Den store tråd med links til alle opskrifter!
Kød
Grøntsager
Fisk
Bagværk
Dressinger og saucer
Pasta m.m.
Desserter
Diverse
Velbekomme!
Den store tråd med links til alle opskrifter!
Kød
Grøntsager
Fisk
Bagværk
Dressinger og saucer
Pasta m.m.
Desserter
Diverse
Velbekomme!
Frikadeller:
7,5 kg. hak. kalv/flæsk
2 L sødmælk
30 æg
8 bananskalotteløg
3 fed hvidløg
1/2 revet muskatnød
2 tsk. stødt allehånde
15 gr. stødt sort peber
150 gr. salt
750 gr. hvedemel
På røremaskine køres kød med salt, muskatnød, peber og allehånde.
På blender blendes mælk, hvidløg, løg, æg.
Æggemassen hældes i farsen, og til sidst kommes mel. Røres herefter i yderligere 2 min. Stilles på køl i 20 minutter, og steges herefter i 3/4 neutral olie og 1/4 smør.
Ved godt at opskriften er til ca. 200 frikadeller, men i må selv x op eller ned.
Opskriften kan også tilsættes krydderurter eller andre smagsgivere.
/Kedde
Dejlig opskrift. Det kan ofte være svært at få alm. dunser til at smage af noget uden at proppe alverdens krydderier i. Til det formål kan jeg varmt anbefale et skud fiskesauce. Det lyder bizart, men det er en god smagsforstærker, og giver lige dunserne lidt mere krudt i smagen.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)