Side 4 af 4 FørsteFørste 1234
Viser resultater 46 til 51 af 51

Emner: Bombe under FCK: Imperium kan kollapse (Plus-artikel fra Ekstra Bladet)

 1. #46
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  2,560

  Re: Bombe under FCK: Imperium kan kollapse (Plus artikel fra Ekstra Bladet)

  Citat Oprindeligt indsendt af Devil Se meddelelser
  Jeg er for økonomisk dum og for stor en socialist til at orke at sætte mig ind i den her diskussion. Jeg forholder mig kun til tre ting: 1) Jeg elsker FCK. Eksisterede FCK ikke, så ville jeg sgu ikke gå meget op i fodbold! 2) Jeg håber på(hvilket jeg har gjort siden jydernes indtog), at FCK bliver udskilt af PSE, og får en rigtig rig ejer der kan flytte klubben og Parken yderligere! 3) Jeg afskyr økonomi, økonomer og økonomi-snak lige så meget som jeg afskyr Trump og det han står for! Jeg vil snakke fodbold, ikke veksler, aktiekurser og pantebreve!
  Klassiek socialisme at du vil have andre til at betale gildet :)... den kunne jeg ikke lade ligge. Du er faktisk inde på noget som beroligede mig som FCK fan. Klubben kan altid blive fraskilt fra koncernen og så vil vi stadig have det største budge tog de største indtægter

 2. De følgende 3 brugere er enige:

 3. #47
  Tilmeldingsdato
  Jul 2005
  Indlæg
  803

  Re: Bombe under FCK: Imperium kan kollapse (Plus-artikel fra Ekstra Bladet)

  Citat Oprindeligt indsendt af Casper the ghost Se meddelelser
  Men værst af alt, så er man ved at bygge hele to nye badeland. Et Lalandia i Sverige og et på den jyske vestkyst, alt imens de to centre i Rødby og Billund er stort set blottet for badedyr og blege danskere.

  ...

  For hvad er et badeland overhovedet værd, hvis der ikke er nogen badegæster? Og hvad er et stadion værd uden tilskuere, sponsorer og alle de andre ting, der giver omsætning i en fodboldklub.
  Især Lalandia er med et fingerknips gået fra at være Parkens solide guldkalv til en klods om benet. For selv om verden langsomt åbner sig op igen, er det nok de færreste børnefamilier, der hopper på hovedet i Lalandias lumre bassiner.

  Når curling-klubben dårligt nok vil sende de små purke i skole, står en tur i et bakteriefyldt vandland næppe øverst på ønskesedlen.
  Ah, hvad for noget? Hvornår gik basal research af mode som en del af en journalists almindelige arbejde?

  Morten Johnsen har enten ikke selv børn, eller også er Lalandia i hvert fald ikke hans kop te. Jeg var i Lalandia Billund i midten af juli, og jeg skal hilse at sige, at det var der også andre, der var. Det var faktisk tredje gang på halvandet års tid, at familien og jeg lagde vejen forbi Lalandia i Billund (yes, vi bidrager godt til koncernen og dermed fremtidens FCK-transfers), og det var ikke til at se forskel på antallet af mennesker fra de tidligere gange, vi har været der. Nuvel, der var håndsprit og de sædvanlige afstandsmarkører, skiltning mv. Men stadig fyldt med mennesker i både badeland og resten af Lalandia i øvrigt.

  Naturligvis var der ingen mennesker i løbet af foråret. Der var det jo ligesom tvangslukket som så mange andre dele af samfundet.

  Konklusionen må være, at det er nemt at komme frem til drastiske konklusioner, når man må finde på sine egne kendsgerninger.

 4. De følgende 9 brugere er enige:

 5. #48
  Tilmeldingsdato
  Nov 2006
  Indlæg
  425

  Re: Bombe under FCK: Imperium kan kollapse (Plus-artikel fra Ekstra Bladet)

  Koncernen har allerede i foråret øget sin gæld til storbanken Nordea med 440 mio. kr. De 240 er allerede øremærket til det nye badeland ude vestpå, mens alt tyder på, at Parken-ledelsen har fået kolde fødder og sparket den svenske ekspansion til hjørne efter modstand fra lokalbefolkningen og udsigten til byggeudgifter i millionklassen.
  Min hjerne kan ikke kapere hvor dum og intetsigende det er at skrive "byggeudgifter i millionklassen"
  Vi kan vel dårligt skifte toiletrulleholdere i hele koncernen uden at det bliver en millionudgift, det er komplet meningsløst at bruge det som en målestok for at noget er en stor udgift.

  Det er fin leflen for det segment ude på Vestegnen, der insisterede på at de havde en sund forretning i de 8 måneder de var gældfri, og at vores var helt ude at skide på grund af vores milliardgæld.

 6. De følgende 2 brugere er enige:

 7. #49
  Tilmeldingsdato
  Mar 2003
  Indlæg
  228

  Re: Bombe under FCK: Imperium kan kollapse (Plus artikel fra Ekstra Bladet)

  Citat Oprindeligt indsendt af Tops Se meddelelser
  2) Tiden efter. Ja, her stabiliserer aktiekurserne sig. Min pointe er her, at den stadig ikke følger markedet, så han havde stadig været bedst tjent med en gennemsnitlig C25-investering.
  .
  Hejsan!

  PSE-aktien bør altså ikke give et afkast, som der er sammenligneligt med udviklingen i et bredt aktieindeks, da PSE-aktiens beta (0,4-0,5) er meget lavere end indeks (1). Hvis du vil sammenligne afkast, bør du som minimum sammenligne med en portefølje, der består af sammenlignelige virksomheder; fodboldklubber, Tivoli og den slags.

  https://www.marketwatch.com/investin...countrycode=dk

  Men ja, det havde da været smartere for ham, om han havde kastet $$$$ efter en indeksfond istedet for alle mønterne i PSE-aktier. D
  - Vinnie
  Vinnie's Avatar

 8. #50
  Tilmeldingsdato
  Jul 2002
  Indlæg
  2,560

  Re: Bombe under FCK: Imperium kan kollapse (Plus artikel fra Ekstra Bladet)

  Desværre er jeg ikke blevet milliardær henover natten, men hvis man nu har en milliard fordelt i fornuftige aktier, så er afkastet vel 50-70 millioner om året (set over en rigtig lang periode). Umiddelbart nok til at have et fornuftigt liv.

  Nu kan man så vælge at tage store chancer for at blive endnu rigere eller investere i noget man synes er interessant eller man kan lede efter tilbudsvare i Netto. At begynde at bekymre sig om vores kære storaktionæres ve og vel, samt bevæggrunde for at købe PSE aktier er måske meget sjovt, men også temmelig ligegyldige. Gjorde de for at ramme jackpot, så har de sku haft en smånaiv indgang til denne branche - var det en chance, men med den fordel at de trods alt godt kan lide bold (det kan et par af dem i hvert fald) - så er det vel fint nok. Deres investering her kan de grine eller græde over, men havde de gået efter en sikker gevinst - så var det ikke sport de skulle have købt i og derfor er sammenligningen med resten af C25 nærmest ligegyldig

 9. De følgende 6 brugere er enige:

 10. #51
  Tilmeldingsdato
  Mar 2003
  Indlæg
  228

  Re: Bombe under FCK: Imperium kan kollapse (Plus artikel fra Ekstra Bladet)

  Citat Oprindeligt indsendt af superestrella Se meddelelser
  .... og derfor er sammenligningen med resten af C25 nærmest ligegyldig
  Jammen, enig da!
  - Vinnie
  Vinnie's Avatar

Side 4 af 4 FørsteFørste 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

 1. Ekstra Bladet d.d. stor artikel Ny makker til Santos
  By phdfodbold in forum De korte linier
  Svar: 24
  Sidste Meddelelse: 15.06.05, 16:15
 2. Godt gået, Ekstra Bladet!
  By robbie73 in forum De korte linier
  Svar: 12
  Sidste Meddelelse: 27.05.05, 08:41
 3. Reager mod Ekstra Bladet
  By TurboGnu in forum De korte linier
  Svar: 21
  Sidste Meddelelse: 26.10.04, 15:37
 4. 5 FCK'ere på rundens hold i Ekstra Bladet
  By phdfodbold in forum De korte linier
  Svar: 10
  Sidste Meddelelse: 05.09.03, 12:11

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •