Viser resultater 1 til 15 af 91

Emner: Optakst- og Kamptråd: FC København - Viktoria Plzen 16.8.2011 Kl.20.45

  1. #1
    Tilmeldingsdato
    Aug 2006
    Indlæg
    811

    Optakst- og Kamptråd: FC København - Viktoria Plzen 16.8.2011 Kl.20.45

    Endnu en gang står vi her på grænsen til Champions League! - så STORT - ikke mange danske hold, som har nået hertil de sidste 10 år! Med kampen mod Midtjylland kan vi endelig rette al opmærksomhed mod CHAMPIONS LEAGUE-PLAYOFF-kampen Tirdag den 16.August kl. 20.45, hvor
    møder
    i PARKEN

    Optakt:
    Vi har været så heldige med UEFA-lodtrækningerne i år, at man med rette kan spørge om vi har skiftet Charles Maskelyne ud, som repræsentant eller hans held bare har skiftet(Fra Stabæk, Bate Borisov og Rosenborg, som man nok husker). Alligevel er der her tale om de Tjekkiske Mestre, som altså har sluttet foran Sparta Prag og andre gode klubber, så det er ekstremt vigtigt at holdet spiller godt og ikke undervurdere dem. Derfor er det selvfølgeligt glædeligt at vi fik en god optakt i kampen mod FCM, hvor holdet udover at undgå skader også fik løftet spillet i forhold til tidligere kampe. Med hensyn til skader bør hele truppen pånær Martin Vingaard og Søren Frederiksen være klar og den formodentlige startelver bør have minutter i benene. At få et godt udgangpunkt inden den svære kamp i Prag er Alfa Omega, som Bolaños også fortæller næsten en uge før selve kampen.

    Viktoria Plezñ er et hold, som de fleste danskere nok ikke har det store kendskab til, men de skal som nævnt ikke undervurderes. Således har de udover at slå Rosenborg (som vi ekspederede ud i netop denne runde sidste år) ud vundet den Tjekkiske Gambrinus League sidste sæson uden at få et nederlag på hjemmebane. Ligeledes gik de gennem sæsonen med kun 3 nederlag i alt - altså faktisk kun et nederlag mere end hvad vores suveræne FC København klarede i sidste Superligasæson. Deres profiler tæller blandt andet Daniel Kolar, som er en kreativ offensivspiller og 35-årige Horvath, som er anfører, midtbanespiller, og har klubber som Sporting Lissabon og Galatasaray på CV'et.

    Hvis FC København både kunne vinde ligaen og kvalificere sig til Champions League i denne sæson vil det være ubeskriveligt, idet det er første sæson det overhovedet vil være muligt og vi vil opleve og sikre mange spændende kampe mod rigtigt gode hold. Som denne tråd viser er opbakningen enorm vigtig - også selvom man måske håber på at skulle bruge mange penge på gruppespilskampe snart. Dette er derfor en af de få kampe hvor der næsten er MØDEPLIGT - vi skal have stemningsniveauet over niveauet fra Rosenborg-hjemmekampen sidste sæson og blæse tjekkerne ud af PARKEN.

    ALLE MAND PÅ LÆGTERNE og selv stemningsnyderne må være stemningsydere i denne kamp. OBS: Billetpriserne er også overraskende lave til kampen!

    Trupperne:
    FC København:
    Se nedenfor

    Viktoria Plzeñ:
    Ikke udtaget endnu, men det forlyder at de har 2 karantæner herunder Marek Bakos, som er deres topscorer.

    Se Kampen:
    I PARKEN


    Derudover reklamerer TV 3+ med kampen, men STEMNINGEN SKAL BLÆSE TJEKKERNE OMKULD! Man kan nå at se lidt optakt fra kl.19.30 inden man skal mod PARKEN.

    Officiel Optakt:
    Som de fleste nok husker var CV glad for lodtræningen.
    Sidst redigeret af Steffen_Corleone : 15.08.11 kl. 17:17

  2. De følgende 2 brugere er enige:


Threaded View


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

  1. Optakts- og Kamptråd: FC København - FCM 13.8.2011 kl. 19
    By Steffen_Corleone in forum De korte linier
    Svar: 58
    Sidste Meddelelse: 15.08.11, 20:27
  2. Svar: 44
    Sidste Meddelelse: 11.08.11, 15:34
  3. Svar: 45
    Sidste Meddelelse: 04.08.11, 12:58
  4. Optakts- og kamptråd: FC Nordsjælland - FC København 17.4.2011
    By Steffen_Corleone in forum De korte linier
    Svar: 12
    Sidste Meddelelse: 17.04.11, 18:06

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •