igennem selvom de er seedet 3. og 4. runde. Chance for gruppespil 20%.

  Jeg har svært ved at se at vi ikke som minimum får 1 hold med i europæisk gruppespil, men med lidt hjælp kan det nemt blive 3 hold. Vi kommer (som land) nok ikke til at rykke voldsomt op af ranglisten i år, men med et godt år kan vi lægge et fundament som kan anvendes de næste mange år. Vi skal gerne op og have et snit for land på omkring 6, hver år. Det burde betyde at vi vil være oppe omkring 12-15. pladserne, hvor det er sjovt. Det kræver bare at alle holdene der deltager europæisk deltager og bidrager. De sidste mange år har der være for mange hold (2-3 per sæson) som næsten intet bidrager og så bliver det utroligt svært selv når der er 2 hold der kommer i gruppe spil. Hvis vi tager sidste år, så har vi to hold i gruppespil og hvor Esbjerg endda går videre fra deres gruppe og FCK får bonus for at komme i CL. Alligevel ender vi som land kun på 3.8 fordi der er 3 hold som under kvalifikation kun bidrager med 2 uafgjorte.

  Alt i alt så mener jeg at der er en ekstrem positiv udvikling i gang i Superligaen som godt nok gør det mere svært for FCK, men som kan betyde det store på den europæiske bane. Der er nu 3 hold (os, BIF og FCM) som aggresivt går efter at højne kvaliteten og dermed resultaterne.

  Det kunne være godt for dansk forbold, hvis vi for første gang kan have 3 hold med i gruppespillene...

 4. #4
  TopM er offline Bruger af detailvarer
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  387

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Hvis vi antager, at dine sandsynligheder er korrekte, så er det desværre ikke sandsyndligt med tre hold i et gruppespillet.
  Faktisk vil vi i gennemsnit kun få 1,8 hold med i gruppespil, med størst sandsynlighed for 2 hold.

  Herunder er de udregnede odds for forskellige udfald.
  Alle 5 Ingen hold 1 hold 2 hold 3 hold 4 hold Genemsnitligt kvalificerede hold
  0,3% 6,3% 33,6% 38% 17,8 4% 1,8

  Jeg tror dog, at du er lidt for negativ med Aab og lidt for positiv med BØFs chancer. Jeg vil måske sætte Aab til 35% og BØFs til 25%.

  Det vil dog stadig kun i gennemsnit give os 1,9 hold med per år.

 5. Den følgende bruger er enig i dette:

 6. #5
  Tilmeldingsdato
  Jan 2006
  Indlæg
  851

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Citat Oprindeligt indsendt af danebull Se meddelelser
  Vi kommer (som land) nok ikke til at rykke voldsomt op af ranglisten i år, men med et godt år kan vi lægge et fundament som kan anvendes de næste mange år. Vi skal gerne op og have et snit for land på omkring 6, hver år. Det burde betyde at vi vil være oppe omkring 12-15. pladserne, hvor det er sjovt. Det kræver bare at alle holdene der deltager europæisk deltager og bidrager. De sidste mange år har der være for mange hold (2-3 per sæson) som næsten intet bidrager og så bliver det utroligt svært selv når der er 2 hold der kommer i gruppe spil. Hvis vi tager sidste år, så har vi to hold i gruppespil og hvor Esbjerg endda går videre fra deres gruppe og FCK får bonus for at komme i CL. Alligevel ender vi som land kun på 3.8 fordi der er 3 hold som under kvalifikation kun bidrager med 2 uafgjorte.
  Det er som du nævner helt klart nødvendigt at anlægge et temmelig langt perspektiv hvis man skal være optimistisk ift. igen at komme op omkring de lidt sjovere pladser. Jeg forsøgte i ovenstående indlæg at lægge pessimismen lidt væk, men man må bare konkludere at de 3,800 vi skrabede sammen sidste sæson faktisk er det bedste resultat i tre år. Selv hvis vi hvert eneste år præsterer dette (husk at FCK var i CL og Esbjerg gik videre fra gruppen) vil det stadig stille os dårligere end den 19. plads vi indtræder efter næste år. Næste år falder vores nuværende bedste sæson (6,700) endda ud, hvilket vil sige at vi, med 14/15 og 15/16 som ubekendte, tager et udgangspunkt på 23. pladsen ift. indtræden i 2017.

  Bemærk dog at for alle lande under 16. pladsen gør alt dette ikke den store forskel for den nationale mester, så det understreger jo bare at vi (i modsætning til sidste sæson) bliver nødt til at vinde Suppen hvert år hvis vi vil gøre os forhåbninger om at spille CL.

 7. #6
  Tilmeldingsdato
  Aug 2003
  Indlæg
  126

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  nuvel hvis der kommer strejke kan vi jo komme ud for at blive udlukket fra uefa i en årrække de er jo ikke kendt for at acceptere ballade.

 8. #7
  Tilmeldingsdato
  Dec 2003
  Indlæg
  3,866

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Citat Oprindeligt indsendt af hvasaahva Se meddelelser
  nuvel hvis der kommer strejke kan vi jo komme ud for at blive udlukket fra uefa i en årrække de er jo ikke kendt for at acceptere ballade.
  Det er ikke en strejke, men en lock-out, der truer.

  Hvad UEFA's reaktion er på en sådan situation, ved jeg ikke. Men hvis der er nogen, der ved noget om det, ville det være interessant at høre.
  Garneren

  ______________________________ ___________

  Brøndby-logik
  "Vi mener ikke, vi er skruebrækkere. Vi vælger at være solidariske...med klubben."
  Per Nielsen, 24. august 2004

  Brøndby-sandheden
  "Så lukker vi. Større er kærligheden heller ikke."
  Anonym BIF-ansat, 8. januar 2013

 9. Den følgende bruger er enig i dette:

 10. #8
  Tilmeldingsdato
  Jan 2005
  Indlæg
  138

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Nu begynder der at komme gang i 2. kval runde runde i årets UEFA turneringer, og jeg har derfor lave et lille overblik, så I ved hvem i skal holde med. I år er 13. pladsen med direkte adgang til CL ikke aktuel , men hvis man tænker langsigtet kan det ikke afvises at den igen om nogle år bliver aktuel. Jeg har derfor tilladt mig at kigge (meget) opad i tabellen.  Vores nærmeste konkurrenter:

  12. Tyrkiet - 27,400 point (smider 4,600)
  13. Grækenland – 26,500 point (smider 7,600)
  14. Tjekkiet – 25,250 (smider 3,500)
  15. Østrig – 21,550 point (smider 4,375)
  16. Rumænien – 21,174 (smider 3,166)
  17. Israel – 19,625 (smider 4,625)
  18. Cypern – 19,000 (smider 3,125)
  19. Kroatien – 17,000 (smider 4,125)
  20. Danmark – 16,900 (smider 6,700)
  21. Polen - 16,750 (smider 4,500)
  22. Hviderusland – 15,250 (smider 5,875)

  Bortset fra Grækenland smider Danmark altså flere point end samtlige øvrige nærmeste konkurrenter.
  (Og at kalde Grækenland for en af de nærmeste konkurrenter er noget af en tilsnigelse…)

  Schweitz og Belgien har tidligere været med på oversigterne, men er nu løbet fra os. Samtidigt er hold som Sverige, Norge, Bulgarien og Skotland ved at indhente os.

  12. Tyrkiet har pt. 0,800 point og har stadig 5/5 hold med
  Galatasaray er direkte kvalificeret til gruppespil i CL, og derfor årsagen til at Tyrkiet har fået point uden at være i kamp. Står til at blive seedet i pot 3 i gruppespillet.
  Besiktas indtræder som FCK i 3. kvalrunde til CL. Er formentlig seedet og dermed ikke et af de non-champions hold vi kan trække.
  Bursaspor møder georgiske Chikhura Sachkhere i 2. kvalrunde til EL.
  Karabükspor indtræder i 3. kvalrunde til EL.
  Trabzonspor indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  13. Grækenland har pt. 0,800 point og har stadig 5/5 hold med
  Olympiakos er direkte kvalificeret til gruppespil i CL, og derfor årsagen til at Grækenland har fået point uden at være i kamp. Står til at blive seedet i pot 3 i gruppespillet.
  Panathinaikos indtræder som FCK i 3. kvalrunde til CL. Et af de non-champions hold vi kan trække.
  Asteras Tripolis møder finske RoPS Rovaniemi i 2. kvalrunde til EL.
  Atromitos FC indtræder i 3. kvalrunde til EL.
  PAOK Thessaloniki indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  14. Tjekkiet har pt. 0,000 point og har stadig 4/4 hold med
  Sparta Praha møder estiske Levadia Tallinn i 2. kvalrunde til CL.
  Slovan Liberec møder slovakiske MFK Kosice i 2. kvalrunde til EL.
  Mladá Boleslav møder bosniske Siroki Brijeg i 2. kvalrunde til EL.
  Viktoria Plzen indtræder i 3. kvalrunde til EL.

  15. Østrig har pt. 0,000 point og har stadig 4/4 hold med
  FC Salzburg indtræder i 3. kvalrunde til CL.
  SV Grödig møder serbiske Cukaricki Belgrade i 2. kvalrunde til EL.
  St. Pölten møder bulgarske Botev Plovdiv i 2. kvalrunde til EL.
  Rapid Wien indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  16. Rumænien har pt. 0,000 point og har stadig 4/4 hold med
  Steaua Bucuresti møder norske Strømgodset i 2. kvalrunde til CL.
  Petrolul Ploiesti møder albanske KS Flamurtari Vlorëi 2. kvalrunde til EL.
  CFR Cluj møder serbiske FK Jagodina i 2. kvalrunde til EL.
  Astra Giurgiu indtræder i 3. kvalrunde til EL.

  17. Israel har pt. 0,000 point og har stadig 4/4 hold med
  Maccabi Tel-Aviv møder FC Santa Coloma fra Andorra i 2. kvalrunde til CL.
  Hapoel Beer-Sheva møder kroatiske RNK Split i 2. kvalrunde til EL.
  Hapoel Tel-Aviv møder FK Astana fra Kazakhstan i 2. kvalrunde til EL.
  Hapoel Kiryat Shmona indtræder i 3. kvalrunde til EL.

  18. Cypern har pt. 0,000 point og har stadig 5/5 hold med
  APOEL Nicosia indtræder i 3. kvalrunde til CL sammen med AaB.
  AEL Limassol indtræder som FCK i 3. kvalrunde til CL. Et af de non-champions hold vi kan trække.
  Omonia Nicosia møder montenegrinske Buducnost Podgorica i 2. kvalrunde til EL.
  Ermis Aradippou indtræder i 3. kvalrunde til EL.
  Apollon Limassol indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  19. Kroatien har pt. 0,375 point og har stadig 4/4 hold med
  Dinamo Zagreb møder litauiske Zalgiris Vilnius i 2. kvalrunde til CL.
  RNK Split Har som det eneste hold i dette overblik allerede været i kamp. I 1. kvalrunde til EL mødte de Mika Ashtarak fra Armenien og gik videre efter hjemmesejr og uafgjort ude. I 2. kvalrunde møder de israelske Hapoel Beer-Sheva.
  NK Rijeka møder ungarske Ferencváros i 2. kvalrunde til EL.
  Hajduk Split møder irske Dandalk i 2. kvalrunde til EL.

  20. DANMARK har pt. 0,000 point og har stadig 5/5 hold med
  AaB indtræder i 3. kvalrunde til CL.
  FCK indtræder i 3. kvalrunde (non-champions) til CL
  Esbjerg fB møder Kairat Almaty fra Kazakhstan i 2. kvalrunde til EL.
  Brøndby IF indtræder i 3. kvalrunde til EL.
  FCM indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  21. Polen har pt. 0,000 point og har stadig 4/4 hold med
  Legia Warsaw møder irske St. Patricks i 2. kvalrunde til CL.
  Lech Poznan møder estiske Kalju Nomme i 2. kvalrunde til EL.
  Zawisza Bydgoszcz møder belgiske Zulte Waregem i 2. kvalrunde til EL.
  Ruch Chorzow møder FC Vaduz fra Liechtenstein i 2. kvalrunde til EL.

  22. Hviderusland har pt. 0,000 point og har stadig 4/4 hold med
  BATE Borisov møder albanske Skënderbeu Korçëi 2. kvalrunde til CL.
  Dinamo Minsk møder finske MyPa-47 i 2. kvalrunde til EL.
  Neman Grodno møder islandske FH Hafnarfjardar i 2. kvalrunde til EL.
  Shakhtior Saligorsk møder irske Derry City FC i 2. kvalrunde til EL.


  Tak til Bert
  http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/index.html


  EDIT: Tyrkiet tilføjet og Kroatiens point rettet
  Sidst redigeret af Fulle : 15.07.14 kl. 13:18


 11. #9
  Tilmeldingsdato
  Mar 2012
  Indlæg
  38

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Lækkert overblik! Har dog lige 2 kommentarer.

  - I fremtiden giver 13. pladsen kun direkte CL, såfremt både CL og EL vinderen er direkte kvalificeret. EL vinderen får nemlig CL kval fremover. Hvis CL vinderen er direkte med, får EL vinderen derimod den direkte CL plads.
  - Kroatien skal vist have nogle point for de to kampe, som du nævner, at de har spillet. (19. Kroatien har pt. 0,000 point)

 12. #10
  Tilmeldingsdato
  Aug 2004
  Indlæg
  845

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Citat Oprindeligt indsendt af Garneren Se meddelelser
  Det er ikke en strejke, men en lock-out, der truer.
  Lige med hensyn til "Danske hold i Europa" er det vel en strejke der truer, da lockouten gik på alle hold PÅ NÆR de 5, der er i Europe. SF svarede så, som forventet, igen med et strejkevarsel for netop de 5 klubber. Det tangerer flueknepperi, I know... så lad os bare blive enige om at det er en "faglig konflikt", der truer :)
  Pommie
  Successus breves - fides aeterna
  Pommie's Avatar

 13. #11
  TopM er offline Bruger af detailvarer
  Tilmeldingsdato
  Oct 2002
  Indlæg
  387

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Efter en spændende runde af UEFA-turneringerne, hvor eksempelvis Tromsø røg ud til færøske Vikingur, kan jeg ikke vente længere med en opdatering på Sideliniens vigtigste tråd.Som tidligere skrevet i tråden, så er 13. pladsen så langt væk, at det i første omgang må være et mål, at komme tilbage på 15. pladsen, så der spilles om to CL-pladser. Det kan dog også blive svært nok!


  Situationen fra 12. - 26. pladsen:

  12. Tyrkiet - 27,600 point (1,0 point vundet i år)
  13. Grækenland – 26,800 point (1,1)
  14. Tjekkiet – 26,625 (1,375)
  15. Rumænien – 22.549 (1,375) (Op 1 plads)
  16. Østrig – 22.050 point (0,5) (Ned en plads)
  17. Israel – 20,5 (0,5)
  18. Cypern – 19,3 (0,3)
  19. Kroatien – 18.625 (2)
  20. Polen - 17.75 (1,0)(Op 1 plads)
  21. Danmark – 17,2 (0,3)(Ned en plads)
  22. Hviderusland – 16.5 (1,25)
  23. Scotland -15.65 (1.75)
  24. Sweden - 15.525 (1.700)
  25. Bulgaria - 14.500 (2,0)
  26. Norway - 14.075 (1,9)

  Jeg har udvidet listen til 26. pladsen, da det er ret tæt, og både Sverige og Skotland truer os kraftigt nedefra. Ikke mindst da de har fordelen af flere af de lette kampe til at trække point ind. Som det kan ses, er eksempelvis Sverige 1,7 point foran os, inden hovedparten af de danske hold overhovedet kommer i kamp.

  12. Tyrkiet har pt. 1,0 point og har 4/5 hold med
  Galatasaray er direkte kvalificeret til gruppespil i CL, og har derfor skaffet de 0,8 point for Tyrkiet. Står til at blive seedet i pot 3 i gruppespillet.
  Besiktas indtræder som FCK i 3. kvalrunde til CL. Her venter hollandske Feyenoord.
  Bursaspor gik ud af EL i den netop overståede runde til georgiske Chikhura Sachkhere efter to gange 0-0.
  Karabükspor indtræder i 3. kvalrunde til EL, hvor de skal mod Fisse Mike og co i Trondheim.
  Trabzonspor indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  13. Grækenland har pt. 0,800 point og har stadig 5/5 hold med
  Olympiakos er direkte kvalificeret til gruppespil i CL. Står til at blive seedet i pot 3 i gruppespillet.
  Panathinaikos indtræder som FCK i 3. kvalrunde til CL, hvor de skal op imod Standard Liège fra Belgien.
  Asteras Tripolis mødte finske RoPS Rovaniemi i 2. kvalrunde til EL, og efter 1-1 i første kamp klarede de skærene med en 4-2 sejr på hjemmebane. I næste runde venter tyske FSV Mainz 05.
  Atromitos FC indtræder i 3. kvalrunde til EL. Her skal de møde Haugesunds overmænd i bosniske FK Sarajevo.
  PAOK Thessaloniki indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  14. Tjekkiet har pt. 1,375 point og har stadig 4/4 hold med
  Sparta Praha gennemtævede estiske Levadia Tallinn i 2. kvalrunde til CL med 7-0 i første kamp og kunne ret afslappet nøjes med 1-1 i returkampen. Nu venter svenske Malmö FF i 3. runde.
  Slovan Liberec vandt begge kampe mod slovakiske MFK Kosice i 2. kvalrunde til EL. Næste runde skal de møde Astra Giurgiu fra Rumænien.
  Mladá Boleslav vandt ligeles begge opgør mod bosniske Siroki Brijeg i 2. kvalrunde til EL. Næste runde ligner endestationen, da de skal op imod vores overmænd fra tidligere på sommere, Olympique Lyon.
  Viktoria Plzen indtræder i 3. kvalrunde til EL, hvor de skal op imod Petrolul Ploiesti fra Rumænien.

  15. Rumænien har pt. 1,375 point og har stadig 4/4 hold med
  Steaua Bucuresti slog David Nielsens Strømgodset ganske klart over to kampe i 2. kvalrunde til CL. Nu venter endnu en forventligt overkommelig modstander i kazakstanske FK Aktobe.
  Petrolul Ploiesti vandt også begge kampe mod albanske KS Flamurtari Vlorëi. Som tidligere omtalt skal de som en af to rumænske hold op mod tjekkisk modstand i Viktoria Plzen.
  CFR Cluj fik snævert kedet sig videre med samlet 1-0 mod serbiske FK Jagodina. Nu venter Dinamo Minsk fra Hviderusland i næste runde.
  Astra Giurgiu indtræder i 3. kvalrunde til EL, hvordan skal op mod Slovan Liberec.

  16. Østrig har pt. 0,500 point og har stadig 4/4 hold med
  FC Salzburg indtræder i 3. kvalrunde til CL, hvor de møder Garabag Agdam fra Azerbaijan
  SV Grödig tæskede serbiske Cukaricki Belgrade på udebane med 4-0 men tabte hjemmekampen med 1-2 og fik dermed ikke skrabt vigtige point ind til Østrig. De møder Zimbru Chisinau fra Moldavien i næste runde.
  St. Pölten slog snævert bulgarske Botev Plovdiv ud af EL efter 1-2 og 2-0 i de to kampe. Næste runde bliver svær, da de skal op i mod PSV Eindhoven.
  Rapid Wien indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  17. Israel har pt. 0.875 point, men har allerede kun 2/4 hold med
  Maccabi Tel-Aviv fik to sejr mod FC Santa Coloma fra Andorra og skal nu møde endnu en af vores banemænd fra træningskampene; slovenske NK Maribor!
  Hapoel Beer-Sheva havde 2. runde og kroatiske RNK Split som endestation i EL.
  Hapoel Tel-Aviv kunne ikke vende et 0-3 nederlag i første kamp mod FK Astana fra Kazakhstan til avancement.
  Hapoel Kiryat Shmona indtræder i 3. kvalrunde til EL, hvor de står overfor russiske Dinamo Moskva.

  18. Cypern har pt. 0,3 point og har stadig 5/5 hold med
  APOEL Nicosia indtræder i 3. kvalrunde, hvor de har trukket finske HJLK Helsinki.
  AEL Limassol kunne vi have trukket i 3. kvalrunde, men desværre får russiske Zenit St. Petersburg i stedet fornøjelsen.
  Omonia Nicosia fik en sejr og en uafgjort mod montenegrinske Buducnost Podgorica og er nu klar til makedonske Metalurg Skopje.
  Ermis Aradippou møder Young Boys i 3. kvalrunde.
  Apollon Limassol indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  19. Kroatien har pt. flotte 2,0 point og har stadig 4/4 hold med
  Dinamo Zagreb slog litauiske Zalgiris Vilnius med 2x2-0 og er nu klar til at gøre livet surt for Aaalborg.
  RNK Split slog israelske Hapoel Beer-Sheva ud og møder nu ukrainske Chernomorets Odesa.
  NK Rijeka hev to sejre hjem mod ungarske Ferencváros, og er nu klar til rundens overraskelse Vikingur fra Færøerne.
  Hajduk Split klarede sig akkurat videre med samlet 4-3 mod irske Dandalk. Nu venter kazakkerne Shakhtyor Karaganda.

  20. Polen har pt. 1,0 point og har kun 3/4 hold med
  Legia Warsaw var ret suveræne mod irske St. Patricks. Nu venter et andet katolsk hold i Celtic.
  Lech Poznan fik kun en sejr mo estiske Kalju Nomme, men det var nok. Nu er Stjarnan FC næste opgave.
  Zawisza Bydgoszcz fandt mod belgiske Zulte Waregem ud af, at Belgien har gang i noget stort på fodboldfronten for tiden.
  Ruch Chorzow gik ikke overraskende videre mod FC Vaduz fra Liechtenstein. Mere overraskende var det nok, at det kun blev med samlet 3-2. Nu venter firskerne i næste runde.

  21. DANMARK har pt. 0,300 point og har stadig 5/5 hold med
  AaB indtræder i 3. kvalrunde til CL, hvor de får svær modstand i Dinamo Zagreb.
  FCK indtræder i 3. kvalrunde (non-champions) til CL. Her slap vi heldigvis for krigzonen i det østlige Ukraine, men skal dog stadig op mod Dniepro.
  Esbjerg fB slog fortjent Kairat Almaty fra Kazakhstan og skrabte lidt point ind til DK. Nu gælder det sejr mod polske Ruch Chorzow.
  Brøndby IF får sig forhåbentligt en snitter mod Club Brugge.
  FCM indtræder i 4. kvalrunde til EL.

  22. Hviderusland har pt. 1,25 point og har 3/4 hold med
  BATE Borisov spillede helt lige op mod albanske Skënderbeu Korçëi, men vandt på udebanemål. Næste stop er ungarske DVSC Debrecen.
  Dinamo Minsk vandt samlet 3-0 over finske MyPa-47. Som tidligere nævnt venter nu CFR Cluj.
  Neman Grodno gik ud mod islandske FH Hafnarfjardar (faktisk har Island stadig 2 hold med i EL!)
  Shakhtior Saligorsk var ret suveræne mod irske Derry City FC. Så bliver det spændende at se, om de også kan være det mod belgiske Zulte Waregem.


  Tak til Bert
  http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/index.html
  Og til Fulle for skabelonen.
  Sidst redigeret af TopM : 25.07.14 kl. 13:16 Årsag: Ændrede rækkefølge i gennemgangen.


 14. #12
  Tilmeldingsdato
  Jan 2006
  Indlæg
  851

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Som en lille sidebemærkning, der også kan illustrere den indbyggede elastik, kan nævnes at Kazakhstan er kommet rigtig fint fra start i årets europæiske turneringer. Pånær Almaty som Esbjerg gjorde det af med, har landet stadig alle sine hold med (dvs. 3 ud af 4). Pga. den tidlige indtræden har de spillet en del kampe og topper derfor listen over pointhøst til landekoefficienten med 2,625 point. God start, men mon ikke de får det markant sværere i kommende runder.

  Desuden har Kroatien efter ti kampe stadig alle fire hold med, hvilket også giver dem en rigtig fin start (2 points til koefficienten som nævnt af TopM).

 15. #13
  Tilmeldingsdato
  Nov 2003
  Indlæg
  151

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Citat Oprindeligt indsendt af TopM Se meddelelser
  en opdatering på Sideliniens vigtigste tråd.
  Tak til Bert
  http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/index.html
  Så kan det bare ikke siges tydeligere
  Mangler en MULTI-ENIG knap

 16. Den følgende bruger er enig i dette:

 17. #14
  d-man er offline Fodbold skal ses i Parken
  Tilmeldingsdato
  Aug 2009
  Indlæg
  314

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Endnu engang har Esbjerg leveret i Europa.

  Og jeg glæder mig over at Farumlona (Jeg kaster op ved bare at skrive navnet, men det er et udtryk, som er blevet brugt af, den ikke særligt fodboldkyndige journalist, Flemming Fjeldgård) ikke skal spille i Europa i år.

  Det øger da allerede der oddsene for at vi får flere point i år.
  Molde eller Barca - jeg er ligeglad jeg kommer for F.C. København ! - Daniello

 18. De følgende 2 brugere er enige:

 19. #15
  Tilmeldingsdato
  Feb 2012
  Indlæg
  1,597

  Re: Danske hold i Europa 2014/15

  Forudser endnu et lorte år for dansk fodbold. Alt håb for bare en smule point, skal sættes til Esbjerg. Eller er jeg for pessimistisk?
  Jeg ved ikke hvad de har tænkt sig. Hvis jeg har knas med min græsplæne derhjemme, så hælder jeg ikke grus på den. Det er første gang, jeg har set det i verdenshistorien. Og jeg har spillet i Tromsø, hvor rensdyrene vender. - Ståle Solbakken

Side 1 af 5 1234 ... SidsteSidste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Danske hold i Europa 2013/14
  By Fulle in forum De lange linier
  Svar: 107
  Sidste Meddelelse: 31.05.14, 18:02
 2. Danske hold i Europa 2010/11
  By Cambiasso in forum De lange linier
  Svar: 140
  Sidste Meddelelse: 25.02.11, 05:17
 3. Danske hold i Europa 2009/10
  By Elver in forum De lange linier
  Svar: 176
  Sidste Meddelelse: 18.12.09, 15:42
 4. Danske hold i Europa 2008/09
  By Cambiasso in forum De lange linier
  Svar: 278
  Sidste Meddelelse: 25.05.09, 20:41
 5. Danske hold i europa 2006/2007
  By ottesen in forum De korte linier
  Svar: 15
  Sidste Meddelelse: 09.05.06, 12:38

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •