Viser resultater 1 til 15 af 855

Emner: Til- og afgange: Vinter 22/23

  1. #668
    Tilmeldingsdato
    Jul 2002
    Indlæg
    3,772

    Re: Til- og afgange: Vinter 22/23

    Citat Oprindeligt indsendt af Garneren Se meddelelser
    Ah, PC snakker til sidst om, at der er interesse fra nogle af de lande, der stadig kan købe, så der stadig kan ryge spillere ud. Midt i al PC-kritikken skal vi trods alt huske, at det ikke er svært at komme af med talenter som VK (kunsten her er at få det maksimale beløb for dem). Men at komme af med fejlkøb, der sidder med en god kontrakt i FCK, er en anden snak. Klubber, der er interesserede i dem, vil af gode grunde ofte ikke være attraktive nok til, at spilleren gider at skifte klub. Der skal tre til en tango - med mindre PC betaler hele FCK's udestående med en spiller i ét hug, og det vil ofte heller ikke være populært.

    Og så ved jeg godt, at det er PC's skyld, at vi lige nu står med et par dyre fejlkøb i truppen, men det ændrer ikke på, at de kan være svære at komme af med igen.
    Hvor der handles spildes der. Jeg tror ikke nødvendigvis det kræver meget arbejde at komme af med en spiller, man må informere spilleren om at han ikke har en fremtid og så må agenten forsøge at finde muligheder. Ofte er det til alles bedste, hvis en uønsket spiller kommer videre og det kan så være at han skal have en pose penge med. Vil spilleren ikke videre eller er der ingen klubber som øsnker ham, så må klubben jo betale ham ud eller holde ham og betale hans løn - det burde ikke koste alt for meget tid og energi. Pengene må afskrives og hvis der er råd til det, så tages udgiften ud af budgettet, så man ikke risikere at holdets muligheder bliver ødelagt af et fejlskud eller to.

    Problemet pt er at der går løn til:
    - Boilesen
    - Zeca
    - Amoo
    - Babacar
    - Karamoko
    - Mukairu
    - måske nogle af de udlejet spillere

    og det er altså 20% af truppen og nok over 20% af budgettet på ubrugelige spillere pga skader/kvalitet. Under normale omstændigheder noget rigtig lort, men nu får vi jo solgt VK og så kan man jo godt allokere penge fra salget og over i fodbold budgettet. Jeg ved godt der i årevis har kørt et “spin” på at man har et budget der skal holdes, det er som sådan korrekt - men der kan flyttes penge til/fra hvis man virkelig ønsker det.

    Når Pc snakker om at han vil hente en bedre spiller end VK ellers ingen, så ryster jeg altså på hovedet. Hvor dumme er vi fans lige, sådan hænger det jo ikke sammen. FCK sælger ikke til Leicester for bagefter at hente et talent i Tottenham - vi ved at vores store tomater ryger og vi bær have en liste med 4-5 navne, måske er 1 eller 2 drømmespillere, men der SKAL VÆRE REALISTISKE spillere på listen også.

    Så - hvis vi antager at lønbudgettet er brugt 100%, så frigives VK løn og det er ikke nok til at tiltrække en ny VB. Så tager man x kroner fra salget og bruger på at betale Babacar ud af hans kontrakt og til Zecas løn de næste måneder og så har man skabt plads i budgettet. Overskuddet på salget vil så være 5-10 millioner mindre og man flytter måske yderligere 10 millioner over i transferbudgettet. Vupti - penge til at købe en god VB og stadig et kanon flot overskud på salget af VK. Men det ligner aldrig vi er klar… ikke når Wind sælges, Daramy sælges, Biel sælges, VK sælges, Zeca bliver skadet, Boilesen bliver skadet. Vi er bare aldrig mere på forkant af tingene.

    - Winther røg til Brøndby på en lejeaftale, måske var han oplagt hos os
    - jeg har ikke rigtigt styr på venstre backs og drømmen var Ludwig, men forstår sagtens hvis han var urealistisk. Dog har vi igennem rigtig lang tid kun haft 2 gode backs i truppen de seneste måneder og det er ikke godt nok.
    - det midt burde ikke være svær. Vi har vist længe at Zeca er et overstået kapitel og vi har Clem og dårlige alternativer, her er et køb super relevant og var forarbejdet gjort ordentligt, så havde vi også hentet

  2. De følgende 3 brugere er enige:


Threaded View


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Lignende emner

  1. Til- og afgange: Vinter 21/22
    By Kiwi in forum Transferforum
    Svar: 1542
    Sidste Meddelelse: 14.03.22, 12:59
  2. Til- og afgange: Vinter 20/21
    By Kiwi in forum Transferforum
    Svar: 887
    Sidste Meddelelse: 22.03.21, 11:32
  3. Til- og afgange: Vinter 19/20
    By Kiwi in forum Transferforum
    Svar: 413
    Sidste Meddelelse: 01.02.20, 12:39
  4. Til- og afgange: Vinter 18/19
    By Kiwi in forum Transferforum
    Svar: 951
    Sidste Meddelelse: 07.02.19, 14:40
  5. Til- og afgange: Vinter 17/18
    By Kiwi in forum Transferforum
    Svar: 1269
    Sidste Meddelelse: 08.02.18, 08:30

Tags for this Thread

Regler for meddelelser

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •